- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Evet kılsız insan türünden...ormangillerden değil :))Ya bende ona takıldım o nedir öyle yani kıllarım yok mu demek
agdaliyi begenmiyor zaar kendince erkek bakis acisina gore lazerli cillop agdali cirkin pürüzlüYa bende ona takıldım o nedir öyle yani kıllarım yok mu demek
Güzelliği boşver, özgüvenin tavan olup “sen kim köpek” modunda gezersen dünya mankenleri toplansa gözünde olmaz. Her şeyin başı iplememekkızlar gülüyorum ama üzülüyorum da.sevgilim le dengesizlikleri yüzünden ayrıldık.kendisi cok çapkındır.yakisikliligi benim gözümde, başkaları icin normal standartlarda erkek iste.ayni is yerindeyiz aylar sonra denk geldik. önce güzel sohbet ettik eskilere pek girmeden.gece yazistik olmuyor sevgimi bitirdin seninle arkadaşca da konusmak ıstemiyorum yanıma gelince dayanamıyorum sarılmak istiyorum arzuluyorum.hem sana zarar vermekten korktugum icin hemde senin bana güvenmemen hareketlerinden rahatsiz olduğum icin görüşmeyelim dedi.ben tabi üzüldüm gece agladim falan ama o bunu bilmiyor.sabah iste karşılaştık konuşmak istedi.yaziklar olsun dedim konismadim.pesine aradı ne yaptim dedi arkadaş olamayız demedin mi dedim.sen halen daha bana aşıksın gözlerinden belli.izmirde yaşadım bodrumda yaşadım mankenlerin ellerine su dokemeyecegi bir suru guzel kızlarla birlikte oldum,geldim senin gibi birine aşık oldum, sevdim dedi.
kızlar evet cok guzel degilim belki ama benimle ilgilenenler var.temizimdir lazerliyim saçlarımı duzlestiririm.makyaj sadece göz makyajı yaparım.melez tenli olduğum icin başka türlü olmuyor.giyimim normal.taytlar etekler giyip şakır şukur takılar takmam.onunla birlikte iken cok guzellesmistim.resimlerde bile belli.o gidince çöktüm farkındayım.tekrar aşık olup yüzüm e renk gelsin istiyorum ama sevemiyorum kimseyi zaten aday yok.
şimdi bu adam ben nne kaybetmişim desin istiyorum eskisinden daha güzel bakımlı ama ne yapmalıyım bilmiyorum.gelin bi el atın kızlar
nasil yani pek anlamdim
İnsana beraberken güzel geliyor ama ayrılınca hakikaten çirkin geliyor eski sevgilisi yaa
Ben hiç geriye dönüp baktığımda 'ulan ne yakışıklıymis' dediğim birine denk gelmedim.
Hatta bir söz var ya; sen benle güzelsin, bensiz kertenkeleye benziyorsun diye.
Aynen öyle, hep 'allahim ben kör müymüşüm?' diye düşünüyorum.
Biri zaten mağara adamına benziyordu, birinin dişleri cirkindi, birinin alni kırışık kirişikti. En eli yuzu duzgun.lacivert gozlu Slav erkeğinin de yüzü mayın tarlası gibi akne doluydu.
Ama birlikteyken hepsi antonie banderas :))
Boşver , sen dünya harikası da olsan sevmeyene kötü gelirsin zaten.
Babam hep aşk insanı güzelleştirir der."O nunla birlikteyken cok guzeldim." dediniz. Bende O nunla birlikteyken nasil kendinize bakiyorsaniz ayni sekilde tekrar kendinize bakin dedim. Cocugun aşki sizi kutsadigi icin guzellesmediyseniz eger yaptiginiz bir bakiminiz filan vardir heralde diye tahmin ettim.
Babam hep aşk insanı güzelleştirir der.
