eylül 2013 anneleri buraya....

Bende 6 haftalik hamileyim ,arkadaslarimin yazdigi tüm yazilari okudum. Valla Arkaslar ben gecen hafta cok kötü sivilcelendim,bu hafta gecti ama asiri derecede istahim acik kendimi kontröl etmeye calisiyorum ama pekte mümkün olmuyo.Canimasiri derecede et yemekleri istiyo ,yogurtlu peynirli seyler istiyo, cok sükür kasik agrim yok ama bel agrim cok oluyor genelde ama idare ediyorum. Dün doktor kontrolüne gittim alttan bakildi ve keseyi gördüm cok sükür, doktor haftaya tekrar gel dedi bakalim hayirlisi arkadaslar... ben simdiden merak etmeye basladim nohutumun cinsiyetini,tabi herseyin basi saglik ama yinede merak etmeden alikoyamiyorum kendimi ....

hayırlı olsun canım.bende saat 11den beri kahvaltı masasındayım:)yeterince yedikten sonra gözüm doysun die bekliyorm:))nette takılıyorum.
ben et yiyemiyorum alerjim var ama bazen hiç tadını bilmediğim et cok güzel kokuyo bana.cinsiyet testlerinden yaptın mı hiç:)eğlencesine onlarla uğraşıyorum.

benimde yüzümde adet olcağım zaman çıkan sivilcelerin hiçbiri yok. yüzüm güzelleşti. kendimi bazen çok yorgun hissediyorum . sigara içiyordum artık beni gerçekten rahatsiz ediyor bıraktım . bide önceden tuvalet ihtiyacım olduğunda bekleyebiliyordum şimdi çok sıkıştırıyor beklemeden gidiyorum . başka bir değişiklik yok :) kaç yaşındasın bu arada

bende sigara içiyordum:))tuvalet ihtiyacı ise gece bile 2 defa gidiyorum bnde de aynı.23 yaşındayım ben sen kaç yaşındasın??normalde uykuyu hiç sevmezdim ama 16 saat yatıyorum bazen elimi kaldıracak halım olmuyo

90lıyım bnde :) çok yatmayalım yoksa çok şişeriz

canım naber nasılsın bugün aa sen 90lymışsınn :) ben 85liyim :)) bugün bütün gün uyudum desem yeridir ancak toparlanıp girdim net.e yarın ingilizce kursum var ödevlerimi yapmam lazım ama hiçç canım istemiyor :/

Sagol canim, seninkide hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah. Yok canim ne cinsiyet testi o bahsettigin??

hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin sağlıklı bir hamileliğin olsun inşallah , haftaya da sanırım kalp atışı için gidiceksin hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz :)

hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin sağlıklı bir hamileliğin olsun inşallah , haftaya da sanırım kalp atışı için gidiceksin hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz :)

Hosbulduk canim benim insallah hepimiz cok rahat gebelikler geciririz,sanirim evet doktor haftaya kalp atisi icin cagirmistir... sizde nasil canim benim,cogu arkadasim cevremdeki insanlar hamile olduklarini ögrendikleri an bebegin cinsiyeti hakkinda his sahibi oluyorlar ama bende tik yok hic birsey hissetmiyorum ama cok merak ediyorum...

ben de hissizlerdenim :) ama etrafımdakiler benmle ilgili rüya görüyorlar ve hepsi de ısrarla erkek olacak diyorlar hatta arkadaşlarım isim bile koymaya başladılar da bende de tık yok sağlıklı olsun bizim olsun modundayım :)) ikigündür ciddi şekilde midem bulanıyor ilaç verdi doktor fln filan sende durumlar nasıl ? bu arada nerdesin :)

Vallah canim benim bende bulanti filan yok sadece istahim cok acik buda beni kilo alimi acisindan azcik endiselendiriyor, normalde hic istahli bir insan degilim. His bakimindan hic birsey hissetmiyorum ama etrafimdakiler dah cok kiz diyorlar ,gecen hafta sivilcelerim coktu o yüzden öyle diyolar, birkac arkadasimda erkek diyor. Genelde ben rüyalarima güvenirim ama rüyada görmüyorum :) :) .Bu arada Almanyada kaliyorum canim ya sen??

