mrb arkadaşlar bende de kasık ağrıları çok fazlaydı doktor ilaç verdi , hamileler için ilaç pek ii değildir derler genelde kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldım ismi progestan kullanan varsa bana cvp yazabilir mi
Dün elimi bastırdım karnıma iyice.Salladım karnımı sonra nefesimi tuttum elimin altında bişeylerin kaydığını hissettim.Hemen eşime de yaptım aynı şeyi.Gözleri parıl parıl oldu evet farklı bişey var orda diye.Erken mi bilmiyorum ama çok bastırdığımda elimde kıpırtı hissettim dün. Sizce bunun için erken mi???:26::26::26::26::26:
merhaba eylül ayı anneleri:) ben sayfada çok yeniyim ve bende eylül annesi olacağım inşallah:) allah kucağımıza almayı nasip etsin :)
kızlar bebek hareketlerini hissedenler var mı? ben bişeyler hissediyorum ama bebek mi değil mi anlamadım :) ilk gebeliğim olduğu için bilemiyorum nasıl bişey olduğunu
Hoşgeldin,bende eylül annesiyim 20 eylülde inşallah,bende yeni sayılırım genelde okuyorum buradan fikir ediniyorum.Allah bizim de bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
kızlar bebek hareketlerini hissedenler var mı? ben bişeyler hissediyorum ama bebek mi değil mi anlamadım :) ilk gebeliğim olduğu için bilemiyorum nasıl bişey olduğunu
var aslında ama görünmemiş sanırımHoşgeldin,
hamilelik takvimi ekle istersen, okuyup takip etmesi çok eğlenceli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?