zeyyil hamilemisinnn allahım çok sevindimmmm kan testi falan yaptırdınmı ??Hımm ben bugun ultrasonla baktirsin da rahim duvarın kalın dedi aile hekimi ama kesesi göremedi kartının içi çok karışık dedi şu yarın olsa da öğren sem ya 2 defa idrar yaptım pozitif çıktı
Yumyumy cim belli değil daha yarın yaptircam kan testini evde idrar yaptım çıktı ama ilaç etkisi mi bilmiyorum çok stress liyim canın sen naptinzeyyil hamilemisinnn allahım çok sevindimmmm kan testi falan yaptırdınmı ??
CANLAR NİSAN YAĞMURUNU DENEYEN VAR MI ???
ben napim beklemece beklmece :) daha 12-13 var bide testin yapılacağı gün trabzonda olacağım muhtemelen o gün yaptıramam ertesi gün ista gelince yaptırıcam artık sen güzel haberler verde bizde umutlanalımYumyumy cim belli değil daha yarın yaptircam kan testini evde idrar yaptım çıktı ama ilaç etkisi mi bilmiyorum çok stress liyim canın sen naptin
Bugün 13. Gün prengly vurulmustum ama geçen cuma ondan korkuyorumben napim beklemece beklmece :) daha 12-13 var bide testin yapılacağı gün trabzonda olacağım muhtemelen o gün yaptıramam ertesi gün ista gelince yaptırıcam artık sen güzel haberler verde bizde umutlanalım
kaçıncı gün oldu bu arada senin aşılamadan sonra ilacın etkisi geçmiştir benceeee
prengly tutunmayımı sağlıyo bende hergün alttan krem yapıyorum rahime bebeğin tutunmasını sağlıyo onunda yan etkileri hamileymişsin gibi ama cuma ile bugün arasında baya zaman var bence geçmiştir yarın git bi kan testi yaptır en güzeli oBugün 13. Gün prengly vurulmustum ama geçen cuma ondan korkuyorum
Evet canim inşallah dediğin gibidir. Inşallah mutlu haber veririmprengly tutunmayımı sağlıyo bende hergün alttan krem yapıyorum rahime bebeğin tutunmasını sağlıyo onunda yan etkileri hamileymişsin gibi ama cuma ile bugün arasında baya zaman var bence geçmiştir yarın git bi kan testi yaptır en güzeli o
inşallah hadi bekliyorum yarın güzel haberleriniEvet canim inşallah dediğin gibidir. Inşallah mutlu haber veririm
Canim aslinda bu ilac hakkinda bi dayfa acacaktim bi turlu kismet olmadi dokyorlara bisuru para verdik bu gune kadar bosu bosuna en iyisi bitkiler biz d.bakirda oturuyoruz gorev nedeniyle pek bilmedigim icin buralari bende bu bitkiciyi dort ay once filan ogrendik adam herbolist bitki dr yani amerikadan filan diplomasi var adamin neyse duyduk gittik benim rahatsizligim pco bekarligimdan beri duzensiz adetlerim evlendigimden beride ilaclarla hasta oluyodum bitkicinin yanina gitmezden uc ay once doktoru birakmistik ara vermistik esimdede hiz sorunu morfolpji sorunu vardi gittik anlattik adma sorunumuzu iki aylik ilac verdi ikimizede bir aylik dort kutuydu benimkisi esiminde uc kutuydu bir aylik ilaci benim ilaclarim civan percemi aslan pencesi isirgan otu enginar ada cayi karisimlariydi her gun birer sabah birer aksam kullanin dedi esimin ilaclarida caksir koku alic yapragi ginsengli bitkisel karisimdi ayni sabah aksam ic dedi esimede iki ayvkullanin olmazsa yine gelin dedi cok sukur faydasini gorduk bi mucize gibi benim bi yumurtami buyute bilmek icin 400 milyon para veriyoduk buyumuyodu o kadar tedavi gordum bi yumurta olmadi ama bu ilaclari kullanmaya basladiktan 20 gun sora adet oldum 25 gunde bi adet olmaya basladim dr gittim adetlerim oluyo biraz az oluyorum dedimxsorun deyil her ay yumurluyosun dedi gayet iyi dedi hic bi ilac kulanmiyodum bitkinin disinda sora 2 ay sorada esime test yaptirdik %20 artmisti diyer teste gore dr cok guzel bi sonuc dedi morfolojiye baktirmadik ama zaten hizla morfoloji ayni diyo drlar pek degismez diyolar sayi fark eder artirilir ama hiz ve morfoloji zor artiyo degerleri diyolar ama cok sukur iki aylik duzgun bile kullanmadigi halde %20 hizli hareketli sperm olmustu cocugum dahi olsa yine kullanacagim ben duzenli adet gormek icin ve her ay saglikli bi sekilde kendiliginden yumurtam oldugu icin d.bakir cumhuriyet koyu lokman hekim yaz adini unttum zaten boyle yazinca netten cikar kargoylada gondetiyolar ilaci sorununu soleyince ilacin kutusu 20 tl ye aldik 60 kapsul var her kutuda netten detayli arastir bak ama bizde ise yaradi cok sukur ins sizede faydasi olur denemekten zarar gelmez fiyatida bi dr muayenesi kadar zatenbizde de hız sorunu var acaba kullandığınız kürler nelerdi?