Konu sahibinin de bahsettiği böyle birşey sanirsam
Tatlım iyi tarafından düşün seni o mankenlerden bile üstün görmüş işte:)kızlar gülüyorum ama üzülüyorum da.sevgilim le dengesizlikleri yüzünden ayrıldık.kendisi cok çapkındır.yakisikliligi benim gözümde, başkaları icin normal standartlarda erkek iste.ayni is yerindeyiz aylar sonra denk geldik. önce güzel sohbet ettik eskilere pek girmeden.gece yazistik olmuyor sevgimi bitirdin seninle arkadaşca da konusmak ıstemiyorum yanıma gelince dayanamıyorum sarılmak istiyorum arzuluyorum.hem sana zarar vermekten korktugum icin hemde senin bana güvenmemen hareketlerinden rahatsiz olduğum icin görüşmeyelim dedi.ben tabi üzüldüm gece agladim falan ama o bunu bilmiyor.sabah iste karşılaştık konuşmak istedi.yaziklar olsun dedim konismadim.pesine aradı ne yaptim dedi arkadaş olamayız demedin mi dedim.sen halen daha bana aşıksın gözlerinden belli.izmirde yaşadım bodrumda yaşadım mankenlerin ellerine su dokemeyecegi bir suru guzel kızlarla birlikte oldum,geldim senin gibi birine aşık oldum, sevdim dedi.
kızlar evet cok guzel degilim belki ama benimle ilgilenenler var.temizimdir lazerliyim saçlarımı duzlestiririm.makyaj sadece göz makyajı yaparım.melez tenli olduğum icin başka türlü olmuyor.giyimim normal.taytlar etekler giyip şakır şukur takılar takmam.onunla birlikte iken cok guzellesmistim.resimlerde bile belli.o gidince çöktüm farkındayım.tekrar aşık olup yüzüm e renk gelsin istiyorum ama sevemiyorum kimseyi zaten aday yok.
şimdi bu adam ben nne kaybetmişim desin istiyorum eskisinden daha güzel bakımlı ama ne yapmalıyım bilmiyorum.gelin bi el atın kızlar
ya bide yapip ediyordu bende çevremdeki kızlarla kendimi kıyaslamaya başlamıştım sen niye yoksunluk psikolojisine giriyorsun diye kiziyorduOldukça ilginç bu konu ama mutluluğun insanı güzelleştirdiğine inanıyorum. ne desem bile medim adam sizin özgüveninizi zedelemiş
bekar kalmadı ki.:)Sen yine bakımlı ol da ne kaybetmişim demesini istiyorsan kıskandır.Adam senin aşkından emin istediğin kadar süslen püslen sonuçta eldeki kuşsun ve cazip gelmiyorsun.Vardır böyle erkekler akılları hep daldaki kuşta olur.Aynı işyerindeymişsiniz yok mu bir arkadaşın falan ona karşı samimi pozlar verebileceğin?
bende guzel olsaydım sanamı bakardim dedimSende onu bozamadın mı hemen ay ben burda sinir oldum adamın özgüvenine
bilmem.sogudum ama.o lafaOlaya başka açıdan bakıcağım..ne güzdl kızlar tanıdım kimler geldi kimler geçti ama kimsaye aşık olmadım sen gibi vazgeçemediğim olmadı ne yaptın bana falan demek istedi bence..sende başka bi sey var beni çektin demek istedi..
mutlu olabilsem kendime gekecgimde.enerjimi emdi cok se y yaşattı banaBence o adamın ne kaybettiği değil, senin kendini kaybettiğin önemli.. Kendin için güzelleş kendin için spor yap.. O zaman kimsenin senden daha kuymetli olmadığını göreceksin.. Erkek kıtlığı yok sonuçta kim bilir kalbini ısıtan biri habersiz bekliyordur ya da sen onu bilemezsin. O yüzden fazla takılma spor yap maske yap, saçına başına bak.. Ama kimse için değil kendin için unutma.
ya mutluydum o varken hayatımda.mutlu olunca saclarim gözlerim falan parlıyordu enerjim vardi simdi enerjimle birlikte onlarda söndü."O nunla birlikteyken cok guzeldim." dediniz. Bende O nunla birlikteyken nasil kendinize bakiyorsaniz ayni sekilde tekrar kendinize bakin dedim. Cocugun aşki sizi kutsadigi icin guzellesmediyseniz eger yaptiginiz bir bakiminiz filan vardir heralde diye tahmin ettim.
sanirim evet.arkadaslarimda aşk sana yaradı diyorlardi.onunla birlikte iken çekindiğim resimlerde bile fark ediyorumBabam hep aşk insanı güzelleştirir der.
Konu sahibinin de bahsettiği böyle birşey sanirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?