eylül 2011 anneleri buraya...

ayyy yazmayı unutmuşum
yaş 23, boy 1,65 73,5 kilo ile hamile kaldım şuan 79kilodayım inşallah öyle bariz kilo almam ve aldıklarımda gider

tamam canım..
yurtdışındamı yaşıyosun tatilemi geliyosun.?
Evet canım Gana'da yaşıyorum tatil için gelicez ama doğumdan 2 ay falan sonra dönücem biraz babamızı özliycez ama napalım afrika şartlarıda doğum yapmaktansa sıkıntı çekmek daha iyi..

bende dogum ıcın almanyaya gıdıyorum 1 ay sonra. dogumdan 1 ay sonra döncem babamızı bızde 2 ay görmıcezzz . muhtemelen dogumda da yanımda olmıcak

Evet canım Gana'da yaşıyorum tatil için gelicez ama doğumdan 2 ay falan sonra dönücem biraz babamızı özliycez ama napalım afrika şartlarıda doğum yapmaktansa sıkıntı çekmek daha iyi..

cnm iş icin felanmı afrıkada yasıyosunuz, yoksa ordamı dogdunuz

cnm iş icin felanmı afrıkada yasıyosunuz, yoksa ordamı dogdunuz
Ben aşağı yukarı 1.5 yıldır burdayım evlenip 1 ay sonra geldim eşimin işinden dolayı burda yaşıyoruz. Doğumda eşim yanımda olucak inşallah, sen neden doğum için almanyaya gidiyosun?

bende evlenıp tr ye yerlestım 3sene oldu. almanyada dogdum buyudum. ailem hepsi orda . bebekde orda dogması lazım vize ve pasaport ıslemlerı kolay olsun dıye. cünkü ben gıdıp gelıyorum 4-5 ayda bır ailemı gormeye. bebiş tr de dogarsa benle gelemez. o yuzden orda dogum yapmam lazım. hayırlısıyla dogurup gelseydın bi

Anladım canım napalım bebişlerimiz için eşlerimizi özliycez biraz..

gunaydın eylul annelerı..nasılsınız neler yapıyosunuz?nasıl beslenıyosunuz?kaç haftalık oldunuz ve kaç kılo aldınız kızlar

Günaydın herkeseeee!!! bende 25 haftalık oldum 62 ile hamile kaldım 67 kiloyum..Aranızda sezeryandan sonra normal doğum ypacak olan varmı?

gunaydın eylul annelerı..nasılsınız neler yapıyosunuz?nasıl beslenıyosunuz?kaç haftalık oldunuz ve kaç kılo aldınız kızlar

heyecanla eylülü bekliyoruz canım napalım...ben 25+1 oldum.5 kilo aldım. beslenmeye gelince bilinen şeyler işte. hepimiz neler yememiz gerektiğini çok iyi biliyoruz ama bitürlü buna uyamıyoruz. kimimiz etten tiksiniyo yada sevmiyo kimimiz sütü yumurtayı... yani kısacası yiyebildiklerimizin en faydalılarını yemeye çalışmalıyız..

23 haftalığız 2 gün önce 64 çıkmıştım bugün 65.7 çıktım acaba tartıdamı bi sorun var insan 2 günde o kadar alırmı ya eğer doğruysa 5 kilo almışım. Beslenme konusunda ben çok şükür balık hariç herşeyi yiyebiliyorum muahkkak günlük süt yoğurt peynir ve yumurta yiyorum sebzede öyle meyveyi az yiyorum balık yiyemediğim için de günde 3 4 tane ceviz yiyorum.

Günaydın herkeseeee!!! bende 25 haftalık oldum 62 ile hamile kaldım 67 kiloyum..Aranızda sezeryandan sonra normal doğum ypacak olan varmı?

merhaba, ben 22. haftamdaym ve 80 le kalıp 84 kiloyum. 38 haftalıkken kzm sezeryanla geldi. şuan endişeli olmakla :85:beraber normal doğum yapmak istiyorum... senin de böyle bi düşüncen var heralde di mi?
ama doktorlar bu sorumluluğu ilk doğumda bile almıyorlar ki napcaz bilmiyorum...

Evet canım yaa bu duyguyu yaşamak istiyorum ama sanırım olmayacak..Doğum esnasında sezeryan kesisinde herhangi bir sıkıntı olmasa bile doğum anında kimse yırtılmayacağını garanti edemiyormuş bu nedenle doktorlar sıcak bakmıyor bende cesaretlenmek için yancı aradım kendime ama mümkün olmayacak sanırım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…