eylül 2013 anneleri buraya....

ayy çok sevındım canımmm eli ayagı kafası secılıo muydu ultrasonda görebildin mi bebişi...masallah allah nazarlardan saklasın siziiii .inşallah bakalım ayın 5 ine bi hafta var daa:)

teşekkür ederim canımm benim , kafası ve kalbi seçiliyo dr epey bi yakınlaştırdı gösterdi tek tek çok heycalıydımm ama ben yaa anlayamadım bile ama kalp atışı çok net gözüküyo hehe şimdi 1 hafta seni bekliycezz heycanla :)

:)gecer mi ki yaa.gözlerin dolmustur dimi.neler hıssettn?bı dahakı kontrol 11 inci hafta mı oluyo 2li test ıcın

:)gecer mi ki yaa.gözlerin dolmustur dimi.neler hıssettn?bı dahakı kontrol 11 inci hafta mı oluyo 2li test ıcın

geçer de biraz zor geçiyo :) evet tatlım 1 ay sonra çağırdı tekrar bişey demedi ama o zaman yapıcak sanırım ne gerekiyorsa benim dr . pek konuşmayı sevmiyo :))) gözlerim doldu eşim ağlamaya başladı ben de şaşkınn bi şekilde kala kaldımmm Allahı'ma şükürler olsun sıra sizde inşallh canım

inşallah cnm.benım esımde cok duygusal keseyı gorunce de gozleri dolmustu,inşallah allah nasip ederde kalp atısını da duyunca tepkisini görürüm.benım adım özge bu arada.şimdiden doğumu düşünüyorum rüyamda sezeryan olmuştum erkek bebekti:))nasıl uyandıgımı bılmıyorum

benim de ayşegül canım ben de normal istiyorum ama bakalım Allah nasıl nasipedicek inşallah o günleri görürüz sağlıkla benm de cinsiyet konusunda hissim yok hiç ama çevremdekiler de hep erkek üzerine konuşuyorlar 2 ay var onu öğrenmek için de daha :)) bnm eşim çok komik ztn benmle birlikte midesi bulanıyo fln değişik yani :)))

benım de koku hassasiyetim aşırı ne koksa doğru tahmin o konuda cok dalga geciyo eşim:))arkadasıma 11 haftalıkken %90 kıss demişler.bzde onceden hep kıss hayal ediyorduk ona mini etekler rengarenk elbiseler alıp süsleyecektik:)
adı da rüya alin olacaktı.erkek olursada arda şimdi de eymen ismi cok hosuma gidiyo:))ama ıcımde erkek gibi bi his var benım bılmıyorum allahım sağlıklı sıhhatlı versın cinsiyetinin hiçbir önemi yok.bende ebeyim aslında normal isterdim ama çatı darlığı var bnde ondan dolayı dr. ne derse o artık

sen işin içindesin ama başına gelince durum farklı oluyor di mi :) ohh siz isimleri de düşünmüşsünüz biz de tık yok şimdilik sadece cinsiyetini bekliyoruz ama soyadımız uzun olduğu için iki isim veya uzun bir isim koymayı düşünmüyorum çocuğa işkence olmasın diye hehe :)
mide bulantım çok benim de akşam bişey yiyememedim söyledim dr.a bulantı için ilaç verdi çok rahatsız olursan içersin dedi öyle yani

kızlar biliyomusunuz bebişimin kalp atışlarını duydum. nasıl heyecanlı heyecanlı atıyo bebişimin kalbi
Allahım dedim bir vücutta iki farklı kalp atışı. Sen nelere kadirsin... mucize bu işte

merhabalar :)
bende bir hafta önce öğrendim hamile olduğumu biraz sıkıntılı bi süreç geçirdik (varikosel ameliyatı) ama rabbim çok şükür mucizemizi gönderdi :) tüm isteyenlerede verir inşalah:)
sat 13 aralık 2012 tahmini doğumum 20 eylül 2013 inşallah :)
haftasonu doktorumuza gittik keseyi gördük 16 şubatta da kalp atışlarını duyacaz inşallah :)

bende varım sat 25 kasm inş hayırlıyla eylülde olacak nasippse

mrb pnr03 bende aranıza yeni katıldım benim sat de 26 kasım seninkiyle nerdeyse aynı bebeğinin kalp atışlarını ne zaman duydun.

