dün nette bebek kıyafetleri, beşik falan bakarken bugün kürtaj nasıl oluru araştırıyorum
büyük heyecanla kalp atışıını duymaya gittiğimde
doktorun yüz ifadesinden boş gebelik olduğunu anladım
karından göremeyince alttan muayene etti ordada kese boş göründü...
7+3 deyim çokktan canlanmış olması gerekirdi..
doktor bir hafta bekleme taraftarıyım hemen almak istemiyorum dedi
haftaya 8+2 de tekrar gideceğim eğer hala boş ise ilaçla düşük başlatacakmış..
ilaçla nasıl düşecek çok sancım olacakmı hiç bilmiyorum...
o kadar boşum ki şuan, 2 hafta yaşayabildim bu sevinci
herkesede haber etmiştim 2 yılın sonunda kavuştum bebeğime diye
kalbi duymadan tellallık yapmamak gerekiyormuş...
ağlamaktan gözlerim şişti....
benden önce muayene olanlar tek tek bebeklerinin kalbini dinledi...
bende o heyecanla masaya yattım ama......
üzülmekle ele birşey geçmez, sağlıklı olmamasındansa bu şekilde sonlanması daha iyi
kimsenin canını sıkmak istemem, benim başıma geldi diye ssizler yaşayacaksınız sanmayın
birde bu hamilelik takvimi nasıl kaldırılıyor, bulamadım...
bana dua edin ....
inşallah canım en kısa zamanda aranıza katılırım :) bebiş napıyo nasıl durumlar canım rahatsızlık veriyomu
hehe aynen ya köy yumurtası aldım ben de burda pazar oluyo bi teyze geliyo ondan aldım hergün yediğim bir yumurta en az bir kase yoğurt, portakal suyu illaki var bunlar yoğurt olmazsa ayran süt içmeyi peksevmiyorum ama napalm bebişe faydası var diye içiyorum onu da :) pek de yumurta yemeği sevmezdim her gün üstüste ama işte ufaklık şimdiden istediğini yaptırıyo bu arada hangi kanalı açsam bir yemek tarifi insanın canı istiyor yaa :)))
Insallah canim benim en kisa zamanda :)) , teyzesi bebis bisey yapmiyo bir tek bel agrisi ,ara sira mide bulantisi , bakalim carsamba doktor kontrolümüz var ,insallah hersey yolundadir teyzesi :)
ayşegül canım nasılsın?kaç gündür görüsemiyoruz.6 günde 3 tene 24 saatlık nob.yazmıslar bana yarın son nöb.çok yorgunum nete de giremedim.c.tesi dr.a gittim çok şükür duyduk kalp atışlarını dr.fasulye canlanmıs ddi.bi bana bi ultrasona bakıyo ağlıyordum o arada duygusal ve cok güzel bi anmış.sen nasıl oldun inş.bulantın felan kalmamıştır.
dün nette bebek kıyafetleri, beşik falan bakarken bugün kürtaj nasıl oluru araştırıyorum
büyük heyecanla kalp atışıını duymaya gittiğimde
doktorun yüz ifadesinden boş gebelik olduğunu anladım
karından göremeyince alttan muayene etti ordada kese boş göründü...
7+3 deyim çokktan canlanmış olması gerekirdi..
doktor bir hafta bekleme taraftarıyım hemen almak istemiyorum dedi
haftaya 8+2 de tekrar gideceğim eğer hala boş ise ilaçla düşük başlatacakmış..
ilaçla nasıl düşecek çok sancım olacakmı hiç bilmiyorum...
o kadar boşum ki şuan, 2 hafta yaşayabildim bu sevinci
herkesede haber etmiştim 2 yılın sonunda kavuştum bebeğime diye
kalbi duymadan tellallık yapmamak gerekiyormuş...
ağlamaktan gözlerim şişti....
benden önce muayene olanlar tek tek bebeklerinin kalbini dinledi...
bende o heyecanla masaya yattım ama......
