slm hamişler:) daha doktora gitmedim çünkü daha çok erken haftaya inşallah. doktorada sorcam ama sizinde görüşlerinizi almak isteim kurbanda eşimin memleketine gitmeyi düşünüyorduk lakin hamilelik durumu çıkınca ikilemde kaldık beni yol düşündürüyo 14 saat sürüyo sizce ne yapmalı?
Nazara çok inanırım ben canımnazardan insan bile ölmüş kendine ve bebeğine aklına geldikçe ayet el kürsi oku canım oku üfle kendine ve karnında ki yavruna ben de şimdi okudum senin için bi tane Rabbim nazaarlardan saklasın
merhaba kızlar 1,5 yıl sonunda bende hamileyim.ilk bebeğimin 8 haftayken kalbii durmuştu.1,5 yıldırda uğraşıyordum.sanırım 5 haftalık hamileyim.bugün dr gittim.kesesi küçük 4 yada 5 haftalık dedi.2 hafta sonra tekrar gidicez.çok korkuyorum çünkü diğer bebeğimde gelişmesi geç demişlerdi.ne güzel bişey yapıyormussunuz birbirinize dua ediyosunuz.ne olur bana ve bebeğimede okuyun.meajımı gören herkesten rica ediyorum Allah rızası için. bende nazara çok inanırım ama eşim heyecanından bize yakın olmayan insanlara bile söyledi yine:) dularınızı bekliyorum kardeşlerim.rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.bekleyen herkes tatsın inşallah.çok heyecanlıyım.
Kızlarrr günaydın!!!
geçen haftadan beri yazamadım ama o kadar çok şey oldu ki bu ara sanki bir ay yaşamış gibiyim.
öncelikle kesemi gördük doktora gittiğimizde. kese büyüklüğüne göre doktor 5+5 dedi.yani 26 mayıs tahmini doğum tarihi.ama bu değişecektir muhtemelen diğer boyutlar ölçülünce. ayın 13ünde kalbi duymaya gidiyoruz. keseyi gördüm mutlu oldum kalbi duyayım diye dualara başladım bile.
haftasonu tam her şey yolunda giderken ufak bir kanamam oldu benim.bir kaç damlalık.kendi doktorumu da bulamadım direk acile.kesenin çevresinde bir kanama göremediler ama düşük önleyici iğne yaptılar yine. tabii moralim çok bozuldu.bu kadar dikkat ederken niye diye..doktora göre bir sürü sebebi olabilirmiş yine de dikkat etmemi söyledi. daha önce çevrenizden benzer bi durum yaşamış olan var mı?
sonra da virütik bir hastalık kapmışım ve boğazım,kulağım,burnum her yerim hasta durumdayım.ateşim de var yatıyorum.
yani olumsuz bir şey demek istemiyorum ama nazar değil de nedir?
artık tek odağım kahve çekirdeğinin kalp atışlarını duymak..bir hafta nasıl dayanıcam bakalım!
canım arkadaşım bende yaşadığın şeyleri eksiksiz yaşadım.sonu kötü oldu.fakat senin olmıycak Allahın izniyle.gönlünü ferah tut.ben kötü hislerin çekildiğine inanırım fakat kendim gönlümü ferah tutmayı başaramayanlardanım.dr bana yatak istirahatı vermişti.ama ben her şey Allahtan dedim dinlemedim,iş güç devam... ama içimde kaldı,sen koru kendini.dikkatli ol bol bol yat,dinlen. hayırlı haberlerini paylaşalım inşallah.
salı gunu gelmek bılmıyor bebegımın ılk kalp atısını duyacagın allah ızın verırse cok heyecanlıyım anlatamam 7 yıl sonra bebegım olacak cabuk buyu bebegım saglıkla goreyım senı çokk özledimmm çokkkkk
Salı günü hayatının en güzel günü olsun! bebeğinin kalbi de pıt pıt atsın!
benim bir hafta zamanım var daha. aklımı başka şeylere vermeye çalışıyorum ama olmuyor. sürekli ''o kalp atacak mı'' endişesindeyim... ne zormuş
Bende de o durum mevcut canım :18: haftaya perşembe kalp atışı için gideceğiz ama heyecandan ölüyorum heyecan,korku,kaygı hepsi bir arada bi an kendimi sakinleştiriyorum, sonra gene aynı ben oluveriyorum inşallah biran önce bebeklerimizin kalbinin attığını görürüzde içimiz rahatlar
Bunların bir sonu yok ki aslında.kalbi atacak sevinçten uçacağız sonra testler yapılacak onların sonuçlarını bekleyeceğiz kaygıyla.
çok rahat bir insan olmak isterdim bu dönemde.
bir de geçen hafta az da olsa o kanamam oldu ya.artık tik oldu tuvalete gittikçe sanki iç çamaşırımda o kanı bulacakmışım gibi hissediyorum.halbuki bu durum hamilelerin %40ında farklı sebeplerle görülebiliyormuş o derece rahat doktorlar.
Sizlerde ne tarz belirtiler devam ediyor kızlar?benim regli ağrısı benzeri ağrılarım devam ediyor örneğin, özellikle belimde yoğun.midem fena ama böyle bir ilginç. ne kusturuyor ne de rahat.öldürmüyor süründürüyor tadında...
uyku olayını saymıyorum bile şu anda olmak istediğim tek yer yatağım!
neyse ben her türlü zorluğa razıyım yeter ki o iyi olsun
Selam Hatunlar..Dün Dr gittim kahve leke oluyordu düşük tehlikesi olabilir dedi ve ilaç verdi şuan kullanıyorum..10 gün sonra kalp atışları için gidicez inş bebeğime birşey olmaz :S Çok dikkat ediyorum adımlarıma bile..Bende yeni yeni halsizlikler çok azda olsa bulantılar başladı ama en kötüsü halsizlik kalbim kötü çarpıyor sürekli uyumak istiyorum ..Canımda çokkkkkkkk fazla limonlu çay istiyor :)
Bizde durumlar böyle ya sizde ? :)
bulantım dün ve bugün çoktu canım benimhalsizlik bende sürekli var inan eşim işten gelecek yemek yapacak hiççç halim bile kalmıyo halbuki bütün gün yatıyorum televizyon karşısında bugünde bi baktım halime iyice çökmüşüm sanki hasta gibi bi gayret saçıma maşa yaptım makyaj yaptım yemek yaptım kocişi bekliyorum. canım ben bir yerde okumuştum tabi doğruluğu tartışılır çay anneden bebeğe demir emilimi oluyomuş onu azaltıyomuş gibi bişeymiş :26:
Allah nazarlardan korusun canım sende kendine ve bebeğine bol booool oku.. bende okudum şimdi
merhaba,
öncelikle geçmiş olsun. senin nasıl oldu? ilk kanamadan sonra tekrar mı kanaman oldu? açıkçası ben de yeterince dinlenebildim mi emin değilim. gerçi doktor günlük hayatına devam edebilirsin ufak ve olabilecek bir şey dedi ama içim rahat etmiyor.
en ufak bir ağrım olsa korkuyorum şimdi..
ben kanamam olduğunu bile anlamadım.5 haftalık hamileymişim öğrendiğim gün dr gittim.vajinal ultrasonu çıkartırken hafif kanamn var dedi.şaşırdım tabi.dışa kanamam yoktu çünkü.sonra progesteronlar vs derken az lekelenmeyle 8 haftalığa kadar gitti.en son tuvalette bir kanama boşalması oldu.dr gittik ve kalbi durmuş diyip küretaj yaptılarhepsi bu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?