ex sevgili bana çirkin dedi :)

Mankenlerin eline su dokemeyecegi kizlarmis! He, he ,he . Nerde öyle güzel kızlar, herkes birbirine benziyor. Dudaklar burunlar her sey aynı artik, herkes estetikli.Kimse de öyle müthiş güzel falan değil . Çoğunluk standart işte.

Gitsin o çok güzel bulduğu kızlarla beraber olsun, kimse onu zorla tutmuyor ya. Kimsenin suratına bile baktığı yoktur da gereksiz artistlik yapıyor işte. Ne gereksiz, ne özgüvensiz kelimeler. Ben gerçekten yakışıklı olan hiç bir adamın ağzından boyle laflar duymadım, bu tamamen özgüven eksikliginjn göstergesi. Kendi kendine çok yakışıklı izlenimi yaratıyor.

Bu arada mutlu kadın, gerçekten güzel kadındır. Buna çok inanıyorum . İnsan mutlu iken , guluyorken , kahkaha atiyorken farklı bir güzelliği oluyor. Mutsuz olduğu zamansa insana bir çirkinlik çöküyor. Siz ona inat mutlu olmaya bakın, sizin mutlulugunuzu görünce kudurur.

Güzelliği boşver, özgüvenin tavan olup “sen kim köpek” modunda gezersen dünya mankenleri toplansa gözünde olmaz. Her şeyin başı iplememek

Iliskinin sevmenin güzellikle ilgisi olmamalı..
Öyle de değil bence..
Ben 175 boyunda oldukça iyi görünen bir kadınım
Eski görüştüğüm ve beni reddeden çocuk 190 lik boyu ile 155 lik ve bana göre çok da matah olmayan bir kizla birlikte .
Bende baskasi ile.. yenisi bana daha bebek geliyor bence kimsenin eskisi ıyi gelmez gözüne ya

Lazerliyim , saçlarımı duzlestiririm ,melez tenliyim, allah aşkına zaten burda 2 dakikada kendinizi övmüşsünüz'ki gerek varmı kendinizi güzelmiyim degilmiyim diye sorgulamaya? ?? Ayrıca tekrak aşık olup yüzüme renk gelsin istiyorum demişsiniz , illa aşka gerek yok melez yüzünüze bir allık sürdünüzmü oldu bitti.. çöktüm ayrılınca demişsiniz ne kaybettiğini görsün istiyorum. Demişsiniz Lazerliyim diyorsunuz ama çıplak gezmiyorsunuz dimi adam lazerinizle ilgilenmez dıştan baktığınızda saç duzlestiririm demişsiniz farklı yapın bir muddette dalgalı kullanın makyaj yapın değişik giyinin herzamanki tarzınızın biraz dışına çıkın abartmadan nebilim illa kendimi göstericem diyorsanız biraz kendinizle ilgilenin.. son bir dipnot: karşı tarafla bukadar içli dışlı Olmayın , zaten is yerinde görüşüyorsunuz telde muhabbet neden? ? Önce bunu bi yok edin ve iştede Merhabalarını Günaydınlarınız olsun onun dışında biraz ulaşılmazı ve umursamazı oynayın ..

Ben varim. Gozume batan kusur varsa zaten baştan isinamam birine. Hepsi birer antonie degildi ama dönüp geriye baktigimda şunun da surasi soyleydi diyecegim bariz bir kusur olmadi veya ben bunu mu begendim demedim. Hepsi cook yakisikli olmasa da ortalama eli yuzu duzgun normal, goze batacak kusuru olmayan tiplerdi hep.

Ama arkadasim sizin gibiydi. Cok guzel bir hatundu ama kendisine gore daha gosterissiz mi diyim artik cirkin desem taslayacaklar neyse iste kendine gore daha gosterissiz tipleri secerdi. Her yeni sevgilisini buyuk heyecanla anlatir cok yakisikli sekilde tasvir ederdi. Ama bir cok sevgilisiyle tanistigimda "bu kiz kör mü" derdim içimden.
Daha sonra kendisi de ayrilinca "ben bununla nasil oldum ya" derdi her seferinde

Babam hep aşk insanı güzelleştirir der.
Konu sahibinin de bahsettiği böyle birşey sanirsam

Canim bende esimden evlenmeden once sık sik ayrılırdım her ayrilışimda suslenir puslenir gezerdim sefim amirim isyerinde herkes derdi sana bi guzellik gelmis yuzune renk gelmis diye geri gelirdi esimde derdi senden ayrilinca gozume bi guzel gorunuyosun ulasilmaz geliyosun naptim ben diye pisman oluyorum derdi ama benim olunca gozume okadarda guzel gorunmuyon derdi neden cunku herseyime karisirdi makyaj yapma sunu giyme bunu takma ondan sonrada gozume guzel gorunmuyo de simdide bazen kavga ederiz hemen donerim tirnaklarimi ojelerim iki makyaj yaparim gezerim hala daha pisman olur kavga ettigine erkek milleti iste tuhaf yaratiklar

O sozu bende biliyorum ama insani guzellestiren şeyi aşkın kutsamasi olarak yorumlamamistim. Insan asikken daha bir mutlu olur, kendine daha cok bakar, ilgilenir dolayisiyla guzellesir olarak yorumluyordum.

Tatlım iyi tarafından düşün seni o mankenlerden bile üstün görmüş işte:)

Lafa bak mankenlerin bile eline şu dokemeyecegi kızlarla birlikte oldum sonra gelip senle oldumo kızlar sana nasıl baktı demezler mi adama ? Yahu Kıvanç Tatlıtuğ olsa ne yazar yanj cümle bir kere çok varos..bırak bu cahil arkadaşım anlatım tarzın çok hoş bence mutlu olursun baskasiyla

Oldukça ilginç bu konu ama mutluluğun insanı güzelleştirdiğine inanıyorum. ne desem bile medim adam sizin özgüveninizi zedelemiş
ya bide yapip ediyordu bende çevremdeki kızlarla kendimi kıyaslamaya başlamıştım sen niye yoksunluk psikolojisine giriyorsun diye kiziyordu

bekar kalmadı ki.:)

bilmem.sogudum ama.o lafa

mutlu olabilsem kendime gekecgimde.enerjimi emdi cok se y yaşattı bana

ya mutluydum o varken hayatımda.mutlu olunca saclarim gözlerim falan parlıyordu enerjim vardi simdi enerjimle birlikte onlarda söndü.

sanirim evet.arkadaslarimda aşk sana yaradı diyorlardi.onunla birlikte iken çekindiğim resimlerde bile fark ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…