Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eeee acile iğne yaptırmaya gitmiştim hadi testte yaptiralim dedik negatif çıktı coktuk resmen sabahki ne oluyor
Canim kan testi yaptirmadiysan uzulme cunkuidrar tahlikinde gec cikiyor zaten sonuc ona güven olmaz ins yanilmistir en kesin sonuc kan tahlili

merhabalar kızlar benim asılamanın 6.günü ama 4 gün günde bi kere pembe lekeler geldi sizce ne ola bilir korkuyorum bende herhangi bi sorun yok ama esimde sperm düşüklügü var doktorum tutma ihtimali biraz düşük dedi ne yapacagım bilmiyorum hiç belirtimde yok

Bu da idrar testi ydi bizim burda kan yapmıyorlar sadece perşembe yapılıyor i da sistem bozulmuş napcam bilmiyorum
Nasil yani hic hastane yokmu baska normal acile bile gitsen yapiyolar bi iki gun sora yine idrar testini yenile kan yaptiramiyosan varsa cikar zaten

canım esının morfolojısı kactı ve kac oldu ,benım de esımde sorun var morfolojı 1 % kafam karısık asılama yapılınca dusuk morfolojıyle tutmuyormus duydum ama doktorum asılama soyledi

Canım sabah bir daha yaptım biraz daha belirgin 2. Çizgiyi gördüm ben anlamadım bu işi
Nasil yani hic hastane yokmu baska normal acile bile gitsen yapiyolar bi iki gun sora yine idrar testini yenile kan yaptiramiyosan varsa cikar zaten
Canim sabah yine yaptım 2. Çizgi biraz daha belirgin cikti ben anlamadım bu işi ilçe canım burası o yüzden

canım esının morfolojısı kactı ve kac oldu ,benım de esımde sorun var morfolojı 1 % kafam karısık asılama yapılınca dusuk morfolojıyle tutmuyormus duydum ama doktorum asılama soyledi
Evet bi profta mesaj attim sordum direk tup yaptirin dedi tutmaz dedi bizim morfoloji 6 ay once asilamada birinde %2 diyerinde %3 cikmisti ama hiz problemide vardi hizli haraket yavasti 6 ay gecti en son tahlilin uzerinden bu arada esime bitki kapsul kullandi asilamadan once tekrar sperm tahlili yaptirdik hiz %20 artmisti morfolojiye baktirmadik ama oda kesin artmistir hiza bagli birazda morfoloji morfolojisi dusuk olup hamile kalan duydum ama normala gire sans daha dusukmus hersey kismet canim tutacaksa tutar bi defa sansinizi denwyin tutmazsa tup yaptirin derim zaten gebeli olussa bile spermon sekli bozuk oldugu icin cocugun sakat olma ihtimali oluyomus Allah korusun oda sakat oluncada dusuk oluyo ama tupte en saglikli spermi alip dolledikleri icin her hangi bi sorun olmuyo ins tez vakkitte saglikli sihatli bebislerimiz olur

morfolojı genetık mıs hız artarsa da morfolojı artmıyormus malesef.Ben suan esıme kecıboynuzu pekmezı vıtamın havuc suyu verıyorum bakalım 1 aydır kullanıyor.Pekı asılamada da saglıklı sperm almıyorlar mı tupdekı gıbı ?bu ımsı yontemı olan hastanelerde ıcınden saglıklısını secıyorlarmıs ama burdan duydugum kadar mın 4 olması gerek morfolojının tup bebekte bıle tutması ıcın hakkımızda hayırlısı artık

Yok canim tupte saglikli seciliyo ama asilamada sadece hizlisi secilip konuluyo yani ayni islem yapilmiyo tuple asida farkli islemden geciriliuo bu arada morfolojide arta biliyo artmayacak die bi kural yok dordun ustu olmasi lazim ama alti olupta asiyla hamile kalanda var ama tupte herhangi bi sorun olmuyo canim uzme kendini

