merhaba arkadaşlar...
bugün kontrolden geldik...
bizim erkek 3080 gr olmuş
boyu 46 cm miş
ama daha hiç yüzünü göremedik oğlumuzun...
diyorum bu sıpa ya çok çirkin yada çok yakışıklı
nasıl sezeryan ??? kötü mü çıkıyor yoksa ameliyathaneden....
bende sezeryan olacağım da merak ettimmmm
senn ki daha zormuş. ben çalışmıyorum okula ve staja gidip gelcem bebiş yüzünden ben de kpss programımı erteledim evde calışcam umarım. kayınvalidem bakıcak bebeğe mecburen. ben bir ertelersem nir daha gidemem eşimi zor ikna ettm. ona kalsa okulu bırak diyo kendi emek harcamadığı için galiba. artık bebeğimde ben de idare edeceğiz. bence sen okulu dondur işe devam et çünkü masraflar katlanıyo. okul da devam zorunluluğu var mı?? bir de bölümünü sorsam belki devamsızlık konusunda bölümünün avantajı vardır.
merhaba arkadaşlar...
bugün kontrolden geldik...
bizim erkek 3080 gr olmuş
boyu 46 cm miş
ama daha hiç yüzünü göremedik oğlumuzun...
diyorum bu sıpa ya çok çirkin yada çok yakışıklı
sedyeyle odasına getirdiklerinde baya bir kendindeydi sadece sondanın acı verdiğini söyledi karnına kum torbası koydular bir saat kadar sancıları vardı ama saatler ielrdikçe dahada iyi olmaya başladı gayet rahat sohbet ettik. ağrıları azalmaya başladı.. .
canım korkma sakın normalde olsa sezeryanda olsa illaki biraz acı çekeceksin canından can çıkıyor zaten bebek geldikten sonra herşeyi unutursun yani o acılara daha rahat katlanırsın bence..
yok tatlım hiç göstermedi yüzünümrb maasallah ufaklığın durum iyi. daha önce gösteriyor muydu?:66
ayy inşallah ya...eminim çok yakışıklıdır... yakışıklılığının yanında çokda nazlı bir şeye benziyor baksana 36 haftada bile göstermiyor yüzünü...
hem saglıklı bi şekilde kucağımıza alalım da bak sen gün geçtikçe nasıl güzelleşecekler...
arkadaslar napmalıyım yardımm..... tam 1 aydır diyet yapıyorum şimdiye kadar gayet iyiydm ama ugün çok fena iştah geldi sürekli işyler yemek istiyorumm malessef ve istediklerim -ekmek, poaça ve türevleri(( kilo almak istemiyorum derken ve doğuma 4.5 hafta kalmışken... :83: aten 87-88 kiloyum ((
yok tatlım hiç göstermedi yüzünü
oğlumuz gayet gizemli ve yakışıklı olcak demek ki cnm:))allah sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsn canm ya.doğunca bol bol hasret giderirsiniz....
arkadaslar napmalıyım yardımm..... tam 1 aydır diyet yapıyorum şimdiye kadar gayet iyiydm ama ugün çok fena iştah geldi sürekli işyler yemek istiyorumm malessef ve istediklerim -ekmek, poaça ve türevleri(( kilo almak istemiyorum derken ve doğuma 4.5 hafta kalmışken... :83: aten 87-88 kiloyum ((
kiloyu miloyu bırakda sen insülün kullanmıyomusun zeynepçim? aman dikkan sakın yeme sakınnnn.... eğer zordaysan 1 meyve ye süt iç. kendini şımartmak istiyosan 3 top vanilyalı dondurma yiyebililrsin diyetisyenim öyle demişti.. ben insülüne baaşlamadan önceki dönemde kendimi tutamamış koca bi karışık tost yemiştim sabah yememe rağmen akşam şekerim 175 olmuştu sonradan vicdan azabı çektim..
evet ya işte yememeye uğraşıyorumm.. meyve ve süt içiyorum kepek ekmek yiyorum ama dün anım şekerlemeler tatlılar istiyodu yemedim... ayramda napçam yaa...millet tatlıları yerken öff... hadi hayırlısı inş...
Sadece 1 ısırık tadarsın zeynepçim valla ne iftar sofralarında ne tatlıları elimizin tersiyle çevirdik... herşey bebişlerimiz için.. sıkıcaz dişimizi.. kısmetse yarın doğuma giriyorum ben.. umarım herşey yolunda gider..
Sadece 1 ısırık tadarsın zeynepçim valla ne iftar sofralarında ne tatlıları elimizin tersiyle çevirdik... herşey bebişlerimiz için.. sıkıcaz dişimizi.. kısmetse yarın doğuma giriyorum ben.. umarım herşey yolunda gider..
arkadaşlar bugün kontrole gittik. sezeryana karar verdik ve ayın 5 inde kısmetse oğlum geliyor ve ablasının doğum tarihi o gün çok güzel bir tesadüf..
ama canımı sıkan bişey var geçen hafta gittiğimde kilosu 3150 gr.dı bu hafta daha fazla olur diye bekliyodum bu günde 3105 gr demezmi doktor.. normal dedi + - si olur dedi. çok üzüldüm boyuda aynı uzamamış. son haftalarda bebek gelişmiyomu acaba...bilgsi olan varmı??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?