- 10 Nisan 2014
- 43.778
- 116.421
- 798
hahahaa sen çok yaşa emiBal dök yala’nin teknolojik versiyonu
Onu diyorum işteYalan dolan yahuuuu
Ha ha çok fonksiyonelmiş bende istiyorum bundan
lazerliyim
Bir jedi ile evlenirsen neden olmasın. Jedilarda ışın kılıcı namustur, evlenmeden elletmezler. Saniyelik dokunsan kılıç kirlendi diye harakiri yaparlar. Adabı vardır ışın kılıcı taşımanınHa ha çok fonksiyonelmiş bende istiyorum bundan
Olaya başka açıdan bakıcağım..ne güzdl kızlar tanıdım kimler geldi kimler geçti ama kimsaye aşık olmadım sen gibi vazgeçemediğim olmadı ne yaptın bana falan demek istedi bence..sende başka bi sey var beni çektin demek istedi..kızlar gülüyorum ama üzülüyorum da.sevgilim le dengesizlikleri yüzünden ayrıldık.kendisi cok çapkındır.yakisikliligi benim gözümde, başkaları icin normal standartlarda erkek iste.ayni is yerindeyiz aylar sonra denk geldik. önce güzel sohbet ettik eskilere pek girmeden.gece yazistik olmuyor sevgimi bitirdin seninle arkadaşca da konusmak ıstemiyorum yanıma gelince dayanamıyorum sarılmak istiyorum arzuluyorum.hem sana zarar vermekten korktugum icin hemde senin bana güvenmemen hareketlerinden rahatsiz olduğum icin görüşmeyelim dedi.ben tabi üzüldüm gece agladim falan ama o bunu bilmiyor.sabah iste karşılaştık konuşmak istedi.yaziklar olsun dedim konismadim.pesine aradı ne yaptim dedi arkadaş olamayız demedin mi dedim.sen halen daha bana aşıksın gözlerinden belli.izmirde yaşadım bodrumda yaşadım mankenlerin ellerine su dokemeyecegi bir suru guzel kızlarla birlikte oldum,geldim senin gibi birine aşık oldum, sevdim dedi.
kızlar evet cok guzel degilim belki ama benimle ilgilenenler var.temizimdir lazerliyim saçlarımı duzlestiririm.makyaj sadece göz makyajı yaparım.melez tenli olduğum icin başka türlü olmuyor.giyimim normal.taytlar etekler giyip şakır şukur takılar takmam.onunla birlikte iken cok guzellesmistim.resimlerde bile belli.o gidince çöktüm farkındayım.tekrar aşık olup yüzüm e renk gelsin istiyorum ama sevemiyorum kimseyi zaten aday yok.
şimdi bu adam ben nne kaybetmişim desin istiyorum eskisinden daha güzel bakımlı ama ne yapmalıyım bilmiyorum.gelin bi el atın kızlar
Bu kadar teferruata gelemem ben zaten bi daha evlenmek miBir jedi ile evlenirsen neden olmasın. Jedilarda ışın kılıcı namustur, evlenmeden elletmezler. Saniyelik dokunsan kılıç kirlendi diye harakiri yaparlar. Adabı vardır ışın kılıcı taşımanın
Bence o adamın ne kaybettiği değil, senin kendini kaybettiğin önemli.. Kendin için güzelleş kendin için spor yap.. O zaman kimsenin senden daha kuymetli olmadığını göreceksin.. Erkek kıtlığı yok sonuçta kim bilir kalbini ısıtan biri habersiz bekliyordur ya da sen onu bilemezsin. O yüzden fazla takılma spor yap maske yap, saçına başına bak.. Ama kimse için değil kendin için unutma.kızlar gülüyorum ama üzülüyorum da.sevgilim le dengesizlikleri yüzünden ayrıldık.kendisi cok çapkındır.yakisikliligi benim gözümde, başkaları icin normal standartlarda erkek iste.ayni is yerindeyiz aylar sonra denk geldik. önce güzel sohbet ettik eskilere pek girmeden.gece yazistik olmuyor sevgimi bitirdin seninle arkadaşca da konusmak ıstemiyorum yanıma gelince dayanamıyorum sarılmak istiyorum arzuluyorum.hem sana zarar vermekten korktugum icin hemde senin bana güvenmemen hareketlerinden rahatsiz olduğum icin görüşmeyelim dedi.ben tabi üzüldüm gece agladim falan ama o bunu bilmiyor.sabah iste karşılaştık konuşmak istedi.yaziklar olsun dedim konismadim.pesine aradı ne yaptim dedi arkadaş olamayız demedin mi dedim.sen halen daha bana aşıksın gözlerinden belli.izmirde yaşadım bodrumda yaşadım mankenlerin ellerine su dokemeyecegi bir suru guzel kızlarla birlikte oldum,geldim senin gibi birine aşık oldum, sevdim dedi.
kızlar evet cok guzel degilim belki ama benimle ilgilenenler var.temizimdir lazerliyim saçlarımı duzlestiririm.makyaj sadece göz makyajı yaparım.melez tenli olduğum icin başka türlü olmuyor.giyimim normal.taytlar etekler giyip şakır şukur takılar takmam.onunla birlikte iken cok guzellesmistim.resimlerde bile belli.o gidince çöktüm farkındayım.tekrar aşık olup yüzüm e renk gelsin istiyorum ama sevemiyorum kimseyi zaten aday yok.
şimdi bu adam ben nne kaybetmişim desin istiyorum eskisinden daha güzel bakımlı ama ne yapmalıyım bilmiyorum.gelin bi el atın kızlar
Bu adam seni gaza getirip barışmak istiyor.kızlar gülüyorum ama üzülüyorum da.sevgilim le dengesizlikleri yüzünden ayrıldık.kendisi cok çapkındır.yakisikliligi benim gözümde, başkaları icin normal standartlarda erkek iste.ayni is yerindeyiz aylar sonra denk geldik. önce güzel sohbet ettik eskilere pek girmeden.gece yazistik olmuyor sevgimi bitirdin seninle arkadaşca da konusmak ıstemiyorum yanıma gelince dayanamıyorum sarılmak istiyorum arzuluyorum.hem sana zarar vermekten korktugum icin hemde senin bana güvenmemen hareketlerinden rahatsiz olduğum icin görüşmeyelim dedi.ben tabi üzüldüm gece agladim falan ama o bunu bilmiyor.sabah iste karşılaştık konuşmak istedi.yaziklar olsun dedim konismadim.pesine aradı ne yaptim dedi arkadaş olamayız demedin mi dedim.sen halen daha bana aşıksın gözlerinden belli.izmirde yaşadım bodrumda yaşadım mankenlerin ellerine su dokemeyecegi bir suru guzel kızlarla birlikte oldum,geldim senin gibi birine aşık oldum, sevdim dedi.
Ya bende ona takıldım o nedir öyle yani kıllarım yok mu demekLazerliyimyeni terim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?