Eyllull'ün Diyet Günlüğü

sabah biraz fazla kaçırdım sanırım
1 tane simit
3 kaşık menemen
4 zeytin
bir kibrit kutusundan bşraz fazla peynir
5 çeri domatesi domates
7-8 tane kızartılmış patates
2 bardak çay

öğle;
bir kase nesfit
3 parçacık da bitter çikolata

akşam;
3 kaşık yeşil fasülye
3 kaşık makarna
1 kase cacık

ben bugün önüme ne geldiyse yedim kendimi cok kötü hissediyorum sen yine az yemissin canim
ama yarin kesin daha cok dikkat edecegim. regl dönemim baslasa da ben de bu yeme krizinden kurtulsam

ben bugün önüme ne geldiyse yedim kendimi cok kötü hissediyorum sen yine az yemissin canim
ama yarin kesin daha cok dikkat edecegim. regl dönemim baslasa da ben de bu yeme krizinden kurtulsam

anlıyorum seni benimde aslında dün veya bugün olmam gerekiyodu ama henüz bişey yok sıkıntı veriyo banada çikolata istiyo canım fena halde olsa bi dert olmasa bi dert zaten

Canım o yokuşu çıkarken spor yapmış kadar olmuşsundur iyi olmuş ne güzel
Bebiş şuan ağrıdan başka birşey vermiyor canım A Sağsalim elime aldığım günleri görürüm inşallah

Yok canım daha şimdiden cuma dan beri yani 3 günde 500 gr almışım bu gidişle doğuma kadar 20 kilo alırım ben :18: allah korusun

bugün kendimi yemeden tutamiyorum ya :2:

Dondurma yedim, cubuk kreker yedim ne yapacagimi bilmiyorum

Aksam sadece karpuz yemeyi düüsünüyorum

Canım dediğim diyet sütlaçtan yap, canının istedikelrini de birazcık birazcık tadına bak

aman kendine dikkat et eylülcüm ve tabi bebisimize de

bugün baya yoruldum.yine ise yürüyerek gittim. sadece yokus yürüdüm hem de 30 derece sicaklikta. ise vardigimda sirilsiklam olmustum nerdeyse

bugün ki yediklerim

sabah
2 dilim kepekli ekmek sürme peynirli
2 zeytin
1 kirmizi biber

öglen sadece cilek yedim

aksam da
4-5 kasik sulu köfte
7-8 kasik eriste ( makarna ) cok az üstünde kiyma koydum

20 kilo neki eylülcüm takma kafana yaa boşver güldenin dediği gibi sen bebişimize ve kendine iyi bak sadece gerisini düşünme verirsin sonradan ne istiyosa canın ye hatta bize söyle biz yollarız yapıpta

kahvaltıda(daha çok öğle yemeği desek daha iyi olur 2 de yedim çünkü);
2 közlenmiş kırmızı biber
3 zeytin
bir küçük dilim helva
3 çeri domatesi
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay

arada da;
2 kaşık kısır yedim

akşam;
2 kaşık yeşil fasülye (bu ara annem çok yapıyo ama kilo yapmaz heralde)
7 tane yaprak sarma
1 kase cacık

birazdan da 7-8 tane erik, 1 tanede nektari yiyicem.

Son düzenleme:
kahvaltım(öğle);
3 kaşık kavrulmuş sade biber
3 zeytin
4 çeri domatesi
2 kez ekmeğe kaymak sürdüm ama çok az olacak şekilde
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 bardak çay içtim.

arada;
1 dilim çikolatalı kek yedim

biseyler sürekli yememek icin kendimi zor tutuyorum

sabah
2 dilim sürme peynirli ekemek
cok az kasar
1 tane haslanmis yumurta
salatalik
3 ceri domates yedim

öglen
1 tabak cilek yedim

aksam
1 muz
annemin yaptigi 1 tane keteden yedim ( napiyim tutamadim kendimi )

ama bugün baska bisey yemecegim belki yatmadan meyve yerim

daha yeni kalktim ondan öglen bisey yemeyi düsünmüyorum

bugün 1 tane hamburger ( eti ) yedim ama kizartmadim grillde yaptim( mayonezsiz ve ketcapsiz)
iki dilim ekmek

bende az ince yaptım kahvaltı mı öğlen yemeği desek daha iyi olur aslında.

bugünde çok yedim galiba yaa
7-8 tane patates kızartması
1 dilim çikolatalı kek
çok azıcık peynir
2 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
2 dilim kepek ekmeği
bi küçük dilim helva
1 bardak çay

akşama kadar bişey yiyeceğimi de düşünmüyorum
akşama yazarım tekrar.

