ancak girebildim canım şimdi okuyordum ki yazını gördüm dayanamayıp gittin mi doktora :)) ay kıyamam büyümüşler bile Allah sağlık versin bebişlerimize benim de gazım çok oluyor yukarıda yazmışsın ya akşamları şişiyor karnım çok fena onun dışında bir sıkıntım yok bazen hamile olduğumu bile unutuyorum :) indirim vardı bi mağazada gömlek fln aldım hep L bedenlerden ama karnım falan çıkmadı benim de hala :) benm de haftaya annem geliyor beraber gidicez kuzumu görmeye bakalım ne yapıyor çok merak ediyorum özledim de bi de heheh :) benm de içime erkek gibi doğuyor ama bakalım hayırlısı :))
bende aranızdayım benimde SAT 6 aralık.. haliyle bende eylül annesiyim..Allah ım hepimizin bebeğine sağlıkla doğmayı kısmet etsin... bizde 31 aralık akşamüzeri öğrendik yeni yıl hediyemiz yolda yani...
idrar yolu enf.oldm die tahmn ediyordum ama birşey cıkmadı gıtmısken bebişi de gördük:)aslında belkı de gıtmezdm ama sırf merak ettıgımden gıttm:))))mart 4 de dr.2li test için çagırdı.aysegul nasl tuhaf oldm kıpır kıpır orada oynuyo.bnde aksamları patlayacak gbi oluyorum nefes aldırmıyo bazen 3.aydan sonra bu da gecer ınsallah.bnde hala hıcbişi hissetmıyorum ama kotlarmdan yanlarm cıkıyo,1kg almısım ztn.
Bebisinin cinsiyeti ögrenen varmi icimizde arkadaslar, simdiye duydugum kadariyla galiba bu sene kiz senesi olucak.
Bakalim kimin prensesi ve kimin prensi olucak, ne olursa olsun tabi Rabbimden önce hayirlisi ? bizimkisi insani bir merak.....
Ben henüz yeni 9 haftalik hamileyim ama Babamiz simdiden prensesim olucak diyo bakalim :)))
canım nerdesin özledim seni ben ya konuşamamz olduk . allahım gönlündekini hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip eder inşallah
Arkadaslar son günlerde biraz endiseliyim,endisemin sebebine gelince daha henüz 8.haftada olmama ragmen aldigim kilo 5 kg.
Bacaklarim simdiden su toplamaya basladi,doktorum malesef 20.haftadan önce spor önermiyor ama ben daha basta bu kadar kilo aldiysam sonrasi ne olur diye endiseleniyorum.Daha simdiden gaz problemi yüzünden karnim davul gibi uzandigimda zor nefes aliyorum,62 kg la basladim su anda 67 oldum bile. Hamilelikte alinan vitamin takviyesininde elbette rolü büyük. Sizde durumlar ve gelismeler nasil?? Asiri bulantim var ama yinede istahim yerinde Allah icin :))))
Ayy canim beniim ilk hamileliyimi hatirlattin bana ben de ayni 8 haftamda 5 kq almistim, qazim da vardi, shishmishtim, 59 kq dim hamileliye bashladigimda 95 kq-la doguma gittim :))36 kq almishtim, ama merak etme zaten dogumdan hemen sonra 85 kq oldum 3 ay icinde 65, 3 ay sonra da 58 kq oldummm :) zayiflamak insanin kendi elinde onan biseyy dusunme bunu hamileliyinin tadini cikar, benim de ishtahim iyiydi ooohh hic bi seyi takmadan yedim bebegim de masallah cook saglikliydi ve hala da masallah ogle... Iyi ki de yemisim... Zaten sonra sutum olmadi bebegimi 9 ayda ne beslediysem o oldu... :))
merhaba. benimde zor geçiyor gebeliğim. mide bulantım çok oluyor. doktor bana premesis adında ilaç verdi. kusmalarım azaldı. ama bulantım sürekli oluyor. beslenemiyorum. bunlar normal mi? bana folik asitten başka vitamin vermedi doktorum. bu normal mi?
Merhaba canim hosgeldin aramiza,ayni sorunlar bendede oluyordu ama doktorum bana baska vitamin takviyesi vermedi. bulanti olmasi istahsizlik bunlar hepsi normal canim,kafana takma hepsi düzelir insallah ayni seyi kendim icinde umuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?