ex sevgili bana çirkin dedi :)

İnsana beraberken güzel geliyor ama ayrılınca hakikaten çirkin geliyor eski sevgilisi yaa
Ben hiç geriye dönüp baktığımda 'ulan ne yakışıklıymis' dediğim birine denk gelmedim.
Hatta bir söz var ya; sen benle güzelsin, bensiz kertenkeleye benziyorsun diye.
Aynen öyle, hep 'allahim ben kör müymüşüm?' diye düşünüyorum.
Biri zaten mağara adamına benziyordu, birinin dişleri cirkindi, birinin alni kırışık kirişikti. En eli yuzu duzgun.lacivert gozlu Slav erkeğinin de yüzü mayın tarlası gibi akne doluydu.
Ama birlikteyken hepsi antonie banderas :))
Boşver , sen dünya harikası da olsan sevmeyene kötü gelirsin zaten.

Bişeyler yapacaksanız kendiniz için yapın. Bu adam ben ne kaybetmişim desin diye değil.

Sen yine bakımlı ol da ne kaybetmişim demesini istiyorsan kıskandır.Adam senin aşkından emin istediğin kadar süslen püslen sonuçta eldeki kuşsun ve cazip gelmiyorsun.Vardır böyle erkekler akılları hep daldaki kuşta olur.Aynı işyerindeymişsiniz yok mu bir arkadaşın falan ona karşı samimi pozlar verebileceğin?

Ayak serçe parmağını sehpaya vurasıca, suratında damacana patlıyasıca. Gıcık oldum. Iyi kurtulmuşsunuz. Hakikatten nasıl böyle seviyesiz bir adamı sevmişsiniz?

Olaya başka açıdan bakıcağım..ne güzdl kızlar tanıdım kimler geldi kimler geçti ama kimsaye aşık olmadım sen gibi vazgeçemediğim olmadı ne yaptın bana falan demek istedi bence..sende başka bi sey var beni çektin demek istedi..

Bu kadar teferruata gelemem ben zaten bi daha evlenmek mi tövbee

Cidden bu cirkin güzel ayrımlarida baydi.
Kimse kimseyi zorla tutmuyor.

Gidip daha güzeliyle olabilir.
Birde güzellik cirkinlik elimizde dahi değilken yok mankenlerle ciktim sen şöylesin böylesin...
Mankenler dururken size aşık olarak lutuf etmis ,sağolsun .....

Bence o adamın ne kaybettiği değil, senin kendini kaybettiğin önemli.. Kendin için güzelleş kendin için spor yap.. O zaman kimsenin senden daha kuymetli olmadığını göreceksin.. Erkek kıtlığı yok sonuçta kim bilir kalbini ısıtan biri habersiz bekliyordur ya da sen onu bilemezsin. O yüzden fazla takılma spor yap maske yap, saçına başına bak.. Ama kimse için değil kendin için unutma.

Yaaaa bu erkekler gerçekten salak :)) iyi bir şey demeye çalışmış bence..

Yani bi sürü güzel kız oldu hayatımda çevremde ama sana çok aşık oldum. Fiziksel olarak senden daha güzel olsalar bile bütün olarak baktığımda sen harikaydın.
Ama bunu becerememiş:)))

Bu adam seni gaza getirip barışmak istiyor.
Fakat sakın barışma bu adam sorunlu aman uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…