üzülmekle ele birşey geçmez, sağlıklı olmamasındansa bu şekilde sonlanması daha iyi
kimsenin canını sıkmak istemem, benim başıma geldi diye ssizler yaşayacaksınız sanmayın
birde bu hamilelik takvimi nasıl kaldırılıyor, bulamadım...
bana dua edin ....
olcak okadar bebişinin şımarıklığı :) inşallah canım hadi bakalım sağlıklı haberler alırsın inşallah
Bayanlar benim bir sorum olacak...
7 haftalık hamileyim. İki gecedir rahatsızlıktan uyuyamıyorum. Hele evvelsi gece dön dön dön... Dün gece en sonunda ağladım sinirden 2 gecedir uykusuzum falan. Sabaha karşı rahatsızlığımın altı üstü gaz olduğunu anladım sonunda.. Yani tövbe yarabbim nasıl bir gaz bu. Ayaklarımı üşütmemek için termal çorap üstüne terlik patik giyiyorum resmen üstüne de basma etek geçirsem tam olucam o kıvamdayım :)) kimsede bu sıkıntı var mı nasıl çözdünüz? bakliyat falan da yemedim bu arada :)) ay deli olucam cuma günü de hastaneye gideceğim için hafta içi sabredeyim dedim bide ilk hamileliğim yani ufacık şey olsa acaba noldu diye düşündürüyor.. Yardımcı olabilecek biri var mı??:18:*
Canim benim cok sagol güzel dileklerin icin, sende durumlar nasil canim ???
iim bnde canm cok şükür amin inşallah allahım hepimizin meleklerini korusun.benmde misafirlerim geliyo:)))bi hafta kalırlar.iyiyim canım şükür yaa çok sevindim minikkten gzel haberler verdin bana :) hadi gözün aaydın Allah devamını da sağlıklı nasip etsin inşallah . benm de misafirlerim falan vardı o yüzden giremedim internete uzak kaldık haberlerdenbulantım falan pekolmuyor da bazen kokular aşırı rahatsz ediyor işte , öyle böyle büyütüyoruz işte :) sen nasılsın , nasıl gidiyor ?
Bayanlar benim bir sorum olacak...
7 haftalık hamileyim. İki gecedir rahatsızlıktan uyuyamıyorum. Hele evvelsi gece dön dön dön... Dün gece en sonunda ağladım sinirden 2 gecedir uykusuzum falan. Sabaha karşı rahatsızlığımın altı üstü gaz olduğunu anladım sonunda.. Yani tövbe yarabbim nasıl bir gaz bu. Ayaklarımı üşütmemek için termal çorap üstüne terlik patik giyiyorum resmen üstüne de basma etek geçirsem tam olucam o kıvamdayım :)) kimsede bu sıkıntı var mı nasıl çözdünüz? bakliyat falan da yemedim bu arada :)) ay deli olucam cuma günü de hastaneye gideceğim için hafta içi sabredeyim dedim bide ilk hamileliğim yani ufacık şey olsa acaba noldu diye düşündürüyor.. Yardımcı olabilecek biri var mı??:18:*
iim bnde canm cok şükür amin inşallah allahım hepimizin meleklerini korusun.benmde misafirlerim geliyo:)))bi hafta kalırlar.
Doktor kalp
Atışı zayıf dedi bana 6haftalik hamileyim kanamam oldu doktora gittim iğne verdi progestonu yukselt dedi kanama durmazsa eğer dedi.haftaya yine gidicez kalp atışı hızlanır mı ?????[/QU
geçmiş olsun öncelikle canım ama 6 hafta sanki biraz erken kalp atışı için ben doktora gittiğimde 5in sonlarındaydım ve doktorum özellikle 7. hafta çağırdı kalp atışı için . şimdi ise senin yapman gereken bu haftayı kendini hiç yormadan geçirmek ve mümkün olduğunca uzanman gerekir ayaklarını dik arada ve gerçekten yemek ve tuvalet ihtiyaçların dışında ayağa kalkma bunları doktorlar pek söylemezler ama risk varsa eğer sen onu biraz da olsa önlemişolursun bol bol dua et inşallah haftaya güzel haberler yazacaksın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?