eylül 2013 anneleri buraya....

merhaba anne adaylari,ben de varim,tanisalim hep beraber bu uzun yolculukuta birlikte yuruyelim sat 17 aralik dun ogrendim hamile oldugumu aslinda hic umutlu deyildim her ay hamile deyilken hamilelik belirtisi yasiyordum ama bu ay hic belirtim olmadi :)
 

CANIM bende çok fazla iştahsızlık oluyor,açlıktan karnım ağrıyor ama hiçbir şey yiyesim gelmiyor. Mide bulantısı allaha şükür henüz yok. çok fazla meyve tüketiyorum,hatta neredeyse sadece meyve tüketiyorum. Doktorum canının çekmediği bişey sakın yeme dedi. Bebek başının çaresine bakar sen kendinle ilgilen dedi.
 

gözün aydın arkadaşım. bazen belirti olmuyormuş sessiz sedasız büyüyormuş bebişlerimiz.inşallah Allahım sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder...
 
Merhaba kızlar. Biz de geldik, 7. haftamızdayız ve 11 eylülde doğum olacak inşallah.Bu sıralar benim koku hassasiyetim ve bulantılarım zirve yaptı.Ancak nedense göğüslerimin acıması kesildi.Bu kötü bir şey değildir inşallah. Doktorum kesede minimal şekil bozukluğu olduğunu söylemişti.Biraz kahverengi akıntım da vardı ama progestan takviyesiyle kesildi çok şükür.
 

hoşgeldin aramıza...koku hassasiyeti arada geçip tekrar oluyor. bu sabah dünkinden daha kötü bulantı hissettim.ben geçer diye umut ediyorum.yalnız şu göğüs sancım keşke seninki gibi geçse.üzerine yatamıyorum. doktorunu dinle.kontrollere düzenli git.ihmal etme.
 
arkadaslar ben geldim.nasılsınız?mide bulantılarım oluyordu ama hiç çıkarmamıştım,bugün nöbetten çıkacaktım arkadaslarla kahvaltı yaptık ve ben rezil oldum zor yetiştim wc e.umarım daa olmaz,çok zormuş.
 

göğüs ağrılarım tekrardan başladı benim de.sabahları çok bulantı oluyor ve genellikle kahvaltıdan sonra kusuyorum.çarşamba gel dedi doktor ama cuma gidebileceğim.eşimin işi dolayısıyla ücra bir ilçede yaşıyoruz ve her zaman gitmek kolay olmayacak.ilçedeki hastanede ne uzman var ne de adam gibi labaratuvar.kan sayımımı dahi yaptıramadım burda yani o kadar.
 
Arkadaşlar merhaba bende 8. haftamı doldurmuş bulunmaktayım bugün çok şiddetli sol kasığımda ağrı var ve sol bacağımda garip bi uyuşukluk var korkuyorum bunlar için çok erken değilmi ilk hamileliğim
 

canımm gözün aydınn çok sevindim ayy az kaldı kalp atışlarını da duycaz inşallah ... :)
 
kızlar bende 30 unda gidicem kalp atışlarını duymaya çok heycanlıyım umarım hayırlı sağlıklı haberlerini alırız.. bende çekirge doruk hastahanesinde evrim hanıma gidicem. ilk iki kontrolümü medicabilde yasemin hanıma yaptırdım.
 
hayırlı olsun bebeğin allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. ben de çekirge doruk hastanesine gidiyorum hatice hanıma 28nde kalp atışlarını dinlemek için gidicem ...inşallah annesine doğum günü hediyesi vericek meleğim :)
 
canımm gözün aydınn çok sevindim ayy az kaldı kalp atışlarını da duycaz inşallah ... :)

amin canm insallah.bugun nasılsın.dr.a ne zaman gideceksin?zaman geçmiyor sanki keske evlerde ultrason olsa:))teknolojı o kadar gelişse sürekli meleğimi görmek istiyorum
 
amin canm insallah.bugun nasılsın.dr.a ne zaman gideceksin?zaman geçmiyor sanki keske evlerde ultrason olsa:))teknolojı o kadar gelişse sürekli meleğimi görmek istiyorum

aynen yaaa :) pazartesi günü gidicem dr.a inşllah hediye vericek bana o gün doğum günüm çünkü :)) midem çok bulanıyo pek bişey yiyemiyorum cnm sende ne var ne yok ?senin kontrol ne zmn ?
 
aynen yaaa :) pazartesi günü gidicem dr.a inşllah hediye vericek bana o gün doğum günüm çünkü :)) midem çok bulanıyo pek bişey yiyemiyorum cnm sende ne var ne yok ?senin kontrol ne zmn ?

ben ocak sonu giderim bazen erken dönemde atımlar duyulmuyo die bakalım.bende bi gün çok iyiyim bi gün midem berbat oluyo,ama çoğu zaman halsizim bugün ev süpürdüm ilk defa ama şimdide suçluluk hissediyorum.
 
ben ocak sonu giderim bazen erken dönemde atımlar duyulmuyo die bakalım.bende bi gün çok iyiyim bi gün midem berbat oluyo,ama çoğu zaman halsizim bugün ev süpürdüm ilk defa ama şimdide suçluluk hissediyorum.

çok ağır iş yapmadıysan pişmanlık duyma cnm ama ilk 3 ay daha dikkatli olmamız lazım mecbur kalmadıkça iş yapmamaya dikkat et ... ben gideyim p.tesi günü inşallah güzel haberler alırım sonra da senden haber bekleriz :)
 
arkadaşlar yeni hamiş kalanlar şimdilik neler sıklıkla tüketiyosunuz? yiyeceklerden tehlike yaratan bi tür var mı? mesela bi yerden okudum yeşil nane falan yemeyin diyodu var mı öğle bişe
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…