- 9 Aralık 2011
- 293
- 55
- 298
sabahları müthiş aç uyanıyorum. mideme kramplar giriyor.az atıştırıyorum. ekmek arası çökelek peynir falan...ağrı hemen geçiyor.ama yarım saat sonra bulantılar başlıyor.eskisi gibi çok değil ama yine de rahatsız ediyor. göğüslerimdeki şişlik ağrı da devam ediyor.sendede aynı şeyler varmı?
merhaba anne adaylari,ben de varim,tanisalim hep beraber bu uzun yolculukuta birlikte yuruyelim sat 17 aralik dun ogrendim hamile oldugumu aslinda hic umutlu deyildim her ay hamile deyilken hamilelik belirtisi yasiyordum ama bu ay hic belirtim olmadi :)
Merhaba kızlar. Biz de geldik, 7. haftamızdayız ve 11 eylülde doğum olacak inşallah.Bu sıralar benim koku hassasiyetim ve bulantılarım zirve yaptı.Ancak nedense göğüslerimin acıması kesildi.Bu kötü bir şey değildir inşallah. Doktorum kesede minimal şekil bozukluğu olduğunu söylemişti.Biraz kahverengi akıntım da vardı ama progestan takviyesiyle kesildi çok şükür.
hoşgeldin aramıza...koku hassasiyeti arada geçip tekrar oluyor. bu sabah dünkinden daha kötü bulantı hissettim.ben geçer diye umut ediyorum.yalnız şu göğüs sancım keşke seninki gibi geçse.üzerine yatamıyorum. doktorunu dinle.kontrollere düzenli git.ihmal etme.
bende özellikle küçük balıkları tercih ediyorum.bizde gittik dr.a çok şükür hersey yolunda 10 gün sonra kalp atısları ıcın cagırdı.ultrason kağıdının sağ altında yazan herhalde kesenin büyüklüğü gs 1.27 cm çok tuhaf oldum aglayacaktım resmen kalp atıslarında ne yapacagım bılmıyorum.
hayırlı olsun bebeğin allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. ben de çekirge doruk hastanesine gidiyorum hatice hanıma 28nde kalp atışlarını dinlemek için gidicem ...inşallah annesine doğum günü hediyesi vericek meleğim :)kızlar bende 30 unda gidicem kalp atışlarını duymaya çok heycanlıyım umarım hayırlı sağlıklı haberlerini alırız.. bende çekirge doruk hastahanesinde evrim hanıma gidicem. ilk iki kontrolümü medicabilde yasemin hanıma yaptırdım.
Bende varım kızlaaaar...
Bugün öğrendim
canımm gözün aydınn çok sevindim ayy az kaldı kalp atışlarını da duycaz inşallah ... :)
amin canm insallah.bugun nasılsın.dr.a ne zaman gideceksin?zaman geçmiyor sanki keske evlerde ultrason olsa:))teknolojı o kadar gelişse sürekli meleğimi görmek istiyorum
Bende varım kızlaaaar...
Bugün öğrendim
aynen yaaa :) pazartesi günü gidicem dr.a inşllah hediye vericek bana o gün doğum günüm çünkü :)) midem çok bulanıyo pek bişey yiyemiyorum cnm sende ne var ne yok ?senin kontrol ne zmn ?
ben ocak sonu giderim bazen erken dönemde atımlar duyulmuyo die bakalım.bende bi gün çok iyiyim bi gün midem berbat oluyo,ama çoğu zaman halsizim bugün ev süpürdüm ilk defa ama şimdide suçluluk hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?