Çok matah bişey olsaydı mankenlerin eline su dökemeyecek kadar güzel olan kızlar peşini bırakmazdı
çekti zaten dibe.gerci eski bir sevgilisini görmüştüm kiz hakkaten guzeldi.gobekte piercing falan.fizik masaAllahlikAllah askina boyle basit biri icin ugrasma.Yok ne guzel kizlarla birlikte olmusta gitmis sana asik olmus.Resmen seni dibe cekmeye calismis.Bi de cok arzuluyormusta sana yazik olurmus.Bu da cinsellik yasamaya calisma hareketleri.Bos beles bi insan ne dusunurse dusunsun.Sen yeni asklara bak
sen kendini cok Mu yakışıklı sanıyorsun güzel olsaydım sanamı bakardım dedim :)Ayyy totom diyeydiniz keske
kılsız tüysüz isteLazerliyimyeni terim
aslında çirkin demesine takılmadım da o gidince ben guzellesmedim aksine çöktüm sevdim cunkuSizde bunu dert edindiniz!
Onunla bjrlikteyken napiyorsan aynilarini yap
kılsız tüysüz iste
Lazerli diyince ben de gözleri lazerle çizdirdiniz anladım. Diyorum içimden gözlüklü de bir kadın güzel görünebilirkılsız tüysüz iste
Lazerli diyince ben de gözleri lazerle çizdirdiniz anladım. Diyorum içimden gözlüklü de bir kadın güzel görünebilir
Bal dök yala’nin teknolojik versiyonuLazerliyimyeni terim
Herkesin aklında farklı bir şey canlanmışLazerli diyince ben de gözleri lazerle çizdirdiniz anladım. Diyorum içimden gözlüklü de bir kadın güzel görünebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?