Hatunlarrrrr şükürler olsun kesemizi gördük 2 hafta sonraaaaaaaaaa kalp atışlarına gidicez rabbim onu duymayıda nasip eder inş deli mutluyummm :)
Ben geçen hafta 4+4de gördüm keseyi, ilk fotomuzuda aldık:) Bizim kesemizin boyutları 6 haftalık gibiymiş. Pıt pıtlar için iki hafta sonra gel dedi. Tansiyon düşüklüğü ara ara bende de oluyor, pek hamilelik belirtisi felan yaşamadım.
Arada kasıklarıma karnıma kramp girmese hamile olduğumu unuturum herhalde :)
Bence uyumasan bile uzun oturup bol bol dinlenmelisin belki akşamları süt içmek iyi gelebilir hem bebek için de faydalı.
Hatunlarrrrr şükürler olsun kesemizi gördük 2 hafta sonraaaaaaaaaa kalp atışlarına gidicez rabbim onu duymayıda nasip eder inş deli mutluyummm :)
BENDE O MUTLULUGU YAŞADIM BUGÜN BİTANEM BENDE GÖRDÜM ÇOK ŞÜKÜR BİZİMDE 13 DE KALP ATIŞLARI RAND. USG İCİNDE 24 DE
aynı tarihlerde duyucaz yani kalp atıslarını Allah nasip edersee merakdan catlıyorum tek basıma olcam en cok ona üzülüyorum eşimde yanımda olsaydı keşke
teşekkür ederim :)yok işte daha bugün kan testi yaptırdım onuda eşimin teyzesi yaptı bize telefonla haber verdi pozitif olarak söledi sadece önemli mi o sorıyımmıki anlamıyorumki bişeyden :)
mide bulantısı kişiye göre değişiyo sanırım benim henüz çok başlamadı 2. ayda artıyomuş sanırım. ama halsizlik bendede çok kötü oturduğum yerden kalkamıorum hamilelik boyunca bu ev işlerini yemeği kim halledicek hiç bilmioyrum
son 2 haftadır benden bya bı deişiklikler var belımde felaket bı agrı sureklı uyku halı semsemlik mıde bulantısı yemeklerden igrenme kasıklarımda ara sıra kırmp benzerı agrılar ve ateş basması son 2 haftadır bunlar oluyo ve bi duygusallık aldı gıdıyo her ay 26da regl olurdum asla şaşmazdı bu ay bu belırtılerde varken 24.de oldum dıer regllerım gibiydi bı garıplık yoktu ama regl oncesıde sonrasıda devam ediyo bu belırtıler ve annemde bana hamıleyken 4.ayınakadar regl olmaya devam etmiş çok süpeleniyorum acaba hamilemıyım bukadar belirti tesadüf olabilirmi sizce lutfen yardımcı olunnnnn :/
Meraktan sordum canım.Doktora ne zaman gidiceksin.
Kızlaaarrr bi sorum ollacak keselerinizi kaçıncı haftada gördünüz ve kaç mm acaba
ya bende niye hiç mide bulantısı olmuyo merak ediyorum bi sorun mu var acaba diyorum yoksa erken mi daha :) ama şöle üstten bi evi süpürüyim dedim belim çok ağrıdı :/
Aynen yaaaa bendede bulantı falan yok aslında hiç belirti yok :) şanslıyız sanırım inş artık olmaz :) ama dediğin gibi sadece iş yaparken çok ağrım oluyor
Kızlarrr günaydın!!!
geçen haftadan beri yazamadım ama o kadar çok şey oldu ki bu ara sanki bir ay yaşamış gibiyim.
öncelikle kesemi gördük doktora gittiğimizde. kese büyüklüğüne göre doktor 5+5 dedi.yani 26 mayıs tahmini doğum tarihi.ama bu değişecektir muhtemelen diğer boyutlar ölçülünce. ayın 13ünde kalbi duymaya gidiyoruz. keseyi gördüm mutlu oldum kalbi duyayım diye dualara başladım bile.
haftasonu tam her şey yolunda giderken ufak bir kanamam oldu benim.bir kaç damlalık.kendi doktorumu da bulamadım direk acile.kesenin çevresinde bir kanama göremediler ama düşük önleyici iğne yaptılar yine. tabii moralim çok bozuldu.bu kadar dikkat ederken niye diye..doktora göre bir sürü sebebi olabilirmiş yine de dikkat etmemi söyledi. daha önce çevrenizden benzer bi durum yaşamış olan var mı?
sonra da virütik bir hastalık kapmışım ve boğazım,kulağım,burnum her yerim hasta durumdayım.ateşim de var yatıyorum.
yani olumsuz bir şey demek istemiyorum ama nazar değil de nedir?
artık tek odağım kahve çekirdeğinin kalp atışlarını duymak..bir hafta nasıl dayanıcam bakalım!
bırı banada okusun lutfen kusmaktan ııcım dısıma cıktı 1 damla bısey yesem cıkarıyorum ... bana bıseyler tavsıye edın ne yapmalıyım..
merhaba canlarım benımde 01.09.2012 tarıhınde kesem gozuktu ve cok mutluyum su anda herkesın bu dyguyu tatması ıcın duacıyım sizleri seviyorummmmm hamile olma cok güzellllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?