Bende geldim kızlar.Azimli bir diyetle 20 kilo verdim.86 dan 66 ya düştüm herşey güzeldi.Bu kiloyuda 2 yıl korudum.Ama 2010 da kilo almaya başladım.Şu an 71 kiloyum ve hiç diyet yapasım yok.Kendimi bir türlü motive edemiyorum.Napsam bilmiyorum valla

Canım benim dikkat ediyorum siz beni merak etmeyin
Güldencim eğer hergün böyle yürürsen çok güzel kilo vereceksin

Ah kızlar teşekkür ederim iyi ki varsınız
Canım taze fasülyeden bişey olmaz ondan bol bol yiyebilirsin nede olsa sebze yemeği

kizlar bende diyet uyguluyorum, ama dun onume ne geldiyse yedim. acaba kilo alirmiyim?

Ertesi gün daha az yersen yediklerini dengelersin, kilo almazsın diye düşünüyorum..

Canım ben bebiş bekliyorum o yüzden diyetimi bıraktım ama kızlar çok güzel diyet yapıyorlar istersen onlara katılabilirsin...Hem 86 dan 66 ya düşmek hiç kolay değil, demek ki sende de diyet yapacak irade ve azim var...İstersen tekrar istediğin kiloya düşebilirsin tabi ki...

bu arada ben 85 kiloyum 92-den bu kiloya indim

tebrik ederim azmin sonu:))

bende saolsun eylülün gazına gelipte başladım:)) öncelikle isteyerek başla kesinlikle bunu yapman gerektiğini düşün sonrası gelir zaten

yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldiniz.aramiza katilmaniza sevindim hem bizede tecrübelerinizi söylersini. Hem birbirimize destek oluruz.

Eylülcüm seni gördügüme sevindim nasil gidiyor hamilelik bakalim

bende bu ara birazcik fazla kaciriyorum bi su aylik dönemim baslayip bitseydi iyi olacakti
Bugün yine is yerine yürüdüm :)

Öglen dedigim gibi bisey yemedim sadece cilek kiraz karsimi tabak hazirladim bütün gün ondan yedim
Aksam da
bi kac haslanmis patates
kocaman bir tabak salata yedim

Bugün arada bi kac kücük cikolata kacirdim

esracim sen nasilsin, nasil gidiyor ?

iyiyim canım sen nasılsın? durumu sorarsan ehh işte iyi gidiyo diyelim iyi olsun bende kaçırıyorum valla çikolataları, çikolatalı kekleri nolcak bilmiyorum:78:

akşam yemeğimi yazmayı unutmuşum

2 kaşık yayla çorbası
3 kaşık türlü yemeği
3 kaşık makarna
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak ta ayran

1 saat öncesinde de 8 tane erik, 1 tanede nektari yedim
yarım saat öncesinde de bir fincan türk kahvesi içtim

çok mu oldu ne sanki yazarken bile moralim bozuldu ne çok yemişim

Fazla kacirmadikca bisey olmaz geralde canim bende kaciriyorum

Ben bugün oruc tutuyorum aksam ne yerim bilemiyorum daha. Bu arada Kandiliniz mübarek olsun

Fazla kacirmadikca bisey olmaz geralde canim bende kaciriyorum

Ben bugün oruc tutuyorum aksam ne yerim bilemiyorum daha. Bu arada Kandiliniz mübarek olsun

teşekkür ederim canım seninde kandilin mübarek olsun. Allah kabul etsin orucunu. Allah dualarımız kabul etsin günahlarımızı affetsin inşallah...

evdeyim aslında tutabilirdim bende niye düşünemedim ki bunu

bende akşama yazarım o zaman şimdi yazarsam senin önünde yemiş gibi bişey olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…