canım sanırım sen hamilesinnn yaaaa gözünaydınnnnn kendmmiş gibi heyecan yaptım:)))) tuttu heral aşılaman inşallah tutmuştur en doğrusu kan vermen bence bugünden yarına değişmez git acile kan ver :)Yarım vericem artık testi hayırlısı bakalım günüm yarın Dr. 14 gün sonra dedi 4 eylülde asilama yapıldı.
Canim insaallah hamilesindir. Yarin hep beraber seviniriz. Bizede umut olursunzeyyil post: 36951939 .!.:Yumyumy cim belli değil daha yarın yaptircam kan testini evde idrar yaptım çıktı ama ilaç etkisi mi bilmiyorum çok stress liyim canın sen naptin
Canım senin preglyn iğnesi testlerinin karışık olmasına sebep olur. Kan testinde de etkisini gösterecek. Var mı yok mu kafan karışır. Umutsuz olma belki var ama etkisi geçmeden kesin birşey denmez.Hadi ya sevinmistik biz de
Canim aslinda bu ilac hakkinda bi dayfa acacaktim bi turlu kismet olmadi dokyorlara bisuru para verdik bu gune kadar bosu bosuna en iyisi bitkiler biz d.bakirda oturuyoruz gorev nedeniyle pek bilmedigim icin buralari bende bu bitkiciyi dort ay once filan ogrendik adam herbolist bitki dr yani amerikadan filan diplomasi var adamin neyse duyduk gittik benim rahatsizligim pco bekarligimdan beri duzensiz adetlerim evlendigimden beride ilaclarla hasta oluyodum bitkicinin yanina gitmezden uc ay once doktoru birakmistik ara vermistik esimdede hiz sorunu morfolpji sorunu vardi gittik anlattik adma sorunumuzu iki aylik ilac verdi ikimizede bir aylik dort kutuydu benimkisi esiminde uc kutuydu bir aylik ilaci benim ilaclarim civan percemi aslan pencesi isirgan otu enginar ada cayi karisimlariydi her gun birer sabah birer aksam kullanin dedi esimin ilaclarida caksir koku alic yapragi ginsengli bitkisel karisimdi ayni sabah aksam ic dedi esimede iki ayvkullanin olmazsa yine gelin dedi cok sukur faydasini gorduk bi mucize gibi benim bi yumurtami buyute bilmek icin 400 milyon para veriyoduk buyumuyodu o kadar tedavi gordum bi yumurta olmadi ama bu ilaclari kullanmaya basladiktan 20 gun sora adet oldum 25 gunde bi adet olmaya basladim dr gittim adetlerim oluyo biraz az oluyorum dedimxsorun deyil her ay yumurluyosun dedi gayet iyi dedi hic bi ilac kulanmiyodum bitkinin disinda sora 2 ay sorada esime test yaptirdik %20 artmisti diyer teste gore dr cok guzel bi sonuc dedi morfolojiye baktirmadik ama zaten hizla morfoloji ayni diyo drlar pek degismez diyolar sayi fark eder artirilir ama hiz ve morfoloji zor artiyo degerleri diyolar ama cok sukur iki aylik duzgun bile kullanmadigi halde %20 hizli hareketli sperm olmustu cocugum dahi olsa yine kullanacagim ben duzenli adet gormek icin ve her ay saglikli bi sekilde kendiliginden yumurtam oldugu icin d.bakir cumhuriyet koyu lokman hekim yaz adini unttum zaten boyle yazinca netten cikar kargoylada gondetiyolar ilaci sorununu soleyince ilacin kutusu 20 tl ye aldik 60 kapsul var her kutuda netten detayli arastir bak ama bizde ise yaradi cok sukur ins sizede faydasi olur denemekten zarar gelmez fiyatida bi dr muayenesi kadar zaten
