Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bendede var yagmur suyu ama dua okumadim daha bakayim bi yapayim olmazsa aklima getirdiginiz iyi oldu duasini netten bulabilirmiyiz aceba
CANIM EVET İNTERNETTE VAR. BENDE BU AY DOKTOR TAKİBİ BIRAKTI YUMURTA 12 MM DE KALDI DEDİ. İKİ GÜN ÖNCE NEDEN HASTA OLMUYORUM DİYE DOKTORA GİDEYİM DEDİM. ÖNCE TEST YAPTIM. DOKTOR SORUYOR ÇÜNKÜ. Bİ DE NE GÖREYİM ÇİFT ÇİZGİ. ABLAM BENİM İÇİN OKUMUŞTU.

BU ARADA BU AY 12 GÜN SOĞAN KÜRÜ, 12 GÜN ÇÖREK ÖTU + TARÇIN + BAL KARIŞIMI YEDİM...

Acem Nur
canim hamilemisin simdi ben anlamadim nasil olmus yumurta sonradan mi buyumus
kan filan verdin mi anlatir misin biraz

ben de tekrar basliyorum galiba
yarin 19. gunum dra gidip yumurta var mi diye baktiracagim.
yoksa ve adetim gelecek gibi durmuyorsa adet sokturucu alip yeni surece baslayacagiz insaallah.

Acem Nur
canim hamilemisin simdi ben anlamadim nasil olmus yumurta sonradan mi buyumus
kan filan verdin mi anlatir misin biraz
CANIM BEN İLK AY KLOMEN KULLANDIM 15 MM DE KALDI BAŞARISIZ OLDU. İKİNCİ AY TEKRAR KULLANDIM 12 MM DE KALDI DOKTOR BİR DAHAKİ AY AŞILAMAYA GEÇELİM DEDİ. TABİ BEN AĞLA AĞLA :) SONRA KENDİ HALİNE BIRAKTIK. BU AY OLMAYACAK DEDİK EMİNDİK YANİ. SONRA ADETİM İKİ GÜN GEÇTİ. HALSİZLİK, GECE İDRARA SIK ÇIKMA VS VAR AMA PSİKOLOJİJ DEDİM HEP KENDİME. 2 GÜN ÖNCE DE ADET SÖKTÜRÜCÜ YAZDIRMAK İÇİN DR YE GİDELİM DEDİK. AMA DR HEP TEST YAPTIN MI DİYE SORDUĞU İÇİN ÖNCE TEST YAPİM DEDİM. YAPAR YAPMAZ ÇİFT ÇİZGİ. HASTANEDE ÇALIŞIYORUM. KOŞTUR KOŞTUR ACİLDE KAN VERDİM BETA BAKTIRDIM. SONUÇ 4000 KÜSÜR. DOKTORA GİTTİK. ÇOK ŞÜKÜR KESESİNİ GÖRDÜK. AMA BEN HEP NİSAN YAĞMURUNA İNANIRDIM. HALA DAHA ONUN VESİLE OLDUĞUNA İNANIYORUM... RABBİM CÜMLEMİZE NASİP ETSİN...

ayyy yaaaa ne güzel bi süpriz olmuş sana rabbimin hikmeti inş bizide böyle sevindirir bende yarın 14. gunum kan tahlili yaptırcam sonucu paylaşırım inş ama mutlu bi şekilde heyecandan duramıyorum sabır ya sabır...

Cok sevindim canim rabbim tamamina erdirsin ins banada vesile oldun saol vardi nisan suyum annem getirmisti duruyodu oyle okumak bi turlu kismet olmamisti bende asilama yaptirdim sonucu bekliyorum simdi yarisini okudum yarisi kaldi ins bizede sifa olur nasil icecegiz bunu bide biraz tuaf kokuyo bisey olmaz heralde bekledigindendir cam sisede duruyodu

EVET ZOR İÇİLİYOR. BEN DE ZOR İÇTİM. ÜÇ AY ÖNCE İÇMİŞTİM.İNŞALLAH KIZLAR SİZ DE HAYIRLI HABERLER ALIRSINIZ. AMA İNANARAK İÇİN. Bİ DE KURU İNCİR YEDİM SABAHLARI. YUKARIDA YAZDIĞIM KÜRLERİ DE YAPTIM. Bİ DE ABLAM BENİM İÇİN HER GÜN MERYEM SÜRESİ OKUDU :)

Saol canim tsk ins guzel haber vermek nasib olur

Canim bence yap bi test bende merak erum insan korkuyo yaptirmaya seni cok iyi anliyorum ama beklemek stresle beklemwk oldumu olcam mi diye o daha bi zor

Canim bence yap bi test bende merak erum insan korkuyo yaptirmaya seni cok iyi anliyorum ama beklemek stresle beklemwk oldumu olcam mi diye o daha bi zor
Evet haklisin canim dunden beri belim cok agriyo olacak heralde ikigun sora adet gunum olmazsa gidip yaptiracagim gidip yaptirmaktan usandim artik sonicta sifir cikinca insan daha bi kotu oluyo ins iki gune kadar olmaz tutmusturda guzel haberi almak nasib olur inss

İnsallah canim benim hayirli habeelerini bekliyorum

Yarım vericem artık testi hayırlısı bakalım günüm yarın Dr. 14 gün sonra dedi 4 eylülde asilama yapıldı.

Bu arada keci boynuzuna devam edin kaynatip suyunu icerse daha iyi e vitamini caksir koku bunlari yesin kesin fayda ediyo esimin hizli hareket %0 di cok sukur kurlerle yukseldi devam edin test yaptirin gorursunuz sonucu ins

bizde de hız sorunu var acaba kullandığınız kürler nelerdi?

Kızlar adet günü geçmeden kese görünür mu kalp atışı ne zaman duyulur ortada daha bir şey yok ama merak ettim

Kızlar adet günü geçmeden kese görünür mu kalp atışı ne zaman duyulur ortada daha bir şey yok ama merak ettim
Adet gunu gecmeden kese gozukmek canim 5.haftada kese guzukur kalp atisida 7.veya 8.haftada oluyor

görünmez canım 6. haftada filan kese görünür..
Hımm ben bugun ultrasonla baktirsin da rahim duvarın kalın dedi aile hekimi ama kesesi göremedi kartının içi çok karışık dedi şu yarın olsa da öğren sem ya 2 defa idrar yaptım pozitif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…