Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim 1ç aşılama olmadı, 2 ay doğal deneyin sonra tüpe gel dedi doktor, tanıdık olduğundan mı bilmiyorum da bi şekilde garantilemek istiyo, bakalım, yani güzelim sen tüpe geçmiş yazabilirsin

iyiyim teşekkür ederim zozitos, senden naber? biz bu iki ay doğal takılıcaz işte, yani ekimde de doğal takılıcaz, geçen yıl aralıkta hamile kalmıştım, düşük yaşadım hemen, şimdi de içimden aralık ayı geçiyor ama aralıkta da 40ıma giricem, doktor da aralıkta gel tüp yapalım diyor, yaş yüzünden panikleme halindeyiz doktorla, tanıdık aracılığıyla buldum bu doktoru, güveniyorum da, yakın jinekolog arkadaşımız da 'ya ne uğraşıyosunuz, direk tüp yapın' diyor:)
senin 4 yumoşa sevindim, ya tutanın da tutuyor, ümidinizi kaybetmeyin, bu arada aşılamadan sonra doğal gebelik şansı artıyor, rahim uyarılıyor, hsg filan şans direkt artıyor..

hadi bakalım, bu yılbaşına bari hamile olayım tam olarak ya, hadi inşallah, hepiniz yılbaşında hamile olun inşallah ya:)

Arkadaslar mesai disinda kan testini nerelerde yapiyorlarm ucretlimi oluyor. Bilen varmi

Yaaa Durkacimmm bende ayni senin gibi gecen sene temmuz da dogal kendiliginden HGS filiminden sonra hamile kaldim ama bebisimizin kalbi atti sonra durdu 3 un ayina girecekken aciydi ama yapacak birsey yok .. hic bir zaman umidimi kaybetmedim olacagini biliyorum sadece zamanini bilmiyorum ve olmadigi her ay icin ilk 15 dk bir aglama yasiyorum arkasindan bu ay da gecti bebegimin olacagi zamana daha da yaklasiyorum deyip kendimi toparliyorum .. ben de 38 im ama bitmek uzere 40 a ne kaldi ... Bende dr uma diyorum ki ugrasmayalim direk tup deneyelim olmaz diyor en az 4 sefer arka arkaya asilama deneyelim ondan sonra diyor ... Hayirlisi Durkacimmm herseyin ...

simdi sana yazarken dr um aradi pazar gunu asilama olacakmis ama olusan yumurtanin bir tanesini alicam dedi cok riskli dedi ... ama ben istemiyorum almasini hangisinin dollenecegini bilemeyiz kiii gecen ay da cok iyi 3 tane var dediler ama hicbiri olmadi dollenmediler yani ... benim gibi olan var mi acaba merak ettim yumosu fazla olupta alinan oldu muuu ????

naaptın ses ver? canını sıkma bak olmadıysa, hem pazartesi senin günün

selan
naaptın ses ver? canını sıkma bak olmadıysa, hem pazartesi senin günün

selam canım. bugün aşılamadan sonraki 11. günüm. sabah test verdim değerim negatif çıktı maalesef bu ayda olmadı. hayırlısı böyleymiş. ekim ve kasımda dinlenip aralık yada ocakta tüp bebeğe geçicez.

cancağızım negatif olarak ekledim ama kesin dimi?ben senden ümitliydim ya..rabbim gönlümüze göre versin

ekle canım. bugün 11. gün (gerçi ayın 15'inde akşam oldu aşılamam bugünde sabah 7'de verdim kan 10. günde denebilir) test sonucum 0.69 çıktı. bu saatten sonra yükselmez sanırım.

