eylül 2013 anneleri buraya....

Sagol canim, seninkide hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah. Yok canim ne cinsiyet testi o bahsettigin??
intternette gezinirken buldum,çin takvimi,rus takvimi,yüzük testi:))üçünü de denedim tabı oncelıkle hayırlısı olsun allah sağlıklı sıhhatli versin eğleniyo insan denerken yüzük ve rus takvimi erkek çin takvimi kıss dio bakalım hayırlısı

Canim benim insallah Rabbimin izniyle en hayirli ve kisa zamanda sende müjdeli haberi alirsin insallah, dualarim seninle güzelim.... beni gelismelerden haberdar et lütfen bilmek istiyorum, iyi kötü herseyimizi paylasalim ...
Aklini serin tut canim kendine sikinti yapma, bak bana ben umudu kesmistim hatta rejimle spora baslamistim, nasip Rabbim ol derse oluyo, insallah en yakin zamanda senin haberini aliriz canim :)))

Sakin kendini suclama canim sen isteyerek yapmiyorsun ve mesela birsürü vejeteryan Anneler var turp gibi bebek dünyaya getiren.Sende demirde bulunan vitamin takviyesini baska seylerle tamamla ama sunuda bil ilk üc ay hic birsey yemesen bile cocugun senin yediklerinden aldigi bir vitamin yok.4. aydan itibaren basliyo ama sen yinede beslenme plani yap dengeli bir sekilde oturt. Bende öyle yapmayi deniyicem ki cok asiri kilo almiyim bakalim...

Bendede cin takvimi kiz,yüzük fali erkek diyo bakicaz artik ama rus takvimini hic duymadim :)))

aa iyi hadi 3 gün kardasın evet :) dediğim gibi uyudum dün bütün gün desem yeri :) bulantım tam geçmedi bazen birden başlıyo bulanmaya belli olmuyo hiç :/ ingilizce kursuna gidiyorum öğretim görevliliği için sınava giricem nisanda sınav bakalım hamile hamile nasıl olucak :)))sen de ne var ne yok nasıl gidiyo ?

sen geçersin sınavı canm sen torpilli olarak iki kişi gireceksin ne güzel:)cok sukur iim bende evde takılıyorum.şimdilik uyu uyan yemek ye uzan tv ızle:)bol bol da wc ziyareti

sen geçersin sınavı canm sen torpilli olarak iki kişi gireceksin ne güzel:)cok sukur iim bende evde takılıyorum.şimdilik uyu uyan yemek ye uzan tv ızle:)bol bol da wc ziyareti

inşllah canım bebiş torpil yapar bana :) evet ya wc ye hiç bu kdr gitmemiştim hayatımda amaztn o kdr su içiyorum ki normal yani gitmem sabah bile uyanır uyanmaz 2-3 bardak içiyorum :) burda bi yere gittiğim de yok eş dost fln napayım evdeyim ben de bütün gün o yüzden bütün tv programlarını ezberledim :)

bende nete takılıyorum bebek gelişimi konusunda bilgi ediniyorum.tv de unutma beni izliyorum hergün:))gece uykum yarım oldu benmde 2 defa wc e gidiyorum saat 3.15 ve 5.15 civarı saatli uyanıyorum:)):))su içip tekrar yatıyorum ondan galiba.bide her sabah bitane yumurta haşlayıp yiyorm ya yakında gıdaklamaya baslayacagım dıe korkuyorum:)

Merhaba arkadaslar yeni uyeyim.Benim SAT 7 aralik 2012 dogum 13 eylul 2013, bu hafta ilk defa bebegimin kalp atislarini duymaya gidicem, umarim bir sorun yoktur.surekli endise icindeyim kritik aylar gecsin diye gun sayiyorum, ilk bebegim olacak nasip olursa...

Rabbim iyi sonuclarla dönmeyi nasip etsin canim,lütfen canini sikmamaya calis ,bebeginin bunu hissettigini unutma. Bebisinin hep güzel seyler hissetmesini istersin degilmi ??

hayırlı olsun.hiç endişelenme canım içini ferah tut allah nasip ederse hepimiz bebişlerimize sağlıklı sıhhatli kavuşacagız.ne güzel eylül anneleri olarak cogaldık.allah eylul sonu lohusalar kulübünde yazışmayı nasip etsin hepimize.nasılsın bulantın var mı

hehe aynen ya köy yumurtası aldım ben de burda pazar oluyo bi teyze geliyo ondan aldım hergün yediğim bir yumurta en az bir kase yoğurt, portakal suyu illaki var bunlar yoğurt olmazsa ayran süt içmeyi peksevmiyorum ama napalm bebişe faydası var diye içiyorum onu da :) pek de yumurta yemeği sevmezdim her gün üstüste ama işte ufaklık şimdiden istediğini yaptırıyo bu arada hangi kanalı açsam bir yemek tarifi insanın canı istiyor yaa :)))

bende dün yani 29 ocakta doktora gittim bebeğim gayet sağlıklı kalbi pıt pıt atoyodu hiçbir problem yokmuş allahım sana şükürler olsun bir hafta çok zor geçti.3hafta sonrası için tekrar çağırdı ikili test için bakalım onun sonucu nasıl olucak.Allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun canım endişe ettikçe sen de rahat olamazsın sakin olmaya çalış kendine ve bebişe iyi bak iyi düşün olur mu bundan sonra anne olarak bizim iyiolmamız lazım bugünlerin de tadını çıkar umarım hiçbir sıkıntı olmadan geçirirsin hamileliğini

evet canm düşün ki esim lig tv i izliyo çilekle ilgili bişi ddiler ayy aklıma nasıl yer etti gittik aldık mecburen:)))artık biz anne isek babalarda biraz anlayışlı olacak allah razı olsun eşim gece 12 de bulup getiriyor bulamasa cookk uzulur o yuzden pek soylemiorum

mrb kızlar bende eylül annesiyim :)

kızlar size bi sorum olacak...

ben hamilelik günlüğü imzasını yapmak istiyorum ama yapamadımm

bana yardımcı olur musunuz??

mrb kızlar bende eylül annesiyim :)

kızlar size bi sorum olacak...

ben hamilelik günlüğü imzasını yapmak istiyorum ama yapamadımm

bana yardımcı olur musunuz??

öncelikle hayırlı olsun canım vala ben tam olarak hatırlamıyorum ama bnm ismimim altında hamile takvimi çıkıyor ya oraya tıkla ordan yönlendiriyor sanırım anasayfadan bilgilerini giriyorsun oluyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…