inşallah canım haftaya kaç haftalık oluyosun
Haftaya gittigimde insallah 7 haftalik olucaz teyzesi :)))
inşallah beraber 7-17-27-37.haftalarını görürüz.kalp atışlarını görmezsen panik yapma benimde 8 haftalıkken bile çok zayıf attığını söylemişti doktor.ama şuan gayet iyi 9 haftalığım
Amin insallah hep beraber görürüz canim ,bakalim bi önümüzdeki hafta olsunda merak icerisindeyim :)))) ,ne güzel canim sen duymussun ne güzel bir histir kimbilir .....
arkadaşlar bugün itibariyle 5+6 günlük gebeyim, yani 5 haftalık mı gebeyim 6 haftalık mı
dün bebeğimin kalp atışları duyulmadı da normal mi acaba diye araştırırken haftalarda takıldım
normal canım normal takma kafana ben 8 haftalıkken gördüm kalp atışlarını hatta doktor çok zayıf dedi demekki yeni atmaya başlıyormuş o zaman 9 haftalıkken gittim kalp atışları gayet iyiydi.
cnm cevabın için çok teşekkür ederimpeki ben bugün 6+0 günlük gebeym yani 7 haftalık gebeyim öyle mi yoksa 6 haftalık mı o kısım kafamı karıştırdı
Merhaba Bayanlar;
Bir sorum olacak.. Yengemle ben sanki ayarlamış anlaşmış gibi aynı tarihlerde hamile kalmışız.onlardan 1 hfta sonra öğrendim ben.. aramızda 10 gün falan vardı max. Geçen perş yani dün kalp atışlarını dinlemeye gitmişler ve bebeğin kalbi atmadığı için almışlar.. Duyunca çok üzüldüm hatta kendi hamileliğimi söyleyemiyorum şimdi.. Soruma gelince böyle özellikle riskli bir dönem var mı bebeğin kalbi oluşup atmaya başlayıncaya kadar? Bende önümüzdeki hafta cuma kalp atışlarını dinlemeye gidicem şimdi yakın zamanda böyle bi haber alınca alttan alttan korkmaya başladım kafamdan atmaya çalışıyorum ama yine aklıma geliyor elbet.. Bu arada o üzüntü esnasında biopsi yaptırmayı da esgeçmişler o yüzden sıkıntının tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz fakat 1 hafta önce oldukça sağlıklı olduğunu söylemişti dr... Allah kimseye vermesin hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklayalım inşallah.. Konuyla ilgili bilgisi olanlar cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
hemde nasıl ultrason fotoğrafına bakmaya doyamıyorum
Canim benim insallah Rabbimin izniyle en hayirli ve kisa zamanda sende müjdeli haberi alirsin insallah, dualarim seninle güzelim.... beni gelismelerden haberdar et lütfen bilmek istiyorum, iyi kötü herseyimizi paylasalim ...
Aklini serin tut canim kendine sikinti yapma, bak bana ben umudu kesmistim hatta rejimle spora baslamistim, nasip Rabbim ol derse oluyo, insallah en yakin zamanda senin haberini aliriz canim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?