canım sen bence o kanama olayını fazla takma desem de sen gene takacaksın benim görümcem şimdi 5 aylık hamile 8-9 haftalıkken ondan 2 kere el kadar kahverengi leke bi kere de pembe leke gelmiş, fakat o doktora bile gitmedi alttan muayene ederler diye artık korktumu yoksa alttan muayene zararlı diye duyduğu için mi gitmedi bilmiyorum gel gelelim ki, şimdi bebeği gayet sağlıklı hemde 2 li tarama testinde hiç risk çıkmamışsende rahat olmaya bak canım bunlar rahim genişlediği için olabilen kanamalardır ilacını aldın şimdi kanama yok maşallah bişey olmayacak Allahın izniyle bebeğine onun bu dünyada yiyecek 1 lokmacık ekmeği varsa gelir dünyaya ki bence sen bebeğini kucağına sağlıcakla alacaksın sonra da bu çektiğin sıkıntılara güleceksin hatta forumda böyle sorunları olanları teselli bile edeceksin.
kızlar benim de göbişimde bebişim var7. haftamıza girdik biz.3 gündür inanılmaz bulantım var.midem bulandıkça sıcak sıcak terliyorum.bide adetime 3 gün kala bi ağrı başlamıştı ama bildiğimiz adet sancısı gibi değil daha şiddetli üşütmekten beter bşy.4 ve 5 .haftalarda daha sık oluyordu artık seyrekleşmeye başladı.acayip bi halsizlik var üstümde bütün gün yatıyorum.sabahki bulantı çok berbat oluyo.ne kusturuo ne yemek yedirtiyo.bide çok duygulanıyorum hemen ağlayıveriyorum.bazen unutuyorum hamile olduğumu sonra aklıma geliyo ve ağlamaya başlıyorum.çok güzel bi his. bebeğim sağlıklı olsun da ben onun herşeyine katlanmaya razıyım çok zor bulduk biz onu mucizem o benim miniğim küçük meleğim.
Bulantı durumu bende de var epey de zorluyor.midemde hiç bir şey tutamamaya başladım. bir internet sitesinde okumuştum sabah yataktan kalkmadan tuzlu kraker ya da beyaz leblebi yiyin diye.bu sabah öyle yaptım faydası da dokundu. tavsiye ederim.
her şeye katlanmaya razıyım diye ben de hep söylüyorum kendime ama unutmamak gerek kendimize de iyi bakmalıyız.biz iyi olup vitaminleri vücutta tutacağız ki bebeğimiz de bundan nimetlenicek.
Bana çok güzel moral oldu bu yazı.
Benim yaşadığım kanama üzerinden 10 gün geçti neredeyse bir daha benzer bir şey yaşamadım çok şükür.
zaten doktor baktı kese çevresinde veya rahim yolunda herhangi bir kanama yok. düşük riski olma ihtimali düşük demişti. artık hangi sebepten olursa olsun ben hep bunu zaten kıymetini bildiğim bir şeyin kıymetini daha da bileyim diye başıma gelmiş bir şey olarak görüyorum. bazen pozitif düşünmek gerekir değil mi?
bu hafta sonu gideceğim kalp atışları için.sanki benim kalbim duracak... kızlar sizlerden kalp atşı duyan oldu mu? nasıl bir duygu paylaşmayı unutmayın!
Bana çok güzel moral oldu bu yazı.
Benim yaşadığım kanama üzerinden 10 gün geçti neredeyse bir daha benzer bir şey yaşamadım çok şükür.
zaten doktor baktı kese çevresinde veya rahim yolunda herhangi bir kanama yok. düşük riski olma ihtimali düşük demişti. artık hangi sebepten olursa olsun ben hep bunu zaten kıymetini bildiğim bir şeyin kıymetini daha da bileyim diye başıma gelmiş bir şey olarak görüyorum. bazen pozitif düşünmek gerekir değil mi?
bu hafta sonu gideceğim kalp atışları için.sanki benim kalbim duracak... kızlar sizlerden kalp atşı duyan oldu mu? nasıl bir duygu paylaşmayı unutmayın!
