Eylül 2012 Hamileleri ;)

Kızlar bende bulantı fln yok inş. olmaz da kendimde hiçbi değişiklik hissetmiyorum.Siz kendinizde ne gibi değişiklikler hissettiniz.

Kızlar bende bulantı fln yok inş. olmaz da kendimde hiçbi değişiklik hissetmiyorum.Siz kendinizde ne gibi değişiklikler hissettiniz.

Bendede bulantı yok ama sabahları çok iştahsızım özellikle bu sabah öyle oldu...karnım 4-5 aylıkmış gibi şişiyor.gaz oluyor. birde çok sık wc gidiyorum.Gece 1-2 defa kalkıyorum wc için...göğüslerim çok şişmedi.Bugün gittim doktora beta-HCG 1000 çıktı...Bkalım haftaya bir daha gideceğim...

1.000 mi çıktı.sen kaç haftalık hamilesin bak şimdi korkmaya başladım benimki 234 çok düşük o zmn.Ben dün akşam kaç testi yaptırdım sonuç bu.Doktor hamlesin dedi.Sizin sonuçları görünce korkmaya başladım.Bi de benim sürekli karnımda ağrı var sanki adet olucam gibi.Belimde ağrıyo aynı şekilde.:44:

düşük değil hcg. SAT'in ne?
benim SAT'ım 22 ağustostu. sonra 18 eylülde kan aldırdım ve HCG 240 çıktı. 20 eylülde baktırdığımda 520'ydi ki doktor değerler için gayet iyi dedi. senin tarihin doğrultusunda normal bir değer bana kalırsa.

merak iişte ama doktorum iki günde bir istedi zaten benim tedaviyle oldu yani temkinli olmak lazımdı anlıyacn hayırlısı canım hepimiz için pazartesi ilk rand. Ama gelmek bilmedi pazartesii yahuu

doğru diyorsun. aynı merak bende de var. gidip kan aldırmamak için zor tutuyorum kendimi koluma girecek iğneler falan umurumda değil :) ama bir yandan da kendimi çok yememek istiyorum.bu daha ilk denememizdi bizim ve zor olan oldu daha ilk aydan hamile kaldım.hayırlısı buymuş demek ki diğer şeyler de hayırlısıyla olur diyorum.biraz hayırcı oldum bu hamilelikle birlikte :) benim randevum yarın.hepinizin güzel düşünceleri,duaları benimle olsun da şu keseyi göreyim artık!!! :)

Benim belirtiler canım ;
* iştahım çok açık, sabah bulantılarım başladı öğlene
kadar sürüyo bide sanırım aşerme başladı turşuyla tahin pekmez
istedi canım :26:

SAT lar aynı canım benim ben test falan yaptırmadım
25 eylül de doktora gittik karından ultrasonla kesemizi gördü
Rabbim inşallah nasip eder de 2 hafta sonraya kalp atışını görürüz

SAT lar aynı canım benim ben test falan yaptırmadım
25 eylül de doktora gittik karından ultrasonla kesemizi gördü
Rabbim inşallah nasip eder de 2 hafta sonraya kalp atışını görürüz

benim sat 24 ağustos...ama 21inde doktor alttan muayene etti ama keseyi göremedi hatta dış gebelikten şüphelendi. ama sonra sürekli kan verdik 2 günde bir hep ikiye katlandı. bende yarın gideceğim randevum yarın değerim 6000 civarı olacakmış alttan da olsa görünmez mi benim bebişin kesesi kızlar...

GÜNAYDINNN OFF SABAHLARI UYANMAKK ZORR

DEMEK BUGÜN KÖRÜCEKSİN MELEĞİNİİ AYY NE GÜZELL YAA PAZARTESİİ GELSİN GELSİNN ARTIKKKK BENDE ALLAHIM İZİN VERİRSE GÖREYİM
GÜZEL HABERLERİNLE GEL

GÖZÜKÜR CANIM BENCE HADİ GÖR GELDE ANLAT BİZXE

selam arkadaslar
bugun kan testı sonucumu aldım yavaş yavaş yukselme var
1 kan testi 32
2.kan testi 60
3.kan testi 108
4.kan testi 232 cıktı NE DİYORSUNUZ

selam arkadaslar
1 kan testi 32
2.kan testi 60
3.kan testi 108
4.kan testi 232 cıktı NE DİYORSNUZ KIZLAR

GÖZÜKÜR CANIM BENCE HADİ GÖR GELDE ANLAT BİZXE
İnşallah canım inşallah görürüm de ben de gelir anlatırım yarın bu saatlerde doktorda olacağım tam 24 saat var..9:10 olsa da ben de gitsem doktoruma görsem bebişimi...

selam arkadaslar
1 kan testi 32
2.kan testi 60
3.kan testi 108
İki günde bir mi verdin canım

ne kadar çok ama kullanmışım

evet ıkı gundebır verdım bır sonrakı testımde pazartesı gunu

evet ıkı gundebır verdım bır sonrakı testımde pazartesı gunu
Artış normal canım sadece erken olduğu için sana böyle geliyor bende ilk verdiğim de 277 ydi 36 saat sonra verdim 468 çıktı 48 saat sonra tekrar verdim 966 çıktı. Daha vermeme gerek kalmdığını söyledi doktor cumartesi 6000 olur keseni görürüz dedi..

sat 26 ağustos.kanı da 26 eylülde verdim değerim 234 çıktı.Heralde düşük olsa doktor sölerdi dimi benim şuan ki tek korkum keseyi görememek dış gebelik olması.Rabbim korusun.2,5 sene bekledik rabbim hevesimizi yarım bırakmaz inş.

İnş. görürsn cnm bende haftaya cuma gidicem netten hesapladım o zaman 5+5 oluyo heralde kese göünür ?

Benim belirtiler canım ;
* iştahım çok açık, sabah bulantılarım başladı öğlene
kadar sürüyo bide sanırım aşerme başladı turşuyla tahin pekmez
istedi canım :26:

Bende sabah bulantı fln hiçbşy yok iştahım da gayet yerinde.Hatta dün eşime kuruyemiş kuru incir kayısı üzüm aldırdım bi poşet yaptım çantama attım gün içerisinde atıştırmak için.bebeğe çok faydalı

selam arkadaslar
1 kan testi 32
2.kan testi 60
3.kan testi 108

Allahın izniyle hamilesin canım çünkü değerlerin hep 2ye katlanmış.

KIZLAR Bİ ŞEYY SORACAM !!!
SAT tarihlerimizi ve SAT tan kaç gün sonra beta HCG leriniz kaç çıktı???Bir de :)) kaç günde bir adet oluyorsunuz?? çok mu soru sordumm yahuuu :)))
Benim SAT :20 AĞUSTOS
Beta-HCG :27 EYLÜL - 1000 çıktı.31-32 günde bir adet oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…