- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
ben bugün önüme ne geldiyse yedim kendimi cok kötü hissediyorum sen yine az yemissin canim
ama yarin kesin daha cok dikkat edecegim. regl dönemim baslasa da ben de bu yeme krizinden kurtulsam
sende dogumdan sonra bize takilirsin eylülcüm ne de olsa ben o zamana kadar bu gidisle diyete devam edecegim
bebis nasil bakalim
bugün baya yoruldum ev isi yaptim annemlere yürüdüm. Bi yokus var inan öldüm cikana kadar. Annemlerde yeni yataklarini kurdum
Aksam da
3-4 catal makarna
1 tane tost yedim
simdi de cilek yiyorum
esracim sevindim burda olduguna. Tartildin mi hic ? kilo vermis misin ?
altı üstü 6-7 kilocuk alıcaksın verirsin merak etme bebişini kucağına alınca unutturur o herşeyigüldenin dediği gibi biz bu gidişle biz veremiycez sen doğum yapana kadar kiloları artık beraber kaldığın yerden devam edersin bizimle
sorma güldencim sadece 500 gram gitmiş yaa yemek yemeden tartıldığımdaysa 700 gram vermiş olarak görünüyorumböyle giderse çabuk veremeyeceğim gibi görünüyo.
bugün kendimi yemeden tutamiyorum ya :2:
Dondurma yedim, cubuk kreker yedim ne yapacagimi bilmiyorum
Aksam sadece karpuz yemeyi düüsünüyorum
aman kendine dikkat et eylülcüm ve tabi bebisimize de
bugün baya yoruldum.yine ise yürüyerek gittim. sadece yokus yürüdüm hem de 30 derece sicaklikta. ise vardigimda sirilsiklam olmustum nerdeyse
bugün ki yediklerim
sabah
2 dilim kepekli ekmek sürme peynirli
2 zeytin
1 kirmizi biber
öglen sadece cilek yedim
aksam da
4-5 kasik sulu köfte
7-8 kasik eriste ( makarna ) cok az üstünde kiyma koydum
Ah kızlar teşekkür ederim iyi ki varsınız20 kilo neki eylülcüm takma kafana yaa boşver güldenin dediği gibi sen bebişimize ve kendine iyi bak sadece gerisini düşünme verirsin sonradan ne istiyosa canın ye hatta bize söyle biz yollarız yapıpta
kahvaltıda(daha çok öğle yemeği desek daha iyi olur 2 de yedim çünkü);
2 közlenmiş kırmızı biber
3 zeytin
bir küçük dilim helva
3 çeri domatesi
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay
arada da;
2 kaşık kısır yedim
akşam;
2 kaşık yeşil fasülye (bu ara annem çok yapıyo ama kilo yapmaz heralde)
7 tane yaprak sarma
1 kase cacık
birazdan da 7-8 tane erik, 1 tanede nektari yiyicem.
kizlar bende diyet uyguluyorum, ama dun onume ne geldiyse yedim. acaba kilo alirmiyim?
Bende geldim kızlar.Azimli bir diyetle 20 kilo verdim.86 dan 66 ya düştüm herşey güzeldi.Bu kiloyuda 2 yıl korudum.Ama 2010 da kilo almaya başladım.Şu an 71 kiloyum ve hiç diyet yapasım yok.Kendimi bir türlü motive edemiyorum.Napsam bilmiyorum valla
bu arada ben 85 kiloyum 92-den bu kiloya indim
Bende geldim kızlar.Azimli bir diyetle 20 kilo verdim.86 dan 66 ya düştüm herşey güzeldi.Bu kiloyuda 2 yıl korudum.Ama 2010 da kilo almaya başladım.Şu an 71 kiloyum ve hiç diyet yapasım yok.Kendimi bir türlü motive edemiyorum.Napsam bilmiyorum valla
yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldiniz.aramiza katilmaniza sevindim hem bizede tecrübelerinizi söylersini. Hem birbirimize destek oluruz.
Eylülcüm seni gördügüme sevindimnasil gidiyor hamilelik bakalim
bende bu ara birazcik fazla kaciriyorum bi su aylik dönemim baslayip bitseydi iyi olacakti
Bugün yine is yerine yürüdüm :)
Öglen dedigim gibi bisey yemedim sadece cilek kiraz karsimi tabak hazirladim bütün gün ondan yedim
Aksam da
bi kac haslanmis patates
kocaman bir tabak salata yedim
Bugün arada bi kac kücük cikolata kacirdim
esracim sen nasilsin, nasil gidiyor ?
iyiyim canım sen nasılsın? durumu sorarsan ehh işte iyi gidiyo diyelim iyi olsun bende kaçırıyorum valla çikolataları, çikolatalı kekleri nolcak bilmiyorum:78:
akşam yemeğimi yazmayı unutmuşum
2 kaşık yayla çorbası
3 kaşık türlü yemeği
3 kaşık makarna
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak ta ayran
1 saat öncesinde de 8 tane erik, 1 tanede nektari yedim
yarım saat öncesinde de bir fincan türk kahvesi içtim
çok mu oldu ne sanki yazarken bile moralim bozuldu ne çok yemişim
Fazla kacirmadikca bisey olmaz geralde canim bende kaciriyorum
Ben bugün oruc tutuyorum aksam ne yerim bilemiyorum daha. Bu arada Kandiliniz mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?