Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkür ederim canım bende sorun esimde tup bebek için gitdim doktor asilama yapalım dedi.hatta dün ilk ignemi vurmak istedi asilama icin ben karar veremedim bi türlü

UOTE="mssqnn, post: 36921976, member: 622967"]Asilamada sans normal yolla gebelikle ayni %20. Ben bu ay ilk asilamami yaptirdim. Esimde de bende de bi sorun yok biz o yuzden asilama tercih ettik. Tutmadi ama onumuzdeki ay tekrar denicez.[/QUOTE]
Sizde sorun yoksa ve tutmamissa bizde hic tutmaz her halde. eşimde sorun var ve ben de asilama ve tup bebek arasinda gidip geliyorum. İnşallah önümüzdeki asilaman turar hayırlısı ile

Teşekkür ederim canım bende sorun esimde tup bebek için gitdim doktor asilama yapalım dedi.hatta dün ilk ignemi vurmak istedi asilama icin ben karar veremedim bi türlü
Hakkinizda hayirlisi kismet belki tutar asida bi sansini dene yinede olmazsa tup yap bi arkadasin esinde sorun vardi hiz ve morfolojide dr tup yapalim direk demis sorada asilama yapmak istemisler doktorda bi defa deneyelim demis istiyosaniz demis tupe gececeklerdi tutmasaydi tutmus sanslarina simdi hamile kiz bi aylik kismet olunca olmayacak bisey yok inss olur bi an once

UOTE="mssqnn, post: 36921976, member: 622967"]Asilamada sans normal yolla gebelikle ayni %20. Ben bu ay ilk asilamami yaptirdim. Esimde de bende de bi sorun yok biz o yuzden asilama tercih ettik. Tutmadi ama onumuzdeki ay tekrar denicez.
Sizde sorun yoksa ve tutmamissa bizde hic tutmaz her halde. eşimde sorun var ve ben de asilama ve tup bebek arasinda gidip geliyorum. İnşallah önümüzdeki asilaman turar hayırlısı ile[/QUOTE]
Hic olumduz dusunme. O kadar imkansiz durumlar var ki yine de asilama ile bebek sahibi olan. Bi yerde artik kaderci oluyosun. Zamani gelmisse asilamayla da tutar tuple de. Zamani gelmemisse ne yapsak bos. Maliyeti daha dusuk asilamanin. Denemekten zarar gelmez :)

Kızlar bir sorum Var ben sabahın 6 sinda kalkıp test yaptım 2. Çizgi belirgin silik çıktı asilamamin 12. Günü bugün cuma günü prengly vurulmustum etkisi var mıdır ?? Uyuyamiyorum heyecandan maşallah di mi 20 aydır ilk defa gördüm ilk çift çizgim

İnss hamilesindir canim evet gebelik olabilir cunku idrara gecmesi demek kanda yukselmis demektir eger kanda test yapmis ve 5 alti gibi dusuk bi deger ciksaydi olabilirdi igne etkisi ama bence hamilesin derimbu arada ne ignesi vurunmustun ki ne ise yariyo

Canim aşılamadan sonra geçen cuma prengly vurdurdum doktor vermişti canım daha bir sürü ilaç da vermişti perşembe normal tahlil günüm

Canim aşılamadan sonra geçen cuma prengly vurdurdum doktor vermişti canım daha bir sürü ilaç da vermişti perşembe normal tahlil günüm
Benimde asilamamin 14.gunu ama bana hic bi ilac vermedi dr ama ilacin etkisi olacagini sanmiyorum bence vardir cunku asilamanin12 gunu yaptirip silik cikan butun arkadaslar hamile cikti ins seninde oyledir ben bi defa test yapmistim silik belirgin ikinci cizgi cikmisti ama test bozukmus ilk defa boyle bisey olmustu bende istersen ikinci bi test yine yap eger yine cikarsa kesin hamilesindir bence

Bu arada bi belirtin varmi goguste vb degisimler varmi hic

bana kalırsa var canım.10.günden sonra idrar testi pek pozitif göstermiyor ama sende görünmüş..çoğul bile olabilir
Ayy inşallah canım ya çok istiyorum ben de ikiz olsun sağlıklı olsun neyse çok heveslenmiyim perşembe anlarız bir bebeğin kalp atışları kaç haftalikken belli olur ki

kızlar bende 13 eylülde aşılamamı oldum çok çokkk heyecanlıyım 28 sinde test günüm bakalım neler olucak kendimi umutsuzluğa kaptırmıyorum olmazsada üzülmücem kısmet bu arada ilk iki gün belim kopacak şekilde ağrıdı ama progesteronın etkisi olduğunu okudum bugün pek ağrım yok yine progesteronun etkisi ile göğüslerim şiş allahtan çalışıyorum zaman daha çabuk geçiyor inş hepimiz güzel güzel haberler alırız hepinizi öpüyorummmmm

Hayırlı olsun canım aşılaman umarım her şey gönlüne göre olur . Merdivenleri inip çıkarken dikkat et canım

Hayırlı olsun canım aşılaman umarım her şey gönlüne göre olur . Merdivenleri inip çıkarken dikkat et canım
çok doğru sölüyosun ama bankada çalışıyorum üst kattayım ve sürekli merdiven inip çıkmak zorunda kalıyorum gerçi arkadaşlar sağolsun pek yerimden kaldırmıyolar beni ama yinede risk işte inş hepimizin gönlüne göre olur herşey zaman bi an önce geçsede güzel haberi yazsam burda :)

Ya be
Var canım sis ve büyükler ayrıca çok acıyor regl olcakmisim gibi bir ağrım var korkup öyle yaptım zaten Ayy allah im bi aksilik çıkmaz inşallah
Ya benimde goguslerim sisti buyudu ve cok agri var ama benim kasik agrim oluyo ara ara girip cikiyo bel agrim var tuaf agrilar var vucudumda korkuyorum adetvolacak die ama hic bi ilacta kullanmiyorum goguslerim nie bu kadar degisti diyorum asilamadan 3 gun sora buyumeye basladi test yapmayada korkuyorum 3 asilamam yine olumsuz olacak die cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…