aynı sorun bende de var canım.yumurtalık tembelliği teşhisi konuldu banada..benimde 25 ay oldu yumurcağım henüz gelmedi...2 olumsuz aşılamam oldu ama iinşallah seninki tutar.Bende 1 yıllık evliyim hiç korunmadık ama çocuğumuz olmadı Dr gittik eşimde hiç bir sorun yok benimde hsg çekildi tüpler açık sorun yok tek sorunum Yumurtalıklarım tembelmiş bu ay sonunda aşılama için tedavi görücem sizce ilk aşılama da tutar mı?
Bilmiyorum ki canım proluton diye bi iğne daha verdi 5 güne bir vuruluyorum dusmemesi için mis bi de prengly verdi işte galiba rahim i hamile gibi hissettirmek içinCanım iğnenin etkisi 12 gün sonra geçer. Geçen cuma yaptırdıysan iğneni etkisi sürer ayrıca aşılamadan sonra iğne niye verdi ki??
Canim doktordan doktora degisiyo ikinci gunu yada ucuncu gunu baslaniyo sen ikinci gunu gitKizlar merhaba benide araniza alirsaniz sewinirim bu ay bende asilama yaptiracam tecrubelerinizi paylasirmisiniz adetin ilk gunumu gittiniz yoksa 3.gunumu ben dr degistrsigim icin hic bsey soylemedi bana
Anladim canim ben 2yillik ewliyim 2yildir istiyoruz pco hastasiyim bi kere dusuk yasadim kimyasal.gebelik yani esimde problem yok benin tuplerim acik 5kere klomen we catlatma ignesi kullandim bi kerde yani bu ay sadece klomenCanim doktordan doktora degisiyo ikinci gunu yada ucuncu gunu baslaniyo sen ikinci gunu git
Canim bende 2 yillik evliyim bendede pco sorunu var hic gebelik olusmadi bende iki asilama oldum tutmadi esimde hiz ve morfoloji sorunu vardi cok sukur duzeldi sayilir ucuncu asiyi yaptirdik bekliyoruz olmazsa tup yaptiracagiz ins tutmustur cok belim agriyo kalcana vuruyo agri ins adet olmamAnladim canim ben 2yillik ewliyim 2yildir istiyoruz pco hastasiyim bi kere dusuk yasadim kimyasal.gebelik yani esimde problem yok benin tuplerim acik 5kere klomen we catlatma ignesi kullandim bi kerde yani bu ay sadece klomen
Anladım canım preglyn üzerinden 12 gün geçmediyse o testi göz önünde bulundurma. Çünkü beta hcg içeriyor ama geçtiyse hemen kan testi yaptıranBilmiyorum ki canım proluton diye bi iğne daha verdi 5 güne bir vuruluyorum dusmemesi için mis bi de prengly verdi işte galiba rahim i hamile gibi hissettirmek için
Hadi ya sevinmistik biz deAnladım canım preglyn üzerinden 12 gün geçmediyse o testi göz önünde bulundurma. Çünkü beta hcg içeriyor ama geçtiyse hemen kan testi yaptıran
Adet gunun ne zaman canim yani asilamadan 2hafta sonra olmasi gerwkiyo ne zaman asilama yaptirdin insallah tutmustur dua edicem senin icinCanim bende 2 yillik evliyim bendede pco sorunu var hic gebelik olusmadi bende iki asilama oldum tutmadi esimde hiz ve morfoloji sorunu vardi cok sukur duzeldi sayilir ucuncu asiyi yaptirdik bekliyoruz olmazsa tup yaptiracagiz ins tutmustur cok belim agriyo kalcana vuruyo agri ins adet olmam
Saol canim dualarinizi bekliyorum ins tutmustur asilama gununu sayarsak 14. Gunum bugun kan tahlili yaptirsam sonucu cikar ama inan evlendigimden beri kan tahlili yaptirmaktan biktim bi defada kolumu kotu yapti hemsire zaten normal adetime iki gun var adetimi bekleyecegim en iyisi olmazsa ins olmaz o zaman gidip yaptiracam diyer asilamalarimda yaptirirdim diyergun hasta olurdum hep husrana ugradim bu seferde beklemek istiyom inss tutmustur bi an once guzel haberi aliriz rabbim tum isteyene bi an once nasip etsinAdet gunun ne zaman canim yani asilamadan 2hafta sonra olmasi gerwkiyo ne zaman asilama yaptirdin insallah tutmustur dua edicem senin icin
Gecmis olsun canim rabbim tez vakitte verir ins kacinci gunundegeldi lekebenimde kahverengiler geldi bugün tabi yine hiç beklenmedik bir zamanda gerçi şaşırmıyorum artık ve nedense duygularımı yitirdim önceden deli gibi ağlardım şimdi tepkisizim
Gecmis olsun canim bi defada benimkisi oyle olmustu demistim sana hattatestler bozuk cikabiliyor o yuzden hic guvenmiyorum yapmak istemiyorum insan daha kotu oluyor hakkinda hayirlisi canim uzme kendiniEeee acile iğne yaptırmaya gitmiştim hadi testte yaptiralim dedik negatif çıktı coktuk resmen sabahki ne oluyor
İnşallah sabırla bekliyoruz artıkGecmis olsun canim rabbim tez vakitte verir ins kacinci gunundegeldi leke
Bu da idrar testi ydi bizim burda kan yapmıyorlar sadece perşembe yapılıyor i da sistem bozulmuş napcam bilmiyorumGecmis olsun canim bi defada benimkisi oyle olmustu demistim sana hattatestler bozuk cikabiliyor o yuzden hic guvenmiyorum yapmak istemiyorum insan daha kotu oluyor hakkinda hayirlisi canim uzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?