- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
canım o diğer sayfanın linkini atabilir misin baktım ama bulamadım :s taamdır buldum :) teşekkür ederim....canım seni ekim listesine aldım.diğer sayfamızdasın hayırlı uğurlu olsun
merak etme canım benimde ilk ulturasonumda hiç yumurtam yoktu sonra oldu
çok teşekkür ederim bence çok bekleme yaptır kanda çıkıyo zaten bide allah korusun düşük falan olursa erken müdahale ediyolar tabi bu sadece bi ihtimalÇok çok tebrik ederim canım ya çok sevindim sizin için, aynı gün aşılama olmuştuk ben hala beklemedeyim 1 ekime kadar beklemeyi düşünüyorum eğer gelmezse
canım benim aşılamam 2000 e yakın tuttu ben medicana international da yaptırdım beylikdüzünde gayette memnun kaldım yumurtam en son 17 mm idi sora bi kere daha büyümesi için iğne yaptım sora bigün sora çatlatma iğnesi yapıldım ertesi gün değil ondan soraki günde aşılamam oldu yani çarşamba son iğnemi oldum yumurta büyümesi için perşembe akşam 12 de çatlatma iğnesi cumartesi 12 dede aşılamam oldumerhaba arkadaşım gözün aydın darısı başımıza olsun inşallah. ilk aşılamanmış sanırım. ben de bu ay ilk kez aşılama olacağım inşallah. eşimden yana sorunumuz yok ama benim yumurtalarım çok geç gelişio yani 22-24.gunler gibi çatlıo. 2 sefer klomenle denedik olmadı bu sefer fostımon verdi dr um aşılamaya gecelim artık ilk kez dedi. ben bursada yasıyorum. senin süreç toplamda ne kadara mal oldu canım? sizde sorun neydi? sen hangi ilacı kullandın? yumurtaların kaç mm iken hangi iğneyi vuruldun? hangi saatte aşılama oldu? aşılama gecesi ilişki oldu mu? bu konularda lütfen bizi aydınlat kendimize pay çıkaralım. Rabb'im yavrunu sağlıkla kollarına almay nasip etsin inşallah. merakla cevabını bekliyorum.
canım benim aşılamam 2000 e yakın tuttu ben medicana international da yaptırdım beylikdüzünde gayette memnun kaldım yumurtam en son 17 mm idi sora bi kere daha büyümesi için iğne yaptım sora bigün sora çatlatma iğnesi yapıldım ertesi gün değil ondan soraki günde aşılamam oldu yani çarşamba son iğnemi oldum yumurta büyümesi için perşembe akşam 12 de çatlatma iğnesi cumartesi 12 dede aşılamam oldu
doktor en son ne kdr büyüdüğüne bakmadı içeri kimyasal madde gitmemesi için zaten herşey yolunda ilerliyodu benim eşimde hareket sorunu var ama çok önemli derecede değil 2 milyon %100 sağlıklı sperm gönderildi ana sorada tuttu rabbime binlerce şükür inş dileyen herkesin olur
çok teşekkür ederim bence çok bekleme yaptır kanda çıkıyo zaten bide allah korusun düşük falan olursa erken müdahale ediyolar tabi bu sadece bi ihtimal
gerçekten çok ilginç eğer bilmediğin başka bir şey etki etmediyse sadece safran yağından böyle olduysa ne yap et bir şekilde kullan ne güzel işe yaramış sende ilacını bulmuşsun. ben de şu an takviye alıyorum. gerçekten ilaca ek takviyelerin çok faydasını görenler var. kimi incir kimi havuç, çörekotu, bal, polen, arı sütü.... pek çok şey kullanan var sana da safran yağı işe yaramış demek ki.O kısmı çok ilginç zaten yine doktorun verdiği ilacı aldım ama burada yazmıştım ya safran yağını hiç bir yerde bulamadım yok mevsimi değil falan bi şekilde kullanamadım. Siparişle bile getirtemedim.
