- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 173
- 40
KIZLAR Bİ ŞEYY SORACAM !!!
SAT tarihlerimizi ve SAT tan kaç gün sonra beta HCG leriniz kaç çıktı???Bir de :)) kaç günde bir adet oluyorsunuz?? çok mu soru sordumm yahuuu :)))
Benim SAT :20 AĞUSTOS
Beta-HCG :27 EYLÜL - 1000 çıktı.31-32 günde bir adet oluyorum...
evet ıkı gundebır verdım bır sonrakı testımde pazartesı gunu
günaydın hanımlar..
diva_satanica tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sat 29.08.2012 bu tarihten tam 30 gün sonra yani dün 642,1 çıktı değer.28 günde bir adet oluyorum.
Umarım sen de bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun
günaydın canım bn şimdiden tebrik etmek istiyorum seni :) enazından düşüş yok değerlerinde
evet haklısın canım dusus yokda ama hala tam bır yukselmede yok o yuzden doktorum pazartesıye attı kan tahlılı ıstedı bakalım hayırlısı
iyi düşün herşey yolunda bende kan testini 1 kere yaptırdım adetten 3 gün önce 36,48 di bidahada gitmedim haftaya gidicem
iyi düşün herşey yolunda bende kan testini 1 kere yaptırdım adetten 3 gün önce 36,48 di bidahada gitmedim haftaya gidicem
Kızlar bugün akşamüzeri gidiyorum doktora.Umarım görürüm keseyi.Hatta belki embriyoyu da bir nokta bile olsa görme ihtimali olabiliyormuş. Dünden beri sürekli dua ediyorum.
Bir yandan da diyorum ki sürekli olumsuz düşünüyoruz eskiden millet HCG'lerle dış gebeliklerle boş gebeliklerle ilgili konuşmuyordu.Herkes hamile kaldığı gün bitti gitti gözüyla bakıyordu. İnternet falan derken çok abartıyoruz bence aman değer mi kötü aman kese mi görünmez diye! Pozitif olalım her şey öyle sonuçlansın.
artık garip ihtimaller düşünmekten rüyalarım bile bir garip.her akşam abuk sabuk rüyalar görüyorum.bi uyanıyorum kalp çarpıntısı... Bugün güzel haberler alıp sizlere de mesaj atacağım inşallah.
gunaydınnn
eylül anneleri :) bende eylül hamişiyim :)
Günaydın hanımlar.Bugün diğer günlerde çok çok farklı çünkü güne hamile olarak uyandım.Dün akşam kan testiyle öğrendik.Çok şükür rabbime.Beni de alın aranıza bende eylül hamişiyim.
Ben bu pazartesi 4+1 de öğrendim değerim 879 çıktı, tekrar ölçtürmedim bugün doktor randevum var bakalım ne çıkacak.
Son 1 haftada 2 kilo aldım anormal yemediğim halde şişkinlik çok ben de 4-5 aylık hamile gibi duruyorum
Kilo işi canımı sıkıyor yuvarlanarak doğuma gitmek istemiyorum
Daha sonra iner mi acaba? Şişkinlik ayrı rahatsızlık veriyor, tartıya çıkınca bu kadar kısa zamanda kilo aldığımı görmek ayrı !
Sağlıklı bir şey olsa bebek için sorun etmem ama değil, bu aylarda kilo almamak lazım.
kizlar ben geldim mercimegimle bizide alin araniza bugun test yaptim idrardan ve cift cizgiyi gordum Aklima ilk gelen sey cok isteyipde bebek sahibi olamayanlara dua etmek oldu rabbim onlarida guldursun insallahmerhaba kızlar şimdi eylül 2012 hamişleri burdamı toplanıyoruzz ee süpermişş
Kızlar bende bugün test yaptım idrarda...Ama negatif çıktı neden görünmesi gerekmezmiydi adet günüm 3 ekimmmmm
Kızlar doktordan yeni geldim..Veeee kesemizi gördük...
ayın 13ünde de pıtpıtlarını duyacağız inşallah çok rahatladım ama bende dış gebelik şüphesi vardı..Oh şükür canım sevindim darısı başımıza sabırsızlıkla randevu günümü bekliyorum stres diz boyu..
Yeni belirtim : Mutsuzluk sabahları hiç tadım olmuyor ama gebeliktendir diyorum gülmeye çalışıyorum neyseki uzun sürmüyor
ayın 13ünde de pıtpıtlarını duyacağız inşallah çok rahatladım ama bende dış gebelik şüphesi vardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?