alırız inş. cnm
kasıklarınızda ağrı oluyor mu bu aralar? bende var ama normal mı bılemedım..
Slm arkadaslar bende eylul annesi olacam insallah sat 8 aralik
slm benim sat 12 aralık. şu ara müthiş bacak ağrım var. aynı durumda olan arkadaşlar varmı?
bacak ağrım su sekilde oluyor. belim ağrıdıgında sırtüstü yatıyorum kalktığımda sağ bacağımın üzerine basınca batıyor. bu şekilde bi ağrım var.
hayırlı olsun inş. benimde sat 8 aralık belki aynı gün doğuma gideriz cnm ya :)
Rabbim hepimizin kucağına bebişlerimizi sağlıkla almayı nasip etsin.
hayırlı olsun arkadaşım inş. hayırlısıyla bebişine kavusursun nasıl geçiyo günlerin rahatmısın
anladım canım benim bel ağrım 2 haftadır azaldı şimdi aşırı halsizlik ve bacak ağrısı var. sen kaçıncı haftadasın?
amin sağol şimdilik iyi geçiyo sadece reflüden şikayetim var oda ilaçlarla idare ediyoruz :)
20+3 olduk buaralar bendede halsizlik var bide uykuya eğilim gene arttı. nasıl gidiyo hamilelik canım bebiş iyimi
bebiş çok iyi maşallh çok hareketli. benim ikinci olduğu için hareketlerinide erken hissettim. 19. haftadayız bizde. isim düşündünmü canım beni en çok düşündüren şey bu. bi isim beğeniyosun araştırınca yok gerçek anlamı o değil bu gibi yorumlar görünce soğuyosun o isimden. napçaz bilemedim :)
senin göbişte çıkmıştır. hamilelik giymeye başladınmı?
zaten birazcık göbeğim vardı cok belli olmuyo. 65 kiloyla hamile kaldım 3 klo aldım ama genede pek belli olmuyo. ama uzandıgımda göbüş fırlıyo top gibihamilelik giymeye 14 haftada başladım sadece pantolon aldım diğer kıyafetlerim aynı giyiyorum. sen giyiyomusun göbüş nasıl normalde zayıfmıydın. benim vucudum cok orantısız göbeğim daha fazla diğer yerlerime göre o yüzden hamileliğim pek belli değil iyimi kötümü anlamadım
benim ilk hamileliğim ama erken hissettim genede bünye meselesi galiba hem netten bakıyorum 2.hamilelik daha önce hissediyolar diye ben 13 haftalıkta günde 2 defa hissediyodum sonra arttı suan canavar oldukmaş.bebişime nazar değmesin iyi olsun yeterki . isim eslem nisa düşündüm ya her ikisini ya sadece eslem düşünüyorum bende baya araştırdım her iki isimide aynen dediğin gibi oluyor. inş.sorun olmaz diye düşünüyorum. gerçek anlamı bildiğimiz gibi olmayan isimler var canım.
iyi bence kocaman oluruz yoksa son aylarda şimdiden çıkarsa. bende 58 le hamile kaldım şimdi 62 yim. 1 aya kalmaz göbüşlerimiz ben burdayım der :) ben daha başlamadım hamileliğe pek çıkmadı ama normal kıyafetlerde sıkıyo artık pantolonlarım hiç olmuyo.
bende pantolonda sorun yaşadım üst bölgede sorun yok. ayy bilmyrm cok korkuyorum dahada kilolu olucam diye. kilodan dolayı değilde bebişimden dolayı büyüsün göbüşüm sabırsızlıkla bekliyorum. senin 2 hamileliğin ya bişi sorcam bazen tekme hissetmeyince korkuyorum hergün aynı tekme atmasa sorunmudur sence
hayır canım sorun değil. son 3 ay düzenli hareket ederler. şuan yarım kilo bile değiller her hareketlerini hissedemiyoruz zaten. büyür büyür acele etme ben büyümesin istiyorum. bebeğin kilosu iyiyse gerisi önemli değil bide o kiloları geri vermek varbalık yağı önerdi benim doktorum tavsiye ederim bebeğin beyin gelişimi açısından. ben emweyinkini kullanıyorum kokusu yok. içinde 90 kapsül var günde 1 tane içiyosun.
doktor bişey demedi ama kullansammı acaba kokusu yoksa güzel kokuları cok iğrenç oluyo amwayde ürünleri güzel bi denemekte fayda var ama genede doktora bi sorim. ben hep korkuyorum simdi bişey olurmu oldumu sürekli düşünüyorum hayırlısı bakalım. bebişle iyisiniz inş. diğer kızın kaç yaşında
4 yaşına girecek teyzesi. hamilelikte iyi gidiyo sayılır halsizlik ve bazen ağrılar oluyo bunların dışında.. hiç aklına kötü şeyler getirme. bişeyler yolunda gitmezse Allah korusun belli eder kendini zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?