asilamami yaptirmistin asilamaysa kacinci gunu bugun tam olarak
Daha erken inss yerlesme kanamasidir cunku normalde bu kadar erken beklenmez adet yumurta catladiktan 14 gun sonra adet kani gelir asilama oldugu icin yumurta takip ediliyo yumurtan 12 gun once yada 11 gun once catlamistir kesin o yuzden uzulme yerlesmede olabili belkide bebekte olup dusuk gibi biseyde olabilir ayagini kaldir yat bakalim ins devami gelmez test yapmamismiydin hic veya belirtin varmiydi bugune kadar benimde 11. Gunum bugunCnm 12.gün oldu
Sadece göğüs ağrım var bir de arada kasik ağrım var belirti midir bilmiyorum ki sen yasiyormusun?[/QUOTE]Ne zaman test yapacaksin bende 5 eylülde yaptirdiilama herhangi bir belirti yasiyormusun
Simdi hatirladim canim senin sonuc 2 cikti demistin hakkinda hayirlisi olsun sikma canini ins kendiliginden gelir bebisin uzme kendini vardir herseyde bi hayirCanim sen ayin kacina yaptirmistin asiyi erken olmussun sanki adetmi eminmisin az olduysa belki yerlesmedir
Daha erken inss yerlesme kanamasidir cunku normalde bu kadar erken beklenmez adet yumurta catladiktan 14 gun sonra adet kani gelir asilama oldugu icin yumurta takip ediliyo yumurtan 12 gun once yada 11 gun once catlamistir kesin o yuzden uzulme yerlesmede olabili belkide bebekte olup dusuk gibi biseyde olabilir ayagini kaldir yat bakalim ins devami gelmez test yapmamismiydin hic veya belirtin varmiydi bugune kadar benimde 11. Gunum bugun
Bende gogus agrisi yok arada kasiklarima sanci giriyo ins belirtidir meraktan catlamak uzerwyim zaman gecmiyo sanki cok zor beklemek[/QUOTE]Sadece göğüs ağrım var bir de arada kasik ağrım var belirti midir bilmiyorum ki sen yasiyormusun?
Evet 4 kisiyiz heralde arka arkaya olan ins yerlesme kanamasidir cunku erken gelmis adetse eyerArka arkaya günlerimiz cnm,yok test yapmadım daha,belirtim kasık ağrısı göğüs şişliği vb adet belirtileri var cnm
Cuma yumurtam toplandi . bugünde aradilar döllenmiş. Birgün oldu yaniAynı ben de senin gibi düşünüyorum 3aşılama yaptirayim tüp bebek yaptıracağım. Biz de 2 yıllık evliyiz ama nikâhı önce yaptırmıştık o yüzden ekimde 3 yıl olacak. Ben özelde aşılama yaptırmaya karşıyım valla. 3 aşılama neredeyse bir tüp bebek ediyor. Belki zor bir süreç ama aşılama da kolay değil ki şans çok düşük. Test sonucunu haber et canım inşallah tutmuştur tüp e gerek kalmaz
Hadi gözün aydın canım gelsinler bebisler artıkkaç günde döllenmiş??
Canim büyük ihtimal iki tane olacak. Olmasa da ben isticem... Obur ay olacak transfer simdi pazartesi dondurcaklar.inş. bizi cikmazcok korkuyom.. Asilamadan tüpe döndük cunkuay çok sevindim ya:) kaç transfer olabilirmiş? ne zaman? transfer edilemeyenlere nolacak, onları mı donduruyolar? anlat eymeeennn:) hadi olacak bu iş
Ben 29 agustosta olmustum asilamayi cnm.. az derken suan az ama cogalir kesin..Canim sen ayin kacina yaptirmistin asiyi erken olmussun sanki adetmi eminmisin az olduysa belki yerlesmedir
Test yapmadınız mı? 17. Gün çünkü testte kesin çıkarBen 29 agustosta olmustum asilamayi cnm.. az derken suan az ama cogalir kesin..herseyin hayirliai vardir bundada bir hayir
İnş.inşallah iki tane koymayı kabul ederlerrrr eymenn
İnsaallaahh yerlesme kanamasidir canimmgygryerleşme 36900046 .!.:Arkadaşlarrrr gebelik testini yapmama 2 gün var az önce tuvaletten sonra çok çok çok afedersiniz sümüksü kanlı akıntı geldi az bişey peçeteyebu ne demek fikri olan var mı?
hayırlısı olsun canım en kısa sğrede gelir inşallah meleğinBizimkisi tutmadi canim adet oldum bugün.. ins sizinkisi tutmustur dualarim seninle..(
Hadi hayirlisi cnmKizlarrrr selamm. Nasilsiniz?? Aranizda sonuç öğrenen var mi?? Benim yarin öğlen 2. Asilamam olacak. Dua edin nooluurr
İns bu sefer son olur canim tutar inss bol bol dua et asilaman yapilirken yunus a.s duasini oku bide insirah duasini biliyosan oku ben bitene kadar okudum ins tutmustur benimde asim rabbim tum isteyenlere versin bi an once bildigin butun dualari oku gerisini Allaha birak o herseyin iyisini bilir hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim..Kizlarrrr selamm. Nasilsiniz?? Aranizda sonuç öğrenen var mi?? Benim yarin öğlen 2. Asilamam olacak. Dua edin nooluurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?