eylül 2013 anneleri buraya....

Bak kendin diyosun biraz kendine yogunlas gerisi kendiliginden gelir, cok öpüyorum seni kisa zamanda güzel haberlerini aliriz insallah. beni gelismelerden haberdar et canim ...

Bak kendin diyosun biraz kendine yogunlas gerisi kendiliginden gelir, cok öpüyorum seni kisa zamanda güzel haberlerini aliriz insallah. beni gelismelerden haberdar et canim ...

tamam canım görüşürüz kendine ve bebişine coook iyi bak öptüm ikinizide :)

tamam canım görüşürüz kendine ve bebişine coook iyi bak öptüm ikinizide :)

canım hayırlısı olsun sıkma kendini hiç ben kaç aydan sonra aldım güzel haberi dualarımız seninle sen de önümüzdeki aylarda müjdeli haberi vericeksin inşallah bize ama eylül annelerine uğramayı unutma olur mu biz hamileliğimizde senden önce olucaz deneyimlerimizi paylaşıcaz bebeğimz önce olucak onun da deneyimlerini paylaşıcaz inşallah hep güzel haberlerimizi yazıcaz buraya:) benim de artık olmayacak deyip rahatladığım zamanda oldu onca aydan sonra o yüzden rahat ve sakin olmak en önemlisi diye düşünüyorum . kendine çoook dikkat et hayırlısı ne ise olur öpüyorum ...

Arkadaslar son günlerde biraz endiseliyim,endisemin sebebine gelince daha henüz 8.haftada olmama ragmen aldigim kilo 5 kg.
Bacaklarim simdiden su toplamaya basladi,doktorum malesef 20.haftadan önce spor önermiyor ama ben daha basta bu kadar kilo aldiysam sonrasi ne olur diye endiseleniyorum.Daha simdiden gaz problemi yüzünden karnim davul gibi uzandigimda zor nefes aliyorum,62 kg la basladim su anda 67 oldum bile. Hamilelikte alinan vitamin takviyesininde elbette rolü büyük. Sizde durumlar ve gelismeler nasil?? Asiri bulantim var ama yinede istahim yerinde Allah icin :))))

canım nasılsn bebiş nasıl?misafirler gitti yorgunluk uykusuzluk cok zor yaa.aksam uykum geliyor gözlerimi acık tutamıyorum ama ayıp olacak die 2ye kadr oturuyorum,sabah 8de ayaktaydım:)))gerçekten cok zormus yaaa.dr.randevun ne zaman bebişi görmek istiorum artık...

canım sağlıklı olsunda bebiş kilo sonrada verilir ama sen yine danışmak istersen danış derim doktor diyetisyen falan valla benim eltim ilk hamileliğinde 35 kilo almıştı doktorun verdiği vitaminlerden oda ama sonra o kiloları verdi tekrar baya hırslıydı çünkü

saol canım ilginiz için inşallah hayırlısıyla hamiş olursam ilk sizlere bu sayfaya yazcam hem ozamana kadar bebişlerinizde olur hamileliğimde tüolar verirsiniz bundan sonra rahatım artık sıkıntı yok :)

saol canım ilginiz için inşallah hayırlısıyla hamiş olursam ilk sizlere bu sayfaya yazcam hem ozamana kadar bebişlerinizde olur hamileliğimde tüolar verirsiniz bundan sonra rahatım artık sıkıntı yok :)

Tabi veririz canim benim,birbirimize destek olucaz böylelikle:))))

iyiyim canım sağol dün aklımdan geçtin ne yaptın acaba diye dikkat et kendine senin dinlenmen lazım ayıp olmaz ben de bir misafir atlattım üstüste zor dinlendim bir haftadır çamaşırı vs. derken anca atlattım . randevuya daha çok var ben de merak ediyorum keşke arada görebilsek :)) şikayetlerin nasıl etkileniyor musun çok ?

cok sukur annem geldi yardım ediyor 2.5 aylık ve hiç karnım belli değil ya ona üzülüyor:)))kilo alayım die uğraşıyor.mide bulantım geçti sabah aç karnına bazen oluyor.mart 2 de randevum bende cok merak ediyorum acaba gitsem mi die düşünüyorum:)))sende durumlar nasıl geçti mi bulantın???ya arada bi karnım acayip şişiyo davul gibi oluyorum gaz sancısı oluyo sende de oluyo mu?

Ben 2 kg verdim bulantıdan dolayı canım hiç yemek istemiodu ve de burnum çok koku alıo. bi de ben et yemekleri yiyememeye başladım hamilelikle hele tavuk eti görmek istemiorum bile. ama aşırı derecede simit,tuzlu hamur işleri çekio canım bi de zeytin:))
şeyi sorcam hamilelikte ne vitaminleri alıosunuz ki folik asitten başka?
bi de nacizane tavsiyem akşam geç yemek yememek o acaip aldırıo

Valla canim benim aldigim vitamini ismi Gynvital, iceriginde balik yagi ve birkac baska vitamin daha var.Istahimin yerinde oldugu dogru ama yinede abur cubur tüketmiyorum fazla, normal yedigim yemegin belki biraz fazlasi ,aksam yemegi gercekten aldiriyo ama bende daha cok su topluyor vücudum. Malesef bunada care yok vücudum yatkin sisicem ama bebegim saglikli olsunda gerisi düzelir insallah.

bence de ya Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi versin de kilo dediğin nedir ki dimi

Mrb eylul anneleri nasipse bende eylul annesi olucagim gaz problemi bendede cok var gazman gibi dolaniyorum heleki aksamlari yattigimds esimden cekinuyorum artik.. neyseki yavas yavas gazin verdigo sislik gidiyor ama gobis yavas yavas cikmaya basliyor...

aysegül nasılsın?kaç zamndır yazamıyorum.bugün dr.a gttim 3cm olmuş kımıldanıp duruyordu sen nerelerdesin.elleri vücudu kafası bariz belli olmuş artk.cinsiyetini cok merak ediyorum içime erkek doğuyo nedense..baska hisseden yada cinsiytini öğrenen vr mı..?

ancak girebildim canım şimdi okuyordum ki yazını gördüm dayanamayıp gittin mi doktora :)) ay kıyamam büyümüşler bile Allah sağlık versin bebişlerimize benim de gazım çok oluyor yukarıda yazmışsın ya akşamları şişiyor karnım çok fena onun dışında bir sıkıntım yok bazen hamile olduğumu bile unutuyorum :) indirim vardı bi mağazada gömlek fln aldım hep L bedenlerden ama karnım falan çıkmadı benim de hala :) benm de haftaya annem geliyor beraber gidicez kuzumu görmeye bakalım ne yapıyor çok merak ediyorum özledim de bi de heheh :) benm de içime erkek gibi doğuyor ama bakalım hayırlısı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…