Bende dün öğrendim hamile olduğumu ya o kadar güzel bi duygu ki rabbim herkese nasip etsin tahminimce allahın izniyle mayısta bebişimi kucağıma alıcam inşaallah çok mutluyum çoooookkkk :)
İlk gittindekaçtı kan değerin ve kaç gün sonra gittin kaç olmuştu ? Bendede kese görünmedi ama değerim düşüktü P.tesi gel dedi o zamana yükselir bakalım hayırlısı
İlk görev yaptığım yerde yaptırdım 28 çıkmıştı canım kitle göründü doktor dış gebelik teşhisi koydu. Urfaya sevk etti. bende çıktım memlekete geldim eşimin yanına akşam geldiğimde tekrar kan verdim 272 çıktı..sabah doktoruma gittim yarın gel tekrardan kan ver bakalım kaç çıkacak dedi 36 saat sonra verdim 468 çıktı..daha sonra 966 çıkınca doktorum normal gebelik gibi görünüyor cumartesi gel keseyi görünce kesin konuşuruz dedi. Ve bugün gittim yavrumun kesesini gördük. Doktorum annesi üzülme şu susam şeklinde gördüğün işte senin bebişinin başlangıcı deyince bende ağladım masada...Doktorum da gülüyo anneler hep böyle olur kötü birşey dersin ağlar güzel birşey dersin ağlar... sonra da arkasını döndü Allah hep güzel şeylerle ağlatsın dedi. şimdi çok rahatım ama uykuya çok meyil var..Gözlerimi açamıyorum raporum bitiyor ne yapacağım bilmiyorum okulda uyuklarım herhalde..
ayın 13ünde de pıtpıtlarını duyacağız inşallah çok rahatladım ama bende dış gebelik şüphesi vardı..
Kızlar doktordan yeni geldim..Veeee kesemizi gördük...
ayın 13ünde de pıtpıtlarını duyacağız inşallah çok rahatladım ama bende dış gebelik şüphesi vardı..
canım ben bu sene zorlanacağım öğretmenm ve birinci sınıfları aldım hatta hata ettim nisan sonu gibi doğum iznine ayrıldığımda çocuklar yalnız kalacaklar..ya da doğum öncesi iznimi doğum sonrasına atacağım. bakalım artık gelecek günler ne gösterir bizlereAy canım yaaaaaaaaa bende başladım ağlamaya ne kadar güzel demiş doktor susam hıııı oyyyyyy kurban o susam tanelerine :) İnş bizde susamımızı görürüz :) Uyku bendede çok fazla ama çalıştığım için ayakta durmaya çalışıyorum yapıcak birşey yok onlar gelen herşeye eyw dedik bi kere :)
canım benim bugün göründü daha minnacıktı ki değerim 6000 civarındaydı rahim duvarın kalınsa sorun yok ilk gittiğimde de doktorum bana rahim duvarın kalın dış gebelik değildir herhalde demişti ama kitle doktorumun kafasını karıştırmıştı ..şükür kitle bu kez görünmedi..kafana takma zaten dış gebelik olsa değerin o kadar fazla çıkmazdı herhalde..serap hayırlı olsun onvcelıkle gozun aydın... bende gecen ay dıs gebelık gecırdım kendılıgınden dusmustu .1 adet gorup korunmayı bıraktım suan hamıleyımn 4+4 teyım bugun kan a baktılar 1947 cıktı ama keseyı goremedı .. gecen ayda dıs gebelık gecırdıgım ıcın suphelendı .. ama rahım duvarın yeterınce kalın kanamn yok dıyınce rahatladım bıde overlerım temızmıs yıne emın olamıyprum pazartesı tekrar gel bakalım dedı .. sence cok kucuk oldugu ıcın gorunmemıs olabılır mı... telas yaptım bıraza ama ben normal oldugunu dusunuyorum en azından oyle hıssedıyorum bu sefer gecenkınde kanamam olmustu cunku.. senın fıkrın nedır ..
canım öyle düşünme inan.Bana doktorum ilk gün senin psikolojin çok önemli dedi ne düşünürsen bünyen sana onu getirip sunar dedi.bayağı rahatlattı beni doktorum..şimdi kesemizi gördük sıra o pıtpıtlarını duymada. benimde 10 gibi duyulur dedi ama haftaiçine denk geldiği için ben ayın 13ünde duyacağım yavrumun ilk pıtpıtlarını
10 ekimde'de bizim randevumuz var pıtpıtlar için
inşallah bebeğim büyümüştür stresten kafayı yicem ilk
bebeğimde duyamamıştım kalp atışını
hoşbulduk cnm benim 2 gün önce gebelik testiyle öğrendim tahminimce 4 haftalık :))
Oh maşallah tatlım :) Ben çok sabırsızlanıyorummmmmmmmmmmm yarın randevum varrrrrr inş keseyi görürüz dualarınızı eksik etmeyin..
evet kızlar keseler göründümü.henüz kimse pıtpıları duymamış.Keseleriniz kaçıncı haftanızda göründü.Ben çarşamba gidicem doktora.Sadece kan testi yaptırmıştım henüz muayene olmadın.Adet tarihimden hesaplayınca bgn 5+1 oluyorum.çARŞAMBA 5+3 oluyo.Görünür o zaman heralde.Doktor ne dicek çok merak ediyorum.Kızlar uyku problemim var.Bu hbri aldığımdan beri.Başlarda heyecandan uyuyamıyorum dedim.Ama hala uykusuzluk çekiyorum.3-4 Saat anca yatıroyum sonra işe geliyorum.Kafam kazan gibi oluyo.Ne yapmam lazm.Bid tansiyon düşüklüğü var hergün ölçtürüyorum 9a 5 çıkıyo.doktora gittiğimde sölicem.İnş. bebeğime bi zararı olmaz.
Ben geçen hafta 4+4de gördüm keseyi, ilk fotomuzuda aldık:) Bizim kesemizin boyutları 6 haftalık gibiymiş. Pıt pıtlar için iki hafta sonra gel dedi. Tansiyon düşüklüğü ara ara bende de oluyor, pek hamilelik belirtisi felan yaşamadım.
Arada kasıklarıma karnıma kramp girmese hamile olduğumu unuturum herhalde :)
Bence uyumasan bile uzun oturup bol bol dinlenmelisin belki akşamları süt içmek iyi gelebilir hem bebek için de faydalı.
bende eylül hamilesi sayılırım heralde çünkü dün öğrendim daha :) bugün kan testiylede kesinleştirdik :) benimki sizinkilerden daha küçük sanırım 4 haftalık diye çıkıyo tahminlerde hayırlısı bakalım Allah hepimize kavuşmayı nasip etsin meleklerimize
slm baynlar 30ağustosda son adetim olmuştu 2 gündür çok kötüyüm test taptım sonuç pozitif yarın doktora gidicem sanırım 3haftalık hamileyim hala şoktayım sizlere sorum şu felaket mide bulantım halsizlik ağrılarım var iştahım yok sürekli uyusam sizde böylemisiniz... dayanmak inanın çok zor
slm baynlar 30ağustosda son adetim olmuştu 2 gündür çok kötüyüm test taptım sonuç pozitif yarın doktora gidicem sanırım 3haftalık hamileyim hala şoktayım sizlere sorum şu felaket mide bulantım halsizlik ağrılarım var iştahım yok sürekli uyusam sizde böylemisiniz... dayanmak inanın çok zor
Hayırlı olsun bebeğinultrasonla bakıldımı canım sana.Kan testi kaç çıktı.
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?