eylül 2013 anneleri buraya....

Şu belimdeki ödem bi sıkıntı çıkarmazsa inşallah bende eylül annesi olucam takvime göre 26 eylül çıkıyor bakalım hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. Bu arada büyük ihtimalle kız :)

merhaba arkadaşlar yenı uyeyım ve yenı anne adayıyım. benı de aranıza alırsanız sevınırım:) 15 eylulde nasıp olursa bebgımı kucagıma alıcam çokkkk heyecanlıyım:))

merhaba arkadaşlar yenı uyeyım ve yenı anne adayıyım. benı de aranıza alırsanız sevınırım:) 15 eylulde nasıp olursa bebgımı kucagıma alıcam çokkkk heyecanlıyım:))

hoşgeldin aramıza.. cinsiyeti bellimi bebeğinin. benim ki gibi saklıyormu yoksa.. sağlıkla kocağına alırsın inşallah...

hoşgeldin aramıza.. cinsiyeti bellimi bebeğinin. benim ki gibi saklıyormu yoksa.. sağlıkla kocağına alırsın inşallah...
hosbulduk:) erkek oldugunu soyledı doktorumuz ama ben kız ıstıyodum hala ıcımde bır suphe var kız gıbı hıssedıyorum:))) ıns hepımız saglıkla alırız kucagımıza.

olmazmı benimde sat 29 kasım :) bebeişimi sabırsızlıkla bekliyorum. miniğim 2 haftadır baya hareketlendi diyebilirim. özellikle 1 haftadır maş. var cok net hissediyorum minik ayaklarını tekmelerini çokta mutlu oluyorum karşımda olsada doyana kadar öpsem sarılsam diye hayal kuruyorum bebişleriniz iyidir inş. hamilelik nasıl gidiyo

merhaba.desene aynı zamanda hamile kalmışız. cinsiyetini öğrendinmi? bend çok net hissediyorum ayaklarının vurmasını.özellikle aşağı tarafa vuruyor. artık elimi kolumu ayaklarımı belli değil. ama şu bir gerçek içimizde bir mucize büyüyor.sağlıkla doğarlar inş.

aynen aynı dönemdeyiz. bebişerimiz inş. hep sağlıklı olur okadar mutlu oluyorum ki tekme atinca o mutluluk anlatılmaz rabbim herkese nasip etsin inş. alta sağa sola ortaya tekwando yapıyo allah nazardan saklasın perşembe günü kontrolümüz var bebişimin cinsiyeti belli değil pek göstermek istemiyo nazlı bebiş galiba pozisyonu müsait olmuyo bakamıyor doktor bakalım kısmet ne zaman öğrenicez. sen öğrendinmi cinsiyetini sağlıklımı bebiş kontrolün ne zaman haber ver bize durumları. tetanoz aşısı oldunmu

tetonoz aşısı olmadım.sanırım kontrole gittiğimde yaparlar.doppler için randvu aldım.ayın 25 ine. cinsiyet konusunda bende senin gibiyim. doğru pozisyon da durmuyor. 3 lü testi yaptırdım.sorun yok şükür.bakalım zaman ne gösterecek.hayırlısıyla bu güzel süreci beraber bitiririz inşAllah...

3lüyü yaptırmadım doktor gerek yok 2li tarama gayet güzel demişti inş.yapmadıgım için pişman olmam.. doppler için geçen ay bişey demedi perşembe günü belki söyler söylemezse ben söylerim çünkü meleğimi çok merak ediyorum hep netten başka görüntüleri izliyorum bakalım biz nasıl olucaz. inş. hayırlısıyla tamamlamyı nasip etsin rabbim ne yalan söylim korkularım oluyor ama düşünmemeye çalışıyorum allah korusun yavrularımızı

arkadaşlar ben geçen hafta (17. haftamda) tetanoz aşısı oldum erken mi oldu acaba? bilginiz var mı?

arkadaşlar ben geçen hafta (17. haftamda) tetanoz aşısı oldum erken mi oldu acaba? bilginiz var mı?

için rahat olsun. sorun olmaz. 17-18 haftalıkken banada sormuşlardı. yaptırdın mı diye? bende yok yaptırmadım deyince bi dahaki ay yapalım gel dediler. yani 17-22 arası yapılıyor diye tahmin ediyorum..bu arada bebişin cinsiyeti belli oldu mu?

arkadaşlarım bebişimin kız oldugunu öğrendim dün içimede öyle bi his dogmustu ne yalan söylim inş. hayırlısıyla yavrumu kucagımda görürürm sağlıklı bi şekilde allah sizlerede nasip etsin inş. hayırlı cumalar

sağolasın valla sorunn yapmıştım. çok ağrılı bişey yalnız 5 gün geçmedi ağrısı.
bu arada kasıklarda ağrınız oluyor mu? bende var normal mi?
bebşim erkek hiç saklamadı cinsiyetini. Yiğidin malı meydanda olurmuş hesabı:) ama ben kız bekliodum nasip artık. sağlıklı olsunda

aynen en önemli o canım sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeter. bende dün öğrendim bizimki birazcık nazlandı kızımız olucak. çevremde hep yorum yapan oldu kız olucak erkek olucak diye ben etkilenmemeye çalıştım bilinçaltına yerleşmesi cok kötü senin öylemi oldu yoksa erkekmi hissediyodun sen

beni gören herkes kızın olcak dedi heralde bilinç altına yerleştirdim bende kız beklıodum. hep pembiş kıyafetlere bakıyodum megerse erkekmıs. doktra ınanmadım kız dedm ama kesin erkk deyınce kabul ettm artk:)

olsun hayırlısı olsun inşallah canım sağlıklı kucagımıza alabilsek yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…