Eylül 2012 Hamileleri ;)

Bana çok güzel moral oldu bu yazı.
Benim yaşadığım kanama üzerinden 10 gün geçti neredeyse bir daha benzer bir şey yaşamadım çok şükür.
zaten doktor baktı kese çevresinde veya rahim yolunda herhangi bir kanama yok. düşük riski olma ihtimali düşük demişti. artık hangi sebepten olursa olsun ben hep bunu zaten kıymetini bildiğim bir şeyin kıymetini daha da bileyim diye başıma gelmiş bir şey olarak görüyorum. bazen pozitif düşünmek gerekir değil mi?
bu hafta sonu gideceğim kalp atışları için.sanki benim kalbim duracak... kızlar sizlerden kalp atşı duyan oldu mu? nasıl bir duygu paylaşmayı unutmayın!

Bulantı durumu bende de var epey de zorluyor.midemde hiç bir şey tutamamaya başladım. bir internet sitesinde okumuştum sabah yataktan kalkmadan tuzlu kraker ya da beyaz leblebi yiyin diye.bu sabah öyle yaptım faydası da dokundu. tavsiye ederim.
her şeye katlanmaya razıyım diye ben de hep söylüyorum kendime ama unutmamak gerek kendimize de iyi bakmalıyız.biz iyi olup vitaminleri vücutta tutacağız ki bebeğimiz de bundan nimetlenicek.

evet canım benim çok doğru söylüyosun çıkaracağımı bilsem de zorla da olsa yiyorum.herşey bebişlerimiz için

merhaba, kesinlikle olumlu düşün, kötü enerjiler uzak olsun hepimizden ,geçtiğimiz cumartesi duydum bebeğimin kalp atışlarını kısacık bir andı ama o kısacık an mucize bir an,inanın tarif edilemeyecek bir an bence, hepinize yaşamayı nasip etsin alla sağlıkla sıhatle kucağimiza alırız meleklerimizi inşallah

Bu perşembe gideceğim ben inşallah duyarım da paylaşırım canım

Merhaba arkadaşlar bende 1,5 aylık hamileymişim yeni öğrendim bu hafta sonuda kalp atışlarını dinlemeye gidicez o kadar tuhaf hissediyorum ki kendimi çok farklı bir duyguymuş gerçekten folikasit verdi doktor 12. haftaya kadar kullancakmışım rabbim herkese nasip etsin inş böle bir duyguyu

EVET UZUN BİR BEKLEYİŞTEN SONRA ŞÜKÜRLER OLSUN 5 HAFTALIK HAMİLEYİM. BUGÜN İLK KONTROLÜMÜZDÜ BEBEĞİMİZİDE GÖRDÜK ÇÜK ŞÜKÜR.
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH.
ARKADAŞLAR DOKTOR VE HASTANE DENEYİMLERİMİZİDE PAYLAŞIRSAK BU PLATFORMDAN FAYDALI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. HENÜZ YOLUN BAŞINDAYIZ İYİ BİR KARAR VERİP İLERLEMEK İSTİYORUM

Son düzenleme:

keseyi mi gördün yoksa bebeği mi? eğer kesenin içindekini gördüysen çok şanslıymışsın cidden :) ben daha 6.haftamda ancak gördüm kesemi. maşallah

canım gittin mi doktora? güzel haberlerini bekliyoruz. kalp atışını tüm detaylarıyla anlatmalısın :) heyecan dorukta :)

Gittim canım gittim bizim küçük yaramazı ben 6+6 derken 8+0 çıktı maşallah bebeğime.. sanırım ağustosta üstüne görme olmuşum onun gibi bişey yada kalp atışını gördüm sadece dinlemedim ama görmek bile çok güzeldi pıtır pıtır bi atıyo teyzesiiiiii bir bedende iki tane atan kalp Rabbimin çok büyük bir hediyesi bu bizlere rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım zaman da geçmiyo kiiii

Hadi hayırlı olsun,görmüşsün kalp atışlarını darısı başıma.ben 2 hafta sonra gidicem.hiç zman geçmiyo sanki.rabbim cümlemize hayırlasıyla bağışlasın onları :)

Çok çok sevindim! darısı başıma inşallah!
belki üstüne görme de değildir de bebek hızlı gelişiyordur. İlk haftalarda sapmalar olabiliyor çünkü.
ay cumartesi yaşadığın duygunun aynısı bana da nasip olsun!

kızlar adetm geçtikten 4 gün sonra bhcg 329 çıktı?nasıl sizce?bi arkadaşımın 2 gün geçtikten sonra 2700 çıkmıştı herkeste değişiyor mu bu?

