eylül 2013 anneleri buraya....

aynen yaaa :) pazartesi günü gidicem dr.a inşllah hediye vericek bana o gün doğum günüm çünkü :)) midem çok bulanıyo pek bişey yiyemiyorum cnm sende ne var ne yok ?senin kontrol ne zmn ?

canım bende ayın 1 i gibi giderm artk.nöbetteim bugün yazamadım.kıss benım mıdem bulanmıyo sadece kendi evimde cok kotu oluyorum mıdem bulanıyo mutfak hele sorma gitsin.baska yerler bana kokmuyo.inş.canım hayırlı haberlerini bekliyorum...içimizde ikinci bir kalp daha atıyo ne güzel birşey.

Hayırlısı olsun canım,Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin....
Amin canım, hepimize kolay, sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik diliyorum...

hayırlı uğurlu olsun canım.belkide eylülün son anne adayı sen olacaksın. eylülün sonuna geliyor sanırım doğumun..
Çok teşekkürler cnm, evet Eylül'ü ucundan yakalım gibi :)

tebrikler canım , sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun aramıza hoşgeldinn :)
Saol bitanem. hepimize hayırlı evlatlar diliyorum...

evet yaa inşallah sağılıklıdır bebişlerimiz... benim de bir kaç gündür baş ağrısı var ilaç içemiyorum böyle kendi kendine bi geçiyo bi artıyo bakalım ne olucak :/ Allahım çok heycanlıyım yaa

geçmiş olsun canım ilaç içemiyoruz da haklısın inşallah baş ağrın olmaz daha.gebelikte oluyormuş dönem dönem.benımde burnum kanıyo arada sızıntı seklınde o da normalmiş.bende diyorum ki acaba yarında kadın doğuma mı gitsem kalp atışlarını duymaya kendi dr.um 10 gün sonra dedi daha 6 gün var:)))))dr.lara 10 gün sonra demek kolay geçmiyor ki zaman....o 10 günü bide bize sorsunlar

Bnde insallah eylulde anne olcak riskli bi gebelik geciriyorum rakdir allahdan artik

Bnde insallah eylulde anne olcak riskli bi gebelik geciriyorum rakdir allahdan artik

inşallah canım herkess için hayırlısı rabbim meleklerimizi ve bizi korusun.neden riskli gebelik dedin.hepimiz eylül annesi olacagız inş.aklına kötü seyler getirme

ben de ucundan eylül annesi olacağım inşallah tabi ağustosta olma ihtimali var galiba çünkü eylül olunca on aylık oluyo ben pek bişey anlamadım

ekim dese de kısmet olursa bende eylül annesi olacağım ama riskli gebelik benim ki bakalım 8. haftayı görebilecekmiyim bu 4. gebelikte benim kısmet artık ilerleyen günler neler gösterecek...

biz aynı gün gtmiştik keseyi görmek için yanlış hatırlamıyorsam di mi ? benm doktorum 28nde gel demişti ondan ben de pazartesiye aldım randevuyu ama bi türlü geçmedi zaman geçmiyor da ...grip olucam sanırım burnum akıyo gibi bi değişik haller sürekli meyve yiyip meyve suları içiyorm ben de :)

evet canm aynı gün gitmiştik.aman dikkat et kendine meyve ye bol bol,şöyle sıcacık battaniyeni al tv keyfi yap:))ayy canm cektı vallahı.dr.um bana da 10 gün sonra ddi ama sıra bulamadım 5ine vardı tokatta özel hastane bitane var dr.um en anlayışlı ve ilgili dr.olunca zor buldum sırayı.bundan sonra su gün gel dediğinde hemen randevu alırım.ayy bak heyecanlandım canım yaa senın haberleri beklıyorum pazartesi.

:) az kaldı yarından sonra gidicem doktorora sonra da sende sıra :) ben de sabah ilk randevuya aldım beklememek için :))) dr.dan çıktığın gibi kayıttan randevunu al canım başka türlü yetişmiyor hem de aklından çıkmış olur ben bursadayım çok sıkıntı yaşamıyorum randevu konusunda ama ben de öyle yapıyorum yine de garanti olsun diye :))

evet bende ole yapacagım artık.bende yarın nobetcıyım ama p.tesı sabah ilk işim senden haber almak olacak

toprak sanırım dr.dasın bu saatlerde heberlerini bekliyorum canımmmm...

canım şükür ki kalp atışları var bebişimizin pıt pıt atıyodu ve 7,7 mm dedi dr :))) heyooo çok mutluyumm sıra şimdi sen de senden haber bekliyoruz biz de :)))

canım şükür ki kalp atışları var bebişimizin pıt pıt atıyodu ve 7,7 mm dedi dr :))) heyooo çok mutluyumm sıra şimdi sen de senden haber bekliyoruz biz de :)))

ayy çok sevındım canımmm eli ayagı kafası secılıo muydu ultrasonda görebildin mi bebişi...masallah allah nazarlardan saklasın siziiii .inşallah bakalım ayın 5 ine bi hafta var daa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…