Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam canim. Bende yarin asilqma olucam diye butun gün temizlik, camasir, utu onlarla ugrastum. 1 hafta hic biseye dokunmayacagim.
hadi hakkında hayırlısı olsun canım umarım bu kez minik kelebiğin annesinin göbüşüne konuverir :)

Merhabalar , benimde bu gun adetimin 6. Gunu igneminde 4. Gunu yarin ilk kontrolum var Bende pko hastasiyim esimde hicbir sorun yok 3 yillik evliyim ve son 1 senedir tedavi goruyorum gerci benim tedavim cok araliklarla oldu ilk ay klomen + catlatma sonuc olumsuz olunca hsg cekildi sukur ondada bir sorun cikmadi ondan sonra bir kez daha klomen+ catlatma yine olumsuz ondan sonra bir kac ay ara verdim ilk asilama icin tedaviye basladigimda ( hatta ignelerim bitmisve yumurtam gelismisti) hormon testlerimden hipertiroid oldugum cikti ve asilama iptal edildi ve 3 ayda onun icin tedavi gordum sukur simdi tiroidlerim iyi kismetse bu ay ilk asilamam yapilacak tabi son dakka bi sorun cikmazsa.allah hepimizin hakkinda hayirli olani nasip etsin.bende tek belirti kan testi bosu bosuna su belirti bu belirti diye kendimizi yipratmayalim. Evde yaptigim idrar testlerinin adet olsam bile belkide ustune gormusumdur diye yaptirdigim kan testlerin hesabini unuttum.

canım hayırlısı olsun hakkında inşallah çok bekletmeden gelir bebeğin.benim de bu ay ilk aşılama olacak. iğnelerden korkuyorum açıkcası. sen kendin mi vuruyorsun iğneyi canım ?

Arkadaşlar aşılamamdan 12 gün sonra bol pıhtılı bi şekilde adet oldum,2-3 gün erken oldum anlıyacağınız benim serüvenimde şimdilik bitti

üzü
Arkadaşlar aşılamamdan 12 gün sonra bol pıhtılı bi şekilde adet oldum,2-3 gün erken oldum anlıyacağınız benim serüvenimde şimdilik bitti

üzülme lütfen canım vakti saati gelmemiş demekki. sıkma canını bir dahaki ay inşallah.umudumuzu kaybetmiyoruz aslaa

Hakkinda hayirlisi boyleymis canim uzme kendini ins tez vakitte olur saglikli sihatli kendiliginden bi an once

Kızlar asilama da şans ne kadar acaba.Asilama yapan arkadaslar neden tupb bebek değil asilama sectiniz bilgi verirm8siniz lütfen

Kızlar asilama da şans ne kadar acaba.Asilama yapan arkadaslar neden up u bebek değil asilama sectiniz bilgi verirm8siniz lütf

Kızlar asilama da şans ne kadar acaba.Asilama yapan arkadaslar neden up u bebek değil asilama sectiniz bilgi verirm8siniz lütf
Canim asilamada sans %15le %20 arasi tup bebek daha masrafli hem tedavi siralamasi var eyer sen gidip dersen doktoruna ben tup istiyorum die o senin istegine gore asilama yapmadan tup yaptotirsin sana kalmis bisey yani ilk bunu deniyolar eyer asiyla olmazsa zaten direk tup diyo drlar

Üzülme canım hayırlısı olsun zamanı gelmemiş belki de

Kimyager aşılama olacaktı sanırım ne yaptı acaba ??

Kızlar asilama da şans ne kadar acaba.Asilama yapan arkadaslar neden tupb bebek değil asilama sectiniz bilgi verirm8siniz lütfen
Asilamada sans normal yolla gebelikle ayni %20. Ben bu ay ilk asilamami yaptirdim. Esimde de bende de bi sorun yok biz o yuzden asilama tercih ettik. Tutmadi ama onumuzdeki ay tekrar denicez.

canım hayırlısı olsun hakkında inşallah çok bekletmeden gelir bebeğin.benim de bu ay ilk aşılama olacak. iğnelerden korkuyorum açıkcası. sen kendin mi vuruyorsun iğneyi canım ?

İgnelerden hic korma ben kendi kendime yapiyorum.. İnan sinek isirigi daha fazla can yakar . Hem bebegim icin deger

İgnelerden hic korma ben kendi kendime yapiyorum.. İnan sinek isirigi daha fazla can yakar . Hem bebegim icin deger
haklısın canım herşey bebişlerimiz için zaten. artık hayal gibi geliyo bana hamilelik

bugün aşılamamın 6. gnü kızlar sabah kasıklarımda feci bir ağrıyla uyandım yürüyemedim hareket edemedim yarım saat falan yattım ancak öyle geçti ama korkunç bir ağrıydı ters giden brşeyler mi var neden olmuş olabilir acaba? böyle birşey yaşayan var mı?

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr , ben de 3.aşılamam için yarın masaya çıkıyorum :) hadi bakalım bu kez olacak ve ben buradan hamişimmmmmmmmmmmm diye bas bas bağırıcam :)) inşallahhhhhhhhhh tabiki...
dua etmeyenin kaynanasını eşşek arıları kovalasın işşallah :))

aşılaman inşallah başarıyla sonuçlanır arkadaşım. kaç yumurtan olmuştu. valla yazını okuyunca aklıma şu geldi. belki çatlamayan bir yumurtan kalmış ise belki o çatlamıştır. takma kafanaaaaa ters giden ne olabilir ki :) inşallah hamiş olmuşsundur da düz düz gider işlerin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…