afras bende troit hastasıyım.Geçen ay yapılamadı işlemlerim tsh 15 çıktı, doktorum çok yüksek olmaz dedi şu an 150 mg ilaç kullanıyorum. İçin rahat olsun iyi çıkıcak:))
Nasılsınız ?? bende işler her zamanki gibi yavaş gidiyor.. troidlerimden biri fazla çalışıyormuş..çok değil ama tüp bebeğe engel olabilir dedi.ultrason temiz cıkıyor kanda biraz yüksek( büyük ihtimal önce bunun düşmesi lazım..Ama dr. iki farklı tahlil daha istiyeyim içimiz rahat olsun dedi onun içinde medicalden 15ine randevu aldım bakalım orda de temiz çıkarsa raporu vereck heralde yoksa benm bu tedavi uzaaaaarrrrr giderr (( ne yapayım uzasın vardır bunda da bir hayır..üzülmüyorum , sabırsızlanmıyorum artık çnkü ben kendimi yırtsamda beklemek zorunda kalıyorum (
ne yapsam tiroidi düşürmek için..bilen varmı.. çok yüksek değil ama yine de risk dedi dr.. normal 3.99 muş benm 3.90 çıkıyor...
hayirlisi canim insallah dengede cikar diger iki denemdede troid yüksek cikmisti doktor ona bagladi troid yüzünden olmadi dedi tabili rabiim ol derse olur oda saece sebeb olur bu sefer bakalim ne olcak insallah hersey güzel olur esimle konusmaya calisiyorum hic konusmak istemiyo beni umtlandirmak istemiyor hemen konuyu kapatip türkiye izni konusuna geciyor insallah kendimden cok onun mutlu olmasini cok istiyorum allah gönlümüze göre verir insallah...
kızlar, eşinde sperm sorunu olanlar, yumurta toplama gününde spermler de alınıyor ya, eşleriniz kaç gün cinsel perhiz yaptı o günden önce? hatırlar mısınız?
kızlar, eşinde sperm sorunu olanlar, yumurta toplama gününde spermler de alınıyor ya, eşleriniz kaç gün cinsel perhiz yaptı o günden önce? hatırlar mısınız?
Canım onlar büyük olanları söylüyorlar genelde inşallah diğerleride gelişim büyürler sevindim senin adına arkadaşım....
evet yük s hayirlisiyla yarin kan verecemm zamani ve vakti gelmistir insallah bi sefer olmustur aslind cokk korkuyorum hayirlisi yarin ögleden sonra gidecegiz dua edin lütfen bana rabbim herkese nasip etsin....aminnn
bizde çeşitli hastanelerde semen analizi yaptırdık defalarca ama hiç 1 hafta gibi bir süre vermediler. transfer günümdede 2 gün oldu perhiz sorun olmaz dediler.ya benim doktor bugün eşim için 1 haftalık cinsel perhiz istedi de, bize uzun geldi, spermiogramlarda falan 3-5 gün arası diolardı. sperm sayısı az die daha uzun perhiz süresi verdi, siz ne diosunuz?
teşekkür ederim canım.
afrascım hakkaten de çok heyecanlı bir durum. inşallah güzel haberlerini alırız. Allah beraberinde olsun arkadaşım.
ya benim doktor bugün eşim için 1 haftalık cinsel perhiz istedi de, bize uzun geldi, spermiogramlarda falan 3-5 gün arası diolardı. sperm sayısı az die daha uzun perhiz süresi verdi, siz ne diosunuz?
sabrınıza sığınarak bugün son bir soru soruyorum :)) tedaviye başladıktan kaç gün sonra yumurta toplama yapıldı sizlere?
Nasılsınız ?? bende işler her zamanki gibi yavaş gidiyor.. troidlerimden biri fazla çalışıyormuş..çok değil ama tüp bebeğe engel olabilir dedi.ultrason temiz cıkıyor kanda biraz yüksek( büyük ihtimal önce bunun düşmesi lazım..Ama dr. iki farklı tahlil daha istiyeyim içimiz rahat olsun dedi onun içinde medicalden 15ine randevu aldım bakalım orda de temiz çıkarsa raporu vereck heralde yoksa benm bu tedavi uzaaaaarrrrr giderr (( ne yapayım uzasın vardır bunda da bir hayır..üzülmüyorum , sabırsızlanmıyorum artık çnkü ben kendimi yırtsamda beklemek zorunda kalıyorum (
ne yapsam tiroidi düşürmek için..bilen varmı.. çok yüksek değil ama yine de risk dedi dr.. normal 3.99 muş benm 3.90 çıkıyor...
sabrınıza sığınarak bugün son bir soru soruyorum :)) tedaviye başladıktan kaç gün sonra yumurta toplama yapıldı sizlere?
bizde çeşitli hastanelerde semen analizi yaptırdık defalarca ama hiç 1 hafta gibi bir süre vermediler. transfer günümdede 2 gün oldu perhiz sorun olmaz dediler.
QUOTE=mirage79 senin tedavin uzun protokolmü yoksa kisami.
CANIM tedaviye başlamışsın hayırlı uğurlu olsun
İns pozitifi göreceksin CANIM 12. 13. Gun toplanıyor yumoslar
canım hayırlısı olsun tedavin inşallah pozitif sonuç alacak ve bebeğine kavuşacaksın... ilk tedavin olduğu için çok heyecanlı görüyorum seni.. başına neler gelecek merak ediyorsun tabii.. ama rahat ol herşey çok kolay ve çabuk bitecek ve bakmışssın ki hamilesin inşallah... bu arada toplama genelde adetin başlangıcıtan say 12. gün oluyor yumurtaların büyümesine bağlı olarak tabi...transferde embriyo durumuna göre 3 gün sonra yapılıyor ..senin ve diğer bekleyen anne adaylarımız için hayırlısıni diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?