Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayirlisi olsun canimm

Canlar şimdi doktordan geliyorum yumyumlar büyümüş..20*16 mm olmuşlar bu gece çatlatma iğnesi çarşamba aşılamam olcak..gerçi biraz lekelenmem devam ediyor ama ne bileyim çarşambaya kadar geçer diye düşünüyorum..hadi hayırlısı

Hayat başımıza gelmeyeceğini düşündüğümüz şeyleri yaşamakla geçiyor galiba. Bende aranıza yeni katılanlardanım. klomen bende işe yaramadı. bu ay iğnelere geçeceğiz. sonra da aşılama. ne zormuş ya bu işler (

canım listeye alalım seni sat gönder...hayırlısı inş

Asilama yaptircak allah YARDIMCINIZ olsun inş. Ayagini sürtunde arkanizdan bizde gelelim)) hepimiz de pes peşe doguru verelim)))

canım şuan beklemedeyim. mens döneminde başlayacak tedavi. muhtemelen eylülün ikinci haftası olur aşılama. son mens tarihi 12.08.2014. herkesin sonuçları hayırlı çıkar inşallah...

inşallah bakalım canım. haftaya pazartesi salı test yapsam çıkarmı ki

canım benimde 17 ağustosta yapıldı aşılamam. beraberiz bende pazartesi yaptırmayı düşünüyorum. hem pazartesi adet günüm. adetimi beklicem galiba her ay düşük sonuçları görmekten sıkıldım artık.

sende hiç belirti falan var mı canım?

canım şuan beklemedeyim. mens döneminde başlayacak tedavi. muhtemelen eylülün ikinci haftası olur aşılama. son mens tarihi 12.08.2014. herkesin sonuçları hayırlı çıkar inşallah...

hayırlısı olsun canımmm

Anladım canım hadi bakalım inşallah olur benim polikistikover var o yüzden Allah im bize de meleklerimizi nasip etsin ben ikiz istiyorum öncelikle sağlıklı tabii :)

Anladım canım hadi bakalım inşallah olur benim polikistikover var o yüzden Allah im bize de meleklerimizi nasip etsin ben ikiz istiyorum öncelikle sağlıklı tabii :)
İins canim... Bende ikiz istiyorum ama asilama da olurmuş ki)) calisiormusun cnm...

İins canim... Bende ikiz istiyorum ama asilama da olurmuş ki)) calisiormusun cnm...
Evet öğretmenim ben okul da açılacak yatmak gerekecek mi bilmiyorum da bu dönem de yumurta gelişimi için bir şey yiyip içiyor musunuz? Adaçayı falan duydum

Selam kızlar
Bugün 2. Aşılama için hastaneye geldim. Yine klomenle başlıyoruz. Rabbim çıktığımız bu yolda gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı etsin. Kucagimiz boş kalmasın, hayırlı sağlıklı evlatlar hepimize inşallah..

aminnnn canım. klomen bende işe yaramadı. inşallah sende işe yarar. biz iğneye geçeceğiz bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…