eylül 2013 anneleri buraya....

canım hayırlı olsun amin inş.hepimiz güzel bebişlerimizi kucağımıza alırız sağlıklı,sıhhatli.kabızlık değilde gaz sancısı çok oluyo.eğer demir ilacı kullanıyorsan tuvaletin ondan da koyu olabilir.bol su iç,kayısı,kuru incir,fındık gibi yiyecekler kabızlığına ii gelir.muz,patates haşlaması kabızlığa sebep olabilir.

canım sana mesaj atıyorum nezmandır iletilmiyo sanırım. posta kutun doluymuş...

Herkeslere günaydın,

Nasip olursa ben de eylül 2013 annesi olacağım, zaten sezeryan ile olacağı için 20-25 Eylül arası olacak demişti doktorum bakalım o zamana kadar neler olur.

Benim bu ikinci evladım olacak inşallah 4 yaşında bir oğlum var. Ondan önce bir düşüğüm var, bu bebek ise çok nazlı 10-11. haftalarda iki kez kanamalarım oldu, ama çok şükür bebeği bir şey olmadı. Yarın kontrolümüz var bakalım neler olacak.

Herkese hayırlı hamilelikler diliyorum, rabbim sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin.

Sanada gunaydin.Allah yardimcin olsun insallah saglikli olur bebislerimiz

Bolasaltiyorum simdi canim benim,nerelerdesin neler yapiyosun??

napim canım bu ay bizraz gec beklicem cocuk için sanırım. salı doktora gittim adet düğzensizliğinden 1 haftadır kahveyke karısık kırmızı akıntılarım vardı onu soledim.test falan yaptı yumurtalıklarıma baktı çok şükür hiç bi sorun cıkmadı bide hamile kalmak için normalde 7 aydır düşünüyodum çocugu ilaç falan artık bişiler yapsınlar diye 1 yıldır coçuk istiyorum dedim ama olmuyo falan diye duygu sömürüleri yaptım doktorda klomen diye bi ilaç verdi tarlusalla beraber 1 hafta sonra adet olcan tekrar dedi adetin 3. günü kullnmaya basla dedi başkada bişi demedi. canım inşallah bu ay güzel haberler alırım ya bilseydim bole bi ilaç verceğini çocuk düşünür düşünmez hemen klomen kullanırdım valla normalde adetim gecen ayın 5. de adet oldum en son. mart ayındada gelseydi çoktan test yapmam lazımdı. artık hayırlısıyla nisana kaldı tatlım.. gelişmelerden haberdar ederim canım seni.

Merhaba, bende 2013 eylül anne adayları arasındaki yerimi alayım dedim.
Bir önceki gebeliğim 9 haftada sonlanmıştı, genetik inceleme kromozom anomolisi, down sendromu çıktığından bu gebeliğimde amniyosentez yada çok çok yeni olan anne kanından bebeğin DNAlarının analiz edildiği bir test yaptırmaya karar verdik. Amniyosenteze göre riski olmayan anne kanından bebeğin DNA anlizini yapmak bize daha uygun geldi.12. hafta kan verdim. Malesef sadece Amerikada ve Almanyada yapılan bu test için kanım uzun bir yolculuk yaptı.İki hafta içinde sonuçları alacağımız söylendi ama bir kaç gün geçikme ile sonuçlarımız müjdeli bir haberle geldi. Bebeğimizde gözüken bir kromozom anomalisi yok.
Testin adı PrenaDNA, Biogen isimli bir aracı firma üzerinden almanyaya kan gönderilerek yapılabiliyor. güveniliriliği ile ilgili internette bolca bilgi bulmak mümkün. Sonuç negatif geldiğinde bunun yanlış olma ihtimali yok denecke kadar düşük. Yani test bebek te sorun yok diyorsa %99.9 sorun yok. Fakat test pozitif gelirse amniyosentez öneriliyor, testin doğrulanması için.

selam kızlar.. benim tahmini doğum tarihi 14 eylül 2013... yeni yıla girerken keşke bebeğim de olsa yeni yıla üç kişi girseydik demiştim ki 3 ocakta hamile olduğumu öğrendim.. meğerse yeni yıla bebeğimle girmişim haberim yokmuş... allahım tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucağına almasını nasip eder inşallah..

canım nasılsın?cok merak ettim seni bugün bayagı bi aklımdan geçtin?

Merhaba kızlaaar :) bende Eylül 28'de doğum yapıcağım Allah kısmet ederse.mide bulantılarım çok bu ara ama onun dışında bir şikayetim yok..İlk bebeğimiz olacak ve çok heyecanlıyım bişeyler almamak için kendimi zor tutuyorum daha erken diye :) normal doğum istiyorum ama durum ne gösterir bilmem haftaya kontrolüm var 4.ayın içinde olucağım acaba cinsiyeti belli olur mu? tecrübeli arkadaşlarımdan yorum bekliyorum!!

16-17.haftadan önce söylenenlere pek itibar etmeyin diyor doktorlar da,deneyimlilerde.13.haftasında öğrenenler varmış diye heyecan yapıp 3-4 gün önce bende başka bi drdan randevu aldım.Doktorum yanlış teşhis olabilir diyince vazgeçtim.Kız derler erkek çıkar yada tam tersi insanın canı sıkılır.Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin.Bence yorum bile yapmasını isteme.İnsan ister istemez takılır o cinsiyete.

doğru söylüyorsun Ayşe en iyisi hiç sormayım ilk bebeğim sonuçta sağlıklı olsunda ne olursa olsun...nasılsa ileriki haftalarda kesin olarak söyler doktor..

Kızlar bende eylül annesi olacağım kısmet olursa yirmi eylül de kızlar dün bana ikili test yapıldı sizlere yapıldı mi sonuç onbeş gün sonra gelecek dendi

O kadar bulantı kusma olduki bir ayda yedi kilo verdim Allahıma şükür iki gündür bulantı azaldı çok kötü sürekli bulantı tiksinti Allah tüm gebelere sabır versin bulantılar hiç bitmeyecek sandım azaldı ama bitmedi

Kızlar bende eylül annesi olacağım kısmet olursa yirmi eylül de kızlar dün bana ikili test yapıldı sizlere yapıldı mi sonuç onbeş gün sonra gelecek dendi

senin haftan benden ilerde sanırım bana henüz ikili test yapılmadı 21 martta randevum var belki ister doktorum hayırlısı olsun herşeyin

Aynıymış doğumlarımız :) Ben ikili yada üçlü test yaptırmamaya karar verdim.Daha doğrusu eşimle karar verdik.İnşallah güzel sonuçlar alırsın...

Bende çok fazla olmadı bulantı kusmalar.12+6 olduk bugün.Ama ben daha 600 gr kilo aldım.İştahım da var ama fazlaca meyve-sebze tüketiyorum ondan sanırım.Bi sorun olur mu ki?:26:

Bana doktor hiç sormadı ikili test i direk verdi git kan ver ikili test yapılacak dedi belki yaşım 34 olduğu için gerek görmüştür yedi kilo verdim bebeğim etkilendimi acaba devlet e gittiğim için doktor bebeği göstermiyo bile kendisi bakıyo iyi veya kötü bile demiyo kalk diyo bebeğimi çok merak ediyorum özel e gidip görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…