Merhabalar arkadaşlar ,derin bir kırgınlık içerisinde açıyorum bu konuyu. Benim eşim çok yoğun inanılmaz yoğun çalışan biri öyle ki sabah 7 gece 3 ,kendi iş yerleri ,büyüme aşamasında bir şirket. Bir kizim var 4 yaşında 7 senelik evliyiz. Gelin görün ki ben yalnızım ,yoğun çalışma saatlerinin dışında sadece cumartesi aksam ve pazar günlerini bize ayırıyor. Aldatma gibi bı durum söz konusu değil aile şirketi kaynım kayinbabam da ayni düzende çalışıyor, eltim ve kv demde aynı konudan muzdarip..
Ve sanırım ben çok yoruldum..evde kızım ve ben,kızımın hayatı ben benim hayatım kızım, yalnız oturuyoruz yalnız yatıyoruz yalnız uyanıyoruz hafta sonu gelmeden asla eşimi görmüyoruz o bu durumu normal karşılıyor ,ama ben artık dayanamıyorum, bosanma yoluna girdim 3 kez ,bı şekilde vazgecirildim ,bı sure duzeldi sonra yine aynı amansız bir kısır döngü gibi ,kızım babasını özlüyor ilişkileri görüştükleri saatler içerisine dayanarak söylüyorum çok güzel.. Ama baba aksamlari eve gelmediği için kızımda da kızgınlık baş gösteriyor babayı kabullenmek istemiyor artık,büyüdü farkında babanın olmadiginin. Napicam bilmiyorum bu düzene alisamiyorum aile ilişkileri kuvvetli bir ailede büyüdüm..çözümü yok biliyorum yinede paylaşmak istedim..