ex sevgili bana çirkin dedi :)

Ben de İstanbul’da manken gibi yakışıklı erkeklerle görüştüm de mecburen sana kalmışım diyeydiniz keşke

psikolojim bozuldu galiba
yani bir herif sana çirkinde dememiş kıyaslama yapmış diye sen çirkin mi oluyrsun allah aşkına.Sen kendini öyle görme elimi sallasam senden 50 tane bulurum de."Güzel olsam sana mı bakardım" diyerek sen çirkin oldugunu tescilliyorsun.Ben yine sana 1 numara fazlayım,sana göre daha güzelim diyeceksin ki otursun içine.

Olabilir.
Herkes herkesi güzel bulmak zorunda değil.
Demek adam sizden güzelleri dururken size bakmış zamanında.
Ne var ki bunda?

bende guzel olsaydım sanamı bakardim dedim
Canım neden öyle dedin ya bu adamın totosunu sen kaldırmışsın kendini beğenmeyerek ben olsam benim çevremde seni bana hiç yakıştırmıyordu fıstık gibi kızsın onunla ne işin var gibi bi cümle kurup bozardm onu orada. kendine güvenmeyip ben çirkinim dersen herkes öyle davranır sana . Hanımlar kendinize güvenin hepimiz cillop gibi kadınlarız şu erkeklere ben çirkin miyim, ben zaten güzel değilim gibi cümleler kurmayın lütfen

Olabilir.
Herkes herkesi güzel bulmak zorunda değil.
Demek adam sizden güzelleri dururken size bakmış zamanında.
Ne var ki bunda?
Her güzelin daha güzeli her yakışıklının daha yakışlısı var elbette .. ama insan bir kişiye aşık olunca karşısındakinin dünya Güzeli olduğu için sevmez..burda ki kadınların eşleri ve sevgilileri dünya yakışıklısı olduğunu sanmıyrm ama bizlere dünyanın en yakışıklı erkeği gibi gelirler

Şimdi şöyle söyliyeyim canım kimse için kendini heba etme. Galiba hala hoşlanıyosun o yüzden sana acı vermiş öyle demesi. Benim eskiden hoşlandığım bir çocuk vardı aynı üni.deydik. Platonikti biraz benimki yakın arkadaşdık. Neyse. Onun eski sevgilisi bana göre çok güzel kızdı o da bizim üni.dendi. Unutamamıştı o kızı. Ben hep üzülürdüm kötü olurdum kızı görünce. Neyse bu çocuk benimle kendisine bir şans vermek istedi güya. Ama doğru dürüst konuşmadan 1 hafta sonra “yok ben hislerimde yanılmışım” dedi. Ben tabi kötü oldum ağladım. Ona belli etmedim ama “hisslerinden emin olmadan bi daha kimseye yakınlaşma. Kızlara yazık olur” dedim Ve arkadaşlığımızı falan da bitirdim. O zaman da kendime çok bakmıyodum ben. Ben bi bakımlı, havalı oldum (ama ona inat değil bana bi aydınlanma gelmişti sanki) bide onu bi görmemezlikten geldim ki kendi varlığından şüphe etti. Yanımdan geçiyodu bakmıyodum. Uzaktan görünce ilgilenmiyodum falan. O da çapkındı. Ona da dokunuyodu benim kale almamam. Hep bakışlarını hissediyordum. Ondan 1 yıl sonra nişanlandım ama o çok pişman olmuştu. Ex sevgilisini unuttuğunu, benim sayemde hayatında çok şeyin değiştiğini falan söyledi ama bende artık o defter kapanmıştı. Ama kendi kendime düşündüm ki bir zamanlar bana bakmaz dediğim, eski sevgilisiyle kendimi kıyasladığım adam şimdi pişman olduğunu söylüyor. Benim gibi karısı olmasını istermiş. Öyle söyledi)) ama artık çok geçti. Yani diyeceğim o ki, onu öyle bir görmemezlikten gelin ki, kendi varlığından şüphe etsin. Gülün eylenin, kendinize vakit ayırın, o sözleri için pişman olunca da basın tekmeyi. Acımayın. Sizi başkalarıyla kıyaslayan adamı, siz adam yerine koymayın. Sevgiler

Şekerim o da biliyor kendisinin hayatına senden başka güzel bir kız girmeyeceğini, giremeyeceğini. Nesini anlamıyorsunuz bunun?

Erkeklerin kuyruğu dik tutma çabaları, erkeklik gururları diye birşey var bilir misin onları dik tutmak için karşıdakine çamur atma özellikleri vardır. Sizinki de o işte.

Benim eski de böyleydi. Ki çirkin bir kızda değilim gerçekten sağlığıma şükrederim, kendime has bir güzelliğim vardır. Herkes güzeldir, her kadın güzeldir, kutsaldır bu tip meymenetsizler anlamaz.

Her neyse my ex, çok doğalsın, güzelsin, ölüyorum sana, fiziğin harika diye överdi. Biz bunla ayrıldık bana atmadığı çamur kalmadı. Ama içten içe içini öyle bir yiyor ki bana saydırdıktan sonra “ULAN GÜZEL OLDUĞUN İÇİN Mİ BENİ UMURSAMIYORSUN ŞER....SİZ” dedi aynen böyle. :) :d

Kimin umrunda ya. Hiç takılma bunlara hiç hatta çok sevin. Hala aklı beyni sende.

Lazer epilasyon merkezi virali misin arkadaşım? Üzülme , sevecek adam tüylü de severdi.

Bi' de sana çirkin dememiş ki tam olarak.Hani senden güzeller vardı ama yine sana döndüm demiş.Bence iltifat etmeye çalışırken saçmalamış.Bazı erkekler harbiden mal.

insanı güzelleştiren şey aşktır. bir zamanlar aşık olmuştum (hey gidi günler hey :) o zaman işyerinde herkes "çok güzel görünüyorsun,sende farklı bir enerji var bu aralar, özel bir sebebi var mı" diye sormuşlardı. o dönem gözlerim parlıyordu,daha bir enerjiktim,duygularım hareketlerime yansıyordu cıvıl cıvıldım. sonra duygularım katledilince yine normale döndüm :)

Ağzınıza sağlık vallahi çok güzel yorumlamışsınız, aynen katılıyorum

Cirkin dememis ki :) salak mi adam cirkine vuruldum desin zaten kendi agziyla. Bazi kadinlar hayatlarinea bi adam olmadan elini kolunu kaldiramazlar. Biri olunca da o tembel kulkedisi gider hop sindirella olurlar. Niye bilmiorum. Motivasyon icin adama ihtiyac var onlar icin.

Sen de deseydin hayırdır Sezar'ın oğlu mısın bu ne hava diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…