canım işte bugün yani salı günü adet olmam lazım beklemedeyim inşanllah kırmızıları görmem dua et canım
Insallah canim benim dualarim seninle, yani bende en kisa zamanda teyze olmak isterim :))))) ,bu arada bugün kücük fasulyemizin kalp atislarini gördük cok saskin durumdayim. Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin...
Insallah canim benim dualarim seninle, yani bende en kisa zamanda teyze olmak isterim :))))) ,bu arada bugün kücük fasulyemizin kalp atislarini gördük cok saskin durumdayim. Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin...
amin canım inşallah ne güzel bi duygudur kim bilir.ALLAH bozmasın mutluluğunuzu inşallah sağlıklı aylar geçirirsiniz her ikinizde.canım adetim 2 gün geçikti az daha beklicem olmassam test yapçam dualarımız kabul olur inşallah
gözün aydın canım tebrik ederim çok sevindim ,Allah bebişlerimize sağlık versin.
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım bende 7 haftalık hamileyim çarşamba dr a gidicem kalp atışları duyulur mu artık çok merak ediyorum:18:
Hadi insallah canim benim bana lütfen bir an önce gelismeleri bildir .... ,niye yapmiyosun bir test güzelim ??
bende bilmiyorum canım ya korkuyorum sanırım normalde böyle bi insan değilimdir cok rahatımdır kolay kolay kafaya takmam ama korku sarmaya başladı beni ya uzun bi süre hamile kalamassam falan diye yarın test yapcam canım gelişmelerden haberdar ederim seni
merak ediyoruz sonucu yaptın mı testi ?
bende bilmiyorum canım ya korkuyorum sanırım normalde böyle bi insan değilimdir cok rahatımdır kolay kolay kafaya takmam ama korku sarmaya başladı beni ya uzun bi süre hamile kalamassam falan diye yarın test yapcam canım gelişmelerden haberdar ederim seni
öyle seyler düsünme bir kere canim lütfen, iyi düsün iyi olsun yarin testini yapiyosun insallah hayirli sonuc aliyorsun ve sevincini bizimle paylasiyosun...
kızlar şimdi sağlık ocağından geliyorum kan testi yaptırdım dua edin sonuçlar pozitif olsun gerçekten ihtiyacım var. sonuçları size yazarım.
kızlar şimdi sağlık ocağından geliyorum kan testi yaptırdım dua edin sonuçlar pozitif olsun gerçekten ihtiyacım var. sonuçları size yazarım.
Nerdesin canim ya catladim meraktan(((.................
geç gördüm canım hadi bakalım inşallah ya güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda :)
canım malesef sonuç negatif artık diğer aya inşallah.sağlık ocağındaki doktor biraz erken yaptırdın demi ama pek zannetmiyorum zaten hamile olduğumu hastaneye gitçem bu hafta olmadı haftaya adet olmadım çünki daha en azından ona bi baktırayım
Canin Sagolsun canini sikma sakin, ama benim durumumuda unutma ben kökten umudu kesmisken haberi aldim,bendede ilk kan testinde negatifti. Eger olmazsada canini sikma nasip önümüzdeki aya,önemli olan kafani serin tutman baska seylerle ilgilenmen,cünkü ne zaman ilgin baska yöne yöneliyo o zaman olan oluyo :))))
Canimsin sakin tatli canini sikma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?