- 2 Şubat 2017
- 3.389
- 3.518
- 133
psikolojim bozuldu galibakendini neden çirkin görüyorsun ki sen.
yani bir herif sana çirkinde dememiş kıyaslama yapmış diye sen çirkin mi oluyrsun allah aşkına.Sen kendini öyle görme elimi sallasam senden 50 tane bulurum de."Güzel olsam sana mı bakardım" diyerek sen çirkin oldugunu tescilliyorsun.Ben yine sana 1 numara fazlayım,sana göre daha güzelim diyeceksin ki otursun içine.psikolojim bozuldu galiba
Canım neden öyle dedin yabende guzel olsaydım sanamı bakardim dedim
Her güzelin daha güzeli her yakışıklının daha yakışlısı var elbette .. ama insan bir kişiye aşık olunca karşısındakinin dünya Güzeli olduğu için sevmez..burda ki kadınların eşleri ve sevgilileri dünya yakışıklısı olduğunu sanmıyrm ama bizlere dünyanın en yakışıklı erkeği gibi gelirlerOlabilir.
Herkes herkesi güzel bulmak zorunda değil.
Demek adam sizden güzelleri dururken size bakmış zamanında.
Ne var ki bunda?
Şimdi şöyle söyliyeyim canım kimse için kendini heba etme. Galiba hala hoşlanıyosun o yüzden sana acı vermiş öyle demesi. Benim eskiden hoşlandığım bir çocuk vardı aynı üni.deydik. Platonikti biraz benimki yakın arkadaşdık. Neyse. Onun eski sevgilisi bana göre çok güzel kızdı o da bizim üni.dendi. Unutamamıştı o kızı. Ben hep üzülürdüm kötü olurdum kızı görünce. Neyse bu çocuk benimle kendisine bir şans vermek istedi güya. Ama doğru dürüst konuşmadan 1 hafta sonra “yok ben hislerimde yanılmışım” dedi. Ben tabi kötü oldum ağladım. Ona belli etmedim ama “hisslerinden emin olmadan bi daha kimseye yakınlaşma. Kızlara yazık olur” dedim Ve arkadaşlığımızı falan da bitirdim. O zaman da kendime çok bakmıyodum ben. Ben bi bakımlı, havalı oldum (ama ona inat değil bana bi aydınlanma gelmişti sanki) bide onu bi görmemezlikten geldim ki kendi varlığından şüphe etti. Yanımdan geçiyodu bakmıyodum. Uzaktan görünce ilgilenmiyodum falan. O da çapkındı. Ona da dokunuyodu benim kale almamam. Hep bakışlarını hissediyordum. Ondan 1 yıl sonra nişanlandım ama o çok pişman olmuştu. Ex sevgilisini unuttuğunu, benim sayemde hayatında çok şeyin değiştiğini falan söyledi ama bende artık o defter kapanmıştı. Ama kendi kendime düşündüm ki bir zamanlar bana bakmaz dediğim, eski sevgilisiyle kendimi kıyasladığım adam şimdi pişman olduğunu söylüyor. Benim gibi karısı olmasını istermiş. Öyle söyledi)) ama artık çok geçti. Yani diyeceğim o ki, onu öyle bir görmemezlikten gelin ki, kendi varlığından şüphe etsin. Gülün eylenin, kendinize vakit ayırın, o sözleri için pişman olunca da basın tekmeyi. Acımayın. Sizi başkalarıyla kıyaslayan adamı, siz adam yerine koymayın. Sevgilerkızlar gülüyorum ama üzülüyorum da.sevgilim le dengesizlikleri yüzünden ayrıldık.kendisi cok çapkındır.yakisikliligi benim gözümde, başkaları icin normal standartlarda erkek iste.ayni is yerindeyiz aylar sonra denk geldik. önce güzel sohbet ettik eskilere pek girmeden.gece yazistik olmuyor sevgimi bitirdin seninle arkadaşca da konusmak ıstemiyorum yanıma gelince dayanamıyorum sarılmak istiyorum arzuluyorum.hem sana zarar vermekten korktugum icin hemde senin bana güvenmemen hareketlerinden rahatsiz olduğum icin görüşmeyelim dedi.ben tabi üzüldüm gece agladim falan ama o bunu bilmiyor.sabah iste karşılaştık konuşmak istedi.yaziklar olsun dedim konismadim.pesine aradı ne yaptim dedi arkadaş olamayız demedin mi dedim.sen halen daha bana aşıksın gözlerinden belli.izmirde yaşadım bodrumda yaşadım mankenlerin ellerine su dokemeyecegi bir suru guzel kızlarla birlikte oldum,geldim senin gibi birine aşık oldum, sevdim dedi.
kızlar evet cok guzel degilim belki ama benimle ilgilenenler var.temizimdir lazerliyim saçlarımı duzlestiririm.makyaj sadece göz makyajı yaparım.melez tenli olduğum icin başka türlü olmuyor.giyimim normal.taytlar etekler giyip şakır şukur takılar takmam.onunla birlikte iken cok guzellesmistim.resimlerde bile belli.o gidince çöktüm farkındayım.tekrar aşık olup yüzüm e renk gelsin istiyorum ama sevemiyorum kimseyi zaten aday yok.
şimdi bu adam ben nne kaybetmişim desin istiyorum eskisinden daha güzel bakımlı ama ne yapmalıyım bilmiyorum.gelin bi el atın kızlar
Aynen ya. Öyle diyenler ne anlatmaya çalışıyor acaba?Lazerliyim
Ablacım exe b.k atmak adettendir zaten çok da takılma yani :)
pür temiz pak :)lazerliyim ne kız
insanı güzelleştiren şey aşktır. bir zamanlar aşık olmuştum (hey gidi günler hey :) o zaman işyerinde herkes "çok güzel görünüyorsun,sende farklı bir enerji var bu aralar, özel bir sebebi var mı" diye sormuşlardı. o dönem gözlerim parlıyordu,daha bir enerjiktim,duygularım hareketlerime yansıyordu cıvıl cıvıldım. sonra duygularım katledilince yine normale döndüm :)Canim bende esimden evlenmeden once sık sik ayrılırdım her ayrilışimda suslenir puslenir gezerdim sefim amirim isyerinde herkes derdi sana bi guzellik gelmis yuzune renk gelmis diye geri gelirdi esimde derdi senden ayrilinca gozume bi guzel gorunuyosun ulasilmaz geliyosun naptim ben diye pisman oluyorum derdi ama benim olunca gozume okadarda guzel gorunmuyon derdi neden cunku herseyime karisirdi makyaj yapma sunu giyme bunu takma ondan sonrada gozume guzel gorunmuyo de simdide bazen kavga ederiz hemen donerim tirnaklarimi ojelerim iki makyaj yaparim gezerim hala daha pisman olur kavga ettigine erkek milleti iste tuhaf yaratiklar
Ağzınıza sağlık vallahi çok güzel yorumlamışsınız, aynen katılıyorumAllah askina boyle basit biri icin ugrasma.Yok ne guzel kizlarla birlikte olmusta gitmis sana asik olmus.Resmen seni dibe cekmeye calismis.Bi de cok arzuluyormusta sana yazik olurmus.Bu da cinsellik yasamaya calisma hareketleri.Bos beles bi insan ne dusunurse dusunsun.Sen yeni asklara bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?