canım desdetiğin için cok saol eşime 14 şubatta en güzel hediyeyi vermek istiyordum inşallah martta doğum günü hediyesi olarak veririm. sende demiştin ya hani verilcek kilom var diye benimde aynı çocuk düşünmeden önce 6 kilo falan vermiştim sonra çocuk düşünmeye karar verdikten sonra biraz dikkat ettim falan derken adetim bi anda sarsıldı diyeti bıraktım belki ondan olmuştur diye şimdi tekrar kilo aldım benimde verilcek bi 5 kilom var kendimi onla oyalıcam artık hayırlısı canım yaa
Bak kendin diyosun biraz kendine yogunlas gerisi kendiliginden gelir, cok öpüyorum seni kisa zamanda güzel haberlerini aliriz insallah. beni gelismelerden haberdar et canim ...
tamam canım görüşürüz kendine ve bebişine coook iyi bak öptüm ikinizide :)
tamam canım görüşürüz kendine ve bebişine coook iyi bak öptüm ikinizide :)
vala bu durumdayken misafir de zor oluyor ben birşey yapmadım ama çok yoruldum gün içinde uzanamadım , normalden fazla gezdim , yemek vs derken yorulmuşum ancak dinleniyorum :)) sana da kolay gelsin şimdiden bir günümüz diğerini tutmuyor malum :)naptın nöbetlerin nasıl geçti :)
Arkadaslar son günlerde biraz endiseliyim,endisemin sebebine gelince daha henüz 8.haftada olmama ragmen aldigim kilo 5 kg.
Bacaklarim simdiden su toplamaya basladi,doktorum malesef 20.haftadan önce spor önermiyor ama ben daha basta bu kadar kilo aldiysam sonrasi ne olur diye endiseleniyorum.Daha simdiden gaz problemi yüzünden karnim davul gibi uzandigimda zor nefes aliyorum,62 kg la basladim su anda 67 oldum bile. Hamilelikte alinan vitamin takviyesininde elbette rolü büyük. Sizde durumlar ve gelismeler nasil?? Asiri bulantim var ama yinede istahim yerinde Allah icin :))))
canım hayırlısı olsun sıkma kendini hiç ben kaç aydan sonra aldım güzel haberi dualarımız seninle sen de önümüzdeki aylarda müjdeli haberi vericeksin inşallah bize ama eylül annelerine uğramayı unutma olur mubiz hamileliğimizde senden önce olucaz deneyimlerimizi paylaşıcaz bebeğimz önce olucak onun da deneyimlerini paylaşıcaz inşallah hep güzel haberlerimizi yazıcaz buraya:) benim de artık olmayacak deyip rahatladığım zamanda oldu onca aydan sonra o yüzden rahat ve sakin olmak en önemlisi diye düşünüyorum . kendine çoook dikkat et hayırlısı ne ise olur öpüyorum ...
saol canım ilginiz için inşallah hayırlısıyla hamiş olursam ilk sizlere bu sayfaya yazcam hem ozamana kadar bebişlerinizde olur hamileliğimde tüolar verirsiniz bundan sonra rahatım artık sıkıntı yok :)
canım nasılsn bebiş nasıl?misafirler gitti yorgunluk uykusuzluk cok zor yaa.aksam uykum geliyor gözlerimi acık tutamıyorum ama ayıp olacak die 2ye kadr oturuyorum,sabah 8de ayaktaydım:)))gerçekten cok zormus yaaa.dr.randevun ne zaman bebişi görmek istiorum artık...
iyiyim canım sağol dün aklımdan geçtin ne yaptın acaba diye dikkat et kendine senin dinlenmen lazım ayıp olmazben de bir misafir atlattım üstüste zor dinlendim bir haftadır çamaşırı vs. derken anca atlattım . randevuya daha çok var ben de merak ediyorum keşke arada görebilsek :)) şikayetlerin nasıl etkileniyor musun çok ?
Arkadaslar son günlerde biraz endiseliyim,endisemin sebebine gelince daha henüz 8.haftada olmama ragmen aldigim kilo 5 kg.
Bacaklarim simdiden su toplamaya basladi,doktorum malesef 20.haftadan önce spor önermiyor ama ben daha basta bu kadar kilo aldiysam sonrasi ne olur diye endiseleniyorum.Daha simdiden gaz problemi yüzünden karnim davul gibi uzandigimda zor nefes aliyorum,62 kg la basladim su anda 67 oldum bile. Hamilelikte alinan vitamin takviyesininde elbette rolü büyük. Sizde durumlar ve gelismeler nasil?? Asiri bulantim var ama yinede istahim yerinde Allah icin :))))
Ben 2 kg verdim bulantıdan dolayı canım hiç yemek istemiodu ve de burnum çok koku alıo. bi de ben et yemekleri yiyememeye başladım hamilelikle hele tavuk eti görmek istemiorum bile. ama aşırı derecede simit,tuzlu hamur işleri çekio canım bi de zeytin:))
şeyi sorcam hamilelikte ne vitaminleri alıosunuz ki folik asitten başka?
bi de nacizane tavsiyem akşam geç yemek yememek o acaip aldırıo
Valla canim benim aldigim vitamini ismi Gynvital, iceriginde balik yagi ve birkac baska vitamin daha var.Istahimin yerinde oldugu dogru ama yinede abur cubur tüketmiyorum fazla, normal yedigim yemegin belki biraz fazlasi ,aksam yemegi gercekten aldiriyo ama bende daha cok su topluyor vücudum. Malesef bunada care yok vücudum yatkin sisicem ama bebegim saglikli olsunda gerisi düzelir insallah.
bence de ya Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi versin de kilo dediğin nedir ki dimi
Canim yediklerimizden yola cikarsak aceba bebislerimizin cinsiyeti ne olucak ??
cok sukur annem geldi yardım ediyor 2.5 aylık ve hiç karnım belli değil ya ona üzülüyor:)))kilo alayım die uğraşıyor.mide bulantım geçti sabah aç karnına bazen oluyor.mart 2 de randevum bende cok merak ediyorum acaba gitsem mi die düşünüyorum:)))sende durumlar nasıl geçti mi bulantın???ya arada bi karnım acayip şişiyo davul gibi oluyorum gaz sancısı oluyo sende de oluyo mu?
aysegül nasılsın?kaç zamndır yazamıyorum.bugün dr.a gttim 3cm olmuş kımıldanıp duruyordu sen nerelerdesin.elleri vücudu kafası bariz belli olmuş artk.cinsiyetini cok merak ediyorum içime erkek doğuyo nedense..baska hisseden yada cinsiytini öğrenen vr mı..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?