Evliyken yalnız olmak

Merhabalar arkadaşlar ,derin bir kırgınlık içerisinde açıyorum bu konuyu. Benim eşim çok yoğun inanılmaz yoğun çalışan biri öyle ki sabah 7 gece 3 ,kendi iş yerleri ,büyüme aşamasında bir şirket. Bir kizim var 4 yaşında 7 senelik evliyiz. Gelin görün ki ben yalnızım ,yoğun çalışma saatlerinin dışında sadece cumartesi aksam ve pazar günlerini bize ayırıyor. Aldatma gibi bı durum söz konusu değil aile şirketi kaynım kayinbabam da ayni düzende çalışıyor, eltim ve kv demde aynı konudan muzdarip..
Ve sanırım ben çok yoruldum..evde kızım ve ben,kızımın hayatı ben benim hayatım kızım, yalnız oturuyoruz yalnız yatıyoruz yalnız uyanıyoruz hafta sonu gelmeden asla eşimi görmüyoruz o bu durumu normal karşılıyor ,ama ben artık dayanamıyorum, bosanma yoluna girdim 3 kez ,bı şekilde vazgecirildim ,bı sure duzeldi sonra yine aynı amansız bir kısır döngü gibi ,kızım babasını özlüyor ilişkileri görüştükleri saatler içerisine dayanarak söylüyorum çok güzel.. Ama baba aksamlari eve gelmediği için kızımda da kızgınlık baş gösteriyor babayı kabullenmek istemiyor artık,büyüdü farkında babanın olmadiginin. Napicam bilmiyorum bu düzene alisamiyorum aile ilişkileri kuvvetli bir ailede büyüdüm..çözümü yok biliyorum yinede paylaşmak istedim..
Seni çok iyi anlıyorum bende buna benzer bir hayat yaşıyorum benimde eşim taksici gecesi gündüzü bir günlük izni bile yok biyere gidip bir yer gördüğüm yok o görüyor her yeri malum yolcu goturuyo her yere gittiği yerlerde geziyo biz iki çocukla evdeyiz sürekli taksi kendimizin bu yazın aldık aslında istese götürür bilemiyorum bende o kadar yalnızım ki sürekli depresyon halindeyim gitsem gidemiyorum kalsam duramıyorum hevesim sevgim her şeyim bitmiş gibi hissediyorum çok zor bir durum hele birde çocuklar açısından üzgünüm 😔

Öyle bir tempoya nasıl dayanıyorki?
Sürekli öyle çalışılmaz, ne dikkat kalır ne konsantre olabilir
Beden ve zihin yorgunluğuda çabası
Nasıl bir iş çok merak ettim
Ailesini ihmal ettiğine maddi olarak değiyormu birde o kısım da çok önemli
Gece 3de geliyorsa bari çocuk uyuyana kadar evde kalabilir onun ile birlikte kahvaltı yapıp öyle gider
Yada haftanın 1-2 günü akşam yemeğine gelip çok işi varsa tekrar gider
Böyle hayat geçmez boşanmış aileden ne farkı varki sizi ikna etmesini anlayamadım çocuğunu haftada 1 boşanan babalarda görüyor zaten hata daha sık

Sanırım evliliği noktalayacagim ,aramızda sürtüşmeler yok ,yine kızımla hep birlikte vakit geçirebiliriz dönem dönem ,ayrılmış olsakta, en azından bende neden yanlızım diye sorgulamaktansa hayatıma bakarım..sorumluluklarim azalır en azından diye düşünüyorum 3 kişinin birbirinden ayri kullandığı evi çekip çevirmektense kızımla minik ama mutlu bı yol cizebilirim diye düşündüm..tekrar tesekkurler
Hakkınızda hayırlısı olsun eşinizin tepkisi ne olacak acaba

Aslında kendi işleri olduğu için ben daha rahat davranır çocukla istediği zaman vakit geçirir sanıyordum sonuçta hesap vereceği bir patronu yok izinlerini çıkacağı zamanı kendi Ayarlar bir yere bağlı değil

Sanırım evliliği noktalayacagim ,aramızda sürtüşmeler yok ,yine kızımla hep birlikte vakit geçirebiliriz dönem dönem ,ayrılmış olsakta, en azından bende neden yanlızım diye sorgulamaktansa hayatıma bakarım..sorumluluklarim azalır en azından diye düşünüyorum 3 kişinin birbirinden ayri kullandığı evi çekip çevirmektense kızımla minik ama mutlu bı yol cizebilirim diye düşündüm..tekrar tesekkurler
Konu sahibi, bir gelişme var mı? Kararınızı okuyunca üzüldüm açıkçası, ben de çok fazla çalışan bir eşten şikayetçiyim malesef bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum :(

Konu sahibi, bir gelişme var mı? Kararınızı okuyunca üzüldüm açıkçası, ben de çok fazla çalışan bir eşten şikayetçiyim malesef bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum :KK43:
Merhaba ,evet kararımı eşime ve ailelerimize açıkladım toplu bir şekilde , daha öncede bu karari vermiştim ama düzelir umuduyla vazgeçmiştim , bu yüzden epey hazirlikliydim kızımla yaşayacağımız evi bile dayayıp dosemistim ,yine kaos kargaşa kavga pişmanlık yalvarmalar vs , vazgeçtim boşanmaktan ,tedavi olması şartıyla ,pasif agresif kişilik bozukluğu tanısı konuldu eşime ,psikoanalizinde ciddi travmalar olduğu saptandı vs hala çok çalışıyor ama bizi ihmal etmiyor :) sanırım ,umarım ,ben kazanmisimdir diye ümit ediyorum , sanırım sorunun kökenine inmek gerekiyor sizde onu deneyin eğer benim eşim gibi bencilce davranıyorsa eşiniz inanın altta yatan bir sebep vardir

Back
X