ex sevgili bana çirkin dedi :)

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
kızlar gülüyorum ama üzülüyorum da.sevgilim le dengesizlikleri yüzünden ayrıldık.kendisi cok çapkındır.yakisikliligi benim gözümde, başkaları icin normal standartlarda erkek iste.ayni is yerindeyiz aylar sonra denk geldik. önce güzel sohbet ettik eskilere pek girmeden.gece yazistik olmuyor sevgimi bitirdin seninle arkadaşca da konusmak ıstemiyorum yanıma gelince dayanamıyorum sarılmak istiyorum arzuluyorum.hem sana zarar vermekten korktugum icin hemde senin bana güvenmemen hareketlerinden rahatsiz olduğum icin görüşmeyelim dedi.ben tabi üzüldüm gece agladim falan ama o bunu bilmiyor.sabah iste karşılaştık konuşmak istedi.yaziklar olsun dedim konismadim.pesine aradı ne yaptim dedi arkadaş olamayız demedin mi dedim.sen halen daha bana aşıksın gözlerinden belli.izmirde yaşadım bodrumda yaşadım mankenlerin ellerine su dokemeyecegi bir suru guzel kızlarla birlikte oldum,geldim senin gibi birine aşık oldum, sevdim dedi.
kızlar evet cok guzel degilim belki ama benimle ilgilenenler var.temizimdir lazerliyim saçlarımı duzlestiririm.makyaj sadece göz makyajı yaparım.melez tenli olduğum icin başka türlü olmuyor.giyimim normal.taytlar etekler giyip şakır şukur takılar takmam.onunla birlikte iken cok guzellesmistim.resimlerde bile belli.o gidince çöktüm farkındayım.tekrar aşık olup yüzüm e renk gelsin istiyorum ama sevemiyorum kimseyi zaten aday yok.
şimdi bu adam ben nne kaybetmişim desin istiyorum eskisinden daha güzel bakımlı ama ne yapmalıyım bilmiyorum.gelin bi el atın kızlar

Allah askina boyle basit biri icin ugrasma.Yok ne guzel kizlarla birlikte olmusta gitmis sana asik olmus.Resmen seni dibe cekmeye calismis.Bi de cok arzuluyormusta sana yazik olurmus.Bu da cinsellik yasamaya calisma hareketleri.Bos beles bi insan ne dusunurse dusunsun.Sen yeni asklara bak

çekti zaten dibe.gerci eski bir sevgilisini görmüştüm kiz hakkaten guzeldi.gobekte piercing falan.fizik masaAllahlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…