intternette gezinirken buldum,çin takvimi,rus takvimi,yüzük testi:))üçünü de denedim tabı oncelıkle hayırlısı olsun allah sağlıklı sıhhatli versin eğleniyo insan denerken yüzük ve rus takvimi erkek çin takvimi kıss dio bakalım hayırlısıSagol canim, seninkide hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah. Yok canim ne cinsiyet testi o bahsettigin??
canım msjını şimdi aldım nette sorun vardı uzun zamandır giremiyodum ben sana msj attım ama yeni üye oldugum için msjım gönderilemedi. canım belki inanmıcan ama cook sevindim inan cok mutlu oldum ve cok şaşırdım msjını okuyunca yüzümün ifadesini görmen lazım nasıl gülümsüyorum :) ne kadar tuhaf bişey hamile olmadığını sanıp üzülüyosun ve sonra hamile olduğunu öğreniyosun. bikez daha anladım allahtan ümit kesilmez. allahım sağlıklı huzurlu kucağına almayı nasip eder inşallah. benim ayın 5 de adet olmam lazım az kaldı dua ne olur canım haırlısıyla bende hamile kalsam allahın izniyle
zaten en korktuğum sey çok kilo almak benım en fazla 12 ile tamamlarız ınsallah.ben kırmızı et yiyemediğim için kendimi suçluyorum aslında yemekten ondan kısmıyorum.demir eksikliği b12 eksikliği hepsi var.inş.bebişim annesine çekmez alerjisi olmaz.
intternette gezinirken buldum,çin takvimi,rus takvimi,yüzük testi:))üçünü de denedim tabı oncelıkle hayırlısı olsun allah sağlıklı sıhhatli versin eğleniyo insan denerken yüzük ve rus takvimi erkek çin takvimi kıss dio bakalım hayırlısı
evet canm 90lıyım:)benimde uyumaktan botokslu gibi oldu yüzüm:))mide bulantın geçti mi kursa nasıl gidiyorsun?aman dikkat et kendine bugün gözüm bayağı aradı seni.dr.umu aradım ayın 2sine aldık randevuyu 3 gün kardayım:))))))))
sen geçersin sınavı canm sen torpilli olarak iki kişi gireceksin ne güzel:)cok sukur iim bende evde takılıyorum.şimdilik uyu uyan yemek ye uzan tv ızle:)bol bol da wc ziyaretiaa iyi hadi 3 gün kardasın evet :) dediğim gibi uyudum dün bütün gün desem yeri :) bulantım tam geçmedi bazen birden başlıyo bulanmaya belli olmuyo hiç :/ ingilizce kursuna gidiyorum öğretim görevliliği için sınava giricem nisanda sınav bakalım hamile hamile nasıl olucak :)))sen de ne var ne yok nasıl gidiyo ?
sen geçersin sınavı canm sen torpilli olarak iki kişi gireceksin ne güzel:)cok sukur iim bende evde takılıyorum.şimdilik uyu uyan yemek ye uzan tv ızle:)bol bol da wc ziyareti
inşllah canım bebiş torpil yapar bana :) evet ya wc ye hiç bu kdr gitmemiştim hayatımda amaztn o kdr su içiyorum ki normal yani gitmem sabah bile uyanır uyanmaz 2-3 bardak içiyorum :) burda bi yere gittiğim de yok eş dost fln napayım evdeyim ben de bütün gün o yüzden bütün tv programlarını ezberledim :)
Merhaba arkadaslar yeni uyeyim.Benim SAT 7 aralik 2012 dogum 13 eylul 2013, bu hafta ilk defa bebegimin kalp atislarini duymaya gidicem, umarim bir sorun yoktur.surekli endise icindeyim kritik aylar gecsin diye gun sayiyorum, ilk bebegim olacak nasip olursa...
Merhaba arkadaslar yeni uyeyim.Benim SAT 7 aralik 2012 dogum 13 eylul 2013, bu hafta ilk defa bebegimin kalp atislarini duymaya gidicem, umarim bir sorun yoktur.surekli endise icindeyim kritik aylar gecsin diye gun sayiyorum, ilk bebegim olacak nasip olursa...
bende nete takılıyorum bebek gelişimi konusunda bilgi ediniyorum.tv de unutma beni izliyorum hergün:))gece uykum yarım oldu benmde 2 defa wc e gidiyorum saat 3.15 ve 5.15 civarı saatli uyanıyorum:)):))su içip tekrar yatıyorum ondan galiba.bide her sabah bitane yumurta haşlayıp yiyorm ya yakında gıdaklamaya baslayacagım dıe korkuyorum:)
benm de sat 26 kasım :) ben 6.haftada gitmiştim dr.a duyamadı bi hafta sonra gel dedi 7.haftada gördüm kalp atışını çok güzel çok müthiş bi duygu ya acaba hareketlerini duymaya başlayınca neler hissedicez Allah bilir
hehe aynen ya köy yumurtası aldım ben de burda pazar oluyo bi teyze geliyo ondan aldım hergün yediğim bir yumurta en az bir kase yoğurt, portakal suyu illaki var bunlar yoğurt olmazsa ayran süt içmeyi peksevmiyorum ama napalm bebişe faydası var diye içiyorum onu da :) pek de yumurta yemeği sevmezdim her gün üstüste ama işte ufaklık şimdiden istediğini yaptırıyo bu arada hangi kanalı açsam bir yemek tarifi insanın canı istiyor yaa :)))
Ne güzel ya bebisinizin kalp atislarini duymussunuz, darisi haftaya basima insallah :))))))
mrb kızlar bende eylül annesiyim :)
kızlar size bi sorum olacak...
ben hamilelik günlüğü imzasını yapmak istiyorum ama yapamadımm
bana yardımcı olur musunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?