eylül 2011 anneleri buraya...

Hoşgeldin esnart seninde benim gibi ilk bebeğin olucak heralde aynı şeyleri hissediyoruz biraz heycan hafif korku hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasib etsin.

benimde ilk olucak hemideeee tüp bebekkbende çok korkuyorum allahtan şimdi hissediyorum hareketlerini hissetmeden önce bi bahane bulup dr gidiyodum ama bu korkuları sanırım doğana kadar yaşarım doğuncada bulurum takıcak bişey keşke rahat olabilsem..
allah hepimize hayırlı sağlıklı doğum ve bebekler nasip etsin inşallahh..

benide korkutan o daha önce narkoz almadım bi ameliyat geçirmedim ama olanlar daha doğrusu sezeryanla doğum yapanlar bebeklerini görünce dikiliyolar resmen güç mü geliyo ne :)inşşllh bizde öyle oluruzz

senin doğumun 21 eylüle geliyor ve 40 hafta sürüyor. normalde bir kadın son adet tarihinden 15 gün sonra gebe kalabiliyor ama gebelik hesaplanırken son adet tarihinden itibaren gesaplanıyor işte bu ardaki 15 günlük fark nedeniyle 40 hafta oluyor.

haklısın 45 kg 1 70 boy vvar.doğumdan snra açarız bi topik zayıflarız beraber:)))))))senin doğumun nasıl olucak normalmi

iki doğumumda normal oldu ama bunda kordon bağlatmayı düşünüyorum bu nedenle sezeryan olabilir

ama kararsızım günahmış.. ne yapacağım bilmiyorum normal doğum yaptım ama hala tedirginim.

canım yüreğini ferah tut bebek için en iyisi senin rahat olman biz eğer stresli olursak bebişlerimizde stresli olurlar sonra hamileliğin keyfini çıkarmaya bak

evet. insan kendini kısırlaştırrması günahmış.internettede araştırdım bir sağlık problemi olmadıkça yapılmamalı diyo. bilemiyorum yaa napıcam..
canım bence sen ilmine güvendiğin birine danış internette çok yanlış bilgiler var eğer bi sonuca varamazsan tr ye gelince bende araştırırım senin için.

olsun canım belki hakkında hayırlısı budur. hem sen 3 tane dahamı düşünüyosun yoksa gelinlerindenmi bahsediyosun???

Evet cnm bende oyle dusunuyorum, yok yok aman aman beni yanlis anladin:)) ben gelinleri kast etmistim ama gelin demek istemedim kizlarim olurlar insallah:))

olsun canım yaa..ne güzel anne olmanın duygusunu 3. kez yaşayacaksın..bebek sahibi olmayı senelerce bekleyenler var .. rabbim onlarada hayırlı evlatlar versin onlarada bu duyguları yaşatmayı nasip etsin inşallah..

Aminnn cnm insallah... Evet rabbime sonsuz sukurler olsun ki oyle

günaydın kızlar bende döndüm artık başladım işime.geçen hafta bende şeker ölçüm yaptırdım sağlık ocağında çok kötü bir şekerli su verdiler içtikten sonra çatlayacaktım resmen.açken 85 şekerli su içince 150 çıktı.ve 140 olması gerekıyomuşşş moraılım bozuldu tabı hamur işine ve tatlıya dıkkat et dediler.drumu aradım ooda gel tekrar yaplaım ded onada ancak hazıran 15 te gıdıbıleceğim.iizn konuusunda problem yaşıyorum il merkezde bırde hastane offf off benım sıkıntım hiç bıtmıyo

kızlar;

ben ilk gebeliğimde 24 yaşındaydım 59 kilo ile hamile kaldım
79 kilo ile doğum yaptım. doğumdan 1,5 yıl sonra 54'e düştüm.
bünye meselesi herhalde,
şimdi de 59'la hamile kaldım.
22haftalık hamileyim ve 69 kiloyummmm....
sanırım vücudumun hamilelikte su tutma eğilimi var....
bi de yokmuş öle bişey bu kilolar kalıyomuşşşş...:131::131::131:

canım benım kaç kılo ıle basladın hamılelıgeee 10 nasıl yanıı cok mu zayıftın anlamadım bende senııı 63 kılo oldummm yaklasık 61 dım sımdı 63 oldummmm yas kaçççç

sanırım bünye ile alakalı.
ilk hamileliğimde de böyle aldım ama
snra ne çatlak ne patlak bi şey kalmadı.
vücüdun su tutma eğilimi fazla herhalde...

merhaba kızlar benim de ikinci gebeliğim 22. haftamdayım sezeryanla 30 eylül de dünyaya gelecek inşallah. ilkinde 73 le gebe kaldım 88 le doğum yaptm. bu kez 80 le başladım şu an 84 kiloyum. ve bunda hedefim 90 ı aşmamak... inşallah sağlıkla sıhhatle gelir bebişim ve ben de iyi olurum inş. kızım 2 yaşında şu an 2.5 yaşında kardeş sahibi olacak. bana çok düşkün ve bu durum arttı hamilelik sürecinde.. korkuyorum çok kıskanacak ve sıkıntı çıkaracak diye.. daha kötüsü psikolojisi nasıl etkilenecek bu durumdan merak ediyorum..

ben 75le başladım ve şuan 84 kıloyum çok kötü ya çok fazla kılo aldım bır haftadır dıkkat edıyorum hamur işi ve çikolatayı bıraktım artık.bide kavunu aşırı yıyorum kzılar bu şekerli ya zararı olurmu kavunun acaba.bu arada kavun yıyen annenlerın bebeklerı guler yuzlu olurmuş:)))

nasıl dıyet uyguluyosunuz kılo almayan arkadaşlar

Peygamber efendimiz çocuğunuzun güzel huylu olması için hamileyken hurma ve kavun yiyin demiş..

merhaba arkadaşlar :)
nasipse bende eylülde bebeğimi kucağıma alacağım
benim 5. gebeliğim malesef 4 kere anne olma istediğim hüsranla sonuçlandı ama bu seneye kısmet oldu çokda güzel oldu :)
bugün itibariyle 22 haftalık olduk çok güzel ilerliyor herşey
Mevlam isteyen herkese hayırlı zamanda tattırsın bu duyguyu inşallah...

canım bence sen ilmine güvendiğin birine danış internette çok yanlış bilgiler var eğer bi sonuca varamazsan tr ye gelince bende araştırırım senin için.

slm konunuza göz misafiri oldum biraz k bakmayın :) ben ilmine güvendiğim birinden duymuştum bu konuyu bağlatmak uygun değilmiş evet yani günahmış o yüzden kendimiz dikkat etmemiz gerekiyor kolay gelsin bize :)

Merhaba fransiyum, hoşgeldin. bebeğin hayırlı olsun inşallah rabbim kucağına almayıda nasib eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…