bizim 23. haftamız 4 kilo aldım doktorum normal dedi ama ben kendimi çok kilolu hissediyorum
kaçıncı haftandasın? ben bugün yaptırdım. obstetrik renkli doppler usg. anne ile bebek arasındaki kan akışına bebek kordonuna falan bakıyolar. daha öncede fetal eko yaptırdım. allaha çok şükür herşey normal..
Kızlar benimde 2. ci kez kızım olacak..Allah sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah bu arada ben 24 haftalığım..
benım bebiş 700küsür grammıs.
zayıf dedi doktor. kiloyu sen alıyosun bebek alamıyo dedi. 5gün gerileme olmus bebekte o yuzden.
cok canım sıkıldı
bizim 23. haftamız 4 kilo aldım doktorum normal dedi ama ben kendimi çok kilolu hissediyorum
benim bebişimde 4 gün önden giderdi hep ama son gittiğimde gerileme olmuş şimdide 3 gün geriden geliyor benimde moralim bozulmuştu.. et tavuk yemeye başladım belki faydası olur ayın 7 sinde kontrolüm inşallah kilo almış olur...
inşallah doğuma kadarda hepimiz için herşey yolunda gider.ben 24+3 haftadayım. benden 2,düzey ultrason istemişti yaptırmadım.
inşallah doğuma kadarda hepimiz için herşey yolunda gider.ben 24+3 haftadayım. benden 2,düzey ultrason istemişti yaptırmadım.
amiinnnn.
2. düzey ultrason aynı zamanda obstetrik oluyo sanırım.keşke yaptırsaydın. önemli şeyler bunlar.
canım hoşgeldin aramıza.. sende erkek annelerimizdensin ne güzel..
ben gana da yaşıyorum doktorum da alman saolsun sormazsam hiçbişey söylemiyo zaten şimdiye kadar sadece 2 kere idrar tahlili 1 kerede kan tahlili yaptı onların bile ne olduğunu söylemez sadece ultrasonla bakar bebek iyi der o kadar şimdi siz böyle testler tahliller diyince kafam karıştıneyse 15 gün sonra geliyorum eksikleri tamamlarız inşallah..
ayyy canım ya gerçekten işin zormuş.allah kolaylık versin sana.ama geliyomuşsun.memlekete gelir-gelmez diğer tesleri mutlaka yaptır canım.bebişlerimizin sağlıkları yerinde olsun da gerisi hiç mühim değil.erkekti dimi senin ki de.vallahi hep erkek duyuyorum bu aralar.şehzade annesi oluyoruz desene.doğum tarihin ne canım ?
evet canım erkek benimki de. doktor adamakıllı doğum tarihini bile söylemiyoson gittiğimde 26 eylül mü dedim bi hıı yaptı ama anlamadım :) çok zor yaa.. senin doğum tarihin ney?
seninde mi ilk bebeğin? valla öyle güzel bişeymiş ki bu annelik tüm sıkıntılara değer..ayy allahım ya insan sinir olur.burda bile doktorlar tam açıklama yapmadımı hemen doktor değiştiriyoruz.canım ben son adet tarihime göre netten hesaplamıştım 20 eylüldü.doktorumada sordum o da 20 eylül dedi ama 2hafta önce 2hafta sonrada olabilir dedi.sezeryan olunca zaten 38de alınabiliyormuş.ya canım ilk bebiş olunca ona buna sora sora öğreniyoruz işte.
seninde mi ilk bebeğin? valla öyle güzel bişeymiş ki bu annelik tüm sıkıntılara değer..
ilk bebeğim 9 haftalıktı ve kese gelişmemiş düşük yaptım.arkasından hemen kürtaj.aradan 1 ay geçti meleğim yolladı kardeşini.ilki sayılırmı bilmem.
gerçekten öyle güzel bir duygu ki.o küçücük bedeniyle yaptığı kocaman tekmelerini hissetmek paha biçilemez bi duygu.bazen açıyorum göbişimi hareketlerini bekliyorum.öyle sert vuruyoki babamız o nası vuruş öle diyor.allahım herkese yaşatsın inşallah.
amin canım aynı duyguları yaşıyoruz :) allah kucağımıza almayıda nasib eder inşallah..
hoşgeldin canım.inşallah rabbim gönlüne göre versin inş. bu arada topik bu yazdığımız konu oluyor yani eylül 2011 anneleri topiği..
maaşallah az kilo almışsın. bu ilk doğumunsa kendini kilolu hissetmen normal. çünkü normal gayatında 4 kilo birden almak gerçekten fazla olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?