eylül 2013 anneleri buraya....

Bende 6. Haftadan 9.haftaya kadar premesis ictim kabus gibiydi 24 saat midem agzimdaydi.sonra metpamid ictim ve dunya varmis dedim.sabah ve aksam yemekten once iciyorum.denemeni tavsiye ederim.premesis daha cok vitamin ilaci gibi

Pardon ya ben bu msji yavrum53 e yazmistim:)

Arkadaşlar 9 +3 günlük hamileyim.. ama ultrasonda 10 +3 gün gösteriyor ve boyuda 3,5 cm. Sizinkiler nasıl çok merak ettim...

öncelikle bütün bebişlerimize ve annelere maşallah diyorum.benmde 10+0 da 3cmdi.inş.4 gün sonra 2li teste gideceğim.sizler yaptırdınız mı?10 günde cıkıyormuş sonucu?

kızlar bugün ikili test için hastaneye gittim ama bebek uygun pozisyonda olmadığı için ölçüm yapılamadı. 3 lü test yapalım dedi doktor. ultrasonda gösterdi bebeğimi. kalbi pıt pıt atıyordu. kollar ayaklar hareketliydi. 13+3 günlük dedi. inşallah herkes sağ salim kucağına alır ..

Ilk benegim erkek, yumurtlama sag yumurtalikta gitmisti, bu kez solda oldu netten okudum coginlukla yanilmiyorsam sagdan erkek soldan kiz cocugu oluyormus:) bilmiyorum ama ben de cok merak ediyorum 2-3 hafta da gecseydi :) sende kac haftalik?

Ilk benegim erkek, yumurtlama sag yumurtalikta gitmisti, bu kez solda oldu netten okudum coginlukla yanilmiyorsam sagdan erkek soldan kiz cocugu oluyormus:) bilmiyorum ama ben de cok merak ediyorum 2-3 hafta da gecseydi :) sende kac haftalik?

Su anda 10 haftalik canim benim,ben o yumurtlama meselesine pek inanmiyorum cünkü tutmadigi durumlar cok ve zaten % 50 ihtimal var. Benim Bebisim solda bakalim artik ne olursa olsun hayirli ve saglikli evlat olsun cümlemiz icinde..... Tabi insan yinede merak ediyor :))))

Evet eskiler hep sagda erkek soldaysa kiz derler belki coguda dogru olasiliktir ama erkegin verdigi spermin x ve y olmasina bagli kizlar cinsiyetleri bebislerimizin bakalim bu olasiliga bende katilacakmiyim
Ilki benim soldaydi kizdi bu defaki sagda bakalim birazdan dr gidicez gosterirse ogrenicez ins. Haber veririm ozaman :))

kızlar nasılsınız?bugün 2li test yaptırdım.sonucu 10.gün alacakmışım.inşallah bebişlerimiz bizi üzmez.dr.zorla ense kalınlığına bakabildi takla atıyo ,hıçkırıyo annesinin kuzusu.cinsiyeti gördü ama çok hareketli olduğundan emin olmadan söyleyemem 10gün sonra ddi.6cm olmuş.bide multivitamin yazdı kullanan var mı?

özgecim nasılsın annemler bugün döndüler ben de onlar varken pek giremedim :) geçen hafta gittimgördüm kuzumu bu hafta da 2li test için gideceğim , cinsiyeti hakkında bişey dedi mi doktor merak ettim şimdi bakalım bizimkinden ses yok hiç ama çok tatlılar di mi :)

ben de eylül annesi olacam inşallah ve aranıza yeni katıldım herkese sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum.8 inde ikili test için doktora gidecem inşallah her şey yolunda gider ev dışında bir uğraşım olmadığı için sanırım çok düşünüp kafama takıyorum sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım inşallah

tahmın ettım mısafırın old.nu ama ınsan merak edıyo yınede.canm cinsiyetini 10gün sonra test sonucunu alırken yada en geç 3 hafta sonra ddi.dr.karından bakamadı zaten benm bebiş takla atıyo,tırmanıyor dr. sok oldu.bıde tatlı hıckırdı ki bi an önce doğsa ddim.sana da birşey demedi mi?kıss mı acaba erkek olsa görülürdü herhade:)

merhba herkese sağlıklı bi hamilelik geçirmeniz dileğiyle bende eylül annesi olcam inş.aranıza yeni katıldım.inş. sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza.kabızlık sorunu yaşayan var mı ne yapıyosunuz.bi de büyük tuvaletiniz koyu mu çok mzdaribim lütfen cevap arkadaşlar

kabızlık olağan bir sorun ben sabahları 1 bardak ılık su.2-3 adet kayısı+1 yada 2 incir tüketiyorum. eskiye nazaran çok rahatım birde eğer onlar yoksa 1 çay kaşığı bal alabilirsin

bende 10 haftalık hamileyim.. ama baya kötü geçiyor hiç bir şey yiyemiyorum sürekli mide bulantısı halsizlik var su dahi içemiyorum ve bunun yanında bide kabızlık psikolojim çok bozuldu.. korkuyorumda bebeğim besleniyormu acaba diye hayırlısı inş. normale döner

En kotu zamandasin sadece sabret gececekmi bilmiyorum benimde hala devam ediyor ama azaldi gercekten. 7-11arasi cok daha kotuydu.elinden geldigince yatip dinlenmeye bak.

bişey demedi canım ikili teste çağırdı sadece bir de vitamin yazdı o kadar, ultrasondan bakarken bizimkinin de ayaklar kıpır kıpırdı :) kuzeniminki kız herhalde demiş dr.o daha 16. haftada anlaşılmadı bile tam olarak hayırlısı bakalım bekliycez biraz öğrenmek için :)))

Bende eylül annesi olacağım Allah izin verirse.Annesi ve annannesi gibi Başak olacak kuzum...
Yüzümde,boynumda sivilceler var benim.Dün de totomda çıktı :26: Kocaman beyaz,başı olmayan ve çok acıyan şeyler.Yağlı bi cildim var zaten hepten pasparlak oldum. Sıktım bi kaç tanesini.Sıkılmaması gerkiyormuş.Varmı benimle aynı sorunu yaşayan aranızda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…