eylül 2013 anneleri buraya....

cnm benim de aynı şekilde sıkıntım var benim bebişin de kalp atışı duyulmadı haftaya tekrar doktora gidicem

inşallah haftaya güzel haberlerimizi paylaşırız cnm hakkımızda hayırlısı. rabbim herşeyin en güzelini bilir. rabbim yardımcımız olsun

Son düzenleme:
bu arada ben de gebelik takvimini kaldırmak istiyorum bulamadım bilen var mı arkadaşlar

Son düzenleme:
inşallah canım en kısa zamanda aranıza katılırım :) bebiş napıyo nasıl durumlar canım rahatsızlık veriyomu

Insallah canim benim en kisa zamanda :)) , teyzesi bebis bisey yapmiyo bir tek bel agrisi ,ara sira mide bulantisi , bakalim carsamba doktor kontrolümüz var ,insallah hersey yolundadir teyzesi :)

Arkadaşlar bende sizin aranızdayım şu an 9 haftalık hamileyim bu yolda beraber ilerleyelim ::)))

ayşegül canım nasılsın?kaç gündür görüsemiyoruz.6 günde 3 tene 24 saatlık nob.yazmıslar bana yarın son nöb.çok yorgunum nete de giremedim.c.tesi dr.a gittim çok şükür duyduk kalp atışlarını dr.fasulye canlanmıs ddi.bi bana bi ultrasona bakıyo ağlıyordum o arada duygusal ve cok güzel bi anmış.sen nasıl oldun inş.bulantın felan kalmamıştır.

Insallah canim benim en kisa zamanda :)) , teyzesi bebis bisey yapmiyo bir tek bel agrisi ,ara sira mide bulantisi , bakalim carsamba doktor kontrolümüz var ,insallah hersey yolundadir teyzesi :)

olcak okadar bebişinin şımarıklığı :) inşallah canım hadi bakalım sağlıklı haberler alırsın inşallah

iyiyim canım şükür yaa çok sevindim minikkten gzel haberler verdin bana :) hadi gözün aaydın Allah devamını da sağlıklı nasip etsin inşallah . benm de misafirlerim falan vardı o yüzden giremedim internete uzak kaldık haberlerden bulantım falan pekolmuyor da bazen kokular aşırı rahatsz ediyor işte , öyle böyle büyütüyoruz işte :) sen nasılsın , nasıl gidiyor ?

canım çokgeçmiş olsun öncelikle söylediklerinin hepsini ben geçen sene yaşadım ama dediğin gibi üzülmekle ele hiçbirşeygeçmiyor onların bu dünyada rızkları yokmuş demek ki öyle düşün çok üzücü bir olay evet bir o kadar da yıpratıcı ama sana tavsiyem nolur bırakma kendini ben normal yolla ilaç verilerek doğum sancısı ile kendim düşürdüm ve daha sonra kürtaj ile temizlediler acı veren bir işlem ama manevi olarak açtığı yaralar daha da acı veriyor ...sana kürtajdan sonra doktorunun önerdiği süreeden sonra yeniden hamile kalma şansın var biliyorsun o yüzden hiç kendini sıkma ve dua et ... Allah herşeyi kararlaştırmıştr bak ben de şimdi yeniden hamileyim ve kalp atışlarını dinlemeye gittiğimdeki heyecanım diğer arkadaşlarıma göre çok farklıydı çünkü korku da vardı ben de ama şükür ki şimdilik herşey yolunda. neyse çok fazla yazdım ama sadece seni çok iyi anladığımı belirtmek vebiraz da olsa sıkıntına ortak olabilmek içindi. kendine dikkat et en yakın zamanda sağlıklı haberlerini de yazburaya olur mu

Bayanlar benim bir sorum olacak...

7 haftalık hamileyim. İki gecedir rahatsızlıktan uyuyamıyorum. Hele evvelsi gece dön dön dön... Dün gece en sonunda ağladım sinirden 2 gecedir uykusuzum falan. Sabaha karşı rahatsızlığımın altı üstü gaz olduğunu anladım sonunda.. Yani tövbe yarabbim nasıl bir gaz bu. Ayaklarımı üşütmemek için termal çorap üstüne terlik patik giyiyorum resmen üstüne de basma etek geçirsem tam olucam o kıvamdayım :)) kimsede bu sıkıntı var mı nasıl çözdünüz? bakliyat falan da yemedim bu arada :)) ay deli olucam cuma günü de hastaneye gideceğim için hafta içi sabredeyim dedim bide ilk hamileliğim yani ufacık şey olsa acaba noldu diye düşündürüyor.. Yardımcı olabilecek biri var mı??
:18:*

Canim bende ayni durumdan muzdaripim,malesef ne oldugunu bende bilmiyorum.Sabah kalktigmda bisey yok ama gün icerisinde bir lokma bisey yesem bile acayip gaz oluyo 5 aylik hamile gibi oluyorum.Benimde ilk gebeligim gaz sancisida vursa korkuya kapiliyo insan. Ben carsamba günü doktorumla bu durumuda konusuca,eger birsey ögrenirsem seni bilgilendiricem....

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım bende 7 haftalık hamileyim çarşamba dr a gidicem kalp atışları duyulur mu artık çok merak ediyorum:18:

tekrar merhaba eylül anneleri. mide bulantılarım geçti sayılır. lakin şimdide mide ekşimesi yanması başladı. araştırdım bu haftalarda olurmuş. bu arada karnım büyümeye başladı. hele yemekten sonra dahada belirgin. hava güneşli olduğu müddetçe yürüyüşe çıkıyorum. yinede belim kalınlaştı.sanırım kilo alacaz...en korktuğum şeyde zaten kilo almak..

iim bnde canm cok şükür amin inşallah allahım hepimizin meleklerini korusun.benmde misafirlerim geliyo:)))bi hafta kalırlar.

bende de aynı sıkıntı oluyor canım patlayacak gibi oluyorum özellikle akşam başlıyor.karnım şişiyor davul gibi nefes alamıyorum desem yeri.ama tahminime göre rahmimiz mesane ve bağırsaklarla komşu büyüdükçe baskı yapıyor,bunun sonucu kabızlık yada gaz...tek çaresi de bol su içmek ve lifli yiyecekler.ılık bi duş alırsan da rahatlarsın.umarım biraz olsn faydam olmuştur.

iim bnde canm cok şükür amin inşallah allahım hepimizin meleklerini korusun.benmde misafirlerim geliyo:)))bi hafta kalırlar.

vala bu durumdayken misafir de zor oluyor ben birşey yapmadım ama çok yoruldum gün içinde uzanamadım , normalden fazla gezdim , yemek vs derken yorulmuşum ancak dinleniyorum :)) sana da kolay gelsin şimdiden bir günümüz diğerini tutmuyor malum :)naptın nöbetlerin nasıl geçti :)

Doktor kalp
Atışı zayıf dedi bana 6haftalik hamileyim kanamam oldu doktora gittim iğne verdi progestonu yukselt dedi kanama durmazsa eğer dedi.haftaya yine gidicez kalp atışı hızlanır mı ?????

merhaba kızlar bende eylül annelerindenim:)
SAT 19 aralık 2012 tahmini doğumum 30 Eylül 2012.bu tarih aynı zamanda eşiminde doğum günü inş. aynı gün olurda eşime en güzel hediyey, vermiş olurum:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…