Eylül 2012 Hamileleri ;)

Sat 29.08.2012 bu tarihten tam 30 gün sonra yani dün 642,1 çıktı değer.28 günde bir adet oluyorum.
Umarım sen de bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun

günaydın hanımlar..

diva_satanica tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar bugün akşamüzeri gidiyorum doktora.Umarım görürüm keseyi.Hatta belki embriyoyu da bir nokta bile olsa görme ihtimali olabiliyormuş. Dünden beri sürekli dua ediyorum.
Bir yandan da diyorum ki sürekli olumsuz düşünüyoruz eskiden millet HCG'lerle dış gebeliklerle boş gebeliklerle ilgili konuşmuyordu.Herkes hamile kaldığı gün bitti gitti gözüyla bakıyordu. İnternet falan derken çok abartıyoruz bence aman değer mi kötü aman kese mi görünmez diye! Pozitif olalım her şey öyle sonuçlansın.

artık garip ihtimaller düşünmekten rüyalarım bile bir garip.her akşam abuk sabuk rüyalar görüyorum.bi uyanıyorum kalp çarpıntısı... Bugün güzel haberler alıp sizlere de mesaj atacağım inşallah.

negüzel söylemişsin canımya gerçektenya şimdi nekadar çok bilgimiz oldukça o kadar kuruntu yapıyoruz herşey güzzel olacak

gunaydınnn
eylül anneleri :) bende eylül hamişiyim :)

Hoşgeldin aramıza canım,hayırlı olsun rabbim kolaylıkla geçirmemizi nasip etsin inş..

Merhaba tatlım Hoşgeldinnnnn :) bende ilk güne heyecanlı başlamıştım inanamıyordum bir türlü :)

Canım bende senin gibiyim ama gazmış eh normal vücut şuan değişimler yaşıyor iner ayağını sıcak tut soğuk alma

merhaba kızlar şimdi eylül 2012 hamişleri burdamı toplanıyoruzz ee süpermişş
kizlar ben geldim mercimegimle bizide alin araniza bugun test yaptim idrardan ve cift cizgiyi gordum Aklima ilk gelen sey cok isteyipde bebek sahibi olamayanlara dua etmek oldu rabbim onlarida guldursun insallah

Kızlar bende bugün test yaptım idrarda...Ama negatif çıktı neden görünmesi gerekmezmiydi adet günüm 3 ekimmmmm

Kızlar bende bugün test yaptım idrarda...Ama negatif çıktı neden görünmesi gerekmezmiydi adet günüm 3 ekimmmmm

canım daha cok erken oyuzden gozukmemıstır gercı benımkı adetıme 3 gun kala gozukmustu ama cogu ınsanda gun gectıkten 1 hafta sonra falan cıkıyormus sen en ıyısı bı kan testı yaptır onda kesın cıkar .. ınsallah hamılesındır .... kızlarrrrr bu arada bende yenı geldım .. yarın ılk kontrolume gıtcem bana dua edın de kesemızı gorelım .. heycanlıyım baya bı

Kızlar doktordan yeni geldim..Veeee kesemizi gördük...

Oh şükür canım sevindim darısı başımıza sabırsızlıkla randevu günümü bekliyorum stres diz boyu..

Yeni belirtim : Mutsuzluk sabahları hiç tadım olmuyor ama gebeliktendir diyorum gülmeye çalışıyorum neyseki uzun sürmüyor

ayın 13ünde de pıtpıtlarını duyacağız inşallah çok rahatladım ama bende dış gebelik şüphesi vardı..

ayın 13ünde de pıtpıtlarını duyacağız inşallah çok rahatladım ama bende dış gebelik şüphesi vardı..

İlk gittindekaçtı kan değerin ve kaç gün sonra gittin kaç olmuştu ? Bendede kese görünmedi ama değerim düşüktü P.tesi gel dedi o zamana yükselir bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…