ben de bursadayım :) hafta hafta değişiyor hallerimiz zaten bi günümüz diğerini tutmuyor :)) sivilce hiç olmadı bende normalde de olmaz zaten , balık yiyorum bol bol ama pazar günü midem bulandı çok onu bile yiyemedim umarım iğrenmem :/ ailen falan yanında mı zorlanmazsın umarım

En iyisini yapiyosun bebisine balikta iyi gelir ama canim dikkat et baligin taze olanina cünkü genelde hepatit A balik ve ürünlerinden bulsair ve bebek icin zararlidir. Ailem yanimda ama henüz hamileligimden haberleri yok 3 ay bitmedende söylemeyi düsünmüyorum ,en azinda birsey olurda aksilik olursa hayal kirikligina ugramasinlar...daha neler yasiyacaz hayirlisiyla dedigin gibi hergün yeni bir macera insallah en iyi sekilde gelisir hersey...

nasıl dayanıyorsun söylemeden ben duramazdım duramadım da zaten :))) balıklarımız taze oluyor da Allah'tan ama benim mideme belli olmuyor :) kuzenim de hamile o bişey yiyemiyor Allahtan onun gibi değilim benmki bazen oluyor :) 1 ay sonra çağırdı beni de doktor artık rutin kontrollere geçtik dedi 1 ay nasıl bekliycem gidene kadar 3 aylık olmuş olucak bebiş :)) heheh çok heycanlı bişey yaa Allah hepimize en sağlıklısını nasip etsin inşallah

Amin canim benim insallah burdan güzel gelismeleride paylasiriz birbirimizle, dayanican mecbur ama bak birde böyle düsün her hafta gidipte az az gelsimi takip edip belkide endiselenmektense 4 haftada bir gittigine degicek.Her gittiginde bebisinin müthis gelisimlerini görüceksin insallah :)). Aileme söyleme isine gelince ben bundan 3 sene evvel bos gebelik gecirdim 12 haftalikken kürtajla aldirmak zorunda kaldim, bu yüzden birseyler tam yerine oturmadan söylemek istemiyorum en azindan biseyler yolunda gitmezse birtek ben ile esim bununla bas ederiz, cevreyle degil... Bakalim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...

geçmiş olsun canım ben de geçen sene kalp atışları oluşmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım dün kalp atışını görünce derin bir ohh çektim şükürler olsun Rabbime ,haklısın seni anlayabiliyorum hakkımızda hayırlısı olsun bebişler sağlıkla büyüsün inşallah:)))) evet her hafta gttikçe bebeğe de zararı var zaten napalım bekliycez görücez vakti gelince :) doktorum da pek rahatsız etme taraftarı değil zaten sağolsun ilgili epey bi :)

canım msjını şimdi aldım nette sorun vardı uzun zamandır giremiyodum ben sana msj attım ama yeni üye oldugum için msjım gönderilemedi. canım belki inanmıcan ama cook sevindim inan cok mutlu oldum ve cok şaşırdım msjını okuyunca yüzümün ifadesini görmen lazım nasıl gülümsüyorum :) ne kadar tuhaf bişey hamile olmadığını sanıp üzülüyosun ve sonra hamile olduğunu öğreniyosun. bikez daha anladım allahtan ümit kesilmez. allahım sağlıklı huzurlu kucağına almayı nasip eder inşallah. benim ayın 5 de adet olmam lazım az kaldı dua ne olur canım haırlısıyla bende hamile kalsam allahın izniyle

canım hamilelerin duası kabul olur benim için herkes için dua et ne olur

90lıyım bnde :) çok yatmayalım yoksa çok şişeriz

zaten en korktuğum sey çok kilo almak benım en fazla 12 ile tamamlarız ınsallah.ben kırmızı et yiyemediğim için kendimi suçluyorum aslında yemekten ondan kısmıyorum.demir eksikliği b12 eksikliği hepsi var.inş.bebişim annesine çekmez alerjisi olmaz.

evet canm 90lıyım:)benimde uyumaktan botokslu gibi oldu yüzüm:))mide bulantın geçti mi kursa nasıl gidiyorsun?aman dikkat et kendine bugün gözüm bayağı aradı seni.dr.umu aradım ayın 2sine aldık randevuyu 3 gün kardayım:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…