Hoşgeldin esnart seninde benim gibi ilk bebeğin olucak heralde aynı şeyleri hissediyoruz biraz heycan hafif korkuhayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasib etsin.
arkadaşlar aranızda daha önce sezeryan ile doğum yapan varmı merak ettiğim şeyler var yardımcı olurmusunuz?
doğuma girşiniz ve doğumun hemne sonrası kendine tam anlamıyla gelmiş olmanız toplam kaç saat sürüyor yani narkozun etkisi nasıl bişey narkoz beni korkutuyo...
hoşbulduk şuan 24 haftalığım... Allahım bır çırpıda doğmasını nasip etsin sağlıklı ve sıhatli bir şekilde... ama aklım hep karışıyor nedense niye diyeceksin : gebelik 40 hafta sürüyormuş 40 haftada 10 aya tekamül ediyor... ama doğum denilince akla 9 ay geliyo benim doğumumda eylülün 20 sine doğru gerç ekleşecekmiş gebe kaldığım aysa 14 aralık 2010 doğum 20 eylül aradaki fark ne oluyo acaba
haklısın 45 kg 1 70 boy vvar.doğumdan snra açarız bi topik zayıflarız beraber:)))))))senin doğumun nasıl olucak normalmi
iki doğumumda normal oldu ama bunda kordon bağlatmayı düşünüyorum bu nedenle sezeryan olabilir
ama kararsızım günahmış.. ne yapacağım bilmiyorum normal doğum yaptım ama hala tedirginim.
canım yüreğini ferah tut bebek için en iyisi senin rahat olman biz eğer stresli olursak bebişlerimizde stresli olurlar sonra hamileliğin keyfini çıkarmaya bakbenimde ilk olucak hemideeee tüp bebekkbende çok korkuyorum allahtan şimdi hissediyorum hareketlerini hissetmeden önce bi bahane bulup dr gidiyodum ama bu korkuları sanırım doğana kadar yaşarım doğuncada bulurum takıcak bişey keşke rahat olabilsem..
allah hepimize hayırlı sağlıklı doğum ve bebekler nasip etsin inşallahh..
canım kordon bağlatmak mı günahmış.
canım bence sen ilmine güvendiğin birine danış internette çok yanlış bilgiler var eğer bi sonuca varamazsan tr ye gelince bende araştırırım senin için.evet. insan kendini kısırlaştırrması günahmış.internettede araştırdım bir sağlık problemi olmadıkça yapılmamalı diyo. bilemiyorum yaa napıcam..
olsun canım belki hakkında hayırlısı budur. hem sen 3 tane dahamı düşünüyosun yoksa gelinlerindenmi bahsediyosun???
olsun canım yaa..ne güzel anne olmanın duygusunu 3. kez yaşayacaksın..bebek sahibi olmayı senelerce bekleyenler var .. rabbim onlarada hayırlı evlatlar versin onlarada bu duyguları yaşatmayı nasip etsin inşallah..
canım benım kaç kılo ıle basladın hamılelıgeee 10 nasıl yanıı cok mu zayıftın anlamadım bende senııı 63 kılo oldummm yaklasık 61 dım sımdı 63 oldummmm yas kaçççç
ben 75le başladım ve şuan 84 kıloyum çok kötü ya çok fazla kılo aldım bır haftadır dıkkat edıyorum hamur işi ve çikolatayı bıraktım artık.bide kavunu aşırı yıyorum kzılar bu şekerli ya zararı olurmu kavunun acaba.bu arada kavun yıyen annenlerın bebeklerı guler yuzlu olurmuş:)))
nasıl dıyet uyguluyosunuz kılo almayan arkadaşlar
canım bence sen ilmine güvendiğin birine danış internette çok yanlış bilgiler var eğer bi sonuca varamazsan tr ye gelince bende araştırırım senin için.
merhaba arkadaşlar :)
nasipse bende eylülde bebeğimi kucağıma alacağım
benim 5. gebeliğim malesef 4 kere anne olma istediğim hüsranla sonuçlandı ama bu seneye kısmet oldu çokda güzel oldu :)
bugün itibariyle 22 haftalık olduk çok güzel ilerliyor herşey
Mevlam isteyen herkese hayırlı zamanda tattırsın bu duyguyu inşallah...
Merhaba fransiyum, hoşgeldin. bebeğin hayırlı olsuninşallah rabbim kucağına almayıda nasib eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?