eylül 2013 anneleri buraya....

arkadaşlarım ben de 5+5 günlük gebeyim, allah kısmet ederse ben de eylül annesi adayıyım,
son adet tarihim 22 aralıktı
lakin bebek 4 mm olmuş ama kalp atışını duyamadık, 2 haftaya gel dedi doktor, umarım kalp atışı duyulur ve sizinle aynı heyecana dahil olurum

Amin insallah hep beraber görürüz canim ,bakalim bi önümüzdeki hafta olsunda merak icerisindeyim :)))) ,ne güzel canim sen duymussun ne güzel bir histir kimbilir .....

Sat 7 Aralik, dogum 13Eylul 2013...8.haftadayim hic hamileymisim gibi gelmiyor ama bugun bebegimin ilk kalp atislarini duydum. cok ilginc hizla buyuyor 10 gun once pirinc buyuklugundeydi:)

arkadaşlar bugün itibariyle 5+6 günlük gebeyim, yani 5 haftalık mı gebeyim 6 haftalık mı

dün bebeğimin kalp atışları duyulmadı da normal mi acaba diye araştırırken haftalarda takıldım

arkadaşlar bugün itibariyle 5+6 günlük gebeyim, yani 5 haftalık mı gebeyim 6 haftalık mı

dün bebeğimin kalp atışları duyulmadı da normal mi acaba diye araştırırken haftalarda takıldım

normal canım normal takma kafana ben 8 haftalıkken gördüm kalp atışlarını hatta doktor çok zayıf dedi demekki yeni atmaya başlıyormuş o zaman 9 haftalıkken gittim kalp atışları gayet iyiydi.

günaydın arkadaslar bugün nasılsınız?ben bugün cok mutluyum dün aksam nöbette doppler ile bebeğimin kalp atışlarına kendim baktım ve duydum yarın kalp atışları için gidecektim dr.a.allahım herkese nasip etsin inşallah.yarında kendisini sağlıklı sıhhatli görürüz inşallah...

normal canım normal takma kafana ben 8 haftalıkken gördüm kalp atışlarını hatta doktor çok zayıf dedi demekki yeni atmaya başlıyormuş o zaman 9 haftalıkken gittim kalp atışları gayet iyiydi.

cnm cevabın için çok teşekkür ederim peki ben bugün 6+0 günlük gebeym yani 7 haftalık gebeyim öyle mi yoksa 6 haftalık mı o kısım kafamı karıştırdı

Merhaba Bayanlar;

Bir sorum olacak.. Yengemle ben sanki ayarlamış anlaşmış gibi aynı tarihlerde hamile kalmışız.onlardan 1 hfta sonra öğrendim ben.. aramızda 10 gün falan vardı max. Geçen perş yani dün kalp atışlarını dinlemeye gitmişler ve bebeğin kalbi atmadığı için almışlar.. Duyunca çok üzüldüm hatta kendi hamileliğimi söyleyemiyorum şimdi.. Soruma gelince böyle özellikle riskli bir dönem var mı bebeğin kalbi oluşup atmaya başlayıncaya kadar? Bende önümüzdeki hafta cuma kalp atışlarını dinlemeye gidicem şimdi yakın zamanda böyle bi haber alınca alttan alttan korkmaya başladım kafamdan atmaya çalışıyorum ama yine aklıma geliyor elbet.. Bu arada o üzüntü esnasında biopsi yaptırmayı da esgeçmişler o yüzden sıkıntının tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz fakat 1 hafta önce oldukça sağlıklı olduğunu söylemişti dr... Allah kimseye vermesin hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklayalım inşallah.. Konuyla ilgili bilgisi olanlar cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

Son düzenleme:

canım kalbin atması için şuna dikkat et ya da buna dikkat et diyemem ama eğer o bebeğin bu dünyada rızkı varsa Rabbim ona can veriyor ama yoksa ne yaparsan yap işe yaramıyor yengenin bebeğinin rızkı yokmuş demek ki ama inşAllah senin bebeğin çok sağlıklı olur ben de geçen hafta gördüm kalp atışlarını burada yazan bazı şeyleri okuyunca bende de bir acaba atar mı korkusu oluşmuştu ama ben doktora gidene kadar hep bebeğimle konuştum ve kalbinin atacağına inandım

dün nette bebek kıyafetleri, beşik falan bakarken bugün kürtaj nasıl oluru araştırıyorum
büyük heyecanla kalp atışıını duymaya gittiğimde
doktorun yüz ifadesinden boş gebelik olduğunu anladım
karından göremeyince alttan muayene etti ordada kese boş göründü...
7+3 deyim çokktan canlanmış olması gerekirdi..
doktor bir hafta bekleme taraftarıyım hemen almak istemiyorum dedi
haftaya 8+2 de tekrar gideceğim eğer hala boş ise ilaçla düşük başlatacakmış..
ilaçla nasıl düşecek çok sancım olacakmı hiç bilmiyorum...
o kadar boşum ki şuan, 2 hafta yaşayabildim bu sevinci
herkesede haber etmiştim 2 yılın sonunda kavuştum bebeğime diye
kalbi duymadan tellallık yapmamak gerekiyormuş...
ağlamaktan gözlerim şişti....
benden önce muayene olanlar tek tek bebeklerinin kalbini dinledi...
bende o heyecanla masaya yattım ama......
üzülmekle ele birşey geçmez, sağlıklı olmamasındansa bu şekilde sonlanması daha iyi
kimsenin canını sıkmak istemem, benim başıma geldi diye ssizler yaşayacaksınız sanmayın
birde bu hamilelik takvimi nasıl kaldırılıyor, bulamadım...
bana dua edin ....

inşallah canım en kısa zamanda aranıza katılırım :) bebiş napıyo nasıl durumlar canım rahatsızlık veriyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…