kızlar sizde de kasıktan ağrı vuruyor mu arada bir..:44:
canım bende pazartesi günü kanda baktırdım sabah 966 çıktı. doktor tekrar kan vermene gerek yok demişti. Cumartesi gelirsen daha kesin olur dedi keseyi görmek için..Herkeste farklılık gösteriyormuş.Doktorum hesaplama yaptı cumartesi yaklaşık 6000 civarı olur ve keseni de görürüz garanti dedi...Bugün acaba kese görünür mü? Bir şeyler belli olur mu? Yoksa boşuna erken mi gidiyorum?
Sağlık ocağına uğradım orada ki hemşire biran önce git erken gebelik testlerini yaptır demişti.
Bu testlerle ilgili fikriniz var mı?
teşekkürler :) kan verdiğim gün ordaki doktor gebelik var ama daha çok yeni dedi isterseniz 2 gün aralıklarla kan verin yükselmeyi kontrol edelim dedi gitmedim , ben 6 aylık evliyim kadındoğumdoktorum yok bir arkadaşımın doktoruna gideceğim çarşamba günü inşallah
ewet canım sağ tarafımda oluyor
eveeett en çok da sol tarafta bazen iki taraftandan karnıma doğru bişi hissediyorum bzen miğdem anki pıtpıt yapıyo :)
benim hem sağ tarafta hem sol tarafta oluyor sol bacağımda olduğu zaman dizime kadar vuruyor ve kemiğinin ağrıdığını hissediyorum sanki içimden biri birşeyleri çekiyor...İlk hamileliğim ve doktor ilk başta dış gebelik dediği için kendimi fazla dinliyorum herhalde...bu aralar benimde derdim bu benim hem kasık bacak uyuşuyor hemde sırtım arada ağrıyor anlamadım birşey:44:
benim hem sağ tarafta hem sol tarafta oluyor sol bacağımda olduğu zaman dizime kadar vuruyor ve kemiğinin ağrıdığını hissediyorum sanki içimden biri birşeyleri çekiyor...İlk hamileliğim ve doktor ilk başta dış gebelik dediği için kendimi fazla dinliyorum herhalde...
İnşallah canım bir keseyi görürsek zonra da pıtpıtlarını duyduk mu bizden mutlusu olmaz herhalde bu dünyada...benimde ilk hamileliğim bu söylediklerinin hepi var olumsuz düşünme herşey yolunda olucak
İnşallah canım bir keseyi görürsek zonra da pıtpıtlarını duyduk mu bizden mutlusu olmaz herhalde bu dünyada...
İnşallah canım bir keseyi görürsek zonra da pıtpıtlarını duyduk mu bizden mutlusu olmaz herhalde bu dünyada...
aynen öyle canım bu haftalarda hepimizin tek isteği bu
hanımlar peki miğde bulantılarınız başladı mı?
İkiz mi acaba diye düşünüyorum birazda etrafın gazıyla..
Herkes senin ikizin olacak diyip duruyor, ben panikledim ufak tefeğim zaten ikiz olursa yandım :)
benimde tek dilegim üstten kont etmesii senin değerlerin nasıl canım ben en son 24 aldırdım 829,55 gibi çıktı
arkadaslar merhabalar bende hamileliğiğmi bugun ogrendım sonuç 573 cıktı kaç haftalık acaba bebek bılen varmı???
canım ben en son 20sinde aldırmıştım o zaman 520 çıkmıştı. şu anda kaç olması gerekir mantıken? Bu iki günde ikiye katlıyor olayı baştaki hızla devam ediyor değil mi?
Günaydın hanımlar.Bugün diğer günlerde çok çok farklı çünkü güne hamile olarak uyandım.Dün akşam kan testiyle öğrendik.Çok şükür rabbime.Beni de alın aranıza bende eylül hamişiyim.
ewet canım aynen devam eder gidip versene bi kan kaç olmuşş
yarın doktor randevum var akşamüstü.dr'um sonra kan ver vs de demedi ben de artık muayeneyi bekleyeyim dedim. Bir de sanki bu konuyu ne kadar takip edersem o kadar aksilik çıkar gibi geliyor. Biraz gidişine de bırakmak istiyorum. Sonra aklıma çok takılıyor :s
hayırlı olsun :)))) bu ayın hamişleri bir birinden tatlı bence:) hepimiz için mükemmel bir sene olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?