eylül 2011 anneleri buraya...

merhaba arkadaşlar...
bugün kontrolden geldik...
bizim erkek 3080 gr olmuş
boyu 46 cm miş
ama daha hiç yüzünü göremedik oğlumuzun...
diyorum bu sıpa ya çok çirkin yada çok yakışıklı

merhaba arkadaşlar...
boyu 46 cm miş

mrb maasallah ufaklığın durum iyi. daha önce gösteriyor muydu?:66

nasıl sezeryan ??? kötü mü çıkıyor yoksa ameliyathaneden....
bende sezeryan olacağım da merak ettimmmm

sedyeyle odasına getirdiklerinde baya bir kendindeydi sadece sondanın acı verdiğini söyledi karnına kum torbası koydular bir saat kadar sancıları vardı ama saatler ielrdikçe dahada iyi olmaya başladı gayet rahat sohbet ettik. ağrıları azalmaya başladı.. .

canım korkma sakın normalde olsa sezeryanda olsa illaki biraz acı çekeceksin canından can çıkıyor zaten bebek geldikten sonra herşeyi unutursun yani o acılara daha rahat katlanırsın bence..

aynen cnm gerçekten zor olacak gibi ama dün akşam eşimle konuşup ara verme kararı aldım en azından bır dönemlik tabı olursa tam yıl olacak ama bakalım...
bölüm hemşirelik cnm pratik agırlıklı oldugu ıcın cok fazla tölerans saglamazlar artık elimden geleni yapıcamm bebişimi yaşına girdireyim de

sen bana göre avantajlıymıssın inş gönlünce olur...

merhaba arkadaşlar...
boyu 46 cm miş

eminim çok yakışıklıdır... yakışıklılığının yanında çokda nazlı bir şeye benziyor baksana 36 haftada bile göstermiyor yüzünü...

hem saglıklı bi şekilde kucağımıza alalım da bak sen gün geçtikçe nasıl güzelleşecekler...

öyle inş. az ağrısız doğumlar nasip eder allah ım... hepimize arkadaşımm

mrb maasallah ufaklığın durum iyi. daha önce gösteriyor muydu?:66
yok tatlım hiç göstermedi yüzünü

ayy inşallah ya...
sağlıkla doğarlar inşallah...
kızımda yüzünü hiç göstermemişti..
ablasına çekmiş demekki

arkadaslar napmalıyım yardımm..... tam 1 aydır diyet yapıyorum şimdiye kadar gayet iyiydm ama ugün çok fena iştah geldi sürekli işyler yemek istiyorumm malessef ve istediklerim -ekmek, poaça ve türevleri(( kilo almak istemiyorum derken ve doğuma 4.5 hafta kalmışken... :83: aten 87-88 kiloyum((

kaç kilo ile basladın hamileliğe canm. bebek için de senn için de problem olcaksa kilo alman biraz daha sık dişini yok problem yaratmıyorsa koyver gitsin doğumdan sonra iyi bir diyet ve sporla atarsın bütün kiloları.:)))

kiloyu miloyu bırakda sen insülün kullanmıyomusun zeynepçim? aman dikkan sakın yeme sakınnnn.... eğer zordaysan 1 meyve ye süt iç. kendini şımartmak istiyosan 3 top vanilyalı dondurma yiyebililrsin diyetisyenim öyle demişti.. ben insülüne baaşlamadan önceki dönemde kendimi tutamamış koca bi karışık tost yemiştim sabah yememe rağmen akşam şekerim 175 olmuştu sonradan vicdan azabı çektim..

evet ya işte yememeye uğraşıyorumm.. meyve ve süt içiyorum kepek ekmek yiyorum ama dün anım şekerlemeler tatlılar istiyodu yemedim... ayramda napçam yaa...millet tatlıları yerken öff... hadi hayırlısı inş...

Sadece 1 ısırık tadarsın zeynepçim valla ne iftar sofralarında ne tatlıları elimizin tersiyle çevirdik... herşey bebişlerimiz için.. sıkıcaz dişimizi.. kısmetse yarın doğuma giriyorum ben.. umarım herşey yolunda gider..

Allah yar ve yardmçn olsun çanımmm... dualarımıs seninle...gösün aydın şimdiden...ve teprikler

allah yardımcın olsun canım.sağsalim haberlerini bekliyoruz...bende bugün tarihimizi aldım.allah nasip ederse 8 eylül..

Hayırlı olsun şimdiden Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın herşey istediğin gibi olsun inşallah. Ne güzel kavuşuyosun bebişine darısı başımıza

arkadaşlar bugün kontrole gittik. sezeryana karar verdik ve ayın 5 inde kısmetse oğlum geliyor ve ablasının doğum tarihi o gün çok güzel bir tesadüf..

ama canımı sıkan bişey var geçen hafta gittiğimde kilosu 3150 gr.dı bu hafta daha fazla olur diye bekliyodum bu günde 3105 gr demezmi doktor.. normal dedi + - si olur dedi. çok üzüldüm boyuda aynı uzamamış. son haftalarda bebek gelişmiyomu acaba...bilgsi olan varmı??????

kilosu değişmemiş de olailir ama hata payı + - 300 gr değişirmiş ne güel 3 kg tamamlamışsın artık an skmaya gerek yok.. ayram hediyen geliyo 5inde ne güsel yaaa... Allah sağlıkla kavuştursun inş...

inşallah doğumun kolay olur canım darısı bize artık az kaldı heyecan dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…