Bende 6. Haftadan 9.haftaya kadar premesis ictim kabus gibiydi 24 saat midem agzimdaydi.sonra metpamid ictim ve dunya varmis dedim.sabah ve aksam yemekten once iciyorum.denemeni tavsiye ederim.premesis daha cok vitamin ilaci gibi
Arkadaşlar 9 +3 günlük hamileyim.. ama ultrasonda 10 +3 gün gösteriyor ve boyuda 3,5 cm. Sizinkiler nasıl çok merak ettim...
Canim bebegim saglikli olsunda gerisi bos valla takmiyorum artik galiba yavas yavas adapte oluyorum,tebrik ederim seni tekrar hamilesin galiba Rabbim saglikla sihhatle hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin sana ve cümlemize insallah.Ilk bebegin kizmi erkekmi ? Su aralar bu merak icerisindeyim:)))))
Ilk benegim erkek, yumurtlama sag yumurtalikta gitmisti, bu kez solda oldu netten okudum coginlukla yanilmiyorsam sagdan erkek soldan kiz cocugu oluyormus:) bilmiyorum ama ben de cok merak ediyorum 2-3 hafta da gecseydi :) sende kac haftalik?
kızlar nasılsınız?bugün 2li test yaptırdım.sonucu 10.gün alacakmışım.inşallah bebişlerimiz bizi üzmez.dr.zorla ense kalınlığına bakabildi takla atıyo ,hıçkırıyo annesinin kuzusu.cinsiyeti gördü ama çok hareketli olduğundan emin olmadan söyleyemem 10gün sonra ddi.6cm olmuş.bide multivitamin yazdı kullanan var mı?
özgecim nasılsın annemler bugün döndüler ben de onlar varken pek giremedim :) geçen hafta gittimgördüm kuzumu bu hafta da 2li test için gideceğim , cinsiyeti hakkında bişey dedi mi doktor merak ettim şimdi bakalım bizimkinden ses yok hiç ama çok tatlılar di mi :)
bende 10 haftalık hamileyim.. ama baya kötü geçiyor hiç bir şey yiyemiyorum sürekli mide bulantısı halsizlik var su dahi içemiyorum ve bunun yanında bide kabızlık psikolojim çok bozuldu.. korkuyorumda bebeğim besleniyormu acaba diye hayırlısı inş. normale döner
tahmın ettım mısafırın old.nu ama ınsan merak edıyo yınede.canm cinsiyetini 10gün sonra test sonucunu alırken yada en geç 3 hafta sonra ddi.dr.karından bakamadı zaten benm bebiş takla atıyo,tırmanıyor dr. sok oldu.bıde tatlı hıckırdı ki bi an önce doğsa ddim.sana da birşey demedi mi?kıss mı acaba erkek olsa görülürdü herhade:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?