ben 19 ocakta doktora gittim ve kalp atışlarının zayıf olduğunu söyledi.acaba yenimi başlıyordu kalp atışları o yüzdenmi zayıftı anlamadım salı günü tekrar doktora gidicem sabırla bekliyorum o günü bakalım ne olacak cevap verirsen sevinirim.

kızlar biliyomusunuz bebişimin kalp atışlarını duydum. nasıl heyecanlı heyecanlı atıyo bebişimin kalbi
Allahım dedim bir vücutta iki farklı kalp atışı. Sen nelere kadirsin... mucize bu işte

canım tebrik ederim gözün aydın ben de bugn dr.daydım kalp atışını duyduk biz de ne kadar güzel farklı bir duygu değilmi :) rabbim kucağımıza da aldığımız günleri gösterir inşallah

bende inşallah eylül annesi olucam bebeğimin kalp atışlarını duyduk .şimdilik herşey çok yolunda inşallah hep böyle devam eder. sadece doğum korkum var hem de baya. benim ilk hamileliğim sizin?

bende inşallah eylül annesi olucam bebeğimin kalp atışlarını duyduk .şimdilik herşey çok yolunda inşallah hep böyle devam eder. sadece doğum korkum var hem de baya. benim ilk hamileliğim sizin?

hayırlısı olsun. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. doğumu şuan düşünme. çok erken. zaman gösterir. Allah bir kolayını muhakkak verir. herşeyin hayırlısını dile. şimdi sadece hamileliğin keyfini çıkar. şimdi şımartılma zamanı. hele ki senin ilk gebeliğinmiş...

benm de sat 26 kasım :) ben 6.haftada gitmiştim dr.a duyamadı bi hafta sonra gel dedi 7.haftada gördüm kalp atışını çok güzel çok müthiş bi duygu ya acaba hareketlerini duymaya başlayınca neler hissedicez Allah bilir

Son düzenleme:
inşallah hepimizin boyle devam eder doğumu kafana takma bence strese girersin.sana tek tavsiyem internetten sakın doğum izleme.bnde ebe olmama rağmen onları görünce hadi ya diyorum.son ayda allah nasip ederse konusuruz yıne bunları.bende ayın 5inde duyacagım kalp atıslarını nasıl bir duygu?

malesef bi kaç doğum izledim bile 7. haftada duyduk biz. bebeğim 1.17cm miş. kalbi çok hızlı atıyordu . ultrasonda hatta kalbinin hareket ettiğini bile gördüm :) çok güzel bir duygu. Allah sana da nasip etsin . ilk bebeğin sanırım

evet benımde ilk canım bazen diyorum keske daha once bebek kararı alsaydık.allah herkese nasip etsin.az once lohusalar topiğini okudum zaten duygusalım bu aralar kendimi tutamadım.inşallah bebişlerimizi bizde kucağımıza alırız sağlıklı sıhhatli.bende doğumda cok korkuyorum ama cennet annelerin ayakları altında olma sebebi aslında erkeklerin ağrıya dayanıklı olduğu halde kadına allahın verdiği en güzel hediye die düşünüyorum doğumu.vallahı dayanamayacagım yarın doğum hastanesine mi gitsem.sonra kendi dr.uma da giderim.bulantılarınız var mı???

bulantım falan hiç yok . sadece sanki daha sık acıkıyorum yemek istemediğim halde bulantı oluyor ve yiyorum mesela şimdi kahvaltı etmedim etmem lazım :) 7. haftaya girdiysen git derim .

bulantım falan hiç yok . sadece sanki daha sık acıkıyorum yemek istemediğim halde bulantı oluyor ve yiyorum mesela şimdi kahvaltı etmedim etmem lazım :) 7. haftaya girdiysen git derim .

bazen banada mutfak kokuyo arada bulantı oluyo.bende sık acıkmaya basladım bu haftalarda artık bızden enerji alıyo bebek ondan olsa gerek.bide yüzüm dolgunlaştı,kilo almadım halbuki.sivilcelerim geçti pembe bi yüzüm oldu:))sende ne gibi değişiklikler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…