- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Hayirlisi olsun canimmBizim spermlerimizin biraz harekete ihtiyacı var canim sizde sorun ne... İnş. Canim bende adet olmaya bekliorum... Doğum kontrol hapi kullandim. Birakinca adet olmadim simdi başka bi hap kullaniyorum. İnş. Yarin irenbedeyim... Baslariz ignelere)) inş. Herşey yolunda gider canim...
ekledimc anım.ya tarlusal bütün düzenimi bozdu...doktor ilaç filan vermedi üstelik.
canım listeye alalım seni sat gönder...hayırlısı inşHayat başımıza gelmeyeceğini düşündüğümüz şeyleri yaşamakla geçiyor galiba. Bende aranıza yeni katılanlardanım. klomen bende işe yaramadı. bu ay iğnelere geçeceğiz. sonra da aşılama. ne zormuş ya bu işler(
aynı gün aşılama olacağız :)Benimde asilamam carsamba gunu hakkimizda hayirlisi dua edin...
Sonuna kadar ii gider inş.18 ağustosta aşılamam yapıldı şuan beklemedeyiz. 4 tane yumurtam gelişti 20-19-17-17 mm eşimin sperm sayısı ve kalitesi de çok iyi çıktı. bakalım bekliyoruz şuanda
inşallah bakalım canım. haftaya pazartesi salı test yapsam çıkarmı kiSonuna kadar ii gider inş.
inşallah bakalım canım. haftaya pazartesi salı test yapsam çıkarmı ki
canım şuan beklemedeyim. mens döneminde başlayacak tedavi. muhtemelen eylülün ikinci haftası olur aşılama. son mens tarihi 12.08.2014. herkesin sonuçları hayırlı çıkar inşallah...
Anladım canım hadi bakalım inşallah olur benim polikistikover var o yüzden Allah im bize de meleklerimizi nasip etsin ben ikiz istiyorum öncelikle sağlıklı tabii :)Bizim spermlerimizin biraz harekete ihtiyacı var canim sizde sorun ne... İnş. Canim bende adet olmaya bekliorum... Doğum kontrol hapi kullandim. Birakinca adet olmadim simdi başka bi hap kullaniyorum. İnş. Yarin irenbedeyim... Baslariz ignelere)) inş. Herşey yolunda gider canim...
İins canim... Bende ikiz istiyorum ama asilama da olurmuş kiAnladım canım hadi bakalım inşallah olur benim polikistikover var o yüzden Allah im bize de meleklerimizi nasip etsin ben ikiz istiyorum öncelikle sağlıklı tabii :)
Evet öğretmenim ben okul da açılacakİins canim... Bende ikiz istiyorum ama asilama da olurmuş ki)) calisiormusun cnm...
aminnnn canım. klomen bende işe yaramadı. inşallah sende işe yarar. biz iğneye geçeceğiz bu ay.Selam kızlar
Bugün 2. Aşılama için hastaneye geldim. Yine klomenle başlıyoruz. Rabbim çıktığımız bu yolda gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı etsin. Kucagimiz boş kalmasın, hayırlı sağlıklı evlatlar hepimize inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?