Belkide hızlıdır benim bebiş Merak etme canım çok az kaldı sende o muazzam duyguyu yaşayacaksın son 2 gün tatlımm

Hanımlar merhaba tekrar, artık biraz daha birbirimize yardımcı olacak bilgiler paylaşsak mı? hangi doktora gittiğimiz,beslenme şeklimiz ve bunun gibi birçok şey için, örneğin bu süreçte oluşacak çatlakların önlemini almaya ne zaman başlayacağız ya da nasıl önlemler almalıyız aklım karıştı nette bakarken ve bunun gibi şeyleri paylaşsak mı birbirimizle???

kızlar adetm geçtikten 4 gün sonra bhcg 329 çıktı?nasıl sizce?bi arkadaşımın 2 gün geçtikten sonra 2700 çıkmıştı herkeste değişiyor mu bu?

bu değer gerçekten herkeste değişiyor canım.çünkü yumurtlama süresi kişiden kişiye farklılık gösteriyor.senin değerin gayet iyi bence.hayırlı uğurlu olsun canım.Rabbim korusun meleklerimizi :)

merhaba surma,heyecanlarımız dışında bilgilerimizide paylaşsak elbette daha hayırlı olur.sen kaç haftalık gebesin.kolay gebe kaldın mı,bulantın vs nasıl baahsedermisin?

canım benim adetim geçtikten üç gün sonra 520ydi. ne normaldir ne değildir inan bilmiyorum bir tek kendi değerimi söyleyeyim dedim yardımcı olur diye. ama ben çok düşük değerler de okudum o yüzden anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum

Ben başlıyım bu durumda.ben beylikdüzü medicana hastanesine gidiyorum şimdilik bir terslik yok.
haftasonu bebeğimin kalp atışını duyacağım umarım baklaım.
beslenme şekli konusunda drum günde 6 öğün yemem gerektiğini söyledi. sabah kepek ekmeği + peynir + zeytin + yumurtalı kahvaltı, sabahla öğle arasında meyve, öğlen ana yemek+zeytinyağlı+salata+yoğurttan oluşan bir menü ekmek şart değil, akşamüzeri bir tatlı, akşam yine salatalı bir yemek.akşam yemeği 7-8i geçmemeli yoksa şişkinlik yapıyor da dedi. akşam yatmadan da sadece meyve.
he ne kadarına uyuyorsun derseniz elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama abur cubur tatlı kaçırıyorum arada.bir de hamilelikle birlikte sigarayı da hemen bıraktığım için ekstra bir iştah açıcı etkisi de oldu bana kalırsa.57,5 kiloya hamile kaldım 2.ayın sonunda iki kilo aldım bile ki ilk üç ayda kilo alınmaması gerek aslında.hatta çoğu hamile kilo bile veriyormuş.
ben haftasonu dr ziyaretimde bulantılarımı konuşacağım.bununla birlikte çatlak vb konuları da konuşacağım yine. daha detaylı bilgileri de paylaşacağım sizlerle.
yarın için dua edin bana.

merhaba surma,heyecanlarımız dışında bilgilerimizide paylaşsak elbette daha hayırlı olur.sen kaç haftalık gebesin.kolay gebe kaldın mı,bulantın vs nasıl baahsedermisin?

Bahsederim tabi, 8+2 günlük hamileyim, 3 ayı biraz geçti evleneli daha evli miyim değil miyim idrak etmeye çalışırken, hamile kaldım:) sürekli miğde bulantım var ama ondan daha çok yorgun olmayı sürekli uyumayı kafama takıyorum ciddi anlamda geçeceğini söylüyor herkes bekliyorum bende geçeceği günü sabırla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…