canım bence sen ilmine güvendiğin birine danış internette çok yanlış bilgiler var eğer bi sonuca varamazsan tr ye gelince bende araştırırım senin için.
tamam canım araştırırım ama dediğim gibi tr ye geldikten sonra cevap verebilirim çünkü telefonda sormak istemem kimseye yani 15 gün sonra falan..haklısın..birilerine danışmalı ama sende araştırırsan sevinirim.
tamam canım araştırırım ama dediğim gibi tr ye geldikten sonra cevap verebilirim çünkü telefonda sormak istemem kimseye yani 15 gün sonra falan..
Evet canım Gana'da yaşıyorum tatil için gelicez ama doğumdan 2 ay falan sonra dönücemtamam canım..
yurtdışındamı yaşıyosun tatilemi geliyosun.?
slm kızlar bende kapanan topikteydim aranıza yeni katıldım
Evet canım Gana'da yaşıyorum tatil için gelicez ama doğumdan 2 ay falan sonra dönücembiraz babamızı özliycez ama napalım afrika şartlarıda doğum yapmaktansa sıkıntı çekmek daha iyi..
Ben aşağı yukarı 1.5 yıldır burdayım evlenip 1 ay sonra geldim eşimin işinden dolayı burda yaşıyoruz. Doğumda eşim yanımda olucak inşallah, sen neden doğum için almanyaya gidiyosun?cnm iş icin felanmı afrıkada yasıyosunuz, yoksa ordamı dogdunuz
Anladım canım napalım bebişlerimiz için eşlerimizi özliycez biraz..bende evlenıp tr ye yerlestım 3sene oldu. almanyada dogdum buyudum. ailem hepsi orda . bebekde orda dogması lazım vize ve pasaport ıslemlerı kolay olsun dıye. cünkü ben gıdıp gelıyorum 4-5 ayda bır ailemı gormeye. bebiş tr de dogarsa benle gelemez. o yuzden orda dogum yapmam lazım. hayırlısıyla dogurup gelseydın bi
gunaydın eylul annelerı..nasılsınız neler yapıyosunuz?nasıl beslenıyosunuz?kaç haftalık oldunuz ve kaç kılo aldınız kızlar
Anladım canım napalım bebişlerimiz için eşlerimizi özliycez biraz..
Şimdiye kadar Allah yardım etti bundan sonra da öyle olur inşallah canım..makola ve sensen99 Allah yardımcınız olsun inşallah.. sizin işnizde zor bebeklerle bir yurtdışı bir burası zor olacak.. inşallah bebişlerinizde annelerini üzmezler.:26:
23 haftalığız 2 gün önce 64 çıkmıştım bugün 65.7 çıktım acaba tartıdamı bi sorun var insan 2 günde o kadar alırmı yagunaydın eylul annelerı..nasılsınız neler yapıyosunuz?nasıl beslenıyosunuz?kaç haftalık oldunuz ve kaç kılo aldınız kızlar
Günaydın herkeseeee!!! bende 25 haftalık oldum 62 ile hamile kaldım 67 kiloyum..Aranızda sezeryandan sonra normal doğum ypacak olan varmı?
merhaba, ben 22. haftamdaym ve 80 le kalıp 84 kiloyum. 38 haftalıkken kzm sezeryanla geldi. şuan endişeli olmakla :85:beraber normal doğum yapmak istiyorum... senin de böyle bi düşüncen var heralde di mi?
ama doktorlar bu sorumluluğu ilk doğumda bile almıyorlar ki napcaz bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?