merhba herkese sağlıklı bi hamilelik geçirmeniz dileğiyle bende eylül annesi olcam inş.aranıza yeni katıldım.inş. sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza.kabızlık sorunu yaşayan var mı ne yapıyosunuz.bi de büyük tuvaletiniz koyu mu çok mzdaribim lütfen cevap arkadaşlar
Canim bebegim saglikli olsunda gerisi bos valla takmiyorum artik galiba yavas yavas adapte oluyorum,tebrik ederim seni tekrar hamilesin galiba Rabbim saglikla sihhatle hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin sana ve cümlemize insallah.Ilk bebegin kizmi erkekmi ? Su aralar bu merak icerisindeyim:)))))
canım sana mesaj atıyorum nezmandır iletilmiyo sanırım. posta kutun doluymuş...
Herkeslere günaydın,
Nasip olursa ben de eylül 2013 annesi olacağım, zaten sezeryan ile olacağı için 20-25 Eylül arası olacak demişti doktorum bakalım o zamana kadar neler olur.
Benim bu ikinci evladım olacak inşallah 4 yaşında bir oğlum var. Ondan önce bir düşüğüm var, bu bebek ise çok nazlı 10-11. haftalarda iki kez kanamalarım oldu, ama çok şükür bebeği bir şey olmadı. Yarın kontrolümüz var bakalım neler olacak.
Herkese hayırlı hamilelikler diliyorum, rabbim sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin.
Bolasaltiyorum simdi canim benim,nerelerdesin neler yapiyosun??
özgecim nasılsın annemler bugün döndüler ben de onlar varken pek giremedim :) geçen hafta gittimgördüm kuzumu bu hafta da 2li test için gideceğim , cinsiyeti hakkında bişey dedi mi doktor merak ettim şimdi bakalım bizimkinden ses yok hiç ama çok tatlılar di mi :)
Merhaba kızlaaar :) bende Eylül 28'de doğum yapıcağım Allah kısmet ederse.mide bulantılarım çok bu ara ama onun dışında bir şikayetim yok..İlk bebeğimiz olacak ve çok heyecanlıyım bişeyler almamak için kendimi zor tutuyorum daha erken diye :) normal doğum istiyorum ama durum ne gösterir bilmem haftaya kontrolüm var 4.ayın içinde olucağım acaba cinsiyeti belli olur mu? tecrübeli arkadaşlarımdan yorum bekliyorum!!
16-17.haftadan önce söylenenlere pek itibar etmeyin diyor doktorlar da,deneyimlilerde.13.haftasında öğrenenler varmış diye heyecan yapıp 3-4 gün önce bende başka bi drdan randevu aldım.Doktorum yanlış teşhis olabilir diyince vazgeçtim.Kız derler erkek çıkar yada tam tersi insanın canı sıkılır.Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin.Bence yorum bile yapmasını isteme.İnsan ister istemez takılır o cinsiyete.
doğru söylüyorsun Ayşe en iyisi hiç sormayım ilk bebeğim sonuçta sağlıklı olsunda ne olursa olsun...nasılsa ileriki haftalarda kesin olarak söyler doktor..
Allah gönlüne göre versin
Kızlar bende eylül annesi olacağım kısmet olursa yirmi eylül de kızlar dün bana ikili test yapıldı sizlere yapıldı mi sonuç onbeş gün sonra gelecek dendi
Aynıymış doğumlarımız :) Ben ikili yada üçlü test yaptırmamaya karar verdim.Daha doğrusu eşimle karar verdik.İnşallah güzel sonuçlar alırsın...Kızlar bende eylül annesi olacağım kısmet olursa yirmi eylül de kızlar dün bana ikili test yapıldı sizlere yapıldı mi sonuç onbeş gün sonra gelecek dendi
O kadar bulantı kusma olduki bir ayda yedi kilo verdim Allahıma şükür iki gündür bulantı azaldı çok kötü sürekli bulantı tiksinti Allah tüm gebelere sabır versin bulantılar hiç bitmeyecek sandım azaldı ama bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?