Teşekkür ederim canım ayrıntılı bir şekilde anlatmışsın Allah razı olsun. Yalnız söylediğin bitkileri bizde aktardan temin edip karıştırsak aynı etkiyi vermez mi
ö.d canim bende daha once saracoglu demisti cian percemi ve aslan pencesi kullanin duzelir adetleriniz demisti biraz cayini yapip ictim ama bi gun yapiyo insan diyergun unutuyo useniyo kur yapmaya insan bide icmesi cok kotu midem bulanirdi benim ama kabsul olunca insan zamaninda ve kolayca yuttugun icin kolay oluyo ve strese girmiyo insan kur yapacam su bu demiyosun yani bide ayni etkiyi edecegini sanmiyorum cunku uc kutu ilac ama bitki karisim dio baya karisik ilaclar heralde yani alirsaniz bu daha etki eder bence ama imkan yoksa eyer aktardan esin icin caksir kokunu al kabsulude olur yada al kaynat suyunu icsin bide keci boynuzu kurunu bide e vitamini alsin gunde bi defa yap bunlarda hizi cok artiriyo ins yukselir degerler canimTeşekkür ederim canım ayrıntılı bir şekilde anlatmışsın Allah razı olsun. Yalnız söylediğin bitkileri bizde aktardan temin edip karıştırsak aynı etkiyi vermez mi
amin canim. insaallah. rabbim seni ve bebegini korusun hayirli evlat olsun insaallah. esinle birlikte hepinize hayirli omurler versin canim cok sevindim :) dualariCANIM BEN İLK AY KLOMEN KULLANDIM 15 MM DE KALDI BAŞARISIZ OLDU. İKİNCİ AY TEKRAR KULLANDIM 12 MM DE KALDI DOKTOR BİR DAHAKİ AY AŞILAMAYA GEÇELİM DEDİ. TABİ BEN AĞLA AĞLA :) SONRA KENDİ HALİNE BIRAKTIK. BU AY OLMAYACAK DEDİK EMİNDİK YANİ. SONRA ADETİM İKİ GÜN GEÇTİ. HALSİZLİK, GECE İDRARA SIK ÇIKMA VS VAR AMA PSİKOLOJİJ DEDİM HEP KENDİME. 2 GÜN ÖNCE DE ADET SÖKTÜRÜCÜ YAZDIRMAK İÇİN DR YE GİDELİM DEDİK. AMA DR HEP TEST YAPTIN MI DİYE SORDUĞU İÇİN ÖNCE TEST YAPİM DEDİM. YAPAR YAPMAZ ÇİFT ÇİZGİ. HASTANEDE ÇALIŞIYORUM. KOŞTUR KOŞTUR ACİLDE KAN VERDİM BETA BAKTIRDIM. SONUÇ 4000 KÜSÜR. DOKTORA GİTTİK. ÇOK ŞÜKÜR KESESİNİ GÖRDÜK. AMA BEN HEP NİSAN YAĞMURUNA İNANIRDIM. HALA DAHA ONUN VESİLE OLDUĞUNA İNANIYORUM... RABBİM CÜMLEMİZE NASİP ETSİN...
Hamilesindir yüzünü güldürecek haber alırsınHımm ben bugun ultrasonla baktirsin da rahim duvarın kalın dedi aile hekimi ama kesesi göremedi kartının içi çok karışık dedi şu yarın olsa da öğren sem ya 2 defa idrar yaptım pozitif çıktı
Inşallah inşallah Allahım yüzümüzü guldursun canımİnşallah
Hamilesindir yüzünü güldürecek haber alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?