Halidecim umarim testi erken yaptigin icin negatif cikmistir. Allahim isteyen herkese cifter cifter versin.Hatunlar meraba nasilsiniz. Ben 11.gun test yaptim negatif cikti yani 0.362 cikti. Negatif ama hala hasta olmadim. Bi mucize olsa ve hasta olmayip hamile oldugumu ogrensem ne olur ki :) umutt iste insan hep bi umut bekliyor :)
Mevanurcum saol cnm benim... seni de okudum ama bak moral bozmak yok..dun bir t de tup bebek ile ilgili bir doktor vardi.. bu iste en onemli sey devamlilik hastalar bir iki deniyorlar olmayinca birakiyorlar buda basariyi etkiliyor... devam moral bozmak yok .. dr a tedavi amaçlı gidemiyorsan bitkisel tedavi ile biraz takip Allahin izniyle yine olur... belki jen diliginden olur kuzummmm. .inşallah canım araya bayram girince bu ayı es geçtik bir daha ki adette bekleyeceğiz..ilaçlar için rapor çıkartıp alsam süper olacak..forumda bulabilirsem ilaçları bu şekilde alıcam..kötü düşünmek istemiyorum ama olmazsa da artık tüp bebek için birikime başlarız
canım inşallah bu defa tutunuyordur ağrılarda ondan dolayıdır..
Amiiinn insallah canim. Zaren 0.362 diye sonuc mu olurmus yaw :) olsa olsa 0.1 olur :) bu bi isaret mi acep :))Halidecim umarim testi erken yaptigin icin negatif cikmistir. Allahim isteyen herkese cifter cifter versin.
canım geçmiş olsun canını sıkma ikinci aşılamada olur inşallah...günler geçtikçe bebişine daha çok yaklaşıyorsun inşHatunlar meraba nasilsiniz. Ben 11.gun test yaptim negatif cikti yani 0.362 cikti. Negatif ama hala hasta olmadim. Bi mucize olsa ve hasta olmayip hamile oldugumu ogrensem ne olur ki :) umutt iste insan hep bi umut bekliyor :)
inşallah ikincide olur canım sıkma canını.iki aşılaması negatif olan biri olarak diyorum.dua sabır şükürMalesef ilk aşılamam tutmadı bende negatif aldım. yarın doktora gideceğim ve ikinci aşılama için başlarız sanırım.
aaaaaaaa inanmıyorummmmmm canım çok geçmiş olsunnnnn inan çok üzüldüm..seni nası teselli edebilirim bi fikrim yok ama rabbim aratmadan yine versin inşKizlar benim olmadi malesef aksam leke geldi dr geldim rahim duvarina bakti ince dedi dusuk olur buyuk ihtimal dedi test sonucumda 97 cikti 3gun once 92 cikmisti yukselmemis 400 500 olmasi lazimdi zaten cok uzgunuz oldu sanmistik rabbim tez vakitte verir ins ins kotu bisey cikmaz sonucu
gerçekten çok ilginç eğer bilmediğin başka bir şey etki etmediyse sadece safran yağından böyle olduysa ne yap et bir şekilde kullan ne güzel işe yaramış sende ilacını bulmuşsun. ben de şu an takviye alıyorum. gerçekten ilaca ek takviyelerin çok faydasını görenler var. kimi incir kimi havuç, çörekotu, bal, polen, arı sütü.... pek çok şey kullanan var sana da safran yağı işe yaramış demek ki.
sormayı unuttum bu yağı ne zaman ne kadar ve nasıl kullandın canım?
Hatunlar meraba nasilsiniz. Ben 11.gun test yaptim negatif cikti yani 0.362 cikti. Negatif ama hala hasta olmadim. Bi mucize olsa ve hasta olmayip hamile oldugumu ogrensem ne olur ki :) umutt iste insan hep bi umut bekliyor :)
canım benim aşılamam 2000 e yakın tuttu ben medicana international da yaptırdım beylikdüzünde gayette memnun kaldım yumurtam en son 17 mm idi sora bi kere daha büyümesi için iğne yaptım sora bigün sora çatlatma iğnesi yapıldım ertesi gün değil ondan soraki günde aşılamam oldu yani çarşamba son iğnemi oldum yumurta büyümesi için perşembe akşam 12 de çatlatma iğnesi cumartesi 12 dede aşılamam oldu
doktor en son ne kdr büyüdüğüne bakmadı içeri kimyasal madde gitmemesi için zaten herşey yolunda ilerliyodu benim eşimde hareket sorunu var ama çok önemli derecede değil 2 milyon %100 sağlıklı sperm gönderildi ana sorada tuttu rabbime binlerce şükür inş dileyen herkesin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?