eylül 2013 anneleri buraya....

canım ben de şuan 13 haftalık hamileyim hamileliğimin 6.haftasında doktor keseden uzakta çok az kanama gördü önemli bişey değil ama yinede düşük olmasını önlemek amacıyla tedbirimizi alalım dedi bende 15 gün kullandım aynı ilaçtan zaten içinde 30 tane var sabah akşam içtim 2 hafta sonra kontrole gittimde kanama kalmamıştı bi sorun olmaz doktorun verdiyse bence kullanmalısın yine sen blirsin

kızlar merhaba bende 14 eylül annesiyim...benimde bulantım çok ve 2 kilo verdim şuana kadar.İnşallah bundan sonrası rahat geçer.

Merhaba kızlar,

Bu günlerde bebeğin kalsiyum ihtiyacı artıyormuş ve bizim kalsiyum kaynakalrımız kullandığı için normalden 1.5 kat fazla kalsiyum almamız gerekiyromuş.. Ben kendimde bu eksigi gördüğüm için yemek düzenimde değişiklik yapmaya ve sizerle paylaşmaya karar verdim. Her bebek bir diş diye bir söz vardır ama bizde böyle olmaz umarım :)

selam kızlar aranıza yeni geldim satım 03 aralık 2012 ve doğumum 9 EYLÜL gözüküyor inşallah oğluşuma sağ sağlım sağlıcakla kavuşurum tabi bu dileğim tüm hamiş annelerimiz için inşallah

eylül anneleri 3 lü testi yaptıran oldu mu? ben pazartesi verdim bugün sonucu aldım. sonuç iyi çıktı. 2li testi yaptıramadım. inşallah herkesin sonucu güzel çıkar. bu arada bebeğimin hareketlerini 15 gündür hissediyorum.çok hareketli. karnım iyice büyümeye başladı. bu zamana kadar 2 kiloya yakın aldım. fazla almam inşallah kolay veremiyorum çünkü...

Dün elimi bastırdım karnıma iyice.Salladım karnımı sonra nefesimi tuttum elimin altında bişeylerin kaydığını hissettim.Hemen eşime de yaptım aynı şeyi.Gözleri parıl parıl oldu evet farklı bişey var orda diye.Erken mi bilmiyorum ama çok bastırdığımda elimde kıpırtı hissettim dün. Sizce bunun için erken mi???:26::26::26::26::26:

Merhaba kızlar, bu topiği geç buldum:)) Ben de nasipse eylül annesi olacağım...Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum...

Canım bu haftalarda genellikle ilk gebeliği olanlar birşey hissedemezler. Ben 2 haftadır bebeğin hareketlerini hissediyorum ama bu 3. gebeliğim olmasından kaynaklı biraz da. Senin eline gelen sertlik muhtemelen rahimdir. Hissettiğin hareketlenme gaz olabileceği gibi bebişin de olabilir. Hergün sırt üstü yat ve kendini dinle. Genelde ilk başlarda hep aynı yerlerde kıpırdarlar. O zaman buunun gaz olmadığını anlarsın. Öyle uzun uzadıya tekme olmaz o hareketler. Küçük hafif bir dokunuş gibi, ya da balık akyması gibi hissedersin...İnşallah en kısa zamanda bebeğini daha güçlü bir şekilde hissedersin canım. Ama karnını o şekilde bastırma derim. Tehlikeli olabilir.

bende dün dr.gittim 13 haftalık hamileyim bebeğimi gördüm ense kalınlığı ölçüldü 2 li test için tahlil verdim şimdilik herşey yolunda cinsiyeti henüz belli olmadı hayırlısı olsun işallah hareketlerini de en kısa zamanda hissederim..hepinize hayırlı doğumlar diliyorum :)

merhaba eylül ayı anneleri:) ben sayfada çok yeniyim ve bende eylül annesi olacağım inşallah:) allah kucağımıza almayı nasip etsin :)

merhaba eylül ayı anneleri:) ben sayfada çok yeniyim ve bende eylül annesi olacağım inşallah:) allah kucağımıza almayı nasip etsin :)

bende eylül annesiyim 20 eylülde inşallah,bende yeni sayılırım genelde okuyorum buradan fikir ediniyorum.Allah bizim de bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhabalar
Ben de kısmetse eylülde bekliyorum bebişimi.Bir sürü aksilikler yaşadım hala da yaşıyorum 17. haftadayım ama Allah'ın izniyle her şey güzel olacak.Öyle umut ediyorum.

kızlar bebek hareketlerini hissedenler var mı? ben bişeyler hissediyorum ama bebek mi değil mi anlamadım :) ilk gebeliğim olduğu için bilemiyorum nasıl bişey olduğunu

kızlar bebek hareketlerini hissedenler var mı? ben bişeyler hissediyorum ama bebek mi değil mi anlamadım :) ilk gebeliğim olduğu için bilemiyorum nasıl bişey olduğunu

öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebişin. ilk gebeliğin olduğu için garip gelebilir hatta ayırt edemezsin gaz mı bebek hareketim diye. ben hissediyorum. 3.5 aylıkken başladım hissetmeye.bu ikinci gebeliğim olduğu için bebk hareketlerini anlıyabiliyorum. ilk hissetmen damar atması, göz seyrimesi gibi yada kelebeğin kanat çırpışı gibi olur. benim yaramaz geziniyor bile.sağdan sola ortaya aktığını hissediyorum.eğer şüpheye düşersen yatağa bağdaş kur otur.bekle. emin ol anlıyacaksın..tekrar hayırlı olsun.cinsiyetini öğrenincede yaz...

bende eylül annesiyim 20 eylülde inşallah,bende yeni sayılırım genelde okuyorum buradan fikir ediniyorum.Allah bizim de bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hoşgeldin,
hamilelik takvimi ekle istersen, okuyup takip etmesi çok eğlenceli...

Ben hissediyorum,
12. haftada 1 kere baloncuk patlaması şeklinde hissetmiştim,
şu an 16 haftanın içindeyim artık bir tenis topu yuvarlanıyor karnımda, bazen göbek atıyor,
oldukça net hissediyorum.
Bence sen de hissediyorsundur. sakin bir odaya gidip uzan bence,
ben uzanınca o kıpırdamaya başlıyor daha çok :)

mrblarr bende eylül ayı annesi olacagım inş.. saglıklı sıhhatli kucagımıza alırız inş bebişlerimizi :)))

10 Eylül Başak burcu Annesi olmayı nasip eder inşallah mevlam. 18. haftadayım:) Zümram geliyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…