Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
4-5 eylül aşılama yaptıranlar neler yaşıyorsunuz bende belirti namına hiçbirşey yok. 1 ay ara vereceğim aşılama çok gereksiz geliyor artık. En güzeli tüp bebek
Aynen zaten % 15 20 sans diyolar oda dr kaliteside onemli dr iyi olsa bile cok az bi sans benimde 3 cu asilamam 3 eylulde oldum aslinda yapmaya hic niyetimiz yoktu asla yaptirmam dedim 3 asilama yapilinca tup bebekte devlet rapor cikariyo die yaptirdik rapor icinde 3 yillik evli olmak sartmis biz iki yil iki aylik evliyiz yani on ay var yararlana bilmemiz icin ondanda ilk iki asilamayida tedavi gordugum doktor yapalim dedi ard arda ne akilsa dinledik yaptirdik cok pismanim bi tup parasi harcadik bosu bosuna belirtiye gelince ilk gunler asidan sora dort gun filan cok agrim oldu ayaga kalkinca sanki rahmim yere dusecek gibi oluyodu kasiklarimda karnimda sislik vardi bi hafta surdu uc dort gun sora goguslerimdr sislik oldu agri dokununca sabah kalkinca daha gergin ve agrili oluyo bugun sancim ve belim agridi az gecti ve sanki bugun hafif kuculmus gibi geldi ama goguslerimde hala dokununca agri var bugun 11 . Gunun yarin erken test yapacam idrar dusundukce cildiracam gibi grliyo bi an once yapmak istiyorum varsa zaten silikte olsa cikmasi lazim cikmazsada birakirim pek onemsemem rahat rahat adeti beklerim cok kotu boyle varmi yokmu demek bi is yapamamak en mantiklisi tup yaptirmak enazindan % 40 50 gebelik sansi var hemde ikizde tutabilir ve sacma sapan asilamaya olmayacak biseye 1.500 1.300 lira vermek sacma ve yazik bide yeni torba yasa cikti orada tup bebekle ilgili yeni yasa cikmis tup bebek yaptiracak olursa arkadaslar oradan bilgi alin oyle yaptirin bu titmazsa kasim gibi tup dusunuyoz bizde ins gerek kalmaz tutmustur bu sefer :-( Allah yardimcimiz olsun

Insallah bende böyle güzel bir haber alirim canimm.. yazdiklarini okumak umut oldu bana tsk ederimm sendemi beklemedesinn???
evet canım ama daha 4 gün oldu bizim aşılama olalı. ben çok umutluyum tutacak bence :) sende öyle ol sıfır olsa neyse derdim sabırlı ol pazartesi tekrarla testi

Aynı ben de senin gibi düşünüyorum 3aşılama yaptirayim tüp bebek yaptıracağım. Biz de 2 yıllık evliyiz ama nikâhı önce yaptırmıştık o yüzden ekimde 3 yıl olacak. Ben özelde aşılama yaptırmaya karşıyım valla. 3 aşılama neredeyse bir tüp bebek ediyor. Belki zor bir süreç ama aşılama da kolay değil ki şans çok düşük. Test sonucunu haber et canım inşallah tutmuştur tüp e gerek kalmaz
Kizlar beş tane bebisim var...
Hadi gözün aydın canım gelsinler bebisler artık kaç günde döllenmiş??

Arkadaşlarrrr gebelik testini yapmama 2 gün var az önce tuvaletten sonra çok çok çok afedersiniz sümüksü kanlı akıntı geldi az bişey peçeteye bu ne demek fikri olan var mı?

[E="zeyyil, post: 36891192, member: 589848"]Yok ben asilama oldum canım 4 eylülde
Ne zaman test yapacaksin bende 5 eylülde yaptirdim asilama herhangi bir belirti yasiyormusun[/QUOTE]
Sadece göğüs ağrım var bir de arada kasik ağrım var belirti midir bilmiyorum ki sen yasiyormusun?

4-5 eylül aşılama yaptıranlar neler yaşıyorsunuz bende belirti namına hiçbirşey yok. 1 ay ara vereceğim aşılama çok gereksiz geliyor artık. En güzeli tüp bebek
Ben de de yok göğüs ağrısı arada kasik ağrım var bir de duygusallik sizler neler hissediyorsunuz

Arkadaşlarrrr gebelik testini yapmama 2 gün var az önce tuvaletten sonra çok çok çok afedersiniz sümüksü kanlı akıntı geldi az bişey peçeteye bu ne demek fikri olan var mı?
Doktorum az kanaman olur devami gelmezse panik olma, tutunma kanamasi olabilir ki bu da iyi birsey demisti. Ama devaminin gelmemesi lazimmis. O yuzden panik olma, insallah bebisinin mujdesidir :)

yerleşme kanamasıysa? :) hadi hayırlısı ama sıkma kendini, olacaksa olur, olmazsa da üzülme, ya burda herkesin kucağı dolsun inşallah da hep birilerine ümit verirken çok beklentiye sokarsak olmazsa da üzülür gibi çekiniyorum, rahat olun yaaa:)

asilamami yaptirmistin asilamaysa kacinci gunu bugun tam olarak

Bizimkisi tutmadi canim adet oldum bugün.. ins sizinkisi tutmustur dualarim seninle.. (
Canim sen ayin kacina yaptirmistin asiyi erken olmussun sanki adetmi eminmisin az olduysa belki yerlesmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…