insallah havim trodi zar zor dengeye geldi ama benim ilacimin dozu cok fala 125 lerde en normali 50 artk ikisinin stresini yasiyorum allah hakimizda hayirlisini nasip etsin..aminnn
inşallah seninki de pozitif olacak. olumlu düşün olumlu olsun.[/QUOTE
evet türk ben bastan belli hep kötüyü düsündüm bilmiyorum kendimi belkide öyle adepte ettim cook üzülmeyim diyemi falan bilmiyorum artik hayirlisi insallah rabbim yüzümü güldürür insalahhhhh:))))))
canım hiç stres etme ilaçla da olsa kontrol altına alınıyo şükür ya alınmasa ne yapardık inş yarın güzel haberlerle geleceksin topiğe canım iyi güzel pozitif düşün hep
allah kimseye kaldiramicagi yük vermez bu durumda esinle konusarak ortak kara vermelisiiz sonrada iyi bir oktor bularak fikir alip kara verebilirsiniz allah yardimciniz olsun.
amn canım Rabbim tü isteyenlere nasip etsin, bulantılarım 2-3 gündür daha iyi, ama artık ses filan kalmadı bende boğazlarım tahriş oldu.canım benim nasıl bulantıların bıraz azaldımı yat yuvarlan canım bebişin doğuncada onunla yuvarlanırsın inş inş canım rabbim banada nasip eder rabbim tüm isteyenlerede nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar
zaten hepimiz maddiyat açısından yıprandık ama çok şükür tuttu ya :) benim tranfer günümde dahil 11.günün sabahında 112 çıkmıştı değerim. tabi bu değer kaçıncı gün embriyosu konulduğuna göre farklılıklar gösterebilir.sana tek embriyomu transfer edildi. ne diyelim gönlünden ikiz geçiyorsa Allah nasip etsin inşallah.teşekkür ederim bilgiler için. evet doktorumuzu bırakmak istemeyiz ama maddiyat işte. 150 vereceğiz keseyi görmek için hooop kalp atışı için tekrar 150 sonra testleri orda yaptıramayacağız çok pahalı olduğu için devlete gideceğiz, ordan al oraya götür falan filan. bu aşamadan sonra önceden de bildiğimiz güvendiğimiz devlet hastanesindeki doktora gitmeyi düşünüyoruz. hamileliğin ileri safhasındaki testlerde de sıkıntı yaşamayız.
bu arada kafama takıldı. hamileliğin 12. günündeki testte 260 çıktı değer. bu normal mi bana biraz yüksek geldi de. biraz araştırdım genellikle değerler daha düşük oluyormuş.
aklımın bir köşesinde acaba diyorum tek yumurta ikizi felan mı ki acaba
amn canım Rabbim tü isteyenlere nasip etsin, bulantılarım 2-3 gündür daha iyi, ama artık ses filan kalmadı bende boğazlarım tahriş oldu.
zaten hepimiz maddiyat açısından yıprandık ama çok şükür tuttu ya :) benim tranfer günümde dahil 11.günün sabahında 112 çıkmıştı değerim. tabi bu değer kaçıncı gün embriyosu konulduğuna göre farklılıklar gösterebilir.sana tek embriyomu transfer edildi. ne diyelim gönlünden ikiz geçiyorsa Allah nasip etsin inşallah.
aaa ne güzel hiç böyle bi adet dönemi geçirmedim hep çok sancılı geçer benim ne yaptın doktora gittin mi bu arada?hayır normalde ben adet olduğumu hissetmem bile tuvalette gördüğğüm olur ama bu sefer anlamadım üşüttüm herhalde.
kızlar ben geldim. solda 3 tane 10, 12 ve 8 cm lafları duydum. sağ taraf tembel orda yok dedi.bugün cetrdite de başlıycam. artık ne çıkarsa bahtımıza.daha çoğalır mı acaba?
türk.. çok sevindim tatlım allahım bizlerede nasip etsin inşallah:) mirage yumoşlar şimdilik çok iyi durumda merak etme gayet iyi gelişiyorlar bundan sonrada 3/4 tane daha oluşur:)) sırada sen varsın hadi hayırlısı bakalım dualrım seninle:) şafak sen nasılsın ne durumdasın tedavi aşaması ile ilgili ne düşünüyorsun..ayşen canım daha iyisindir umarım kanaman daha bitmedi sanırım hadi bakalım beraber başlayacağız:)) ben adetimi bekliyorum dr. adetli iken bi gel bakalım dedi:)) afras yarın testin olur muhtemelen...canım benim inşallah sende mutlu ve hayırlı haberlerle gelirsin dedim ya bu ay pozitif ayı :) yalnız bi şikayetim var sonucu pozitif olanlar bir daha uğramaz oldu topiğe lütfen arada slm verin haber verin ki bizde motive olalım mutlu heberler mutlu ediyor bizi:)))))))diğer rumuzlarını hatırlayamdıklarım arkadaşlarım hepinize slm...allahım hepimizin kucaklarını minik bedenlere kavuştursun inşallaaaaahhhh:))))))
inşalalh mirage de pozitifi görecek.
bugün testi tekrarladık.
12. gün değerimiz 260,59 doktorumuzun yardımcısı sonuç çok iyi artık testi tekrarlamana gerek yok dedi.
kullandığımız ilaçalrdan da progestan iğne, coraspin, estrofem, cronine jel ve decavit vitamine devam edeceksin dedi. bunların bir kısmını keserler diye düşünmüştük. normal mi arkadaşlar
10 gün sonra keseyi görmek için gelin dediler. ama biz devlet hastanesindeki doktorumuza gideceğiz. malum paralar bitti. o kadar paradan sonra tekrar bir daha muayene ücreti vermek istemiyoruz. bir şey olur mu ki.
