inşalalh mirage de pozitifi görecek.
bugün testi tekrarladık.
12. gün değerimiz 260,59 doktorumuzun yardımcısı sonuç çok iyi artık testi tekrarlamana gerek yok dedi.
kullandığımız ilaçalrdan da progestan iğne, coraspin, estrofem, cronine jel ve decavit vitamine devam edeceksin dedi. bunların bir kısmını keserler diye düşünmüştük. normal mi arkadaşlar
10 gün sonra keseyi görmek için gelin dediler. ama biz devlet hastanesindeki doktorumuza gideceğiz. malum paralar bitti. o kadar paradan sonra tekrar bir daha muayene ücreti vermek istemiyoruz. bir şey olur mu ki.
kızlar ben geldim. solda 3 tane 10, 12 ve 8 cm lafları duydum. sağ taraf tembel orda yok dedi.bugün cetrdite de başlıycam. artık ne çıkarsa bahtımıza.daha çoğalır mı acaba?
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları nasılsınız bakiyim ben işte yeğenimden vakit buldukca bakmaya çalışıyom bilgisayara oturtmuyo bizi sağolsun
kızlar ben geldim. solda 3 tane 10, 12 ve 8 cm lafları duydum. sağ taraf tembel orda yok dedi.bugün cetrdite de başlıycam. artık ne çıkarsa bahtımıza.daha çoğalır mı acaba?
iyiyiz canım sen nasılsın yatıp yuvarlanıp duruyorum ben..Allahın izniyle sıra sizde inşallah kendi bebişlerini seversin.
Merhaba farklı sebepler farklı nedenler ararken bu foruma birgün bişiler yazıcağım hiç aklıma gelmezdi.Ama rabbim işte karşımıza hayatta herşeyi çıkarıp bizleri sınıyor.
Aranıza yeni katıldım ve şu an ne yapıcağımı bilmiyorum.Bir çıkmazdayım nereye gidiyim ne yapıyım diye kendimi yiyip bitiriyorum.Troid hastasıyım ilaç kullanıyorum.1,5 yıllık evliyim korunmadığımız halde gebe kalamyınca tabiki doktora gidip bütn testlerden geçtik eşimle birlikte hiçbişi çıkmadı.En son HSG çekildim sağ tüpüm tıklaı sol tüpüm açık olduğu çıktı doktorumuda hiç sevmemiştim zaten bana laparoskopi falan hiç çözüm değil zaten iyi sonuçalanmıyor.Hemen tüp bebek dedi ay ne diceğimi şaşırdım.Donup kalmışım zaten sonra eşimin yanına nasıl geldim bilmiyorum.
Şimdi ben ne yapıyım nolur bana bişi diyim ameliyat nekadar çözüm olmalımıyım.Olursam ne kadar vakit kaybderim hemen çocuk olsun istiyoruz.Tüp bebek için acelemi ediyorum.(
Çok üzgün ve şaşkınımm
hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inşallah.benbu kadar ilaç kullanmamıştım ama tedaviler değişebiliyor, keseyi görmek için bizde 170TL ödedik ama normal bi kadın doğumada gitseymişiz olurmuş pek fazla birşey söylemedi zaten, birşey olacağını sanmıyorum ama içim rahat etmez diyorsan doktorunu bırakma. çünkü alttan muayene edecekleri için belki gideceğin dr işin erbabı olmayabilir, ilk haftalarda alttan muayene için tehlikeli sakın yaptırma diyen arkadaşlarım oldu ama testten sonra 4 kere daha alttan muayene oldum, son olarak özelde kadın doğuma gidiyorum keseler küçük olduğu için mecburen baktı ama çok şükür birşey olmadı.
afras yuks canlar nasıl gidiyo inş herşey güzel gidiyodur test gününüzde pozitif sonuçlar rabbim almanızı nasip etsin
canım benim eğer bebeğin hemen olsun istiyorsan bence acele etmiyorsun rabbim hakkında hayırlı olan kararı vermeni nasip etsin inş en kısa sürede rabbim sanada sağlıklı evlatlar nasip eder
canım benim eğer bebeğin hemen olsun istiyorsan bence acele etmiyorsun rabbim hakkında hayırlı olan kararı vermeni nasip etsin inş en kısa sürede rabbim sanada sağlıklı evlatlar nasip eder
tesekkür edrim havin tesst gününü bekliyorum yarin troid icin kan vercem insllah sonrada klinige hamilekik icin kan verecem hayirlisi korkmuyor deyilim olumszluklarla basladim insallah sonu güzel olur bana dua edin lütfenn rabbim kimsenin kucgini bos birakmasin aminnnn....
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.İnşallah en doğru kararı veririm kısa sürede(
Merhaba farklı sebepler farklı nedenler ararken bu foruma birgün bişiler yazıcağım hiç aklıma gelmezdi.Ama rabbim işte karşımıza hayatta herşeyi çıkarıp bizleri sınıyor.
Aranıza yeni katıldım ve şu an ne yapıcağımı bilmiyorum.Bir çıkmazdayım nereye gidiyim ne yapıyım diye kendimi yiyip bitiriyorum.Troid hastasıyım ilaç kullanıyorum.1,5 yıllık evliyim korunmadığımız halde gebe kalamyınca tabiki doktora gidip bütn testlerden geçtik eşimle birlikte hiçbişi çıkmadı.En son HSG çekildim sağ tüpüm tıklaı sol tüpüm açık olduğu çıktı doktorumuda hiç sevmemiştim zaten bana laparoskopi falan hiç çözüm değil zaten iyi sonuçalanmıyor.Hemen tüp bebek dedi ay ne diceğimi şaşırdım.Donup kalmışım zaten sonra eşimin yanına nasıl geldim bilmiyorum.
Şimdi ben ne yapıyım nolur bana bişi diyim ameliyat nekadar çözüm olmalımıyım.Olursam ne kadar vakit kaybderim hemen çocuk olsun istiyoruz.Tüp bebek için acelemi ediyorum.(
Çok üzgün ve şaşkınımm
tesekkür edrim havin tesst gününü bekliyorum yarin troid icin kan vercem insllah sonrada klinige hamilekik icin kan verecem hayirlisi korkmuyor deyilim olumszluklarla basladim insallah sonu güzel olur bana dua edin lütfenn rabbim kimsenin kucgini bos birakmasin aminnnn....
canım benim inş troyidinde sorun çıkmaz ve inş hayırlı güzel sonuçlar alacaksın canım rabbimin izniyle seninde kucağın dolacak bizimde rabbim büyük bizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?