eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

afras bende troit hastasıyım.Geçen ay yapılamadı işlemlerim tsh 15 çıktı, doktorum çok yüksek olmaz dedi şu an 150 mg ilaç kullanıyorum. İçin rahat olsun iyi çıkıcak:))

hayirlisi canim insallah dengede cikar diger iki denemdede troid yüksek cikmisti doktor ona bagladi troid yüzünden olmadi dedi tabili rabiim ol derse olur oda saece sebeb olur bu sefer bakalim ne olcak insallah hersey güzel olur esimle konusmaya calisiyorum hic konusmak istemiyo beni umtlandirmak istemiyor hemen konuyu kapatip türkiye izni konusuna geciyor insallah kendimden cok onun mutlu olmasini cok istiyorum allah gönlümüze göre verir insallah...

Canım ilaçlarını düzenli kullan. doktorda çok önemli benim geçen ay 15 tsh ve merkezden geri geldik doktorum yapamayız çok yüksek demişti. bir ayda düştü şükür şu an test günümü bekliyorum.

Sen içini ferah tut arkadaşım. olcak olcak kızz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

Canım onlar büyük olanları söylüyorlar genelde inşallah diğerleride gelişim büyürler sevindim senin adına arkadaşım....

teşekkür ederim canım.

evet yük s hayirlisiyla yarin kan verecemm zamani ve vakti gelmistir insallah bi sefer olmustur aslind cokk korkuyorum hayirlisi yarin ögleden sonra gidecegiz dua edin lütfen bana rabbim herkese nasip etsin....aminnn

afrascım hakkaten de çok heyecanlı bir durum. inşallah güzel haberlerini alırız. Allah beraberinde olsun arkadaşım.

ya benim doktor bugün eşim için 1 haftalık cinsel perhiz istedi de, bize uzun geldi, spermiogramlarda falan 3-5 gün arası diolardı. sperm sayısı az die daha uzun perhiz süresi verdi, siz ne diosunuz?

ya benim doktor bugün eşim için 1 haftalık cinsel perhiz istedi de, bize uzun geldi, spermiogramlarda falan 3-5 gün arası diolardı. sperm sayısı az die daha uzun perhiz süresi verdi, siz ne diosunuz?
bizde çeşitli hastanelerde semen analizi yaptırdık defalarca ama hiç 1 hafta gibi bir süre vermediler. transfer günümdede 2 gün oldu perhiz sorun olmaz dediler.

teşekkür ederim canım.

afrascım hakkaten de çok heyecanlı bir durum. inşallah güzel haberlerini alırız. Allah beraberinde olsun arkadaşım.

evet mirage cok heycanliyim korku hersey iste bütün duygularim karman karissikk 2 defa o sonucu aldim 3,de nasil olurum bilmiyorum hayirlisiiiii.....

canım bize de en az 2 en fazla 5 gün olması gerekiyor denmişti 1 hafta yeni duydum

merhaba doktora gitiim geldim yattı uyudum bu saate kadar iltihap olmuş antibiyotik fitil verdi.benim normalde anlamam bile diyorum ya oda rezillik ama sorma bazen hazırlıksız yakalanıyor insan sinyal vermiyor gelirken.1 hafta cinsel perhiz çok fazla 3 4 gün diye billiyorum ben de senin gibi ultrasonda 7 yumurta opu da 17 çok fark var saçma değilmi yokssa normalmi.benim 8 dedi 8 çıktı.

sabrınıza sığınarak bugün son bir soru soruyorum :)) tedaviye başladıktan kaç gün sonra yumurta toplama yapıldı sizlere?

sabrınıza sığınarak bugün son bir soru soruyorum :)) tedaviye başladıktan kaç gün sonra yumurta toplama yapıldı sizlere?

canım hayırlısı olsun tedavin inşallah pozitif sonuç alacak ve bebeğine kavuşacaksın... ilk tedavin olduğu için çok heyecanlı görüyorum seni.. başına neler gelecek merak ediyorsun tabii.. ama rahat ol herşey çok kolay ve çabuk bitecek ve bakmışssın ki hamilesin inşallah... bu arada toplama genelde adetin başlangıcıtan say 12. gün oluyor yumurtaların büyümesine bağlı olarak tabi...transferde embriyo durumuna göre 3 gün sonra yapılıyor ..senin ve diğer bekleyen anne adaylarımız için hayırlısıni diliyorum

CANIM sorunu gördüm cevaplamak istedim
Bendede gizli tiroid var tup bebek tedavisine başladığım zaman ortaya çıktı
Senin degerinde abartılacak Bişey yok ki benimki 5 buçuktu dahiliyeye gittim
Hap verdi çok şükür şimdi hamileyim hala kullanıyorum hapımı
Moralini bozma CANIM

CANIM tedaviye başlamışsın hayırlı uğurlu olsun
İns pozitifi göreceksin CANIM 12. 13. Gun toplanıyor yumoslar

bizde çeşitli hastanelerde semen analizi yaptırdık defalarca ama hiç 1 hafta gibi bir süre vermediler. transfer günümdede 2 gün oldu perhiz sorun olmaz dediler.

Hkere CANIM nasılsın iyi mısın nasıl geçiyor hamileliğin

QUOTE=mirage79 senin tedavin uzun protokolmü yoksa kisami.

kısa canım

CANIM tedaviye başlamışsın hayırlı uğurlu olsun
İns pozitifi göreceksin CANIM 12. 13. Gun toplanıyor yumoslar

inşallah canım teşekkür ederim :) cevap için de çok teşekkür ederim. kafamız karıştı çok fena. napcamızı şaşırdık.

teşekkür ederim rashelcim. ay inşallah hemen bebişimize kavuşuruz da ilk olduğu gibi son da olur bu tedavi :) evet heyecanlıyım tabi, heyecansız olur mu ki? ama hep söylüyorum ne olacakmış gibi gelio ne olmayacakmış gibi. hiç fikrim yok. desteğin için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…