bayanlarrrrr yaş mı ılerlerı kılo alımı bu kadar var yoksa bunyemı yapıyorr bende sımdı hala olucam yaa gelınımızde 78-80 oda mı o kadar alır acabaaa yapı meselesi bırazda ama istah felan acılma varmııı benım hep aynıı bırde cok duzensız yıyorum ve beslenıyorummm
Evett arkadaslar, cok tsk ederim o guzel dilekleriniz icin beni cok mutlu ettiniz. Bebisimizin cinsiyeti belli oldu bir oglusumuz daha olucak insallah:))) Ilk gordugumde ne yalan sanki bir hayal kirikligi gibi oldu ama inanin bana o anda bir anlik bir histi bu ve artik diyorum ki rabbim boyle olmasini daha hayirli kilmis bizim icin o yuzden de uzulmuyorum cok sukur. Bende 3 oglan annesi olucam insallah:) ileride 3 tane kizim olur diyorum artik insallah:))
Rabbim hepimize kolay dogumlar, saglikli sihatli hayirli ve vaktinde dogan evlatlar nasip eder insallah...
Simdiye kadar tam tamina 1 kilo almisim bunun icinde cok sevindim:)
arkadaşlar bu ne ya böyle...:26:
ben mi yanlış anladım acaba...
ben 22 haftalık hamileyim ya siz...
ben şu ana kadar 10 kilo aldım ya siz...
bayanlarrrrr yaş mı ılerlerı kılo alımı bu kadar var yoksa bunyemı yapıyorr bende sımdı hala olucam yaa gelınımızde 78-80 oda mı o kadar alır acabaaa yapı meselesi bırazda ama istah felan acılma varmııı benım hep aynıı bırde cok duzensız yıyorum ve beslenıyorummm
kızlar dogumdan sonra hepberaber verelım kıloları cok ıyı olur:))
benım dogumumu doktor 6eylüle yazdı.
ama erken dogabılır belkı agustos sonuna dedı.
saglıklı olsunda farketmez nezaman dogarsa.
agustos sonu dogarsa tam da ramazan bayramı. bayram şekerım olcak bu bebiş:)
bı kızım olcak ınsallah
kızlar dogumdan sonra hepberaber verelım kıloları cok ıyı olur:))
benım dogumumu doktor 6eylüle yazdı.
ama erken dogabılır belkı agustos sonuna dedı.
saglıklı olsunda farketmez nezaman dogarsa.
agustos sonu dogarsa tam da ramazan bayramı. bayram şekerım olcak bu bebiş:)
bı kızım olcak ınsallah
kızlar benim kilo konusunda izlemlerime göre yaş, ve ilk çocuk oluşu büyük etki ediyor.size kendimden örnek vereyim biliyosunuz benim bu üçüncü gebeliğim deneyimlerime göre söylüyorum yani
1 gebeliğimde 20 yaşımda ve 45 kiloydum tam 17 kilo aldım (ençokda basenlerden) kızım oldu
2. gebeliğimde 25 yaşımda ve 52 kiloydum tam 12 kilo aldım kızım oldu.
3. gebeliğim 32 yaşım ve 63 kiloydum gebe 6 .ayı ve şimdiye kadar 5 kilo aldım kısmetse oğlum
olacak. tahminimce 3 ayda daha var bi 5 kilo daha alsam topam 10 kilo felan almış olurum herhalde.
her doğumda aldıkların azalmış ama kaldığın fazla, ama süpersin 3 çocuk kilon çok güzel
mrh. Allah nasip ederse bende Eylül annesi olucam... bir oğluşum olucak yavaş yavaş hazırlıklara başladık biraz heycan biraz korku var ama bebişimi kollarıma alınca herşey daha farklı olucak buna eminim Allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu ...
mrh. Allah nasip ederse bende Eylül annesi olucam... bir oğluşum olucak yavaş yavaş hazırlıklara başladık biraz heycan biraz korku var ama bebişimi kollarıma alınca herşey daha farklı olucak buna eminim Allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu ...
ewet canım kalan kilolarım var tabiii ama 32 yaşında olupta 45 kilo olabilmek ne mümkün. yaş ilerledikçe kiloları vermesi zor oluyor. ama 63 kilo olmama rağmen fazla kilolu olmadığımı söylüyolar boyumda 1,70
açıkçası eski halim gibi 45 kilo olmakta istemezdim inan giydiklerim yakışmıyordu.. ama doğum sonrası hedefim 60 kilo bakalım ne olacak...
hoşbulduk şuan 24 haftalığım... Allahım bır çırpıda doğmasını nasip etsin sağlıklı ve sıhatli bir şekilde... ama aklım hep karışıyor nedense niye diyeceksin : gebelik 40 hafta sürüyormuş 40 haftada 10 aya tekamül ediyor... ama doğum denilince akla 9 ay geliyo benim doğumumda eylülün 20 sine doğru gerç ekleşecekmiş gebe kaldığım aysa 14 aralık 2010 doğum 20 eylül aradaki fark ne oluyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?