ızlar ben de bu ay aşılama olucam beni de yazar mısınız o zaman listeye?

kızlar ben de bu ay aşlama yapıcam beni de yazar mısınız o zaman listeye?

ilk sayfadaki tablomuz ne güzel görünüyor...durumunda değişilklik olan bana ulaşsın arkadaşlarım.

canım benim geçen ay iptal olmuştu.bugün adet oldum yani bat 26 ağustos.yarın doktora gidicem bu ay iğneli aşılama olacak.

selam canım ne yaptın? benim bu ayda olmadı maalesef. senden güzel haberler bekliyorum.

canım benim, ben de sabah test yaptırdım. 11.günüm. 0.362 çıktı sonucum.
maalesef olmadı. hakkımızda hayırlısı olsun ne yapalım. hasta olmadım henüz. doktorumu arayıp söyledim. 3.kez aşılama olduğum için bir dahaki ay gel , tüp bebeğe başlayalım dedi. olmadığına mı üzüleyim, tüp bebek yaptırmak zorunda kalacağım ona mı üzüleyim yoksa kurduğum hayallerin yıkılmasına mı üzüleyim anlamadım. sanırım felaket üzgünüm, kırgınım, mutsuzum...

canım benim kıyamam ben sana yaaa nolur üzülme. ben bu ay o kadar ruhsuzum ki hiç bişey hissetmiyorum. o kadar belirtiye rağmen olmayacağını biliyordum. çünkü benim eşim sperm verme sırasında kabı yere düşürmüş. o an yıkıldım resmen. 3 saat sonra tekrar örnek verdi ama sperm sayımız çok azdı. onun için çokta umutlu olmadım. ama çok belirti yaşadım (hala da yaşıyorum) onun için acaba mı dedim. ben 3. aşılamayı olmıcam. artık gereksiz geliyor. 2-3 ay ara verip (beki doğal yolla gebe kalırım ) sonra direk tüp bebek yaptırıcam. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, O'na sığınıp, isteyen, yalvaran herkese tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallaahh. aminn aminnn aminnn.
sende çok üzülme. vardır bunda da bi hayır. daha sınavımız bitmemiş demek ki

kesinlikle haklısın, imtihanımız bitmemiş . ama bugün internetten sonucu açtığımda yaşadığım şoku anlatamam. işyerindeydim. ne yapacağımı şaşırdım. elim ayağım titredi. hep olumlu düşündüm ki benim doktroum araştırma hastanesinde profesör. aşılama sonrası o kadar emin bir şekilde "bu sefer inşallah tamam" deyince hep kendi kendime hocanın o tavrını düşünüp bu sefer tamam oldu dedim ve öyle şartlandırdım kendimi. fakat sonucu görmek beni yerle bir etti. eşimi aradım o da çok kötü oldu. isyan çok ince bir çizgi biliyo musun. Allaha inancın olmasa isyana sürüklenirsin... eşime diyorum ki Allah galiba bizi sevmiyor, o da diyor ki öyle konuşma . ne biliyim, bir yerden bi şekilde bi çözüm istiyorum yaaaa, ortamlara girip de insanları dinlemek istemiyorum yaaa... bugün bile , ben oturmuş sürekli telefondan sonuc çıktı mı diye içim içimi yiyerek bekliyorum, arkadaşlardan iki kişi hamile, onlar da yanımda oturmuş şunu mu alalım bunu mu alalım yok şöyle yok böyle konuşuyorlardı. o kadar bozuldum o kadar darlandım ki yaşadığım ruh halini kimseye anlatamadım. burada siz de benim gibisiniz yaa, anlıyorsunuz ya beniiii bu bile rahatlatıyor beni ... Yarabbi sen aklıma ve gönlüme mukayyet ol...Amin

aman canım aman Allah isyanı nasip etmesin. unutma ki Rabbim sevdiği kullarını sınarmış sakin başka türlü düşünme . Hz Mevlanın aşağıdaki sözünü unutma.
“İnsanların en çetin belâya uğrayanları peygamberlerdir, sonra temiz kişiler gelir, sonra da onlara benzeyenler, benzeyenlere benzeyenler belâya uğrarlar” hadisinde bildirildiği gibi insanın başına gelen musibetler sebepsiz değildir ve netice itibariyle bir lütuftur, öyleyse kulun yapması gereken böyle durumlarda sabretmek, yalnızca Allah’tan yardım dilemektir.

şu an ne yapıyorum biliyor musun , açtım internetten tüp bebek merkezlerine tüp bebeğin nasıl olduğuna bakıyorum.... daha düne kadar bayramda aileme müjde verebileceğimi düşünürken şimdi ise......Allahım huzur ver kanayan gönlüme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…