92 cikti canim ama hafif kahve rengi akinti oluyo az korkuyom o yuzden dr tam bisey demedi sevinemedik bi turlu korkudan ins pazartesi kesinlesir sorun cikmaz 500 olmasi gerek degerin dediKac cikti degerin canim
Cikar cikar insallah sorun da olmaz saglikli bir gebelik yasarsin da herkesin agzini kapatirsin92 cikti canim ama hafif kahve rengi akinti oluyo az korkuyom o yuzden dr tam bisey demedi sevinemedik bi turlu korkudan ins pazartesi kesinlesir sorun cikmaz 500 olmasi gerek degerin dedi
Aminn canim inss dedigin gibi cevrenin baskisindan yuklenmesinden cok yoruldum ins iyi sonucu duyariz pazartesi yeni gordum canim olumsuz sonuc almissin cok uzuldum rabbim hayirlisiyla ins tez vakitte verir hic biseye gerek kalmadan ins cok zor bi durum rabbim kimseyi boyle bi sinavla sinamasin ama daha erken belki yuksele bilir canim 11. Gun erken bence ins mucizeCikar cikar insallah sorun da olmaz saglikli bir gebelik yasarsin da herkesin agzini kapatirsin
İns seninde bi mucize olur soradan bakmissin pozitif sonucu almissin canim umudunu kaybetme ben adet oldum sandim ama hic umudumu kaybetmedim dedim ya varsa bisey ya tutmussa dedim her seferinde kanama geldigi halde umudumu yitirmedim rabbim hediyesini gonderdi cok sukur ins bi an once o guzel hediyesinden sana ve tum olmayanlara verir ins canimCikar cikar insallah sorun da olmaz saglikli bir gebelik yasarsin da herkesin agzini kapatirsin
Hayirlisi olsun canim cok uzuldum ins tez vakitte kendiliginden ben geldim annecim der mujdeyi verir bebisin hic beklemedigin bi anda ins uzme kendini sakin rabbim ne zaman ol derse olur demekki daha sinavin bitmemis canim rabbim sinavi kazananlardan eylesin en onemlisi oselam canım ne yaptın? benim bu ayda olmadı maalesef. sendebeklemediginer bekliyorum.
Amin canim insaallahHayirlisi olsun canim cok uzuldum ins tez vakitte kendiliginden ben geldim annecim der mujdeyi verir bebisin hic beklemedigin bi anda ins uzme kendini sakin rabbim ne zaman ol derse olur demekki daha sinavin bitmemis canim rabbim sinavi kazananlardan eylesin en onemlisi o
canım öncelikle küçük foliküller büyüyebilir. bende öyle olmuştu bir kere. ayrıca gecen ay sen 3 yumurtam oldu dememişmiydin hatta bazısı çatlamıştı. yine aynı şeyleri kullanmadın mı?Kızlar az önce hastaneden geldim yumurta takibi için ve moralim acayip bozuldu bu nasıl bir iş yaa hiç yumurtam yoktu. Sadece solda bi kaç küçük folikül vardı oda çook küçükler o yüzden çarşamba yine çağırdı. Hepimiz şok olduk hiç yumurtamın olmadığı ay olmamıştı odadan çıkar çıkmaz başladım zaten ağlamaya. Zaten gonal f ye geçeriz dedi. Sizce çarşambaya bir gelişme olurmu ki bu durumla ilgili yorum yapar mısınız lütfenBirde bu ilaçlar pahalı mı ?
canım seni ekim listesine aldım.diğer sayfamızdasın hayırlı uğurlu olsunson adet tarihim ;
23.09.2014 daha bugun 5. gunumdeyim iğnelere başladım işte.
bu durumda benim ekişmde aşılama olacaklar listesine mi girmem gerekiyor((
merak etme canım benimde ilk ulturasonumda hiç yumurtam yoktu sonra olduKızlar az önce hastaneden geldim yumurta takibi için ve moralim acayip bozuldu bu nasıl bir iş yaa hiç yumurtam yoktu. Sadece solda bi kaç küçük folikül vardı oda çook küçükler o yüzden çarşamba yine çağırdı. Hepimiz şok olduk hiç yumurtamın olmadığı ay olmamıştı odadan çıkar çıkmaz başladım zaten ağlamaya. Zaten gonal f ye geçeriz dedi. Sizce çarşambaya bir gelişme olurmu ki bu durumla ilgili yorum yapar mısınız lütfenBirde bu ilaçlar pahalı mı ?
İns hayirlisiyla tutar canim bu sefer hic uzulme rabbim darda birakmiyor kulunu emin ol canim ins Allahin izniyle hic uzulme tutacakda Allah de yeter canimilaçerımı temin edip bayramdan sonra 2. aşılama yaptıracağız inşallah..
ayy teşekkür ederim canım birazda olsa rahatladım. Ama yinede yumurta olsa bile araya bayram girdiği için galiba aşılamayı bu ay da kaçırdım.canım seni ekim listesine aldım.diğer sayfamızdasın hayırlı uğurlu olsun
merak etme canım benimde ilk ulturasonumda hiç yumurtam yoktu sonra oldu
inşallah canım araya bayram girince bu ayı es geçtik bir daha ki adette bekleyeceğiz..ilaçlar için rapor çıkartıp alsam süper olacak..forumda bulabilirsem ilaçları bu şekilde alıcam..kötü düşünmek istemiyorum ama olmazsa da artık tüp bebek için birikime başlarızİns hayirlisiyla tutar canim bu sefer hic uzulme rabbim darda birakmiyor kulunu emin ol canim ins Allahin izniyle hic uzulme tutacakda Allah de yeter canim
Ol
canım inşallah bu defa tutunuyordur ağrılarda ondan dolayıdır..Selam kızlar bende bugun oglen 2.asilamami oldum ...yalniz bu defa cok sancim var yatarken iyi ayaga kaltin mi bicak batiriyorlar sanki
Hakkinda hayirlisi canim ins bi an once olur rabbim bekletmez biziinşallah canım araya bayram girince bu ayı es geçtik bir daha ki adette bekleyeceğiz..ilaçlar için rapor çıkartıp alsam süper olacak..forumda bulabilirsem ilaçları bu şekilde alıcam..kötü düşünmek istemiyorum ama olmazsa da artık tüp bebek için birikime başlarız
canım inşallah bu defa tutunuyordur ağrılarda ondan dolayıdır..
O kısmı çok ilginç zaten yine doktorun verdiği ilacı aldım ama burada yazmıştım ya safran yağını hiç bir yerde bulamadım yok mevsimi değil falan bi şekilde kullanamadım. Siparişle bile getirtemedim.canım öncelikle küçük foliküller büyüyebilir. bende öyle olmuştu bir kere. ayrıca gecen ay sen 3 yumurtam oldu dememişmiydin hatta bazısı çatlamıştı. yine aynı şeyleri kullanmadın mı?
ay hadi inşallah canım :)ilaçlarımı temin edip bayramdan sonra 2. aşılama yaptıracağız inşallah..
canım seni ekim listesine aldım.diğer sayfamızdasın hayırlı uğurlu olsun
merak etme canım benimde ilk ulturasonumda hiç yumurtam yoktu sonra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?