Nasılsınız ?? bende işler her zamanki gibi yavaş gidiyor.. troidlerimden biri fazla çalışıyormuş..çok değil ama tüp bebeğe engel olabilir dedi.ultrason temiz cıkıyor kanda biraz yüksek( büyük ihtimal önce bunun düşmesi lazım..Ama dr. iki farklı tahlil daha istiyeyim içimiz rahat olsun dedi onun içinde medicalden 15ine randevu aldım bakalım orda de temiz çıkarsa raporu vereck heralde yoksa benm bu tedavi uzaaaaarrrrr giderr (( ne yapayım uzasın vardır bunda da bir hayır..üzülmüyorum , sabırsızlanmıyorum artık çnkü ben kendimi yırtsamda beklemek zorunda kalıyorum (
canım çoğalır daha inşallah merak etme, sen pozitif ol ki onlarda güzel güzel büyüsün..
canım benim ne güzel büyümeye başlamış yumoşların sağlıkla büyüsün yumoşların inş canım sayıya takılma sakın sağlıklı olsunlar kaliteli olsunlar yeter rabbimn ol dedikten sonra inş ilk seferde sende hamile kervanına katılacaksın rabbim daha fazla aratmadan hemimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Merhaba farklı sebepler farklı nedenler ararken bu foruma birgün bişiler yazıcağım hiç aklıma gelmezdi.Ama rabbim işte karşımıza hayatta herşeyi çıkarıp bizleri sınıyor.
Aranıza yeni katıldım ve şu an ne yapıcağımı bilmiyorum.Bir çıkmazdayım nereye gidiyim ne yapıyım diye kendimi yiyip bitiriyorum.Troid hastasıyım ilaç kullanıyorum.1,5 yıllık evliyim korunmadığımız halde gebe kalamyınca tabiki doktora gidip bütn testlerden geçtik eşimle birlikte hiçbişi çıkmadı.En son HSG çekildim sağ tüpüm tıklaı sol tüpüm açık olduğu çıktı doktorumuda hiç sevmemiştim zaten bana laparoskopi falan hiç çözüm değil zaten iyi sonuçalanmıyor.Hemen tüp bebek dedi ay ne diceğimi şaşırdım.Donup kalmışım zaten sonra eşimin yanına nasıl geldim bilmiyorum.
Şimdi ben ne yapıyım nolur bana bişi diyim ameliyat nekadar çözüm olmalımıyım.Olursam ne kadar vakit kaybderim hemen çocuk olsun istiyoruz.Tüp bebek için acelemi ediyorum.(
Çok üzgün ve şaşkınımm
aaa ne güzel hiç böyle bi adet dönemi geçirmedim hep çok sancılı
geçer benim ne yaptın doktora gittin mi bu arada?
canım hiç belli olmuyor benimde son günlere doğru doktorum hiç beğenmiyordu yumurta durumunu 7-8 tane görünüyordu ama opu da 17 tane toplandı
kızlar, eşinde sperm sorunu olanlar, yumurta toplama gününde spermler de alınıyor ya, eşleriniz kaç gün cinsel perhiz yaptı o günden önce? hatırlar mısınız?
Nasılsınız ?? bende işler her zamanki gibi yavaş gidiyor.. troidlerimden biri fazla çalışıyormuş..çok değil ama tüp bebeğe engel olabilir dedi.ultrason temiz cıkıyor kanda biraz yüksek( büyük ihtimal önce bunun düşmesi lazım..Ama dr. iki farklı tahlil daha istiyeyim içimiz rahat olsun dedi onun içinde medicalden 15ine randevu aldım bakalım orda de temiz çıkarsa raporu vereck heralde yoksa benm bu tedavi uzaaaaarrrrr giderr (( ne yapayım uzasın vardır bunda da bir hayır..üzülmüyorum , sabırsızlanmıyorum artık çnkü ben kendimi yırtsamda beklemek zorunda kalıyorum (
ne yapsam tiroidi düşürmek için..bilen varmı.. çok yüksek değil ama yine de risk dedi dr.. normal 3.99 muş benm 3.90 çıkıyor...
tesekkür edrim yüks iyim cok sükür yariN regen olma tarihi ne olacak bakalim beklemdeyim sen nasilsin iyiymisin?
ne yapsam tiroidi düşürmek için..bilen varmı.. çok yüksek değil ama yine de risk dedi dr.. normal 3.99 muş benm 3.90 çıkıyor...
yeni esim aradi yarin benim troid icin kan testi vermem lazimdi klinigi aramis bir sorun olumu diye yarin size haber veririz doktorla görüsüp belkide yarin hamilelik icinde kan testi vercemm insallah hayirlisi olur rabbim insallah annelik duygusunu yasatir aminnnn....
kızlar ben geldim. solda 3 tane 10, 12 ve 8 cm lafları duydum. sağ taraf tembel orda yok dedi.bugün cetrdite de başlıycam. artık ne çıkarsa bahtımıza.daha çoğalır mı acaba?
Hadi bakalım güzel haberlerle gel rabbim yüzünüzü güldürsün sizin ve bizlerin inşallah
insallah havim trodi zar zor dengeye geldi ama benim ilacimin dozu cok fala 125 lerde en normali 50 artk ikisinin stresini yasiyorum allah hakimizda hayirlisini nasip etsin..aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?