Bu arada keci boynuzuna devam edin kaynatip suyunu icerse daha iyi e vitamini caksir koku bunlari yesin kesin fayda ediyo esimin hizli hareket %0 di cok sukur kurlerle yukseldi devam edin test yaptirin gorursunuz sonucu ins

Canım sabah bir daha yaptım biraz daha belirgin 2. Çizgiyi gördüm ben anlamadım bu işi

Canim sabah yine yaptım 2. Çizgi biraz daha belirgin cikti ben anlamadım bu işi ilçe canım burası o yüzden
Aksam yaptirdigindada cikmasi lazimdi simdi ciktiysa bi tane daha yap eyer bu yaptigindada cikarsa yuzde yuz var demektir ciktigina gore 13 . Gunun cunku cizgi vikiyosa kesindir

selam canım. hayırlı olsun aşılaman. inşallah tutar ve bebişine kavuşursun. bende 15'inde oldum. peşpeşeyiz

TE="yftmy, post: 36944692, member: 625027"]Yok canim tupte saglikli seciliyo ama asilamada sadece hizlisi secilip konuluyo yani ayni islem yapilmiyo tuple asida farkli islemden geciriliuo bu arada morfolojide arta biliyo artmayacak die bi kural yok dordun ustu olmasi lazim ama alti olupta asiyla hamile kalanda var ama tupte herhangi bi sorun olmuyo canim uzme kendini[/QUOTE]
İnşallah canım keçiboynuzu şuan mevsimi
degil bulamadım o yüzden pekmezi kullanıyor
esim.Ben de tutarsa sakat olur duymuştum
Allah korusun. Hakkımızda hayırlısı artik .sat
8 eylül benim bi dahaki na asilama
yaptiracam inşallah en azından aklımda
kalmasın .

İnşallah canım keçiboynuzu şuan mevsimi
degil bulamadım o yüzden pekmezi kullanıyor
esim.Ben de tutarsa sakat olur duymuştum
Allah korusun. Hakkımızda hayırlısı artik .sat
8 eylül benim bi dahaki na asilama
yaptiracam inşallah en azından aklımda
kalmasın .[/QUOTE]
İyi dusunelim iyi olsun canim kismet hersey hayirlisiyla saglikli bi sekilde olur ins bi defa sansini dene bakalim pekmezini yesin oda iyi

HADİS-İ ŞERİF VAR CANIM. NİSAN 15-30 ESKİ TAKVİME GÖRE TABİ, ARASI NİSAN YAĞMURUNU TOPLAYIP BELLİ SURELER OKUNUR. YEDİ GÜN BOYUNCA GÜNDE İKİ KEZ İÇİLİR. ÇOK AÇIK BİR HADİS İNTERNETE BAK İSTERSEN..

nisan yağmururnun bir çok hastalıga şifa verdiğini bılıyorum canım hadisi şerifi de duydum ama ben nisan yağmuruyla banyo yapıldıgını bılıyodum kayınvalidem toplamıştı hala kaldıysa içeriz o zaman..

Bendede var yagmur suyu ama dua okumadim daha bakayim bi yapayim olmazsa aklima getirdiginiz iyi oldu duasini netten bulabilirmiyiz aceba

amin canım çok yumurta vardı ama 2 si büyüktü sadce. belki dediğin doğrudur ama değerlendirmedim malesef. çünkü doktor aşılamadan sonra 2kez ilişki sonra yok demişti. inşallah dedğin gibi olur canım hayırlısı bugün de sol kasığım ağrıyor ağrısı belime vuruyor çok sıkıntılıyım yaaaa nazlı oldum iyice. aslında kendimi de dinlemiyoruz ama hepimiz olalım hamiş artık yaaaa

Hadi ya sevinmistik biz de
canım ilaçların ve özellikle pregnly gibi iğnelerin etkisiyle testler pozitfi çıkıyormuş bu yüzden doktorlar aşılama da 14. gün test yapın diyorlar daha öncesi yanıltıyor çünkü. o yüzden tam gününü bekle sonra kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…