EVET UZUN BİR BEKLEYİŞTEN SONRA ŞÜKÜRLER OLSUN 5 HAFTALIK HAMİLEYİM. BUGÜN İLK KONTROLÜMÜZDÜ BEBEĞİMİZİDE GÖRDÜK ÇÜK ŞÜKÜR.
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH.
ARKADAŞLAR DOKTOR VE HASTANE DENEYİMLERİMİZİDE PAYLAŞIRSAK BU PLATFORMDAN FAYDALI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. HENÜZ YOLUN BAŞINDAYIZ İYİ BİR KARAR VERİP İLERLEMEK İSTİYORUM
Bu perşembe gideceğim beninşallah duyarım da paylaşırım canım
canım gittin mi doktora? güzel haberlerini bekliyoruz. kalp atışını tüm detaylarıyla anlatmalısın :) heyecan dorukta :)
Gittim canım gittim bizim küçük yaramazı ben 6+6 derken 8+0 çıktımaşallah bebeğime.. sanırım ağustosta üstüne görme olmuşum onun gibi bişey yada kalp atışını gördüm sadece dinlemedim ama görmek bile çok güzeldi pıtır pıtır bi atıyo teyzesiiiiii bir bedende iki tane atan kalp Rabbimin çok büyük bir hediyesi bu bizlere rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım zaman da geçmiyo kiiii
Gittim canım gittim bizim küçük yaramazı ben 6+6 derken 8+0 çıktımaşallah bebeğime.. sanırım ağustosta üstüne görme olmuşum onun gibi bişey yada kalp atışını gördüm sadece dinlemedim ama görmek bile çok güzeldi pıtır pıtır bi atıyo teyzesiiiiii bir bedende iki tane atan kalp Rabbimin çok büyük bir hediyesi bu bizlere rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım zaman da geçmiyo kiiii
Çok çok sevindim! darısı başıma inşallah!
belki üstüne görme de değildir de bebek hızlı gelişiyordur. İlk haftalarda sapmalar olabiliyor çünkü.
ay cumartesi yaşadığın duygunun aynısı bana da nasip olsun!
kızlar adetm geçtikten 4 gün sonra bhcg 329 çıktı?nasıl sizce?bi arkadaşımın 2 gün geçtikten sonra 2700 çıkmıştı herkeste değişiyor mu bu?
Hanımlar merhaba tekrar, artık biraz daha birbirimize yardımcı olacak bilgiler paylaşsak mı? hangi doktora gittiğimiz,beslenme şeklimiz ve bunun gibi birçok şey için, örneğin bu süreçte oluşacak çatlakların önlemini almaya ne zaman başlayacağız ya da nasıl önlemler almalıyız aklım karıştı nette bakarken ve bunun gibi şeyleri paylaşsak mı birbirimizle???
kızlar adetm geçtikten 4 gün sonra bhcg 329 çıktı?nasıl sizce?bi arkadaşımın 2 gün geçtikten sonra 2700 çıkmıştı herkeste değişiyor mu bu?
Hanımlar merhaba tekrar, artık biraz daha birbirimize yardımcı olacak bilgiler paylaşsak mı? hangi doktora gittiğimiz,beslenme şeklimiz ve bunun gibi birçok şey için, örneğin bu süreçte oluşacak çatlakların önlemini almaya ne zaman başlayacağız ya da nasıl önlemler almalıyız aklım karıştı nette bakarken ve bunun gibi şeyleri paylaşsak mı birbirimizle???
merhaba surma,heyecanlarımız dışında bilgilerimizide paylaşsak elbette daha hayırlı olur.sen kaç haftalık gebesin.kolay gebe kaldın mı,bulantın vs nasıl baahsedermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?