eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inşallah.benbu kadar ilaç kullanmamıştım ama tedaviler değişebiliyor, keseyi görmek için bizde 170TL ödedik ama normal bi kadın doğumada gitseymişiz olurmuş pek fazla birşey söylemedi zaten, birşey olacağını sanmıyorum ama içim rahat etmez diyorsan doktorunu bırakma. çünkü alttan muayene edecekleri için belki gideceğin dr işin erbabı olmayabilir, ilk haftalarda alttan muayene için tehlikeli sakın yaptırma diyen arkadaşlarım oldu ama testten sonra 4 kere daha alttan muayene oldum, son olarak özelde kadın doğuma gidiyorum keseler küçük olduğu için mecburen baktı ama çok şükür birşey olmadı.

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları nasılsınız bakiyim ben işte yeğenimden vakit buldukca bakmaya çalışıyom bilgisayara oturtmuyo bizi sağolsun

türk3458 canım tebrik ederim rabbim tamamına erdirisn sağlıka kucağına almanıda nasip etsin bebeğini rabbim bizlerede nasip etsin inş tez zamanda hamile kalmayı

kızlar ben geldim. solda 3 tane 10, 12 ve 8 cm lafları duydum. sağ taraf tembel orda yok dedi.bugün cetrdite de başlıycam. artık ne çıkarsa bahtımıza.daha çoğalır mı acaba?

canım çoğalır daha inşallah merak etme, sen pozitif ol ki onlarda güzel güzel büyüsün..

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları nasılsınız bakiyim ben işte yeğenimden vakit buldukca bakmaya çalışıyom bilgisayara oturtmuyo bizi sağolsun

iyiyiz canım sen nasılsın yatıp yuvarlanıp duruyorum ben..Allahın izniyle sıra sizde inşallah kendi bebişlerini seversin.

kızlar ben geldim. solda 3 tane 10, 12 ve 8 cm lafları duydum. sağ taraf tembel orda yok dedi.bugün cetrdite de başlıycam. artık ne çıkarsa bahtımıza.daha çoğalır mı acaba?

canım benim ne güzel büyümeye başlamış yumoşların sağlıkla büyüsün yumoşların inş canım sayıya takılma sakın sağlıklı olsunlar kaliteli olsunlar yeter rabbimn ol dedikten sonra inş ilk seferde sende hamile kervanına katılacaksın rabbim daha fazla aratmadan hemimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

iyiyiz canım sen nasılsın yatıp yuvarlanıp duruyorum ben..Allahın izniyle sıra sizde inşallah kendi bebişlerini seversin.

canım benim nasıl bulantıların bıraz azaldımı yat yuvarlan canım bebişin doğuncada onunla yuvarlanırsın inş inş canım rabbim banada nasip eder rabbim tüm isteyenlerede nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar

afras yuks canlar nasıl gidiyo inş herşey güzel gidiyodur test gününüzde pozitif sonuçlar rabbim almanızı nasip etsin

Merhaba farklı sebepler farklı nedenler ararken bu foruma birgün bişiler yazıcağım hiç aklıma gelmezdi.Ama rabbim işte karşımıza hayatta herşeyi çıkarıp bizleri sınıyor.
Aranıza yeni katıldım ve şu an ne yapıcağımı bilmiyorum.Bir çıkmazdayım nereye gidiyim ne yapıyım diye kendimi yiyip bitiriyorum.Troid hastasıyım ilaç kullanıyorum.1,5 yıllık evliyim korunmadığımız halde gebe kalamyınca tabiki doktora gidip bütn testlerden geçtik eşimle birlikte hiçbişi çıkmadı.En son HSG çekildim sağ tüpüm tıklaı sol tüpüm açık olduğu çıktı doktorumuda hiç sevmemiştim zaten bana laparoskopi falan hiç çözüm değil zaten iyi sonuçalanmıyor.Hemen tüp bebek dedi ay ne diceğimi şaşırdım.Donup kalmışım zaten sonra eşimin yanına nasıl geldim bilmiyorum.
Şimdi ben ne yapıyım nolur bana bişi diyim ameliyat nekadar çözüm olmalımıyım.Olursam ne kadar vakit kaybderim hemen çocuk olsun istiyoruz.Tüp bebek için acelemi ediyorum.(
Çok üzgün ve şaşkınımm

canım benim eğer bebeğin hemen olsun istiyorsan bence acele etmiyorsun rabbim hakkında hayırlı olan kararı vermeni nasip etsin inş en kısa sürede rabbim sanada sağlıklı evlatlar nasip eder

teşekkür ederim bilgiler için. evet doktorumuzu bırakmak istemeyiz ama maddiyat işte. 150 vereceğiz keseyi görmek için hooop kalp atışı için tekrar 150 sonra testleri orda yaptıramayacağız çok pahalı olduğu için devlete gideceğiz, ordan al oraya götür falan filan. bu aşamadan sonra önceden de bildiğimiz güvendiğimiz devlet hastanesindeki doktora gitmeyi düşünüyoruz. hamileliğin ileri safhasındaki testlerde de sıkıntı yaşamayız.

bu arada kafama takıldı. hamileliğin 12. günündeki testte 260 çıktı değer. bu normal mi bana biraz yüksek geldi de. biraz araştırdım genellikle değerler daha düşük oluyormuş.
aklımın bir köşesinde acaba diyorum tek yumurta ikizi felan mı ki acaba

afras yuks canlar nasıl gidiyo inş herşey güzel gidiyodur test gününüzde pozitif sonuçlar rabbim almanızı nasip etsin

tesekkür edrim havin tesst gününü bekliyorum yarin troid icin kan vercem insllah sonrada klinige hamilekik icin kan verecem hayirlisi korkmuyor deyilim olumszluklarla basladim insallah sonu güzel olur bana dua edin lütfenn rabbim kimsenin kucgini bos birakmasin aminnnn....

canım benim eğer bebeğin hemen olsun istiyorsan bence acele etmiyorsun rabbim hakkında hayırlı olan kararı vermeni nasip etsin inş en kısa sürede rabbim sanada sağlıklı evlatlar nasip eder

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.inşallah en doğru kararı veririm kısa sürede(

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.inşallah en doğru kararı veririm kısa sürede(

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.İnşallah en doğru kararı veririm kısa sürede(

Son düzenleme:

canım benim inş troyidinde sorun çıkmaz ve inş hayırlı güzel sonuçlar alacaksın canım rabbimin izniyle seninde kucağın dolacak bizimde rabbim büyük bizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek

allah kimseye kaldiramicagi yük vermez bu durumda esinle konusarak ortak kara vermelisiiz sonrada iyi bir oktor bularak fikir alip kara verebilirsiniz allah yardimciniz olsun.

inşallah seninki de pozitif olacak. olumlu düşün olumlu olsun.

insallah havim trodi zar zor dengeye geldi ama benim ilacimin dozu cok fala 125 lerde en normali 50 artk ikisinin stresini yasiyorum allah hakimizda hayirlisini nasip etsin..aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…