eylül 2011 anneleri buraya...

ıştah acılmam yok aslında. normal yemeye devam edıyom ama cok kg alıyom. doktorda cok alıyon dıkkat et dedı. basenlerımde popomda felan büyüme yok. 6aylık oldum ama alt tarafım aynı genişlemedi hıc. karnım büyüyor gitgide. zaten benım hepp göbegım vardı alt tarafım yoktu dümdüz dogurduktan sonra sıkı bı rejıme gırcem ınsallah. toptan vermek ıstıyom bu kıloları.

birde boyum 170cm yaşım 22

ya sizlerın yaşı kac?

Son düzenleme:

3. oğlun hayırlı olsun canım bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil hem dediğin gibi ilerde 3 kızın olucak :)

benim boyum 165 yaşım 24
60,5 kg ile başladım demin tartıldım 64 :)
23. haftadayız

Son düzenleme:

canım yaşım 30 64 hamile kaldım 10 kg aldım ki çok sağlıklı besleniyorum ve düzenli ama yapı sanırım 10 kg aldım:artık kaçla biter bilmem doktorum normal diyo artık doğumdan sonra veririz inşallah..

kızlar dogumdan sonra hepberaber verelım kıloları cok ıyı olur:))
benım dogumumu doktor 6eylüle yazdı.
ama erken dogabılır belkı agustos sonuna dedı.
saglıklı olsunda farketmez nezaman dogarsa.
agustos sonu dogarsa tam da ramazan bayramı. bayram şekerım olcak bu bebiş:)
bı kızım olcak ıns allah

kızlar benim kilo konusunda izlemlerime göre yaş, ve ilk çocuk oluşu büyük etki ediyor.size kendimden örnek vereyim biliyosunuz benim bu üçüncü gebeliğim deneyimlerime göre söylüyorum yani

1 gebeliğimde 20 yaşımda ve 45 kiloydum tam 17 kilo aldım (ençokda basenlerden) kızım oldu
2. gebeliğimde 25 yaşımda ve 52 kiloydum tam 12 kilo aldım kızım oldu.
3. gebeliğim 32 yaşım ve 63 kiloydum gebe 6 .ayı ve şimdiye kadar 5 kilo aldım kısmetse oğlum

olacak. tahminimce 3 ayda daha var bi 5 kilo daha alsam topam 10 kilo felan almış olurum herhalde.

Son düzenleme:

canım kızlar biraz erken doğabiliyo.. senin kızın size çifte bayram yaptırabilir.hadi hayırlısı 9 ay bekledik 5 gün erken 5 gün geç hiç farketmez

sensen benim sezeryan 37 hafta bitince alıcam dedi dr 2 eylül de allah kısmet ederse senin normal doğum olucak sanırım..

her doğumda aldıkların azalmış ama kaldığın fazla, ama süpersin 3 çocuk kilon çok güzel

mrh. Allah nasip ederse bende Eylül annesi olucam... bir oğluşum olucak yavaş yavaş hazırlıklara başladık biraz heycan biraz korku var ama bebişimi kollarıma alınca herşey daha farklı olucak buna eminim Allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu ...

her doğumda aldıkların azalmış ama kaldığın fazla, ama süpersin 3 çocuk kilon çok güzel

ewet canım kalan kilolarım var tabiii ama 32 yaşında olupta 45 kilo olabilmek ne mümkün. yaş ilerledikçe kiloları vermesi zor oluyor. ama 63 kilo olmama rağmen fazla kilolu olmadığımı söylüyolar boyumda 1,70
açıkçası eski halim gibi 45 kilo olmakta istemezdim inan giydiklerim yakışmıyordu.. ama doğum sonrası hedefim 60 kilo bakalım ne olacak...

hoşgeldin canım. sabırsızlıkla eylülü bekliyoruz kaç haftalıksın bu arada??

merhaba canım hoşgeldin aramıza..:80::80::80:

hoşbulduk şuan 24 haftalığım... Allahım bır çırpıda doğmasını nasip etsin sağlıklı ve sıhatli bir şekilde... ama aklım hep karışıyor nedense niye diyeceksin : gebelik 40 hafta sürüyormuş 40 haftada 10 aya tekamül ediyor... ama doğum denilince akla 9 ay geliyo benim doğumumda eylülün 20 sine doğru gerç ekleşecekmiş gebe kaldığım aysa 14 aralık 2010 doğum 20 eylül aradaki fark ne oluyo acaba

haklısın 45 kg 1 70 boy vvar.doğumdan snra açarız bi topik zayıflarız beraber:)))))))senin doğumun nasıl olucak normalmi

canım bende tam anlamadım bu işibende 17 aralık son sat ama sezeryan 2 eylülde olucak inşllh 37 haftanın bitimi

Hoşgeldin esnart seninde benim gibi ilk bebeğin olucak heralde aynı şeyleri hissediyoruz biraz heycan hafif korku hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasib etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…