eylül 2013 anneleri buraya....

selam kızlarrrr bende eylül annesi olucam kısmetse :) SAT 29 kasım... yarında kontrolumuz var cinsiyetini söyler inş... :d bugünde sağ bacağm agrıyo kasıktan başkıyo agrı inş. bişey yoktur :2:

idrar yolu enf.oldm die tahmn ediyordum ama birşey cıkmadı gıtmısken bebişi de gördük:)aslında belkı de gıtmezdm ama sırf merak ettıgımden gıttm:))))mart 4 de dr.2li test için çagırdı.aysegul nasl tuhaf oldm kıpır kıpır orada oynuyo.bnde aksamları patlayacak gbi oluyorum nefes aldırmıyo bazen 3.aydan sonra bu da gecer ınsallah.bnde hala hıcbişi hissetmıyorum ama kotlarmdan yanlarm cıkıyo,1kg almısım ztn.

Benimde sat 4 aralik 26 aralikta ogrendim sende adet gecikmesi olmadan ogrenmissin bende dayanMadim kan tahlili yaptirmistim:)

özgecim ben de merak ettim şimdi ama daha bir hafta var görmek için ben de gitsem mi acaba erkenden ama annem beni bekle dedi :))) ilk defa bebek şeklinde göründü o da farklı bi heyecan tabi yaa :)) ben kilo almadım daha da kotlarımı pek giymiyorum sıkmasın diye tayt fln giyiyorum rahat oluyor ama akşamları fenaa şişiyorum yani sanki 5aylık fln gibi oluyor karnım rahatsızlık yapıyor :))

dün gece biraz rahatsızlandım kusma ishal vardı acile gittik serum fln takıldı. bugünde doktorum cgrdı gel bakalım diye. annemle gittim annem kız olcakmış dedi
doktorda daha erken 1ay sonra erkekte diye bilirim dedi :S Aklım karıştı madem erkek diye bilirsin niye kız diye ortaya atıyon

Bebisinin cinsiyeti ögrenen varmi icimizde arkadaslar, simdiye duydugum kadariyla galiba bu sene kiz senesi olucak.
Bakalim kimin prensesi ve kimin prensi olucak, ne olursa olsun tabi Rabbimden önce hayirlisi ? bizimkisi insani bir merak.....

Ben henüz yeni 9 haftalik hamileyim ama Babamiz simdiden prensesim olucak diyo bakalim :)))

canım nerdesin özledim seni ben ya konuşamamz olduk . allahım gönlündekini hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip eder inşallah

Slm kizlar, bende kismetse eylul annesi olacagim benimde sat 29 kasim...Bugun biraz strese girdim aslinda cunku esim yurt disina gittigi icin dukkani benm acmam gerekiyordu...metal kepenk var onu kaldirmak zorunda kaldim biraz agirdi insalla bisey olmaz bebisime...sonra dan cok pisman oldum keske musteriye actirsaydim ama...sabahtan beri dua ediyorum bisey olmasin diye...internette biraz arastirdim endiselenmem gerektigi yaziyo vucut bebegi zaten koruyomus ama anne yuregi iste :)

Son düzenleme:

Ayy canim beniim ilk hamileliyimi hatirlattin bana ben de ayni 8 haftamda 5 kq almistim, qazim da vardi, shishmishtim, 59 kq dim hamileliye bashladigimda 95 kq-la doguma gittim :))36 kq almishtim, ama merak etme zaten dogumdan hemen sonra 85 kq oldum 3 ay icinde 65, 3 ay sonra da 58 kq oldummm :) zayiflamak insanin kendi elinde onan biseyy dusunme bunu hamileliyinin tadini cikar, benim de ishtahim iyiydi ooohh hic bi seyi takmadan yedim bebegim de masallah cook saglikliydi ve hala da masallah ogle... Iyi ki de yemisim... Zaten sonra sutum olmadi bebegimi 9 ayda ne beslediysem o oldu... :))

Canim bebegim saglikli olsunda gerisi bos valla takmiyorum artik galiba yavas yavas adapte oluyorum,tebrik ederim seni tekrar hamilesin galiba Rabbim saglikla sihhatle hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin sana ve cümlemize insallah.Ilk bebegin kizmi erkekmi ? Su aralar bu merak icerisindeyim:)))))

arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım. bende eylül ayı anne adaylarındanım :) çok mutluyuz. yeni yıla hediyemle girdim.

arkadaşlar gebeliğimin 11. haftasındayım. mide bulantılarım çok oluyor. yeterince beslenemiyorum. tavsiye edeceğiniz birşey var mı?

merhaba. benimde zor geçiyor gebeliğim. mide bulantım çok oluyor. doktor bana premesis adında ilaç verdi. kusmalarım azaldı. ama bulantım sürekli oluyor. beslenemiyorum. bunlar normal mi? bana folik asitten başka vitamin vermedi doktorum. bu normal mi?

Merhaba canim hosgeldin aramiza,ayni sorunlar bendede oluyordu ama doktorum bana baska vitamin takviyesi vermedi. bulanti olmasi istahsizlik bunlar hepsi normal canim,kafana takma hepsi düzelir insallah ayni seyi kendim icinde umuyorum...

Arkadaşlar 9 +3 günlük hamileyim.. ama ultrasonda 10 +3 gün gösteriyor ve boyuda 3,5 cm. Sizinkiler nasıl çok merak ettim...

Merhaba canim hosgeldin aramiza,ayni sorunlar bendede oluyordu ama doktorum bana baska vitamin takviyesi vermedi. bulanti olmasi istahsizlik bunlar hepsi normal canim,kafana takma hepsi düzelir insallah ayni seyi kendim icinde umuyorum...

Bende 6. Haftadan 9.haftaya kadar premesis ictim kabus gibiydi 24 saat midem agzimdaydi.sonra metpamid ictim ve dunya varmis dedim.sabah ve aksam yemekten once iciyorum.denemeni tavsiye ederim.premesis daha cok vitamin ilaci gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…