Eylül 2012 Hamileleri ;)

canım bende pazartesi günü kanda baktırdım sabah 966 çıktı. doktor tekrar kan vermene gerek yok demişti. Cumartesi gelirsen daha kesin olur dedi keseyi görmek için..Herkeste farklılık gösteriyormuş.Doktorum hesaplama yaptı cumartesi yaklaşık 6000 civarı olur ve keseni de görürüz garanti dedi...

evet canım genellikle ilk kontrol öyle oluyor. bende 1 yıllık evliyim ve pcos um tedavi görüyordum evlilik yıldönümüzde öğrendik bizim için baya süpriz oldu. Pcos olduğumdan ilk doktorum geç döllenme olabilir dedi kan değeri istemişti o yüzden seninde öyle olabilir dedim.

kızlar sizde de kasıktan ağrı vuruyor mu arada bir..:44:

bu aralar benimde derdim bu benim hem kasık bacak uyuşuyor hemde sırtım arada ağrıyor anlamadım birşey:44:

ewet canım sağ tarafımda oluyor

eveeett en çok da sol tarafta bazen iki taraftandan karnıma doğru bişi hissediyorum bzen miğdem anki pıtpıt yapıyo :)

bu aralar benimde derdim bu benim hem kasık bacak uyuşuyor hemde sırtım arada ağrıyor anlamadım birşey:44:
benim hem sağ tarafta hem sol tarafta oluyor sol bacağımda olduğu zaman dizime kadar vuruyor ve kemiğinin ağrıdığını hissediyorum sanki içimden biri birşeyleri çekiyor...İlk hamileliğim ve doktor ilk başta dış gebelik dediği için kendimi fazla dinliyorum herhalde...

benimde ilk hamileliğim bu söylediklerinin hepi var olumsuz düşünme herşey yolunda olucak

İkiz mi acaba diye düşünüyorum birazda etrafın gazıyla..

Herkes senin ikizin olacak diyip duruyor, ben panikledim ufak tefeğim zaten ikiz olursa yandım :)

Allahtan hayırlısını sağlıklısını iste.O herşeyin en iyisini bilir.Benim 2,5 senedir olmuyodu.Heyecanımızı mutlulumuzu sen tahmin et artık

benimde tek dilegim üstten kont etmesii senin değerlerin nasıl canım ben en son 24 aldırdım 829,55 gibi çıktı

canım ben en son 20sinde aldırmıştım o zaman 520 çıkmıştı. şu anda kaç olması gerekir mantıken? bu iki günde ikiye katlıyor olayı baştaki hızla devam ediyor değil mi?

arkadaslar merhabalar bende hamileliğiğmi bugun ogrendım sonuç 573 cıktı kaç haftalık acaba bebek bılen varmı???

benim doktorumun dediğine göre kandan hafta hesaplanmazmış. kese ölçülmeden bir şey söyleyemem dedi. ama internette vs yazanlara göre 4-5 hafta diyorlar bu değerlerde

canım ben en son 20sinde aldırmıştım o zaman 520 çıkmıştı. şu anda kaç olması gerekir mantıken? Bu iki günde ikiye katlıyor olayı baştaki hızla devam ediyor değil mi?

ewet canım aynen devam eder gidip versene bi kan kaç olmuşş

hayırlı olsun :)))) bu ayın hamişleri bir birinden tatlı bence:) hepimiz için mükemmel bir sene olsun!

aynen öyle canım bu haftalarda hepimizin tek isteği bu

hanımlar peki miğde bulantılarınız başladı mı?

ben de mide bulantısı başlamadı ama sürekli bi keyifsiz tad var ağzımda. sanki bir şey yiyecekmişim gibi geliyor sonra sofraya bir oturuyorum maşallah yemediğim şey kalmıyor.
geçen hafta 57,5 kilo ile başladım ve şu anda 59 kiloyum. kesinlikle az kilo alıcam vs derken bir haftada noluyoruz daha anlamadım kendime de kızıyorum açıkçası. bundan sonra daha dikkatli gitmek için söz verip duruyorum kendi kendime bakalım işe yarayacak mı

ewet canım aynen devam eder gidip versene bi kan kaç olmuşş

yarın doktor randevum var akşamüstü.dr'um sonra kan ver vs de demedi ben de artık muayeneyi bekleyeyim dedim. bir de sanki bu konuyu ne kadar takip edersem o kadar aksilik çıkar gibi geliyor. biraz gidişine de bırakmak istiyorum. sonra aklıma çok takılıyor :S

merak iişte ama doktorum iki günde bir istedi zaten benim tedaviyle oldu yani temkinli olmak lazımdı anlıyacn hayırlısı canım hepimiz için pazartesi ilk rand. Ama gelmek bilmedi pazartesii yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…