eylül 2011 anneleri buraya...

galiba en çok kıloyu ben almışım kızlar...23 haftalığız ve 9 kilo aldım ıkı haftadır dıkkate dıyorum sıcak puaça yemeği bıraktım çıkolata fılan.işyerınde aralarda abur cuburd ayok sadece meyve ve ayran var.doğuma kadar kılo almam lazım.bebeğim için.

bu arada kzılar alışveriş yapmaya başladınız mı?neler aldınız?yada almayı planlıyosunzu kaç takım hastane çıkışı alıcaksınız ben henuz hiçbirşey almadım sadece iş arkadaşım ilk kıyafetı benden dıye bır zıbın tarzı hoş bişe almış .kendıme emzırme geceliği aldım ama bebişime henuz başlamadım...

Bende bir iki zıbın aldım bide gittiğim yere yanımda götürebileceğim üstü tülle kapalı minik yatak tarzı bişey aldım malum burda sinekler tehlikeli korumak gerek.

bende ayın 15 ınde pamidor mağazasından hastane çıkışı ve çorap fılan alıcam bıraz yavaş yavaş artık

nerdesin ki canım sen sınek çok?

bende istiyorum doğumdan birgün sonrasında kendime gelip iyi hissetmeyi... ama napalım kader:) normal doğum korkumuz:18: olmayacak en azından. o yönden şanslıyız. ha bi de ben epidüral sezeryan geçirdim, ameliyat bittiğinde kendime gelmiştim.. fena diil yani tavsiye ederim..

ben hamileliğin en iyi dönemi diye adlandırılan 2. trimesterda tüm alışverişi nerdeyse tamamladım.. ilçede olduğum için çoğunu internetten aldım. 1 tulum, 2 tane 5 li 1 tane 11 li bi tane 7 li zıbın takımı aldım ve bu kadarı yeter diye düşünüyorum..5 takım oldu içten çıt çıtlı badiler aldım. ilk 1 ayını geçirebilecek kadar olsun da.. benim 1 kızım var onun penye battaniyelerini günlük kullanırım diye düşünüyorum..ilk defa anne olacaksanız örgü battaniye ve yelekler tavsiye edilir.. çorap ve patikler de çok önemli 10 tane falan lazım en az.. çoraplar minicik çabuk kayboluyorlar..

merak etme ablacım bende arkandan geliyorum 22 haftalığız 50 kilo ile başladım 58,6 kg mım şu an '' kaynanam ye tosuncuk vereceksin bize'' diye diye beni tosuncuk etti :))))

Ayy bunu bende soracaktım benim genel anestezi ile olmuştu o yüzden bişey hatırlamıyorum oysa bu sefer sezeryanda olsa bebeğimi çıktığında görmek istiyorum ve anesteziden uyanıkenki yaptığım saçmalıkları yapmak istemiyorum dikişler uzun sürüyomu bebeği sana verdilermi yoksa sadece gösterdilermi?

bana hayal meyal gösterdiklerini hatrlyorum daha doğrusu sanki görmedim de duydum güzel bi kız falan diye söylüyolardı. 40 45 dakika içinde bitiyor ameliyat ve çıkıyosunuz.kısa süreli uyutan bi serum içi ilaç verildi bana ameliyat başında hafif korktum danerdeyse aklım çıkıyordu acaba acı hissedecekmiyim diye.. yine epidüral olup kısa süreli de uyutulmak istiyorum yoksa hissedeceğim şeyler aklımdan hiç çıkmaz kabusum olur diye korkuyorum..

Yok yaa ben tamamiyel uyanık olmak istiyorum allah kısmet edersede olucam inşallah tabi o anki psikolojimi bilemiyorum ama şuan bunu istiyorum kısmet bakalım ..

Yok yaa ben tamamiyel uyanık olmak istiyorum allah kısmet edersede olucam inşallah tabi o anki psikolojimi bilemiyorum ama şuan bunu istiyorum kısmet bakalım ..

ben eğer ku sefer ki doktorum ve ameliyat ekibi tatlı dilli ve konuşkan olursa düşünebilirim uyanık kalmayı.. ama geçen sefer hiç konuşmadıkları için korktum doğrusu.. ben de çok isterim bebeğimin ilk ağlamasını duymayı ve onu göğsüme koymalarını:)) yaa müthiş bşy bebişle ilk temas.. sırf bu yüzden ben epidüral ve uyanık olmak istemiştim ama olmadı...

merak etme ablacım bende arkandan geliyorum 22 haftalığız 50 kilo ile başladım 58,6 kg mım şu an '' kaynanam ye tosuncuk vereceksin bize'' diye diye beni tosuncuk etti :))))

canımmm nasıl beslenıyosun neler yıyosun ?doktorun bu duruma ne dıyo?ama senın başlngç kılon normal benım fazla ondan sorun edıyorum 75le başladım ben

Ay canım yaa ne ilginç insanlar var sen bunu hayatının sonuna kadar hatılayacaksın neden böyle davranmışlarki onlar için rutin bişey olmuş ondan herhalde ama yine de seni rahatlatmaları telkin vermeleri gerekirdi.Ben genel anestezi olmama rağmen ameliyathane girmeden önce hemşiresi anestezi uzmanı ve doktorum olmak üzere hepsi gelip tek tek konuştu beni rahatlatmaya çalıştı (ssk hastanesinden doğum yapmama rağmen) bende biraz espirili bir kişiliğim doktoruma hep kız dedin bir erkek çıkarırsam geri sok onu hiç çıkarma demiştim çok gülmüşlerdi birde ben eşimin kuzeninin hanımı ile aynı gün yarım saat arayla doğum yaptım doktorumuzda aynıydı sakın bebekleri karıştırmayın diye de tembihledim :)) (soyadları aynı ya ) ameliyathanede kenan doğulunun çakkıdı şakısı çalıyodu beni bu şarkıyla uğurladılar sağolsunlar gerisini hatırlamıyom :)) epidural yapsam baya bi seyir olurmuş herhalde :))

slm kızlar demin hastaneden geldim. 3 saat serum yedim ve düşük icin iğne vurundum. cünkü dün sabahtan berı kahve rengı akıntı gelmeye basladı. herzaman degıl ama ara ara wc cıkınca gelıodu. cok korktum gıttık bebek ıyı dedı dr. serum taktılar iğneyi yaptılar geldım. haftaya bi düşük ignesi daha vurcaklar. sonra bıda kontrl gıtcez. ınsallah bısey olmaz bebegıme

çok geçmiş olsun canım.inşallah hayırlı haberler verirsin.

Canım geçmiş olsun çok şükür bebeğin iyiymiş Allan yardımcınız olsun haberlerini bekliyoruz

gültacc çok tatlısın, nasıl oldu aynı gün doğum yapmak eğlenceli olmuştur tabi:)ben çok mazlum duruyordum o gün yaa kıyamam kendime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…