Kızlar bende bulantı fln yok inş. olmaz da kendimde hiçbi değişiklik hissetmiyorum.Siz kendinizde ne gibi değişiklikler hissettiniz.
Bendede bulantı yok ama sabahları çok iştahsızım özellikle bu sabah öyle oldu...karnım 4-5 aylıkmış gibi şişiyor.gaz oluyor. birde çok sık wc gidiyorum.Gece 1-2 defa kalkıyorum wc için...göğüslerim çok şişmedi.Bugün gittim doktora beta-HCG 1000 çıktı...Bkalım haftaya bir daha gideceğim...
1.000 mi çıktı.sen kaç haftalık hamilesin bak şimdi korkmaya başladım benimki 234 çok düşük o zmn.Ben dün akşam kaç testi yaptırdım sonuç bu.Doktor hamlesin dedi.Sizin sonuçları görünce korkmaya başladım.Bi de benim sürekli karnımda ağrı var sanki adet olucam gibi.Belimde ağrıyo aynı şekilde.:44:
merak iişte ama doktorum iki günde bir istedi zaten benim tedaviyle oldu yani temkinli olmak lazımdı anlıyacn hayırlısı canım hepimiz için pazartesi ilk rand. Ama gelmek bilmedi pazartesii yahuu
Kızlar bende bulantı fln yok inş. olmaz da kendimde hiçbi değişiklik hissetmiyorum.Siz kendinizde ne gibi değişiklikler hissettiniz.
düşük değil hcg. SAT'in ne?
benim SAT'ım 22 ağustostu. sonra 18 eylülde kan aldırdım ve HCG 240 çıktı. 20 eylülde baktırdığımda 520'ydi ki doktor değerler için gayet iyi dedi. senin tarihin doğrultusunda normal bir değer bana kalırsa.
SAT lar aynı canım benimben test falan yaptırmadım
25 eylül de doktora gittik karından ultrasonla kesemizi gördü
Rabbim inşallah nasip eder de 2 hafta sonraya kalp atışını görürüz
doğru diyorsun. aynı merak bende de var. gidip kan aldırmamak için zor tutuyorum kendimi koluma girecek iğneler falan umurumda değil :) ama bir yandan da kendimi çok yememek istiyorum.bu daha ilk denememizdi bizim ve zor olan oldu daha ilk aydan hamile kaldım.hayırlısı buymuş demek ki diğer şeyler de hayırlısıyla olur diyorum.biraz hayırcı oldum bu hamilelikle birlikte :) benim randevum yarın.hepinizin güzel düşünceleri,duaları benimle olsun da şu keseyi göreyim artık!!! :)
GÖZÜKÜR CANIM BENCE HADİ GÖR GELDE ANLAT BİZXEbenim sat 24 ağustos...ama 21inde doktor alttan muayene etti ama keseyi göremedi hatta dış gebelikten şüphelendi. ama sonra sürekli kan verdik 2 günde bir hep ikiye katlandı. bende yarın gideceğim randevum yarın değerim 6000 civarı olacakmış alttan da olsa görünmez mi benim bebişin kesesi kızlar...
İnşallah canım inşallah görürüm de ben de gelir anlatırım yarın bu saatlerde doktorda olacağım tam 24 saat var..9:10 olsa da ben de gitsem doktoruma görsem bebişimi...GÖZÜKÜR CANIM BENCE HADİ GÖR GELDE ANLAT BİZXE
İki günde bir mi verdin canımselam arkadaslar
bugun kan testı sonucumu aldım yavaş yavaş yukselme var
1 kan testi 32
2.kan testi 60
3.kan testi 108
4.kan testi 232 cıktı NE DİYORSUNUZ
ne kadar çok ama kullanmışımbenim sat 24 ağustos...ama 21inde doktor alttan muayene etti ama keseyi göremedi hatta dış gebelikten şüphelendi. ama sonra sürekli kan verdik 2 günde bir hep ikiye katlandı. bende yarın gideceğim randevum yarın değerim 6000 civarı olacakmış alttan da olsa görünmez mi benim bebişin kesesi kızlar...
[sıze=3]inşallah canım inşallah görürüm de ben de gelir anlatırım yarın bu saatlerde doktorda olacağım tam 24 saat var..9:10 olsa da ben de gitsem doktoruma görsem bebişimi...[/sıze]
[sıze=3]iki günde bir mi verdin canım
[/sıze]
Artış normal canım sadece erken olduğu için sana böyle geliyor bende ilk verdiğim de 277 ydi 36 saat sonra verdim 468 çıktı 48 saat sonra tekrar verdim 966 çıktı. Daha vermeme gerek kalmdığını söyledi doktor cumartesi 6000 olur keseni görürüz dedi..evet ıkı gundebır verdım bır sonrakı testımde pazartesı gunu
düşük değil hcg. SAT'in ne?
benim SAT'ım 22 ağustostu. sonra 18 eylülde kan aldırdım ve HCG 240 çıktı. 20 eylülde baktırdığımda 520'ydi ki doktor değerler için gayet iyi dedi. senin tarihin doğrultusunda normal bir değer bana kalırsa.
doğru diyorsun. aynı merak bende de var. gidip kan aldırmamak için zor tutuyorum kendimi koluma girecek iğneler falan umurumda değil :) ama bir yandan da kendimi çok yememek istiyorum.bu daha ilk denememizdi bizim ve zor olan oldvesimu daha ilk aydan hamile kaldım.hayırlısı buymuş demek ki diğer şeyler de hayırlısıyla olur diyorum.biraz hayırcı oldum bu hamilelikle birlikte :) benim randevum yarın.hepinizin güzel düşünceleri,duaları benimle olsun da şu keseyi göreyim artık!!! :)
Benim belirtiler canım ;
* iştahım çok açık, sabah bulantılarım başladı öğlene
kadar sürüyo bide sanırım aşerme başladı turşuyla tahin pekmez
istedi canım :26:
selam arkadaslar
bugun kan testı sonucumu aldım yavaş yavaş yukselme var
1 kan testi 32
2.kan testi 60
3.kan testi 108
4.kan testi 232 cıktı NE DİYORSUNUZ
Anne adaylarıııııııı GÜNAYDIIINNNNN :))))
Günaydın herkese.
Ben de dün hamile olduğumu öğrendim kan testiyle.Değer 642,1 çıktı.Gece uyku tutmadı bir türlü ama şu anda uykusuz da olsam çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?